- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.301
ama bu sefer çok kötü bak yemekle ilgili de değil. buralar soğuk olduğu için ben kışın battaniye üzerine de yorgan örtüyordum. şimdi de öyle havalar tam ısınmadı. neyse gece bi uyandım bebeğin üzeri tamamen yorganla örtülü yüzü de örtülü yani. o an nasıl olduğumu anlatamam hala elim titriyo aklıma gelince. hemen bi açtım nefes alıyor mu diye baktım. çok şükür bi sıkıntı yok uykusuna devam ediyordu. ama ben bundan sonra yorgan örtmem nasıl kapattı yüzünü anlamadım ki. nasıl korktum bi bilseniz. kendimi çok suçlu hissediyorum
Canım benim ya.. Bizim sıpa da öyle. Ben üzerini iyi giydiriyorum, bir şey örtersem de ince bir şey oluyor. Mina resmen örtüyle boğuşuyor çünkü. Zor alıyorum örtüyü altından(üzerinde olmuyor)
Peki emzirme isini nasi yapicaz canim ya gece kalkinca nasi yapiyosun onun odasindami emziriyosun yoksa kendi odanami geliyosun
bende bazen altından alıyorum benmkıde boğusuyo ortuytle
bazen bılerek kapatıyo yuzunu ortuyle bende acıyorum guluyo boyle devam edıyoruz oyun yapıyo yanı
Çok beter bunlar yaHer gün yeni bir şey görüyoruz sayelerinde, her anları bizi mutlu etmeye yetiyor. Allah hepsine sağlık, sıhhat versin inşallah
hepiniza mrb annisler bizim bu gun dr kontrolumuz var bakalim benim sipam kac kilo boyu kac cok merak ediyorum gelince size azarim hepinizi optum :)
epidural sezeryan oldu tatlımallahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip ertsin cnm:
epiduralmi yoksa normal sezeryanmı olacak?
evet süt gelmeswi ve bebeğin emmeside çok önemli ben bukonuda çok çektim ve çok üzüldüm halada üzülğüyorum..
umarım sorunsuz atlatırsınız cnm.
Amin canım sağolasınRabbim hayırlı doğumlar nasip etsin. Dilerim herşey iyi gider, sağ salim alır arkadaşın bebişini kucağına
ooh gez tabi yaaaKizlar bugun oglymla gezmeleee gidices nasip olursa cok yazamicam islerimi halledeyim
Hepinize kocaman gunaydinnn
Cnm arkadasindsn hbr varmi
Senin dr nami gidiyodu
hepiniza mrb annisler bizim bu gun dr kontrolumuz var bakalim benim sipam kac kilo boyu kac cok merak ediyorum gelince size azarim hepinizi optum :)
ogleden sonra gideceğiz...
epidural sezeryan oldu tatlım
Amin canım sağolasın
ooh gez tabi yaaa
evet canım sami beye gidiyodu öğlen tatilinde gittik kuzum öyle tatlıki maşallah aç gelmiş dünyaya aaranıp duruyordu ::)
atlım sizde aşıları sağlık ocağında mı yaptırıyosunuz bize öylene kadar gelin demişlerdi aşılar içinde..
bu arada ellerine sağlık birazdan deniyorum..
6.ay aşısına kadar bütün aşılarını sağlık ocağında yaptırdım. bu aşımızı babamızın orada yaptıracağız =) telefon bekliyorum babamızdan
ozaman sorun yok cnm umarım sorunsuz geçer..
bu arada olmuşmu becerebilmişmiyim?
6.ay aşısına kadar bütün aşılarını sağlık ocağında yaptırdım. bu aşımızı babamızın orada yaptıracağız =) telefon bekliyorum babamızdan
güle güle kullan çok güzel olmuş =)
hayırlı olsun nilimizin çizelgesi:)
arkadaşlar hepinize merhabalar.bizim telefon hatlarımız kes,k olduğundan nete giremiyorum.haber vereyim dedim beni merak etmeyin.
tüm bebişleri öpüyorum.1 hafta kadar daha yokuz maalesef:2::2:
ben yarın dönüyorum sen yoksun olmadı yaa yarın akşam konuşuruz diyodum ne güzel 1 haftadan fazla uzamasın canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?