2012 kasım bebekleri büyüyor..

İnsallah kolay olur cnm.dr ustune basa basa uzum pekmezi vereceksin dedi bana.bu nedenke uzum pekmezi sanirim cnm

Gunaydinkizlar.insallah hepimiz icin guzel bi pazar olur

canım benim sen yaz yeter ki.biz de şimdilik sadece anne sütü alıyoruz 6.ayımızın dolmasını bekliyoruz.bu arada isminize bayıldım kızın gururla taşıyacaktır

canım ben de oğlum da labne kullanmıştım hem kıvamı iyi hem de tuzsuz.o sıralar labneyle tanışıp kendim yemeye başladım.cevzi de bizim doktorumuz sütlü pirinçli kasık mamasına ekletiyordu.

di mi ama? aslında doğum izni şöyle bi iki yıl olsaydı hemen ikinciyi yapardım anneanneyle dedeyi hiç sorma benim geleneksel doğulu sert babam bir anda hulusi kentmene döndü bazen gidiyorum annem daha dersten gelmemiş oluyo babam "sen bırak git ben bakarım diyo" inanamıyorum
canım geçmiş olsun benim kızın da cildi çok hassas başlarda o kadar çok kızarırdı ki ilk ay kontrolünde dr "atopik dermatit teşhisi koyacaktım neyse ki düzelmiş" dedi yine de bakıyorum bazen pençe pençe kızarıyor sınırdayız yani... hassas kuzucuklar :13:
yoğurt için tekrar bravo azmin elinden bişey kurtulmaz canım ek gıda vaktimiz gelsin ben de azıcık yapıp vercem inşallah

Gunaydinkizlar.insallah hepimiz icin guzel bi pazar olur

günaydın canım sana da iyi pazarlar dilerim:)

canım benim sen yaz yeter ki.biz de şimdilik sadece anne sütü alıyoruz 6.ayımızın dolmasını bekliyoruz.bu arada isminize bayıldım kızın gururla taşıyacaktır

yazarım arkadaşım sen de yaz ne güzel ben diyorum ki bi mani çıkmazsa 2,5 3 yaşına kadar emzireyim bir yerde okudum aslında doğalı oymuş 3 ila 7 yaş arası devam edeblirmiş tabi o kadar abartmam da ne kadar anne sütü o kadar bağışıklık zamanla sütün besleyiciliği azalıyormuş ama antikor olma özelliği artıyormuş uzun süre meme emen çocuklar dayanıklı olurmuş bizde bir örnek var babam 6 yaşına kadar emmiş doğru dürüst hasta olduğunu bilmem
teşekkür ederiz teyzesi ismimiz hakkında böyle güzel tepkiler alınca çok mutlu oluyorum

Maşallah Subhanallah kızına
inşallah mamaları sorunsuz yer iştahlı bir bebek olur

canım benim, benim kızımda enfeksiyondan hastanede yattığında 1 ay once falan ayakta sallamaya başlamıştım
çocuk zaten hastalıktan huysuz diye
ama iyileşince tekrar eski yönteme geçtik biraz zor da olsa
sen canını sıkma istedikten sonra eskiye donus yapabilirsin
Ayrıca aras paşa en kısa zamanda iyileşek dualarımız onunla

emzirmek çok rahat.oğlumu 2,5 yaşına kadar emzirdim.bi aksilik çıkmazsa kızımı da en az 2 yaşına kadar istiyorum.2 diyorum çünkü oğlum son 6 ay geceleri en az 10 kere kalkarak sabah işe gidecek olan annesine çok çektirmişti.doyurucu özelliği gidince çok zor olmuştu.
benim kızım da ece deniz.şu ana kadar normal yeni doğan sıkıntılarını saymazsak maaşallah rahat bir bebek oldu.24 kasımda öğretmenler günü hediyem oldu benim meleğim.mayıs 15e kadar ücretsiz izindeyim.il dışı tayinlerin açılması için izinde olmamam gerektiği için 1 ay erken dönecem sahalara ama kızıma bakacak kimsem yok ne yazık ki. artık biraz babayla dönüşümlü olmadı raporla falan dönemi kapatıcaz.yani zor bir ay beni bekliyor.senin ne güzel annen bakıyor.benim oğlumu da annem büyütmüştü.keşke şimdi yakın olsa hemen göreve başlardım.ama o izmirde ben urfada.sürekli çalışmaya alışan için evde kalmak çok zor.

kızlar bu arada bebişlerinizin altını kaka yapmamış olsa bile ıslak mendille siliyor musunuz bi de her sefer pişik kremi kullanıyormusunuz?

Merhqba annisler sabah sabah iyi kaynatmissiniz alinti yapmadan geceyim
Bizim dr muz labne ve benim ev yapimi eksimigimi peynirden saymadi normal peynirin kalsiyim orani daha yuksek dedi
Suda beklet tuzunu atsin dedi
Tabi ben merakli arastirmaya girdim labne daha pratik cunku
Baktigimda buyuk cogunlugunun krema oldugunu ve cabuk bozulmaya yatkij okdugundan koruyucu maddenunncok fazla oldugunu okudum geldim dr un sozune
Emzirme olayinda hastalik olayibda supheliyim kizlar uzun sure emzirmeyi dusunuyorum nasip olursa
Fakat soyle bi durum var kizim dogdugundan itibaren hem mama hem anne sutu aliyodu 4 ayllikken anne sutu olayi son buldu ve kizim baya buyuk olsna kadar hic hastalanmadi
Ama aras sadece anne suti almasina ragmen cok slk hasta oluyo
Kaynim.4 yasa kadar emmis ama srnede 4 5 kez grip olur
Esim 1 ay emmis 8 senede 3 4 kez grip olmustur
Yani hastalik konusunda benim inancim.kalmadi kizlar

kızlar bu arada bebişlerinizin altını kaka yapmamış olsa bile ıslak mendille siliyor musunuz bi de her sefer pişik kremi kullanıyormusunuz?

Cnm ben her defasunda kullaniyorum.primanin beyaz paketini
Gunde bi kerede koruyucu olsun diye pisik kremi duruyorum daha hic pisuk olmadik

Ah cnm benim.demek sizde enfejsuyon atlattinuz gecmis olsun
Bilmem eskiye donermu cnm basiyi cigligi

Cnm ben her defasunda kullaniyorum.primanin beyaz paketini
Gunde bi kerede koruyucu olsun diye pisik kremi duruyorum daha hic pisuk olmadik

tamam canım ben ıslak mendili her defasında kullanmıyordum daha dikkat ederim.bizim de ilk zamanlar bezden kaynaklı kızarıklıklarımız oldu.bez değiştirdikten sonra iyi olunca kullanmıyordum size sorayım dedim

Bende dıyodum bu mıllet nerde dıye herkes burdaymıs selam kızlar bız 5. Ayımızı bıtırdık sımdılık meyve püresi veriyorum bizim gibi olqnlar sız beler verıyosunuZ

iyi pazarlar herkeseee bugün eveyim sanırım eşim yok belkim söyle bebişimi alır sahile doğru bi hava alır geliriz Reces Dr nereye götürüyorsun?bu arada dün devam sütünden yoğurt mayaladım biraz sulu oldu ama yoğurt tadı var inek sütü verme keci sütü verme neyle yapıcaz bu yoğurtları yahu :)

canım cok geçmiş olsun oglusuna
ve basınız sağolsun

Sağol canım çok şükür oğlum iyileşti
Dostlar sağolsun canim babaannemin mekanı cennet olur inşallah

Allah rahmet etsin inşallah ...

Sağol canım allah razı olsun

Merhaba canım allah razı olsun dostlar sagolsun:)) oğlum icinde tskler

Canim benim yarenime geçmiş olsun aman onlar hasta olmasinlar çook zor valla
Ben hiçbir fikrim yoktu regl konusunda zaten iki aydir kan geliyordu ama çok az dün bütün gün kan bosaldi et parçalarıyla ve suan ayakta zor duruyorum efeme zor bakıyorum cok bitkinim ve su zamana kadar efemin 8 bezini kulllandim:))))

Dün lise arkadaslarinla zamanin nasil geçti canim arasimiz durdumu

basınsağolsun canım ,bebısınede gecmıs olsun atlatmıssın sukur kı

Sağol canım allah hepinizden razı olsun

Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun.. bebişine de geçmişolsun

Tsklrr canimm benim sendende allah razı olsun:))))

Kızlar bizim bu türk milleti nerde olursa hep ayni bassaglina geliyorlar dedikodu yapmadan gitmiyorlar kim ne yapmış kim boşanmış kim kimle gezmiş bir haftadır bunaldim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…