- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
- 681
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.281
Ah cnm benim ne kadar korktun kimbilir ama artik o kendini kurtarir cnm yada aglar arasta gecen sabah yataginda oynuyodu bende kestirriyordumn aglamaya basladi bi baktim. Kafa altindaki yastik kafa ustunde nasil becerdiyse
off sorma yaaaaa o muayene kısmı zaten işkence bence
bence suçlulara çatı muayenesi yapmalı devlet bak bidaha suç işliyolarmı
alisti herkes oyle diyo artik ne zaman duzelir bilmiyorumBen bayiliyorum mizmirella demene
alisti herkes oyle diyo artik ne zaman duzelir bilmiyorum
Cok sekee ya
Arasin adida lili bu ara
ben de kızıma büvvvv mü desem acaba. sürekli ağzından tükürükler çıkararak büvvv yapıyo
canum benim gecmis olsun bende bi gece bi uyandim bizimki cirpiniyo besigin bas jismina ortu asmistim o dusmus elifin yuzunde ay nasil korktum anlatamam bizimki uyanmis cirpiniyo o derece yani bogulmuyodu ama kurtulmaya calusiyodu cok cok korkmustum simdi artik bisey koymuyorum tabi ama aklimdanda hic cikmiyorama bu sefer çok kötü bak yemekle ilgili de değil. buralar soğuk olduğu için ben kışın battaniye üzerine de yorgan örtüyordum. şimdi de öyle havalar tam ısınmadı. neyse gece bi uyandım bebeğin üzeri tamamen yorganla örtülü yüzü de örtülü yani. o an nasıl olduğumu anlatamam hala elim titriyo aklıma gelince. hemen bi açtım nefes alıyor mu diye baktım. çok şükür bi sıkıntı yok uykusuna devam ediyordu. ama ben bundan sonra yorgan örtmem nasıl kapattı yüzünü anlamadım ki. nasıl korktum bi bilseniz. kendimi çok suçlu hissediyorum
ayyy arkadaşlar bunaldım yaaaa.kızım kolik bebekti hep saati vardı akşam 6 ile 12 arası öyle bir ağlardıki sabahlarıda hiç uyumazdı sürekli koridorda yürümek ne kelime koşu yapıyorduk eşimle neyseki KOLİKA DİYE BİR İLAÇ KEŞFETTİK 4. ayında oda o biraz azalttı yada 4. ayı diye azalmıştı belkide.tam bitti kızım rahatladı gazını arkadan kendi çıkayordu çok ağlamıyordu gündüzleride toplamda 2 saate yakın uyuyordu ki,
hoppppppppppppp ne oldu anlamadım 15 gündür bağır bağır ağlıyor kucaktan inmek yok koridorda koşuu başladı yineee.eller hep ağızda tükürük feci durumda sanırım diş belirtileri kulağını ve kafasının arka kısmındaki saçını bi çekişi varrrr yoluyor resmennnnnn.
gaz sancısından daha beter duruma geldiii yaaa ne yapacağımı şaşaırdım doktor diş dedi.dentinox diye diş jeli verdi sanki hiç işe yaramıyorrr.bide çok ağlarsa calpol ver dedi.sabah 5 ten beri çığlık çığlığa bende demn 1 çay kaşığı calpol verdim.AMA KENDİMİ SUÇLU HİSSEDİYRUM ÇOCUĞUMU UYUŞTURYORMUYUM DİYEEEE.SİZ DE DURUM NASIL YA BU KADAR ZORLANAN VARMI DİŞ KONUSUNDAAA NELER YAPIYORSUNUZZZ
ayyy arkadaşlar bunaldım yaaaa.kızım kolik bebekti hep saati vardı akşam 6 ile 12 arası öyle bir ağlardıki sabahlarıda hiç uyumazdı sürekli koridorda yürümek ne kelime koşu yapıyorduk eşimle neyseki KOLİKA DİYE BİR İLAÇ KEŞFETTİK 4. ayında oda o biraz azalttı yada 4. ayı diye azalmıştı belkide.tam bitti kızım rahatladı gazını arkadan kendi çıkayordu çok ağlamıyordu gündüzleride toplamda 2 saate yakın uyuyordu ki,
hoppppppppppppp ne oldu anlamadım 15 gündür bağır bağır ağlıyor kucaktan inmek yok koridorda koşuu başladı yineee.eller hep ağızda tükürük feci durumda sanırım diş belirtileri kulağını ve kafasının arka kısmındaki saçını bi çekişi varrrr yoluyor resmennnnnn.
gaz sancısından daha beter duruma geldiii yaaa ne yapacağımı şaşaırdım doktor diş dedi.dentinox diye diş jeli verdi sanki hiç işe yaramıyorrr.bide çok ağlarsa calpol ver dedi.sabah 5 ten beri çığlık çığlığa bende demn 1 çay kaşığı calpol verdim.AMA KENDİMİ SUÇLU HİSSEDİYRUM ÇOCUĞUMU UYUŞTURYORMUYUM DİYEEEE.SİZ DE DURUM NASIL YA BU KADAR ZORLANAN VARMI DİŞ KONUSUNDAAA NELER YAPIYORSUNUZZZ
canum benim gecmis olsun bende bi gece bi uyandim bizimki cirpiniyo besigin bas jismina ortu asmistim o dusmus elifin yuzunde ay nasil korktum anlatamam bizimki uyanmis cirpiniyo o derece yani bogulmuyodu ama kurtulmaya calusiyodu cok cok korkmustum simdi artik bisey koymuyorum tabi ama aklimdanda hic cikmiyor
canım bizde o kdar yok diş sıkıntısı ama calpol bence çocuğun rahatı için verilmeli arada bi. ne kadar acı çekiyor ki o kadar ağlıyo kuzum.
Cok sekee ya
Arasin adida lili bu ara
lilimi bu adda cok guzel mis
Aayyyy evet haklısın galiba çok ağrıyor belli öyle ağlıyor gözyaşları oluyor bütün yüzü şimdi uyudu sanırım ilaçtan dolayı yoksa hayatta uyumaz.ya bide doktor santafer verdi demir ilacı ona başladık ilacın yan etkilerinde karın ağrısı mide bulantısı filan bir sürü şey var acaba diş değilde ilaçtanmı ağlıyor yoksa ialcı bu ara vermesen 20 gün filan beklesem onra versem demir eksiliği ile ilgili kötü bişey yaşarmıyım acaba
Günaydın canım.. Bizde aynı odadaydık ama 1 ay oldu ayırdım ben, kendi odasında uyuyor. Çünkü benim kız, çıt seste hemen uyanıyor, en derin uykusunda bile. Odalarımız yan yana, Şu an kendi de rahat bizde. Ama sen nasıl istiyorsan öyle yap, daha sonra keşke deme..
cnm nasılsın dün izinliydim bal böcüğümü hastaneye götürdüm kan ölçümü yaptırmak için ama dr şu an çok erken yaptırmam dedi. demir ilacı mutlaka kulna inanma zeka geriliği yapıo laflarına dedi ama ferrum değlde santofer yazmış onu sonradan farkettim kullansam mı bilemedim yoksa ferrum mu alsam ? onun haricinde sağlığımız yerinde çok şükür ama diş ağrılarımız hat safhada. siz nasılsınız nilim napıo
Ay oda guzelmis buvvvvv
Brn kactimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?