- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.321
günaydın kızlarrr
neden bi bebek sabahın 4.30 unda uyanıp eeeeee büvvv hıııııııııııııııı büvvvv diye sesler çıkarıp anasını uyutmaz. hem de daha karanlık yani. ama hiç yüz vermedim. ben emziğini verdim o çıkardı konuştu kendi kendine ben verdim o çıkardı. en sonunda emzirdim de uyudu tabi bi saat sonra. ve 7 de tekrar uyandı.
gece sohbet güzelmiş burada kaçırmışımben de bir derdim vara takıldım çıkamadım anam. hep girmiycem bi daha oraya diyorum. ama nasıl oluyosa giriyorum bi bakıyorum illa. kocasından dayak yiyen bi kadın vardı yurtdışındaymış eşi hem dövüyo hem göndermiyo püff sinirlerimi bozdum gece gece
bu arada gece konuşmuşsunuz. mertura göre çok değil ama bana göre çok:) ben de 10 saat suni sancı çektim ve unutabileceğimi hiç sanmıyorum. ve doğumdan sonra 20 gün yattım. dikişlerim çoktu ve ağrılarım vardı. sancıyı unutsam bile o 20 günü asla unutamam heralde.
başakk halvet sorunu bizde de vardıama aştık gibi. altında yatan bi sebep mutlaka vardır. mesela benim eşim ben çok acı çekiyorum diye istemiyormuş. tabi bunu yeni anlıyorum. içim içimi yerdi neden istemiyo diye. benim acılar yeni yeni geçiyo. şimdi daha iyiyiz. sizde zamanla düzelirsiniz inşallah canım yaa.
kızlarr benim kızım dün bi karpuz suyu içti sormayın. akıtmaz bardağımızdan su içirememiştim karpuz suyunu çok güzel içti. hamileyken sürekli karpuz yerdim ondan mı ki acep:) su yerine onu versem olur mu ki su içmiyo içime dert oluyo. bi de karpuzun bi zararı olmaz di mi?
kızlar bugun çamasır asarken yürüteciyle kızımıda aldım yanıma
çamasırları asmadan once sirkeliyoruz ya hani
her sirkelemede benimki kahkaha attı ya
ama katıla katıla
cok tatlıydı ya
oyy yerim ben seni yaa tahmin edebiliyorumkızlar bugun çamasır asarken yürüteciyle kızımıda aldım yanıma
çamasırları asmadan once sirkeliyoruz ya hani
her sirkelemede benimki kahkaha attı ya
ama katıla katıla
cok tatlıydı ya
Ah cnm ne seker oldu kimbilir mizmirella ay aklimda bende yapayim
Ay buyudukce daha eglenceli oluyo dimiannelik tatlim
oyy yerim ben seni yaa tahmin edebiliyorum
mizmirella mı ne güzel isimmiş o
lili napıyo
nasıl geçti gezmeniz
lili durdumu uzmedi dimi annesini
oyy yerim ben seni yaa tahmin edebiliyorum
mizmirella mı ne güzel isimmiş o
lili napıyo
inşallah canım ya
biliyorum altında yatan bi sorun var ama çözemiyorum
inşalllah aşarız
--------
sende mi norml yaptın kuzum tebriklerrrrrrr
ama çok çekmişsin kıyamam ya
norml doğum çok güzel ama o sancılar yokmuuuu
ve senin dikişinde çokmuş, o zmana doktr baya makas attı sana:26:
--------
eee büvvvvvvvv hııııııııııı diyen bebekini yirim senin
aşımızı olduktan sonra eşimin çapa da işi varmış oraya gitti. bizde mesai bitimine kadar evin çevresinde oyalandık . bugün bizim burada pazar var. o yüzden eve girmedim zaten dörttü saat bir saat sonra babamız geldi yanımıza. aşıdan sonra oğlumun dili bir çözüldü . aşı olurken anne diye ağladı. ağlıyor üzülüyorum ama anne demesi benim içimi eritti. annne annnee böyle n ye bastırara bastıra anne dediöyle mutlu oldum ki. aşıda öyle bir ağladı ki anlatamam. gözler şişti burnu bile şişti ağlamaktan içini çeke çeke ağladı. sonra pazara gittik . arabasını almamıştım tsm ye giderken eve yakın diye. aşı sonrasında planım yoktu. evden çıkınca giresim gelmeyip pazarı çıkarınca selim ile kucağımda pazar yapmak çok zor oldu. aldığım sadece meyveydi gerçi
pazarda gezerken de sürekli anne meme buna benzer seyleri söylemedi resmen bağırıyordusonra kucağımda uyudu kaldı. eve yaklaşınca uyandı şimdi de sesi çıkmıyor:44: uyudu unuttu galiba söylediklerini devamı gelir diye ümit ediyorum bir kere söyledi yetti
Ah benimm melegim.neler demis ole annesini mutlu etmis ay bende cok mutkuboluyom anne diyince
Cnm bu arada gecmis olsun atlattiniz insalla slklntisiz gecer ay paxsrda hic dusunemiyorum kucakta bebekle cok zor olmustur
Bence gerisi gelir snnesi
aşımızı olduktan sonra eşimin çapa da işi varmış oraya gitti. bizde mesai bitimine kadar evin çevresinde oyalandık . bugün bizim burada pazar var. o yüzden eve girmedim zaten dörttü saat bir saat sonra babamız geldi yanımıza. aşıdan sonra oğlumun dili bir çözüldü . aşı olurken anne diye ağladı. ağlıyor üzülüyorum ama anne demesi benim içimi eritti. annne annnee böyle n ye bastırara bastıra anne dediöyle mutlu oldum ki. aşıda öyle bir ağladı ki anlatamam. gözler şişti burnu bile şişti ağlamaktan içini çeke çeke ağladı. sonra pazara gittik . arabasını almamıştım tsm ye giderken eve yakın diye. aşı sonrasında planım yoktu. evden çıkınca giresim gelmeyip pazarı çıkarınca selim ile kucağımda pazar yapmak çok zor oldu. aldığım sadece meyveydi gerçi
pazarda gezerken de sürekli anne meme buna benzer seyleri söylemedi resmen bağırıyordusonra kucağımda uyudu kaldı. eve yaklaşınca uyandı şimdi de sesi çıkmıyor:44: uyudu unuttu galiba söylediklerini devamı gelir diye ümit ediyorum bir kere söyledi yetti
kollarım tutmuyordu ve belim kaydı , zorlandım ama duyduklarımdan sonra zımba gibiydim
gecmıs olsun canım atlatmıssınız sukur kuzum kıyamm ağlıyolar cok ama senınkı sana hedıye vermıs ağlarken
masallah kuzuna unutmamstır annesı soyler yıne
bızde duyarız ıns enkısa zamnda
ıns atesı cıkmaz huysuzluk yapmaz canm
Ah cnm annekik herseue deger
Selimnkac kg c bu arada
gecmis olsun kuzucuga insaklah atessiz bi gece gecirirsiniz
demek anne dedi bizimkife grcen aylarda diyodu artik demiyo unuttu gitti galiba ins. seninkinin dvami gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?