2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm sicktan olmustir
Bende daha kisa kol giydirmedim tatlim
Gece yatarken uzun kollu citcitli altina pijama bide patik corap tabo o coraplar ayakta durmuyi hic

aynen o çoraplar hiç ayakta durmuyo.yani sen tek kat giydiriyorsun gece . ben üstü 2 kat oluyo çokmu sıcak yapıyorum çocuğu ben ya.

kolsuz atlet , üstüne ince kollu penye.

gündüz kolsuz yatırıyorum canım odanın sıcaklığı 24 25 derece olunca yatırıyorum ki o haliyle bile çok terliyo sende öyle yatır ama gece uzun yatır canım biz bugün evde sıfır kol elbiseyle gezdik da akşam üzeriydi düşün fazla giydirme sen de şimdi uyuyo benimki de banyo yaptı yattı ve garanti sırılsıklamdır çünkü dediğin gibi emerken terledi..

poposu dudağı orası burası bitmeyecek herhalde böyle olunca yorgunluğun üzerne bi de ümitsizlik oluyo bende çok canım sıkkın ya

Ah cnm benim ya aman keyfi yerinde olsunda demek cani yanmiyo ama eminim gozun hep orda
Rana ortamini cpk ariyo dimi
Ay aras bi mizmiz ki sorma aglamiyo ciglik atiyi bude cisi azaldi neden sebeo bilmem su vermeye calisiyom 3 saatte emiyoda

Ah cnm benim ya aman keyfi yerinde olsunda demek cani yanmiyo ama eminim gozun hep orda
Rana ortamini cpk ariyo dimi
Ay aras bi mizmiz ki sorma aglamiyo ciglik atiyi bude cisi azaldi neden sebeo bilmem su vermeye calisiyom 3 saatte emiyoda

evet ya napacaz bilmem babasını falan da tanımıyo biliyo musun illa ben olacam yanında nasıl bırakıp da işebaşlayacam bilmem..

bugün çanakkalede bi çocuk gördük küçük yürüyo ama sarışın toplu böyle adı aras eşime göstermiştim arasın resmini o da biliyo bizim paşayı.. o gösterdi aa bak aynı aras diye gittik sevdik arası ama senin aras niyetine

ahh cnm ya insanın canı sıkılıyo rdeğilmi haklısın , ama ortada bir sebep yok sıkma canını allah başka dert vermesin hep o gelir benimde aklıma canım sıkılınca.

emmiştir dudağını mesela benim oğlum dudaklarını içi taraf büküp diş kaşıma haerekti yapıyor sanki bir şey yer gibi e onların da heryerleri hassas olduğu için olabilir. biz nasıl büyütcez u çocukları ya

kızlar internette biraz araştırdım morarma diş sebebi de oluyomuş diş geldiği için emiyomuş dudaklarını eşime 3 kere sordum alt dudağını sürekli emiyo mu diye o da yeter artık emiyo dedim ya dedi alt dudağını emiyo bizim kız tasdikledi kocacım her diş çıkaran dudağını mı emiyo daha neler duyacam acaba

bugün gittik sınava baktım kızlar takılıyolar öyle kız kıza özgürce kızlı erkekli sevglililer geziyolar.. biz ranayı kordonda uyuttuk orası sessizde ve tam 1 saat uğraştım uyutmak içinn.. eşimle baktık sevgililere biz de böyleydik nezaman evlenecez çocuğumuz olacak diyip duruyoduk dedi.. ben de bak oldu da bitti bile dedim gülüştük.. o zamanları özlüyorum ama ranayı dünyalara değişmem içim titriyo ona bişi olacak diye paranoyağa bağladım

Ah cnmmm cok zor ben anama birakip biyere gidemezdim cnm ay bi cok yaren hep kizima yabani dagda mi yasiyo derlerdi gicik olurdum ama bi beni goruyodu cocugum ondan arasla vurdum kenfimi gezmelere
Ay demek aras vardi bugun cnm ya bi an mutlu oldum normal yasanti yansimaya
Bende esime rananin dudak bukme tatliliginianlatiyodum hemen dedi iste diyorum bi kiz daha diye dedi puf

Aaaa olabikir tatlim.bak arasta dis cikaracagi zaman surekli rana gibi emmeye kalkti
Bide goguslerimi hep damaklaroyla slklstirdi dis cikti o is bitti

bugün herkes gezmelerde.neyse bir soru daha sorayım sebze meyve filesi(emziği) kullanan ve memnun kalan var mı
Canım en wee ninkini kullanıyorum gayette memnunum emZik gibi çekiyor :)
kızlar eşim polis tayinimiz çıktı sivasa şoktayız bebişimle çok zor olacak gibi geliyor dua edin lütfen bilginiz varmı sivas hakkında:26:

Sivas güzel ama küçük bir sehir birde kısları çok sert geçer ama Kayseri'ye yakın 1.5 saat günübirlik gezmek için gidebilirsiniz Kayseri oldukça güzel çünkü. Bu arada hayırlı olsun

kız seviyo eşin benim eşim gibi her zaman söylüyo iyi ki kızım olmuş diye bi daha olsa yine kızım olsun der herhal ama bi daha isteyeceğini sanmıyorum bu hafta sonundan sonra

Ah cnm bizde ole he hayaller kurardik hepsinin tadi baska
dunsabah aldik aramiza esimin dn buyuk hayalidi hatirlattim
Aman severek evlenmek baska he hala gece grlince heyecan oluyorum

kız seviyo eşin benim eşim gibi her zaman söylüyo iyi ki kızım olmuş diye bi daha olsa yine kızım olsun der herhal ama bi daha isteyeceğini sanmıyorum bu hafta sonundan sonra

Benimmesim de kiz cok sever simdi diyo erkeginde bebekligi tatli oluyimud diyo ama bi kiz daha diyi ben hep cix tabi
Kaza olmadiktan sobra tabikide
Rana babayi baya yordu anladilan
Ay bende bugun pek yoruldum

Aaaa olabikir tatlim.bak arasta dis cikaracagi zaman surekli rana gibi emmeye kalkti
Bide goguslerimi hep damaklaroyla slklstirdi dis cikti o is bitti
rana gibi emmeye kalktı demişsin ya nasıl engel oldun sürekli emzik versem vazgeçer mi sence bi de emziği değiştirdim ama 6 ay üstü aldım bebedorun geniş damaklı emzik de sıkıntılı ya anam babam eski emzikler olsa böyle sıkıntı olmayacak
Benimmesim de kiz cok sever simdi diyo erkeginde bebekligi tatli oluyimud diyo ama bi kiz daha diyi ben hep cix tabi
Kaza olmadiktan sobra tabikide
Rana babayi baya yordu anladilan
Ay bende bugun pek yoruldum

hayırlısı ya 3 her zaman iyi ama iki tanenin sorumluluğunu kaldırdıktan sonra 3 e gerek kalmıyo bence rana babayı mahvetti yormak ne kelime öğleden sonraki sınava gireceğimde uyuttum yarım saat sürecekti sınav dedim uyanmaz ama uyanırsa soy direk hiç inme arabadan tamam dedi.. ben gidince uyanmış hemen şebek kızım eşimde soymuş bi atlet kalmış ağlamamış hiç ama eşimin söylemediği şarkı da kalmamış arabada gittiğimde Allah sana sabır versin dedi

sen neden yoruldun hayırdır

canım seni çok ama çok iy anlıyorum neden dersen sen birazda işe nasıl da bırakıp gidicem moduna girmişsin ondan da oluyor bu bunalım.

gecelerce ağladığımı bilirim oğlumu naısl bırakıp gidicem.diye. o uyurken ona bakıp bakıp Allaha dua ederdim. bana yardım etsin diye. birde ben 3,5 aylıkken başladım işe.o zamnlarda da daha lohusalık duygusallığı daha çok oluyor.inan üzülmekten sütüm azalmıştı.

bakıcı arıyordum nasıl elalemin kadınında gözümün nurunu kanımı , canımı emanet edecektim. Önce Allaha güvenip ona emanet ettim. ve yalvardım hep oğlumu şefkatle , merhametle sevip büyütebilecek birini karşıma çıkarsın diye. öylede oldu şükürler olsun. Ah canım ah çok bunalımlı günler geçirdim ma hepsi geçti.seninde öyle olacak emin ol. üzülüpte kendini yıpratma bak ben üzüldümde ne oldu herşey Allahın dilediği gibi yolunu buldu. değmezmiş yavrumun rızkıya oynamama.emziriken göz yaşlarımın oğlumun üstüne aktığını bilirim

ağlattın beni yaaa hiç düşünmek istemiyorum bakıcı diyince başlıyorum ağlamaya gurbette kimi tanıyıp kime emanet edecem gözümden sakındığım ranamı... yok daha düşünmek istemiyorum temmuz 1 de başlayacam daha çook var düşünmek istemiyorum nefesim kesiliyo düşününce

" evet diş çıkarırken dudak emembilyor dilleriyle dudaklarını itebiliyorlar( amaç diş kretlerini kaşımak)..Bu arada her diş çıkarılırken muhakkak ateş olur diye bir kaide de yok..bu arada diş hekimiyim ben
mesela ben kızımın hiç bir şikayeti yokken şans eseri görmüştüm ilk dişinin ucunu( ama elbette o dönem dudak emiyordu.. " benim ranam da aynı böyle yapıyo diliyle de dudaklarını itekliyo sürekli galiba diş gelio

aynen canım hiç düşünme zaten dediğim o zaten stres yapınca yanına kardan başka bir şey olmuyor. o zaman gelsin hep beraber düşünürüz.Allah-u teala herşeyi ayarlamıştır.

canım aynı hareket işte çok güzel tarif etmiş.
benim oğlumda aynısını yapıyor.

cnm dısı cıkınca hemen bıraktı hatta 2 3 gun sık kalkmadı esıme dedım sık kalkmıyo 3 gunudr o gun dısını gordum
fburak demıstı bana gercekten o sekılde oldu

dogru dıyon cnm 2 yeter hemde guzel bı gelecek saglamak lazım bence bızım ımkanlarımız 2 ıcın uygun
ay esının durumunu dusunebılıyorum cnm kan ter ıcınde ay ne var uyusan dımı neysekı ıdare edebılmıs cnm
ınan ıyıkı varlar

benım oglum 2 gundur cok mız mız cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…