- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.261
Bende dıyodum bu mıllet nerde dıye herkes burdaymıs selam kızlar bız 5. Ayımızı bıtırdık sımdılık meyve püresi veriyorum bizim gibi olqnlar sız beler verıyosunuZ
Ben ikinci cocuk sahibi olarak affinizada siginarak size bi tavsiyede bulunmmak isterim
Benim minnak kizimda huysu bi bebekti ve ben herdefasinda esime ve cevreme uukusuzlugumdan yorgunlugumdan bahsederkn bulurdum kendimi
Simdi cokkk pismanim ah vah derken depresyonlara girmisken aglama krizlerine tutunmusken kizimin en guzel gunlerini doya doya yasayamisim cok pismanim
Siz benim yaptihmgim hatayi yapmayin gecici bi donem dir diye dusunun hep guzellikkerini gormeye calisun anneligin
Bebisleri bol bol sevin
Ben gibi pisman olmsyin yarenim istesemde donmez o gunkere geri
He bu arada bi buyuse demissiniz inanin rahat gunleriniz
Eltim bi kacgundur bizde iki yasinda kizi var tavak bardak kumanda neler duvarda parcalandi
Aglama krizleri gece uyumama icin yerlere atmalar anne babaya saldirp vurmlarr ay gozumde buyudu hee aras bu sekilde olurmu diye
bende anladım :) bu arada ben yine soramadım dün songülüm çünkü işler karışık erdemim hasta
başın sağolsun tatlım
Günaydın kızlar
giriyoum ama yazmaya fırsatm olmuyor işlerim yoğun şu sıra birde dün akşam erdem hastalandı 5 kez kustu ağızdan burundan makatında çatlak olmuş falan çok kötüyüz tedaviye başladık inşallah geçicek...
benimde oğlum var adı erdem vve biraz rahatsızboğazlarımız iltihap olmuş kusuyoruz falan
kızlar eşim polis tayinimiz çıktı sivasa şoktayız bebişimle çok zor olacak gibi geliyor dua edin lütfen bilginiz varmı sivas hakkında:26:
kızlar eşim polis tayinimiz çıktı sivasa şoktayız bebişimle çok zor olacak gibi geliyor dua edin lütfen bilginiz varmı sivas hakkında:26:
iyi akşamlar hanımlar ben geldim pert olmuş bir vaziyette..
hiç bugün olan bitenleri anlatmayacam dünden daha iyiydi ama çok yoruldum sonunda bitti ve evimdeyim.. yalnız bi sıkıntımız var rananın dün akşamdan beri alt dudağının ortası mor emzikten olduğunu düşünüyorum emziğini resimlerinde görmüşünüzdür ama görmeyenlere resmi de ekleyeyim Eki Görüntüle 703493 bi de alt dudağını sürekli emiyo çok canım sıkıldı.. isyan etmiyorum vardır bi hayır ama kötü bişey olursa kaldıramam herhalde.. bugün gittik elbise şort tayt aldık yeni emzik aldım bi de bizim kız bebedor geniş damaklıdan başka emzik almıyo düzgün bişi aldım bu sefer emziğe benziyo.. resimdekini babası getirmişti çok büyük demiştim ama rana da sevince bişi olmaz demiştim sizce emzikten midir.. morale ihtiyacım var.. bulunduğum ilçede çocuk doktoru yok ve ben çanakkaleye gidemeyecek kadar yorgunum.. yarın öğlene kadar geçmezse aile hekimine bi götürecem o götür derse götürecem doktora yorgunluğun üstüne tuz biber bükük dudaklı kızımın moru
canım hayırlısıyla atlattın sınavlarnı ıns sonuclrda ıyı olur.alt dudağnı emıyo demssın oyuzden morarmıs olabılırmı acaba,kotu seyler getrme aklına hemen canım
sağol canım valla rana yüzünden hiç sınavmış mınavmış düşünmüyorum ya inşallah kötü bişey değildir.. alt dudağını da emiyo ama bilmiyorum ki emziği de çok sıkıyo off ne zaman geçer
Cnm benim onemki bisey degildir
Emzikten olacagini sanmiyorum turlu testlerden geciyorkar
Rana dudagini emiyo demissin
Bak yillar inco yegenim 1 aylikken kucagimda birden benim dudagimi kapti ve saniyekik bi olayda benim altdudagim mosmor oldu
Buyuj ihtimal ondandir cnm
Pekala sureklimi emiyo cnm
sürekli değil canım ya ama emziiğe bi dokunsan bi de 3 ay dolacak nerdeyse o emziği alalı yani ağzına küçük geldiği için olabilir mi çünkü önceden hiç bişi olmuyodu dünden beri morardı bi tuhaf görünüyo gözüme çok üzüldüm ya elledim acaba bi yere çarptı da ben mi görmedim hani çıngırağına çarptı falan mı dedim yok dudak da küçük olunca sanki bütün dudakları mor gibi görünüyo uzaktan elledim acımıyo da kur Allah Kur artık
selam kızlar acil bir şey sorucam sizlere,
az önce banyo yaptırınca farkettim oğlumun sırtı hafif sivilce gibi yani isiliktarzı dökmüş. çok terliyo sanırım sıcaktan olmuş.
daha hiç kısa kollu giydirmeye başlamadım ben . içine kolsuz atlet üstünede çok ince uzun kollu penye gidiriyorum.
sizler kısa kollu giydriyormusunuz?
evin içi 24-25 derece.
sizce ne yapmalıyım of ne biçim havalr bir sıcak bir soğuk insan şaşırıyor.
Cnm surekli emmiyosa ondan olmus olabilir yada anladan bisey carpmistir ama emzik kucuklugundwn olmaz yaren birakana kadarhep kucuk emdi.buyik sevmedi
Pekala farkli hisey yedimi cnm yada kan damla degisimi falan
selam kızlar acil bir şey sorucam sizlere,
az önce banyo yaptırınca farkettim oğlumun sırtı hafif sivilce gibi yani isiliktarzı dökmüş. çok terliyo sanırım sıcaktan olmuş.
daha hiç kısa kollu giydirmeye başlamadım ben . içine kolsuz atlet üstünede çok ince uzun kollu penye gidiriyorum.
sizler kısa kollu giydriyormusunuz?
evin içi 24-25 derece.
sizce ne yapmalıyım of ne biçim havalr bir sıcak bir soğuk insan şaşırıyor.
dünden beri sadece farkıl olarak pekmez verdim başka bişey vermedim yarın götürecem doktora çıkmıyo aklımdan ya
banyo yaptırdıktan sonra uzun giydir canım ama gündüzleri ben sadece zıbınla yatırıyorum sıfır kol çünkü çok terliyo ama geceleri uzun pijamasını giydiriyorum çünkü üzerini açıyo sen de gündüz atletle yatır üzerini çok örtme geçer inşallah
Pekmezde iz yapma dimi cnm
Ay benimde kafama takildi cnm gotir en iyisi
Bence emdiginden
Ay baktikcada uzulur insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?