2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayyy arkadaşlar bunaldım yaaaa.kızım kolik bebekti hep saati vardı akşam 6 ile 12 arası öyle bir ağlardıki sabahlarıda hiç uyumazdı sürekli koridorda yürümek ne kelime koşu yapıyorduk eşimle neyseki KOLİKA DİYE BİR İLAÇ KEŞFETTİK 4. ayında oda o biraz azalttı yada 4. ayı diye azalmıştı belkide.tam bitti kızım rahatladı gazını arkadan kendi çıkayordu çok ağlamıyordu gündüzleride toplamda 2 saate yakın uyuyordu ki,
hoppppppppppppp ne oldu anlamadım 15 gündür bağır bağır ağlıyor kucaktan inmek yok koridorda koşuu başladı yineee.eller hep ağızda tükürük feci durumda sanırım diş belirtileri kulağını ve kafasının arka kısmındaki saçını bi çekişi varrrr yoluyor resmennnnnn.
gaz sancısından daha beter duruma geldiii yaaa ne yapacağımı şaşaırdım doktor diş dedi.dentinox diye diş jeli verdi sanki hiç işe yaramıyorrr.bide çok ağlarsa calpol ver dedi.sabah 5 ten beri çığlık çığlığa bende demn 1 çay kaşığı calpol verdim.AMA KENDİMİ SUÇLU HİSSEDİYRUM ÇOCUĞUMU UYUŞTURYORMUYUM DİYEEEE.SİZ DE DURUM NASIL YA BU KADAR ZORLANAN VARMI DİŞ KONUSUNDAAA NELER YAPIYORSUNUZZZ

Ah cnm benim ne kadar korktun kimbilir ama artik o kendini kurtarir cnm yada aglar arasta gecen sabah yataginda oynuyodu bende kestirriyordumn aglamaya basladi bi baktim. Kafa altindaki yastik kafa ustunde nasil becerdiyse

gerçekten kurtarır mı yaa inan o an kısacık bi an aklımdan neler geçti bi bilsen Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın

canum benim gecmis olsun bende bi gece bi uyandim bizimki cirpiniyo besigin bas jismina ortu asmistim o dusmus elifin yuzunde ay nasil korktum anlatamam bizimki uyanmis cirpiniyo o derece yani bogulmuyodu ama kurtulmaya calusiyodu cok cok korkmustum simdi artik bisey koymuyorum tabi ama aklimdanda hic cikmiyor

canım bizde o kdar yok diş sıkıntısı ama calpol bence çocuğun rahatı için verilmeli arada bi. ne kadar acı çekiyor ki o kadar ağlıyo kuzum.

Cnmm buraya yazan dis hekimi annemiz vardi oda kizi inci ye calpol veerop jel surdugunu soylemisti o donemde bence bebegin konforu icin kullanmalisin
Biz dencol dis jeli ile o doneni atlattik

evet ben de unutamam heralde o anı

canım bizde o kdar yok diş sıkıntısı ama calpol bence çocuğun rahatı için verilmeli arada bi. ne kadar acı çekiyor ki o kadar ağlıyo kuzum.

Aayyyy evet haklısın galiba çok ağrıyor belli öyle ağlıyor gözyaşları oluyor bütün yüzü şimdi uyudu sanırım ilaçtan dolayı yoksa hayatta uyumaz.ya bide doktor santafer verdi demir ilacı ona başladık ilacın yan etkilerinde karın ağrısı mide bulantısı filan bir sürü şey var acaba diş değilde ilaçtanmı ağlıyor yoksa ialcı bu ara vermesen 20 gün filan beklesem onra versem demir eksiliği ile ilgili kötü bişey yaşarmıyım acaba

olabilir tabi canım ama 20 gün değilde 1 hafta bi dene istersen geçerse ilacı değiştirrsiniz

Peki emzirme isini nasi yapicaz canim ya gece kalkinca nasi yapiyosun onun odasindami emziriyosun yoksa kendi odanami geliyosun

canım kendini suçlama lütfen sonuçta şuanda ağrı çekiyo miniğin ve sende onun ağrısını hafifletmek için veriyosun uyusunda kurtulayım diğe değil kendini suçlama lütfen..
bizdede aynı sıkıntılar var saçımızı çekiyoz elimiz ağzımızda çıksada rahatlasak şu dişlerç..

Ay oda guzelmis buvvvvv

yaaa benim nilimede bi isim bulun kızlarrr:
çok kıskandımmm
:

Brn kactimmmmmmmmmm

hayırrrr ben gelmiştimmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…