2012 kasım bebekleri büyüyor..

bugün herkes gezmelerde.neyse bir soru daha sorayım sebze meyve filesi(emziği) kullanan ve memnun kalan var mı

kızlar eşim polis tayinimiz çıktı sivasa şoktayız bebişimle çok zor olacak gibi geliyor dua edin lütfen bilginiz varmı sivas hakkında:26:

ahhh tamda ben bunu soracaktım ilk çocuk çok huysuz olup 2 si sakin olan varmı diye.benim gözüm korktu 2. sini yapamam gibime geliyor.kızım çok tatlı ama gaz sancımız zamanlarında ahhhh neler çektik neler akşam 6 dan 11.30 kadar ağlardı biz kucağımızda bir eşim bir ben koşuyoz resmen hava soğuktu arabayada bindiremiyoz doktorumuz gaz ilacı nursey vermişti hiç işe yaramadı zaten çokta kullanmak istemiyordum zarar verirmi diye ama ŞİMDİKİ AKLIMLA 2. ÇOCUĞUMDA BİTKİSEL GAZ İLACINI KULLANACAM o kadar acı çekeceyine alsın ilaç daha iyi 4 .ayındada çığlık çığlığa idi acile gittik lavman yaptılar ordaki doktor COLİCA DENE dedi o iyi geldi çok şükür şimdide yavaş yavaş azalıyor inşallah 6. ayda bitecek sanırım.AMA ÇOK ZOR GÜNLERDİ YAAA NEYSEKİ GEÇTİ ŞÜKÜRKİ BUNALIMA AZ GİRDİM ŞİMDİDE YAZ GELDİ BOL BOL DIŞARI ÇIKYOZ NİHAYET.

ama şimdiki sorunumuzda şu umarım yardımcı olabilirsin canım seninde kızın huysuzmuş küçükken belki bilirsin.gaz zamanı ağrıdan hiç uyumazdı gündüz hiç hep ağlardı şimdi yavaş yavaş gaz azalıyor sanırım uyumak istiyor gözlerini oğuşturuyor hep ama uyuyamıyor bu sefer uyuyamadığı için hüngür hüngür ağlıyor.ona özel bebek hamağı aldık gaz zamanlarında sallıyorduk orda rahatlıyordu bir orda uyuyor ama ilk yatırdığımda basıyor çığlığı anca 15 dakka sonra sakinleşiyor uyuyor daha kolay uyumasını sağlamak için ne yapmam gerekir.kucakta sallayarak yürüreyerek uyumuyor,ayakta sallamayı sevmiyor heleki bir yere gittiğimizde hamakta yanımızda değil diye nasıl uyutacağımı şaşırıyorum.tabiki feci ağlıyor ve eve gelene kadar uyumuyor.UYKU SORUNUNU NASIL HALLEDECEM YAAAA.

benimde oğlum var adı erdem vve biraz rahatsız boğazlarımız iltihap olmuş kusuyoruz falan

tatlım bizim kızdada olmuş çatlak 3 krem kullandım.hametan ayy öbürlerinin adı neydi sen ne kullanıyon canım doktor ne verdi.

iyi akşamlar hanımlar ben geldim pert olmuş bir vaziyette..

hiç bugün olan bitenleri anlatmayacam dünden daha iyiydi ama çok yoruldum sonunda bitti ve evimdeyim.. yalnız bi sıkıntımız var rananın dün akşamdan beri alt dudağının ortası mor emzikten olduğunu düşünüyorum emziğini resimlerinde görmüşünüzdür ama görmeyenlere resmi de ekleyeyim bi de alt dudağını sürekli emiyo çok canım sıkıldı.. isyan etmiyorum vardır bi hayır ama kötü bişey olursa kaldıramam herhalde.. bugün gittik elbise şort tayt aldık yeni emzik aldım bi de bizim kız bebedor geniş damaklıdan başka emzik almıyo düzgün bişi aldım bu sefer emziğe benziyo.. resimdekini babası getirmişti çok büyük demiştim ama rana da sevince bişi olmaz demiştim sizce emzikten midir.. morale ihtiyacım var.. bulunduğum ilçede çocuk doktoru yok ve ben çanakkaleye gidemeyecek kadar yorgunum.. yarın öğlene kadar geçmezse aile hekimine bi götürecem o götür derse götürecem doktora yorgunluğun üstüne tuz biber bükük dudaklı kızımın moru

kızlar eşim polis tayinimiz çıktı sivasa şoktayız bebişimle çok zor olacak gibi geliyor dua edin lütfen bilginiz varmı sivas hakkında:26:

öncelikle hayırlı olsun nerdesiniz şimdi sivas merkez mi ilçesi mi sivas güzel ama çok soğuk o yüzden sevmem ben üniversite tercihlerimde sırf soğuk diye yazmamıştım hakkınızda hayırlısı ben 12 yaşındayken vana gitmiştik iyi ki gitmişim diyorum o zamanlar çok ağlamıştım neden babamın tayini çıktı diye

canım hayırlısıyla atlattın sınavlarnı ıns sonuclrda ıyı olur.alt dudağnı emıyo demssın oyuzden morarmıs olabılırmı acaba,kotu seyler getrme aklına hemen canım

canım hayırlısıyla atlattın sınavlarnı ıns sonuclrda ıyı olur.alt dudağnı emıyo demssın oyuzden morarmıs olabılırmı acaba,kotu seyler getrme aklına hemen canım

sağol canım valla rana yüzünden hiç sınavmış mınavmış düşünmüyorum ya inşallah kötü bişey değildir.. alt dudağını da emiyo ama bilmiyorum ki emziği de çok sıkıyo off ne zaman geçer

Cnm benim onemki bisey degildir
Emzikten olacagini sanmiyorum turlu testlerden geciyorkar
Rana dudagini emiyo demissin
Bak yillar inco yegenim 1 aylikken kucagimda birden benim dudagimi kapti ve saniyekik bi olayda benim altdudagim mosmor oldu
Buyuj ihtimal ondandir cnm
Pekala sureklimi emiyo cnm

yarında gecmezse goturursun canım dr a ıns yoktur bıseyı sıkma canını gecer canım

sürekli değil canım ya ama emziiğe bi dokunsan bi de 3 ay dolacak nerdeyse o emziği alalı yani ağzına küçük geldiği için olabilir mi çünkü önceden hiç bişi olmuyodu dünden beri morardı bi tuhaf görünüyo gözüme çok üzüldüm ya elledim acaba bi yere çarptı da ben mi görmedim hani çıngırağına çarptı falan mı dedim yok dudak da küçük olunca sanki bütün dudakları mor gibi görünüyo uzaktan elledim acımıyo da kur Allah Kur artık

selam kızlar acil bir şey sorucam sizlere,

az önce banyo yaptırınca farkettim oğlumun sırtı hafif sivilce gibi yani isiliktarzı dökmüş. çok terliyo sanırım sıcaktan olmuş.

daha hiç kısa kollu giydirmeye başlamadım ben . içine kolsuz atlet üstünede çok ince uzun kollu penye gidiriyorum.

sizler kısa kollu giydriyormusunuz?

evin içi 24-25 derece.

sizce ne yapmalıyım of ne biçim havalr bir sıcak bir soğuk insan şaşırıyor.

Cnm surekli emmiyosa ondan olmus olabilir yada anladan bisey carpmistir ama emzik kucuklugundwn olmaz yaren birakana kadarhep kucuk emdi.buyik sevmedi
Pekala farkli hisey yedimi cnm yada kan damla degisimi falan

banyo yaptırdıktan sonra uzun giydir canım ama gündüzleri ben sadece zıbınla yatırıyorum sıfır kol çünkü çok terliyo ama geceleri uzun pijamasını giydiriyorum çünkü üzerini açıyo sen de gündüz atletle yatır üzerini çok örtme geçer inşallah

Cnm surekli emmiyosa ondan olmus olabilir yada anladan bisey carpmistir ama emzik kucuklugundwn olmaz yaren birakana kadarhep kucuk emdi.buyik sevmedi
Pekala farkli hisey yedimi cnm yada kan damla degisimi falan

dünden beri sadece farkıl olarak pekmez verdim başka bişey vermedim yarın götürecem doktora çıkmıyo aklımdan ya

Cnm sicktan olmustir
Bende daha kisa kol giydirmedim tatlim
Gece yatarken uzun kollu citcitli altina pijama bide patik corap tabo o coraplar ayakta durmuyi hic

nasıl yani kız ben kısa kolluda tereddüt ediyorum sen birde kolsuz atletlemi yatıroyon bak şimdi kendimi çok kötü hisssettim.

şimdi banyo yaptı emdi ama emerken yine ter içinde kaldı gecede terliyo ama gündüzlerikısa kolluyamı geçeyim .

canım ne oldu ya senin kzıın dudağına, dudağını mı emiyo nedne öyle oldu. of ille bir şey çıkacak işte çocukalrda bzilerde pipirik. Allah dert vermesin tabi ama benimkide kakasını yapmadı bugün baktım poposnun arası yine pişmiş. sırtında isilik bu kadarcık şeye bile takıyorum yani düşün.

Pekmezde iz yapma dimi cnm
Ay benimde kafama takildi cnm gotir en iyisi
Bence emdiginden
Ay baktikcada uzulur insan

aynen ya baktıkça bi tuhaf oldum mor ruj sürmüş gibi görünüyo bi de eve geldik ya nasıl sevindi evci kızım benim çeneler şebeklikler kahkahalar hiç bi sıkıntısı da yok ama amanını mor çiçek diye seviyoz garibimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…