2012 kasım bebekleri büyüyor..

inşallah canım ya
biliyorum altında yatan bi sorun var ama çözemiyorum
inşalllah aşarız
--------
sende mi norml yaptın kuzum tebriklerrrrrrr
ama çok çekmişsin kıyamam ya
norml doğum çok güzel ama o sancılar yokmuuuu
ve senin dikişinde çokmuş, o zmana doktr baya makas attı sana:26:
--------
eee büvvvvvvvv hııııııııııı diyen bebekini yirim senin

aaa bardağına koymak hiç aklıma gelmedi benim
bende dilim olarak veriyorum ağzına emiyor karpuzu
bi zararı olmaz heralde meyve niyetine yiyolar
bende hamileyken çok yedim karpuz,
anne hamileyken en çok ne yerse bebeğin kanına geçermiş, bebekte en çok onu severmiş
diyor Dr. Kağan Kocatepe

kızlar bugun çamasır asarken yürüteciyle kızımıda aldım yanıma
çamasırları asmadan once sirkeliyoruz ya hani
her sirkelemede benimki kahkaha attı ya
ama katıla katıla
cok tatlıydı ya

ama katıla katıla
cok tatlıydı ya

Ah cnm ne seker oldu kimbilir mizmirella ay aklimda bende yapayim
Ay buyudukce daha eglenceli oluyo dimiannelik tatlim

ama katıla katıla
cok tatlıydı ya
oyy yerim ben seni yaa tahmin edebiliyorum
Ah cnm ne seker oldu kimbilir mizmirella ay aklimda bende yapayim
Ay buyudukce daha eglenceli oluyo dimiannelik tatlim

mizmirella mı ne güzel isimmiş o

lili napıyo

aşımızı olduktan sonra eşimin çapa da işi varmış oraya gitti. bizde mesai bitimine kadar evin çevresinde oyalandık . bugün bizim burada pazar var. o yüzden eve girmedim zaten dörttü saat bir saat sonra babamız geldi yanımıza. aşıdan sonra oğlumun dili bir çözüldü . aşı olurken anne diye ağladı. ağlıyor üzülüyorum ama anne demesi benim içimi eritti. annne annnee böyle n ye bastırara bastıra anne dedi öyle mutlu oldum ki. aşıda öyle bir ağladı ki anlatamam. gözler şişti burnu bile şişti ağlamaktan içini çeke çeke ağladı. sonra pazara gittik . arabasını almamıştım tsm ye giderken eve yakın diye. aşı sonrasında planım yoktu. evden çıkınca giresim gelmeyip pazarı çıkarınca selim ile kucağımda pazar yapmak çok zor oldu. aldığım sadece meyveydi gerçi
pazarda gezerken de sürekli anne meme buna benzer seyleri söylemedi resmen bağırıyordu sonra kucağımda uyudu kaldı. eve yaklaşınca uyandı şimdi de sesi çıkmıyor:44: uyudu unuttu galiba söylediklerini devamı gelir diye ümit ediyorum bir kere söyledi yetti

evet canım hem doktor kesti hem yırtıklar derken artık düşün sen benim halimi

o bebiki bi gün ben de yiycem tutamayıp kendimi. bazen dayanamayıp ısırıyorum küçük küçük

Ah benimm melegim.neler demis ole annesini mutlu etmis ay bende cok mutkuboluyom anne diyince
Cnm bu arada gecmis olsun atlattiniz insalla slklntisiz gecer ay paxsrda hic dusunemiyorum kucakta bebekle cok zor olmustur
Bence gerisi gelir snnesi

Ah benimm melegim.neler demis ole annesini mutlu etmis ay bende cok mutkuboluyom anne diyince
Cnm bu arada gecmis olsun atlattiniz insalla slklntisiz gecer ay paxsrda hic dusunemiyorum kucakta bebekle cok zor olmustur
Bence gerisi gelir snnesi

kollarım tutmuyordu ve belim kaydı , zorlandım ama duyduklarımdan sonra zımba gibiydim

gecmıs olsun canım atlatmıssınız sukur kuzum kıyamm ağlıyolar cok ama senınkı sana hedıye vermıs ağlarken
masallah kuzuna unutmamstır annesı soyler yıne
bızde duyarız ıns enkısa zamnda
ıns atesı cıkmaz huysuzluk yapmaz canm

gecmis olsun kuzucuga insaklah atessiz bi gece gecirirsiniz
demek anne dedi bizimkife grcen aylarda diyodu artik demiyo unuttu gitti galiba ins. seninkinin dvami gelir

çok mutlu oluyor insan. sizde duyarsınız inşallah =)

Ah cnm annekik herseue deger
Selimnkac kg c bu arada

gecen ay gitmedim asm ye, bu ayda gitmedim çok oldu tartıya çıkalı =)

canım çok sevindim valla senin adına ya aşı vurundu canı yandı ama seni mutlu etti anneden sonra çözülüyo dili ama başka başka şeyler söylüyo attaa tetteee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…