- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.381
ne güzel şuan iş yerinde gözlerim açık uyuyorum benim yerimede uyu başakk
Nrdeyse iyi aksamlar diyecegim 7den beri ciglik,gulucuk aaaa uuuu falan bi cene bi cene tam bir kiz bebek buruyasini mi anlatiyor ne anlatiyor pek cozmiyorum ama sesi hos geliyor kulagima en buyuk keyif. Kizimin sesini dinlemek <3 bu arad kasim annesiyim bende...
Gunaydinn kizlarrr
Itirafimla geldimm aras uyandii salonda duck tv actim araba koltuguna kemeride bagladim
Oh bi guzel uyudum onun yaninda kanepede
Basakk kotu anami oldum ben
ohhhhh var mı öyle rahatlık yaa maşallah:)Gunaydinn kizlarrr
Itirafimla geldimm aras uyandii salonda duck tv actim araba koltuguna kemeride bagladim
Oh bi guzel uyudum onun yaninda kanepede
Basakk kotu anami oldum ben
O kadar güzel oluyor ki o halleri..
Bizde güne öyle başlıyoruz..En büyük mutluluk
gunaydinn kizlarrr
ıtirafimla geldimm aras uyandii salonda duck tv actim araba koltuguna kemeride bagladim
oh bi guzel uyudum onun yaninda kanepede
basakk kotu anami oldum ben
slm kızlar aradan çok uzun zmn geçti yazmayalı baya oldu
kızlar sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var
oğlum ek gıdayı kabul etmiyor sürekli ağzını kapatıyor kesinlikle açmıyo ağzını bekliyorum acıksın diye ama mümkün değil açmıyor
ağlıyo bende emziriyorum hemen emiyo
bazı gün hiç bişi yemiyo sadece emiyo o günlerdede açlık belirtisi hiç yok
ne yapayım ne yediriyim bilmiyorum tadını sevmemekde değil bizimkisi daha tadını almadan kapatıyo ağzını çünkü
deneyimlerinizi benmlede paylaşın lütfen
O kadar güzel oluyor ki o halleri..
Bizde güne öyle başlıyoruz..En büyük mutluluk
ohhhhh var mı öyle rahatlık yaa maşallah:)
buaralar herkesin sabah sewramonisi aynı galiba:) rabbim evlatlarımızı nazardan kem gözlerden korusun inş.
Bence sen kötü anne değil de Arasım iyi evlat oluyor..
Kıyak geçiyor valla Songül sana..
Maşallah kuzuma
oğlum ek gıdayı kabul etmiyor sürekli ağzını kapatıyor kesinlikle açmıyo ağzını bekliyorum acıksın diye ama mümkün değil açmıyor
ne yapayım ne yediriyim bilmiyorum tadını sevmemekde değil bizimkisi daha tadını almadan kapatıyo ağzını çünkü
icini doktu anlatti anlatti ve simdi uyudu melegim <3 uyuyuncada ozluyorum,uyumayinca uyusun istiyorum.offfff nolcak bu boleee kizlar sizdede oluyo mu?
olabilir tabi canım ama 20 gün değilde 1 hafta bi dene istersen geçerse ilacı değiştirrsiniz
canım kendini suçlama lütfen sonuçta şuanda ağrı çekiyo miniğin ve sende onun ağrısını hafifletmek için veriyosun uyusunda kurtulayım diğe değil kendini suçlama lütfen..
bizdede aynı sıkıntılar var saçımızı çekiyoz elimiz ağzımızda çıksada rahatlasak şu dişlerç..
yaaa benim nilimede bi isim bulun kızlarrr:
çok kıskandımmm
:
hayırrrr ben gelmiştimmmmm.
ne geçmişmiş be arkadaş oku oku bitmedi:)) rahat 40-50 sayfa okumuşumdur, her gün bu kadar kitap okusam tezimi bitirirdim heralde
hayır bişey diil ben okuyana kadar herkes kaçtı
şom ağzımı açıcam şimdi ama kızım mışıl mışıl uyurken gece kuşları arkadaşlar gelse de iki laflasak:)
kızlar o gün veda edemeden çıktım eşim yoldan gelmişti sonra da işte ancak fırsat buluyorum
canım bak ben de öyleydim ta ki işe başlayana kadar ne kadar yorucu olsa da evden çıkmak çok iyi geliyor mecburiyetim olmadığı zaman evde oturayım diyorum ve o gün sonu daha yorgun oluyorum çöküyorum resmen
gidecek yer yok filan deme al miniği in kapının önüne gez dolaş parka git inan ki bebişlere de çok iyi geliyor öyle güzel uyuyor ki dışarda
genel konuşmayayım ama ne zaman sabahtan akşama kadar evde oldam türkizin sazından cazından geçilmiyor ama dışarı çıkalım sus pus yeter ki kalabalık bir ortam olmasın, evimizin önünde pazar kuruluyor geziyoruz bazen dut gibi oluyor yemin ederim:)bak havalar da güzel bir dene istersen
bu senin anlattığın sendrom bende ilk evlendiğim sene de vardı işte bazı sorunlar yaşamıştım gidesim gelmiyordu protesto ediyordum resmen 3 e kadar evde yatıp yuvarlanıp o saatten sonra gidiyordum bazen hiç gitmiyordum ev bataklık gibi çekiyor insanı, evin seni ele geçirmesine izin verme:)
sprintcim çabuk dööööön öpüyorum seni ve miniklerini...
bu arada ozcanan hanım ben sana küstümhiç yazmıyorsun bana
inan canım ev ele geçirdi sankim benikurtulamıyorum eşime diyorum çıkar beni diye inan kendi başıma çıkmaya korkuyorum nasıl bişeyse bu. asosyal oldum herhal:) evlenmeden önce çok hareketli bi hayatım vardı sonra da böyle eve kapanınca oldu sanırsam. komşuluk ilişkilerini bile beceremiyorum. anneme bakıyorum ev hanımı ama her günü dolu bi gün bi komşuda bi gün bi günde yoğun kadın maşallah öyle olunca sıkılmaz tabi insan. ama ben öyle şeylere de ayak uyduramadım. bi de gidiyoruz berra burnumdan getiriyo mümkün değil uyutamıyorum iyice mızmızlanıyo ben de iyice stres olmuş bi şekilde geliyorum. dediğin gibi en iyisi parka falan gitmek. bundan sonra eşim daha çok evde olacak inşallah daha iyi olur.
cevap verdiğin için sağol canım. bu arada çok rahat bi işin var kıymetini bilsenin de hazırlaman gereken bi tez var sanırım en kısa zamanda kolaylıkla hazırlarsın inşallah.
biz iyiyiz cnm siz nasılsınız bal böceğin nasıl?
biz artık iyice cadılaştık
mertur yazmışya eymen anne dedi diye
evet ya çok 3 kaatçı bunlar
nilde ağlarken anne diyo bariz ama normalda ağzından abla mama meme ve babadan başka bişe çıkmıyo.:
hahahaha hayır sen çok iyi bir annesin cnm:
Ama arasımda iyi bi bebek kabul etttt:
Annesine izin veriyo..
Ayyy nil hayatta durmuyo öyle bi durumda yaa:
canım merhaba evet yoksun uzun zamandır
acaba yeni yeni ek gıdaya başlarken sevmediği bişeyde ısrarcı olmuş ola bilirmisin?
Yoksa daha ilk günden berimi ağzını kapatıyo..
merturcum merhaba:)
ay geç kaldım umarım ordasındır
iyiyim canım sen nasılsın? selimcik aşı oldu demek geçmiş olsun bir de anne demiş ne güzel sevindim senin adına benimki de arada annnii diyor ama sanırım bilinçsiz:)))
canım ben de sana yazacaktım alıntı yaptım sandım şimdi sen yazınca uyandım:)
temizlik yaptım demişsin ya buzdolabımın üstünde bir karikatür var netten aradım bulamadım fotosunu çekip yollıycam sana
temizlikten sonra ortalık dağılıp kirlenmeye başladığında bakıp bakıp kendimi sakinleştiriyorum :)
Eki Görüntüle 723325
hahahaha hayır sen çok iyi bir annesin cnm:
Ama arasımda iyi bi bebek kabul etttt:
Annesine izin veriyo..
Ayyy nil hayatta durmuyo öyle bi durumda yaa:
canım merhaba evet yoksun uzun zamandır
acaba yeni yeni ek gıdaya başlarken sevmediği bişeyde ısrarcı olmuş ola bilirmisin?
Yoksa daha ilk günden berimi ağzını kapatıyo..
günaydınn kızlarr
bugün de berra uyuyo ama beni uyku tutmadı alışmışım 7.30 da uyanmaya uyuyamadım iyi mi:)
gunaydin kizlar
bugun kapali hava hic sevmayorum bu havalari
günaydınnnnnnnnn kızlar herkes iidir umarım koklayın bebişlerinizi benim yerime
Gününüz güzel geçsin canlar
günaydın cnm:
Nasılsınız bakalım?
burdada öyle cnm günaydın sizede:
Napıyor bakalım minik nboncuk?
günnnaydın tatlım..
seninde günün güzel geçsin cnm:
Günaydın
kızlar herkese günaydın carmenen:
Beysal: Songükl:
özcenanım sende yolculuğa çıkacaksın bugün..
Mertur eymen nasıl akşamınız nasıl geçticnm?
Unuttuğum rumuzlu arkadaşlar sizede günaydınnn
songül maşallah valla bu sabah kalktım erdemi emzirdim altını değiştirdim 10 dk vaktim var azcık yanına uzanıyım oğluım dedim daha yatmaya niyet ettiğimde bastı çığlığı yatırmadı beni:)oyun oynayacakmısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?