- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.341
canım çok sevindim valla senin adına ya aşı vurundu canı yandı ama seni mutlu ettianneden sonra çözülüyo dili ama başka başka şeyler söylüyo attaa tetteee :)
bu akşam son ayrılıyorum ailemden ne çabuk geçti hiç anlamadım yaaabugün parka gittik pikniğe mız mız kızım yine deli etti beni illa o da yiyecekmiş yediklerimizden kendi yiyeceklerini hiç beğenmiyo salıncağa bindik ağlama bitti çığlıklar başladı keyfimiz yerine geldi babamız da resmimizi çekti dayısı ben ve ranacık Eki Görüntüle 723222
heryerde farklı çıkıyorsun sanki =)
anneden sonra memmme dedi
gecen günde eşimle konuşuyorduk meme yi öğretmemeli. mama dedirtmeli milletin içinde meme der fln diye pazar yerinde memmme diye bağırışmalarla gezdik
hayır gerçekten mama dedirtmek lazım ama bu imkansız gibi bişi hiç mama diyen bebek görmedim illa memme emmmee diyecekler şimdilik bizde bişi yok bu arada bişi soracam selim kaç dakika emiyo rana en fazla 2 dakika emmeye başladı canım sıkılıyo
benimki 2 dk emiyor. bazen gündüzleri 2 sefer emiyor. ek gıdaları sevmedi yemiyor. keyfi yerinde olduğunda kafama takmıyorum =)
benimki de ek gıda meraklısı ya ne olsa götürecek boğazına takılıyo sonra başlıyo ağlamaya illa çevirecekmiş ağzında 3 kere emiyo beni hala ama 1,5 dakika falan emiyo göğüslerim taş gibi oluyo kesilecek diye korkuyorum Allahtan gece 2 saatte bi kalkıp emiyo baya 1,5 dakika emiyo ama hızlı çekiyo acaba doyuyo mu bilemedim ben ister istemez takıyorum niyeyse ya çok evhamlıyım çokyarın da 14 saatlik yol bizi bekliyo
bu akşam son ayrılıyorum ailemden ne çabuk geçti hiç anlamadım yaaabugün parka gittik pikniğe mız mız kızım yine deli etti beni illa o da yiyecekmiş yediklerimizden kendi yiyeceklerini hiç beğenmiyo salıncağa bindik ağlama bitti çığlıklar başladı keyfimiz yerine geldi babamız da resmimizi çekti dayısı ben ve ranacık Eki Görüntüle 723222
hadi ya ben yine yediğimi topluyorum
durumum gayet iyi o zaman
evet ben sormştum bi tanem
hatta hala unutmadım sorumu beliyordum cevabı
bebeğinin küçük olduğunu görünce burda ne işin var diye düşünmştüm
demek bize sığındın
bebeğin 2 güncük daha sabretseydide 12.12.12 de doğursaydın
normalmi yaptın sen
evet evet bencede gecıcı donem ben artık arasın huyu olduğunu dusunmeye başlamıştım sukurkı gectı etrafı kesvettı turkız kadarken elıne verılen bıseyden çokta zevk almıyordu sımdı ana kucağına koyup farklı bıseyle uzun sure oynayabılıyo
mesela perşembe yarene dıs fırçası alırken yumuşak uçlu arasada aldım bayılıyo onunla oynamaya
ben arası 5.5 aylıkken bındırmeye başladım cunku senınde dedıgın gıbı sağlam basıyordu koyduğum gıbıde hemen başladı yurumeye yarenı daha erken donemde koydum ama o hıc aras gıbı oyalanmadı 6 aylık emekledı
bence yarın dene turkıza o bellı eder
ben dr ada soyleyınce 45 dk 1 saat totalde bındır dedıgını duyunca rahatladım
ay çocuk benım çocuk ama drdan cekınıyorum nasıl ıs anlamadım ona ıtıraf edince buyuk yuk kalktı uzerımden
ıyyyyyyykkkkkkkkkkk aklıma geldikçe iğreniyorum
geçen gün kaynanam oğluma memesini verdi:120:
midem bulanıyo kadından yaaaa:120::120:
çocuğun ağzına o kara memesini zorla soktu bakalım emecekmi diyo:120:
sanırım kıskanıyo beni:120:
bi tanede o doğursada kurtulsam:120:
neyseki oğlum o kara şeye meme muamelesi bile yapmadı:120:
iğrençti:120:
nalet olası:120:
of yatıyorum ben
kızlarr ben doğumdan sonra bi türlü bunalımdan çıkamadım. sürekli daralıyorum bunalıyorum. arada iyi olsam da genelde böyleyim. sizde de oluyor mu bu? hele kızım durmuyorsa mızıldanıp duruyorsa sanki boğazımda bi baskı hissediyorum. çok sıkılıyorum. olur olmadık şeylere ağlayasım geliyo. gezmeye gitsem de bişey değişmiyo gelince yine aynıyım. çok bunalıyorum
sprintcim çabuk dööööön öpüyorum seni ve miniklerini...arkadaşlar hepinize merhabalar.bizim telefon hatlarımız kes,k olduğundan nete giremiyorum.haber vereyim dedim beni merak etmeyin.
tüm bebişleri öpüyorum.1 hafta kadar daha yokuz maalesef:2::2:
ne geçmişmiş be arkadaş oku oku bitmedi:)) rahat 40-50 sayfa okumuşumdur, her gün bu kadar kitap okusam tezimi bitirirdim heralde
hayır bişey diil ben okuyana kadar herkes kaçtı
şom ağzımı açıcam şimdi ama kızım mışıl mışıl uyurken gece kuşları arkadaşlar gelse de iki laflasak:)
kızlar o gün veda edemeden çıktım eşim yoldan gelmişti sonra da işte ancak fırsat buluyorum
iyi ki hatırlayıp yazmışım tatlım soruları cevapsız bırakmayı hiç sevmiyorum ama bazen arada kaynıyor kusura bakma gecikme için...
evet canım normal yaptım hatta 12.12.12de kontrolüm vardı bebikim gelmeseydi doktora diyecektim dürt mürt bişeyler yap doğumu başlat diye:))
doğum hikayemi aralık annelerine yazmıştım
valla ben unuttum gitti 4 saat suni sancıyı yine olsa yine doğururum beni de sezaryen ürkütüyor ne yapayım
ay canım ya öyle ferahlıyorum ki bunları okuyunca, bu bazı pis huylar benim iyice takatimi bitiriyor songülcüm eskiye nazaran nesneleri yakalayıp oyalanmanın süresi saniyelik de olsa arttı inşallah zamanla daha da uzar yoksa olan bana olacak :)
türkiz hakkaten sağlam basıyormuş annem söyledi antepte bir akrabanın bebeğini kucaklamış aramızda iki gün var hiç basmıyordu bir de tosun kollarım koptu taşırken dedi ben bazen türkizi bir yere tutundurup ayakta bırakıyorum birkaç saniye duruyor hafifçe yalpalayınca hemen tutuyorum en iyisi yürüteçe artık merhaba diyelim biz:)
ayyy piiiiiiiiiiiiiiiiis pis kadın
Allah sabır versin sana arkadaşım
canım bak ben de öyleydim ta ki işe başlayana kadar ne kadar yorucu olsa da evden çıkmak çok iyi geliyor mecburiyetim olmadığı zaman evde oturayım diyorum ve o gün sonu daha yorgun oluyorum çöküyorum resmen
gidecek yer yok filan deme al miniği in kapının önüne gez dolaş parka git inan ki bebişlere de çok iyi geliyor öyle güzel uyuyor ki dışarda
genel konuşmayayım ama ne zaman sabahtan akşama kadar evde oldam türkizin sazından cazından geçilmiyor ama dışarı çıkalım sus pus yeter ki kalabalık bir ortam olmasın, evimizin önünde pazar kuruluyor geziyoruz bazen dut gibi oluyor yemin ederim:)bak havalar da güzel bir dene istersen
bu senin anlattığın sendrom bende ilk evlendiğim sene de vardı işte bazı sorunlar yaşamıştım gidesim gelmiyordu protesto ediyordum resmen 3 e kadar evde yatıp yuvarlanıp o saatten sonra gidiyordum bazen hiç gitmiyordum ev bataklık gibi çekiyor insanı, evin seni ele geçirmesine izin verme:)
sprintcim çabuk dööööön öpüyorum seni ve miniklerini...
bu arada ozcanan hanım ben sana küstümhiç yazmıyorsun bana
günaydınn kızlarr
bugün de berra uyuyo ama beni uyku tutmadı alışmışım 7.30 da uyanmaya uyuyamadım iyi mi:)
gunaydin kizlar
bugun kapali hava hic sevmayorum bu havalari
günaydınnnnnnnnn kızlar herkes iidir umarım koklayın bebişlerinizi benim yerime
gününüz güzel geçsin canlar
ay ne güzel erdem ilk doğduğu zaman anneeee diye bağırıyordu herkes şaşkınlıkla bakıyordu hatta bir kaç kez yüzüme bakıp anne dedi ama iki aydır unuttu :)aşımızı olduktan sonra eşimin çapa da işi varmış oraya gitti. bizde mesai bitimine kadar evin çevresinde oyalandık . bugün bizim burada pazar var. o yüzden eve girmedim zaten dörttü saat bir saat sonra babamız geldi yanımıza. aşıdan sonra oğlumun dili bir çözüldü . aşı olurken anne diye ağladı. ağlıyor üzülüyorum ama anne demesi benim içimi eritti. annne annnee böyle n ye bastırara bastıra anne dediöyle mutlu oldum ki. aşıda öyle bir ağladı ki anlatamam. gözler şişti burnu bile şişti ağlamaktan içini çeke çeke ağladı. sonra pazara gittik . arabasını almamıştım tsm ye giderken eve yakın diye. aşı sonrasında planım yoktu. evden çıkınca giresim gelmeyip pazarı çıkarınca selim ile kucağımda pazar yapmak çok zor oldu. aldığım sadece meyveydi gerçi
pazarda gezerken de sürekli anne meme buna benzer seyleri söylemedi resmen bağırıyordusonra kucağımda uyudu kaldı. eve yaklaşınca uyandı şimdi de sesi çıkmıyor:44: uyudu unuttu galiba söylediklerini devamı gelir diye ümit ediyorum bir kere söyledi yetti
valla ben de ısırıyorum benim sıpam oyun sanıyor gülüyorevet canım hem doktor kesti hem yırtıklar derken artık düşün sen benim halimi
o bebiki bi gün ben de yiycem tutamayıp kendimi. bazen dayanamayıp ısırıyorum küçük küçük
aynı erdem :)gecmis olsun kuzucuga insaklah atessiz bi gece gecirirsiniz
demek anne dedi bizimkife grcen aylarda diyodu artik demiyo unuttu gitti galiba ins. seninkinin dvami gelir
:) valla bende aynıyım erkenden açılıyo gözlerim :)günaydınn kızlarr
bugün de berra uyuyo ama beni uyku tutmadı alışmışım 7.30 da uyanmaya uyuyamadım iyi mi:)
sorma buradada kış gibi hava berbatgunaydin kizlar
bugun kapali hava hic sevmayorum bu havalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?