2012 kasım bebekleri büyüyor..

bu akşam son ayrılıyorum ailemden ne çabuk geçti hiç anlamadım yaaa bugün parka gittik pikniğe mız mız kızım yine deli etti beni illa o da yiyecekmiş yediklerimizden kendi yiyeceklerini hiç beğenmiyo salıncağa bindik ağlama bitti çığlıklar başladı keyfimiz yerine geldi babamız da resmimizi çekti dayısı ben ve ranacık Eki Görüntüle 723222

Son düzenleme:
canım çok sevindim valla senin adına ya aşı vurundu canı yandı ama seni mutlu etti anneden sonra çözülüyo dili ama başka başka şeyler söylüyo attaa tetteee :)

anneden sonra memmme dedi
gecen günde eşimle konuşuyorduk meme yi öğretmemeli. mama dedirtmeli milletin içinde meme der fln diye pazar yerinde memmme diye bağırışmalarla gezdik

heryerde farklı çıkıyorsun sanki =)

anneden sonra memmme dedi
gecen günde eşimle konuşuyorduk meme yi öğretmemeli. mama dedirtmeli milletin içinde meme der fln diye pazar yerinde memmme diye bağırışmalarla gezdik

hayır gerçekten mama dedirtmek lazım ama bu imkansız gibi bişi hiç mama diyen bebek görmedim illa memme emmmee diyecekler şimdilik bizde bişi yok bu arada bişi soracam selim kaç dakika emiyo rana en fazla 2 dakika emmeye başladı canım sıkılıyo

benimki 2 dk emiyor. bazen gündüzleri 2 sefer emiyor. ek gıdaları sevmedi yemiyor. keyfi yerinde olduğunda kafama takmıyorum =)

benimki 2 dk emiyor. bazen gündüzleri 2 sefer emiyor. ek gıdaları sevmedi yemiyor. keyfi yerinde olduğunda kafama takmıyorum =)

benimki de ek gıda meraklısı ya ne olsa götürecek boğazına takılıyo sonra başlıyo ağlamaya illa çevirecekmiş ağzında 3 kere emiyo beni hala ama 1,5 dakika falan emiyo göğüslerim taş gibi oluyo kesilecek diye korkuyorum Allahtan gece 2 saatte bi kalkıp emiyo baya 1,5 dakika emiyo ama hızlı çekiyo acaba doyuyo mu bilemedim ben ister istemez takıyorum niyeyse ya çok evhamlıyım çok yarın da 14 saatlik yol bizi bekliyo

evet kuvvetli çekiyorlardır. inşallah iki çekmede çok içiyorlardır =)

canım yaa uzulme bukez aılen gelır yanına rana nın hasretıne dayanamayıp
ya ben goremedım ama bu haksızlık

ne geçmişmiş be arkadaş oku oku bitmedi:)) rahat 40-50 sayfa okumuşumdur, her gün bu kadar kitap okusam tezimi bitirirdim heralde
hayır bişey diil ben okuyana kadar herkes kaçtı
şom ağzımı açıcam şimdi ama kızım mışıl mışıl uyurken gece kuşları arkadaşlar gelse de iki laflasak:)
kızlar o gün veda edemeden çıktım eşim yoldan gelmişti sonra da işte ancak fırsat buluyorum

iyi ki hatırlayıp yazmışım tatlım soruları cevapsız bırakmayı hiç sevmiyorum ama bazen arada kaynıyor kusura bakma gecikme için...
evet canım normal yaptım hatta 12.12.12de kontrolüm vardı bebikim gelmeseydi doktora diyecektim dürt mürt bişeyler yap doğumu başlat diye:))
doğum hikayemi aralık annelerine yazmıştım
valla ben unuttum gitti 4 saat suni sancıyı yine olsa yine doğururum beni de sezaryen ürkütüyor ne yapayım

ay canım ya öyle ferahlıyorum ki bunları okuyunca, bu bazı pis huylar benim iyice takatimi bitiriyor songülcüm eskiye nazaran nesneleri yakalayıp oyalanmanın süresi saniyelik de olsa arttı inşallah zamanla daha da uzar yoksa olan bana olacak :)
türkiz hakkaten sağlam basıyormuş annem söyledi antepte bir akrabanın bebeğini kucaklamış aramızda iki gün var hiç basmıyordu bir de tosun kollarım koptu taşırken dedi ben bazen türkizi bir yere tutundurup ayakta bırakıyorum birkaç saniye duruyor hafifçe yalpalayınca hemen tutuyorum en iyisi yürüteçe artık merhaba diyelim biz:)

ayyy piiiiiiiiiiiiiiiiis pis kadın
Allah sabır versin sana arkadaşım

canım bak ben de öyleydim ta ki işe başlayana kadar ne kadar yorucu olsa da evden çıkmak çok iyi geliyor mecburiyetim olmadığı zaman evde oturayım diyorum ve o gün sonu daha yorgun oluyorum çöküyorum resmen
gidecek yer yok filan deme al miniği in kapının önüne gez dolaş parka git inan ki bebişlere de çok iyi geliyor öyle güzel uyuyor ki dışarda
genel konuşmayayım ama ne zaman sabahtan akşama kadar evde oldam türkizin sazından cazından geçilmiyor ama dışarı çıkalım sus pus yeter ki kalabalık bir ortam olmasın, evimizin önünde pazar kuruluyor geziyoruz bazen dut gibi oluyor yemin ederim:) bak havalar da güzel bir dene istersen
bu senin anlattığın sendrom bende ilk evlendiğim sene de vardı işte bazı sorunlar yaşamıştım gidesim gelmiyordu protesto ediyordum resmen 3 e kadar evde yatıp yuvarlanıp o saatten sonra gidiyordum bazen hiç gitmiyordum ev bataklık gibi çekiyor insanı, evin seni ele geçirmesine izin verme:)

arkadaşlar hepinize merhabalar.bizim telefon hatlarımız kes,k olduğundan nete giremiyorum.haber vereyim dedim beni merak etmeyin.
tüm bebişleri öpüyorum.1 hafta kadar daha yokuz maalesef:2::2:
sprintcim çabuk dööööön öpüyorum seni ve miniklerini...

bu arada ozcanan hanım ben sana küstüm hiç yazmıyorsun bana

merturcum merhaba:)
ay geç kaldım umarım ordasındır
iyiyim canım sen nasılsın? selimcik aşı oldu demek geçmiş olsun bir de anne demiş ne güzel sevindim senin adına benimki de arada annnii diyor ama sanırım bilinçsiz:)))
canım ben de sana yazacaktım alıntı yaptım sandım şimdi sen yazınca uyandım:)
temizlik yaptım demişsin ya buzdolabımın üstünde bir karikatür var netten aradım bulamadım fotosunu çekip yollıycam sana

günaydınn kızlarr

bugün de berra uyuyo ama beni uyku tutmadı alışmışım 7.30 da uyanmaya uyuyamadım iyi mi:)

inan canım ev ele geçirdi sankim beni kurtulamıyorum eşime diyorum çıkar beni diye inan kendi başıma çıkmaya korkuyorum nasıl bişeyse bu. asosyal oldum herhal:) evlenmeden önce çok hareketli bi hayatım vardı sonra da böyle eve kapanınca oldu sanırsam. komşuluk ilişkilerini bile beceremiyorum. anneme bakıyorum ev hanımı ama her günü dolu bi gün bi komşuda bi gün bi günde yoğun kadın maşallah öyle olunca sıkılmaz tabi insan. ama ben öyle şeylere de ayak uyduramadım. bi de gidiyoruz berra burnumdan getiriyo mümkün değil uyutamıyorum iyice mızmızlanıyo ben de iyice stres olmuş bi şekilde geliyorum. dediğin gibi en iyisi parka falan gitmek. bundan sonra eşim daha çok evde olacak inşallah daha iyi olur.

cevap verdiğin için sağol canım. bu arada çok rahat bi işin var kıymetini bil senin de hazırlaman gereken bi tez var sanırım en kısa zamanda kolaylıkla hazırlarsın inşallah.

günaydınn kızlarr

bugün de berra uyuyo ama beni uyku tutmadı alışmışım 7.30 da uyanmaya uyuyamadım iyi mi:)

günaydın cnm:
Nasılsınız bakalım?

gunaydin kizlar
bugun kapali hava hic sevmayorum bu havalari

burdada öyle cnm günaydın sizede:
Napıyor bakalım minik nboncuk?

günaydınnnnnnnnn kızlar herkes iidir umarım koklayın bebişlerinizi benim yerime

günnnaydın tatlım..

gününüz güzel geçsin canlar

seninde günün güzel geçsin cnm:
Günaydın

kızlar herkese günaydın carmenen:
Beysal: Songükl:
özcenanım sende yolculuğa çıkacaksın bugün..
Mertur eymen nasıl akşamınız nasıl geçticnm?
Unuttuğum rumuzlu arkadaşlar sizede günaydınnn

ay ne güzel erdem ilk doğduğu zaman anneeee diye bağırıyordu herkes şaşkınlıkla bakıyordu hatta bir kaç kez yüzüme bakıp anne dedi ama iki aydır unuttu :)
evet canım hem doktor kesti hem yırtıklar derken artık düşün sen benim halimi

o bebiki bi gün ben de yiycem tutamayıp kendimi. bazen dayanamayıp ısırıyorum küçük küçük
valla ben de ısırıyorum benim sıpam oyun sanıyor gülüyor
gecmis olsun kuzucuga insaklah atessiz bi gece gecirirsiniz
demek anne dedi bizimkife grcen aylarda diyodu artik demiyo unuttu gitti galiba ins. seninkinin dvami gelir
aynı erdem :)
günaydınn kızlarr

:) valla bende aynıyım erkenden açılıyo gözlerim :)
gunaydin kizlar
bugun kapali hava hic sevmayorum bu havalari
sorma buradada kış gibi hava berbat
günaydın kızlar hepinize merhabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…