2012 kasım bebekleri büyüyor..

slm kızlar aradan çok uzun zmn geçti yazmayalı baya oldu
kızlar sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var
oğlum ek gıdayı kabul etmiyor sürekli ağzını kapatıyor kesinlikle açmıyo ağzını bekliyorum acıksın diye ama mümkün değil açmıyor
ağlıyo bende emziriyorum hemen emiyo
bazı gün hiç bişi yemiyo sadece emiyo o günlerdede açlık belirtisi hiç yok
ne yapayım ne yediriyim bilmiyorum tadını sevmemekde değil bizimkisi daha tadını almadan kapatıyo ağzını çünkü
deneyimlerinizi benmlede paylaşın lütfen

O kadar güzel oluyor ki o halleri..
Bizde güne öyle başlıyoruz..En büyük mutluluk

Gunaydinn kizlarrr
Itirafimla geldimm aras uyandii salonda duck tv actim araba koltuguna kemeride bagladim
Oh bi guzel uyudum onun yaninda kanepede
Basakk kotu anami oldum ben
ohhhhh var mı öyle rahatlık yaa maşallah:)

O kadar güzel oluyor ki o halleri..
Bizde güne öyle başlıyoruz..En büyük mutluluk

buaralar herkesin sabah seramonisi aynı galiba:) rabbim evlatlarımızı nazardan kem gözlerden korusun inş.

Son düzenleme:
gunaydinn kizlarrr
ıtirafimla geldimm aras uyandii salonda duck tv actim araba koltuguna kemeride bagladim
oh bi guzel uyudum onun yaninda kanepede
basakk kotu anami oldum ben

hahahaha hayır sen çok iyi bir annesin cnm:
Ama arasımda iyi bi bebek kabul etttt:
Annesine izin veriyo..
Ayyy nil hayatta durmuyo öyle bi durumda yaa:

canım merhaba evet yoksun uzun zamandır
acaba yeni yeni ek gıdaya başlarken sevmediği bişeyde ısrarcı olmuş ola bilirmisin?
Yoksa daha ilk günden berimi ağzını kapatıyo..

ohhhhh var mı öyle rahatlık yaa maşallah:)

buaralar herkesin sabah sewramonisi aynı galiba:) rabbim evlatlarımızı nazardan kem gözlerden korusun inş.

Amin canım benim..
Sıkıntıların içinde düşününce bile sadece mutluluk veren tek şey evlatmış..
Rabbim iyi ki nasip etti bizlere..
Olmayanlara da nasip eder inşallah. Allah yokluklarını göstermesin..

cnm uykusunu almış açken en önemlisi de elinle vermeyi denedin mi? benim bal böcüğü de ağzını açmıordu elimle vererek alıştırdım şükürler olsun. bi de şu plastik mama kaşıkları var ya onunla almıo benim kız, sanırım ilacı da onunla verdiğim için oldu. normal tatlı kaşığı ya da çay kaşığıyla olunca yedirebilioruz. belki faydası olur dene istersen.

icini doktu anlatti anlatti ve simdi uyudu melegim <3 uyuyuncada ozluyorum,uyumayinca uyusun istiyorum.offfff nolcak bu boleee kizlar sizdede oluyo mu?

Valla canım ben çalışıyorum ve benim kız sabit 6-6.30 arası uyanıyor. Hafta sonları uyusun diye gözünün içine bakıyorum ama nerdeee...
Hem mecbur hem de seve seve kalkıyorum..Bıcır bıcır oluyor o da

olabilir tabi canım ama 20 gün değilde 1 hafta bi dene istersen geçerse ilacı değiştirrsiniz

deneyeyim bakalım 1 hafta demir ilacını vermeyeyim inşallah geçer.eğer ilaçtansa ne yapacam onuda bilmiyorum

ayyy elmde değil ne zaman bi ilaç versem kendimi kötü hissediyorum sanki kızıma kötü bişey vermiş gibi hissediyorum

off ben varya rahat 250 sayfa geçmiş okudum yaaa

ayyy evet ya bende dışarı çıkmak istemiyorum çok ağlıyor uyumuyor burnumdan geliyor gezme.ama evde otur otur bunalıma girecem vallahi.bizim bebeklerimiz ne zaman AKILLANIR YARAMAZLIKTAN MIZMIZLIKTAN VAZGEÇER ACABA

ayyy benimkide daha 40 günlüktüı ağlarken anne diyor, ağlıyor duyan şaşırıyordu resmen.halada anne diye ağlar kocam ölecek kıskançlıktan ölecek resmen.ama ne zaman bilinçli der o belli değillll.ama ne zaman anne diye ağlasa benim çimin yağı eriyor annecimmmmm ağlama diye bağrıma basıyorummm.çokta ağlar bu arada neyseki annne diye ağlıyor ki bende kızamıyorummmm

Ay ama hemen vicdan yaptim baya uzub izledi evladim
Ay ama cok tatli uykuydu
Ne anliyosa sadece duck tv seviyo

songül maşallah valla bu sabah kalktım erdemi emzirdim altını değiştirdim 10 dk vaktim var azcık yanına uzanıyım oğluım dedim daha yatmaya niyet ettiğimde bastı çığlığı yatırmadı beni:)oyun oynayacakmısız

temizlikten sonra ortalık dağılıp kirlenmeye başladığında bakıp bakıp kendimi sakinleştiriyorum :)

Eki Görüntüle 723325

evet geç kalmışsın baktım sürekli cevap gelmeyince çıktım. telefonda kim online kim var görünmüyor =)
karikatüründe güzelmiş. temizliğin ardından bendeki durum söyle oluyor ilk gece bir şey yerken düşerse "düştü düştü" diye alarma geçiyorum. ertesi gece bir şey düşüyor elimi atsam alabileceğim yerde "amaaan battı ev zaten , kalsın süpürürüm" bu moda giriyorum

daha iiyidi aslında ilk zamanlar tadına bakıyordu ama bi iki kaşıktı o da zaten tadıyo diye seviniyodum ama artırmsaya başlayınca sorun oldu ya

Tatlim.ben kiximfa yasadim aynilarini malesef cozum bulamadim
Gecen hafta arasin kontrolu vardi dr un 1 kasim dogumlu bebegi bardi ve onada hic bisey yediremiyorlarmis adam diyo herkese ahkam kesiyorum.ama bizimkine care bulamiyorum diyecegim oki adam care bulamamis varmi care bilemedim

günaydınn kızlarr

bugün de berra uyuyo ama beni uyku tutmadı alışmışım 7.30 da uyanmaya uyuyamadım iyi mi:)

gunaydin kizlar
bugun kapali hava hic sevmayorum bu havalari

günaydınnnnnnnnn kızlar herkes iidir umarım koklayın bebişlerinizi benim yerime

Gününüz güzel geçsin canlar

sizlerede günaydınlaaaar =) günümüz çook güzel geçsin

yaşasınnnnnnnn rahat 250 sayfa okumuşumdur 20 günde ama iyiki okumuşum herşeyi ordan öğrendim ve sizleri tanıdım ben öyle geçmişi okumadan hemen sohbete dalamam huy işte.neyse artık rahat rahat yetişirim inşallah size sayfalar dolusu yazmayın ama ne olur.kızım uyandı sadece 30 dakkika uyuyor yaaa.

Haha ee ne etsinn annesi gormucek bi daha kac saat annesini
Ay betul swn tv baktirmiyon bende slklslnca aciyorum kanal 122 duck tv ben kotu anneyimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…