2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canım benim ya.. Bizim sıpa da öyle. Ben üzerini iyi giydiriyorum, bir şey örtersem de ince bir şey oluyor. Mina resmen örtüyle boğuşuyor çünkü. Zor alıyorum örtüyü altından(üzerinde olmuyor)

bende bazen altından alıyorum benmkıde boğusuyo ortuytle
bazen bılerek kapatıyo yuzunu ortuyle bende acıyorum guluyo boyle devam edıyoruz oyun yapıyo yanı

Peki emzirme isini nasi yapicaz canim ya gece kalkinca nasi yapiyosun onun odasindami emziriyosun yoksa kendi odanami geliyosun

Onun odasında emziriyorum canım. Kendi yanıma almıyorum hiç. Bu aralar çok sık uyanıyor zaten diş yüzünden. Ama sürekli odasında. Bizim kız rahat etti böyle, dediğim gibi sese çok duyarlı. Beşiğini de seviyor. Sıkıntısı yoksa eğer kalkınca bir süre beşiğinde vakit geçiriyor, dönencesine laf anlatıyor

bende bazen altından alıyorum benmkıde boğusuyo ortuytle
bazen bılerek kapatıyo yuzunu ortuyle bende acıyorum guluyo boyle devam edıyoruz oyun yapıyo yanı

Çok beter bunlar ya Her gün yeni bir şey görüyoruz sayelerinde, her anları bizi mutlu etmeye yetiyor. Allah hepsine sağlık, sıhhat versin inşallah

hepiniza mrb annisler bizim bu gun dr kontrolumuz var bakalim benim sipam kac kilo boyu kac cok merak ediyorum gelince size azarim hepinizi optum :)

epidural sezeryan oldu tatlım

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin. Dilerim herşey iyi gider, sağ salim alır arkadaşın bebişini kucağına
Amin canım sağolasın
Kizlar bugun oglymla gezmeleee gidices nasip olursa cok yazamicam islerimi halledeyim
Hepinize kocaman gunaydinnn
ooh gez tabi yaaa
Cnm arkadasindsn hbr varmi
Senin dr nami gidiyodu

evet canım sami beye gidiyodu öğlen tatilinde gittik kuzum öyle tatlıki maşallah aç gelmiş dünyaya aaranıp duruyordu ::)

hepiniza mrb annisler bizim bu gun dr kontrolumuz var bakalim benim sipam kac kilo boyu kac cok merak ediyorum gelince size azarim hepinizi optum :)

bekliyoz cnm..

ogleden sonra gideceğiz...

atlım sizde aşıları sağlık ocağında mı yaptırıyosunuz bize öylene kadar gelin demişlerdi aşılar içinde..
bu arada ellerine sağlık birazdan deniyorum..

epidural sezeryan oldu tatlım

Amin canım sağolasın

ooh gez tabi yaaa

evet canım sami beye gidiyodu öğlen tatilinde gittik kuzum öyle tatlıki maşallah aç gelmiş dünyaya aaranıp duruyordu ::)

analıbabalı büyüsün bebiş..

atlım sizde aşıları sağlık ocağında mı yaptırıyosunuz bize öylene kadar gelin demişlerdi aşılar içinde..
bu arada ellerine sağlık birazdan deniyorum..

6.ay aşısına kadar bütün aşılarını sağlık ocağında yaptırdım. bu aşımızı babamızın orada yaptıracağız =) telefon bekliyorum babamızdan

............................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize merhabalar.bizim telefon hatlarımız kes,k olduğundan nete giremiyorum.haber vereyim dedim beni merak etmeyin.
tüm bebişleri öpüyorum.1 hafta kadar daha yokuz maalesef:2::2:

arkadaşlar hepinize merhabalar.bizim telefon hatlarımız kes,k olduğundan nete giremiyorum.haber vereyim dedim beni merak etmeyin.
tüm bebişleri öpüyorum.1 hafta kadar daha yokuz maalesef:2::2:

ben yarın dönüyorum sen yoksun olmadı yaa yarın akşam konuşuruz diyodum ne güzel 1 haftadan fazla uzamasın canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…