2012 kasım bebekleri büyüyor..

elimle ilk zmn bi kaç kez denedim ama tekrar deniim bari
bi de kaşık değişiklilği yapayım bari ama resmen mücadele ediyoruz kesinkilkle kilitliyo ağzıonı

ohhhhh var mı öyle rahatlık yaa maşallah:)

buaralar herkesin sabah seramonisi aynı galiba:) rabbim evlatlarımızı nazardan kem gözlerden korusun inş.

aminnn:

Aynen cnm
icini doktu anlatti anlatti ve simdi uyudu melegim <3 uyuyuncada ozluyorum,uyumayinca uyusun istiyorum.offfff nolcak bu boleee kizlar sizdede oluyo mu?

var var bennnnn

aminnnnnnnn

kızın büyük sanırım senn cnm ne zmn düzeldi peki düzelene kadar hep anne sütü mü verdin ?

bi de kaşık değişiklilği yapayım bari ama resmen mücadele ediyoruz kesinkilkle kilitliyo ağzıonı

valla canım benim kız yiyor ama arada bir zorluk çıkarıyor. O zaman ya yediğini değiştiriyorum, (mesela meyve verdim yemiyorsa yoğurt veriyorum) ya da bir süre ara verip tekrar deniyorum. Ama kayınvalidem çok zorlanırsa eliyle yedirmeyi deniyor. Sende bi dene istersen..
Allah yardımcın olsun valla, oyuncak oluyoruz bu sıpaların elinde..

ba ları ayrı ayrı arada söylüyordu ama annne diye n ye bastırarak güzel anlaşılır bir kerede söyledi

hazırlıyorum o kadar yok yemiyo bende deliriyorum ya çok sinirleiniyorum öyle yapınca
yemiycek büyümcek diye

günaydın cnm:
Nasılsınız bakalım?

Mertur eymen nasıl akşamınız nasıl geçticnm?
Unuttuğum rumuzlu arkadaşlar sizede günaydınnn

guldencim aşı biraz ateş yaptı bana göre =) 35.5 normalde vücut sıcaklığı 37.2 oldu o sırada uyutmaya çalışıyordum . benimki uyutma kısımlarında çok ağlar. aşının huzursuzluğu vardı birde ağlarken daha ateş yapmasın diye yarım ölçek calpol verdim. rahat uyusun dedim. huzursuzluk devam ediyor şimdi yine uyutmaya çalışıyorum

son çare şarkı söylemeye başlıorum cnm o da gülmeye başlıo annesinin haline:) ben de yediriorum o arada.şebek ettiler bizi ya:)

hazırlıyorum o kadar yok yemiyo bende deliriyorum ya çok sinirleiniyorum öyle yapınca
yemiycek büyümcek diye

Yer de büyür de canım ya..Hemen sıkma kendini.
Her saniyeleri farklı ki..Deneyeceğiz, öğreneceğiz başka seçeneğimiz yok galiba..
Ben Elif Mina' ya ilk zamanlar yoğurt yediremedim. Denemediğim yöntem kalmadı. İçine bir sürü şey karıştırarak denedim yok Allah yok..
1-2 hafta ara verdim sonra yine başladım. Şimdi maşallah yiyor.
Alışma dönemi hepsinin, kimisi kolay geçiyor kimisi zor. Sen biraz zorlanıyorsun ama zamanla düzelir canım benim..

kızın büyük sanırım senn cnm ne zmn düzeldi peki düzelene kadar hep anne sütü mü verdin ?

Yok tatlin zaten o donem anne sutu almiyodu slklslnca biberon mama veriyoduk tv aviyodum reklam bukuyodum ay bi ara kundak yapiyidum seninki gibi ememnbebek olsa o kadar dert etmezdim inanki resmen ac geziyidu ben bunlari uygulamasam 1.5 yastan sonra usyune dusmemeya basladim ufaktan basldi

Gunaydinn kizlarrr
Itirafimla geldimm aras uyandii salonda duck tv actim araba koltuguna kemeride bagladim
Oh bi guzel uyudum onun yaninda kanepede
Basakk kotu anami oldum ben

cnm bişey sorcam oto koltuğu isofix li mi kullanıyorsunuz ve hangi marka memnun musun biz daha almadık bi karar veremedik ki isofix li mi değil mihangi marka çok soru var eeeeee fiyat da etkilio tabi:)(

cnm bişey sorcam oto koltuğu isofix li mi kullanıyorsunuz ve hangi marka memnun musun biz daha almadık bi karar veremedik ki isofix li mi değil mihangi marka çok soru var eeeeee fiyat da etkilio tabi:)(

Tatlm.ben yarene almistim hemde turkuaz sanki bilmisim onu kullancaz su an ortada cikartmadik ama isofix falan hic hatirlamiyorum ay ben yarene yasindan sonra basladim bqslicakmiyi ki

ama carpol vermekle iyi yapmışsın bizde aşıda 2 defa carpol içtik çok şükür bişey olmadı
o huysuzluk sürer 1 2 gün falan..
kıyamam ben onaya tatlım
geçen nilinde ateşi biraz yükselmeye başladı anladım tam uyutacaktım bende hemen sadece çıtçıtlı badiyle bıraktım onu birde çoraplarını çıkardım allahtan çıkmadı ateşsonra düştü
belki oanda farketmeseydimve üzerini örtseydim uyuyo diye daha çok yükselecekti ateşi
ayy ben çok korkuyorum ateştenya..

bu arada anne kelimeniz hayırlı olsuncnm
az öncede yazdım nil sadece ağlarken anne diyo normalde asla demiyo

Tatlm.ben yarene almistim hemde turkuaz sanki bilmisim onu kullancaz su an ortada cikartmadik ama isofix falan hic hatirlamiyorum ay ben yarene yasindan sonra basladim bqslicakmiyi ki

cnm kullanmam lazım eşim bizi sabah anneme bırakıo arabayı da bana bırakıp minibüsle işe gidio sonra da akşam çıkışta tekrar minibüsle almaya gelio.çok iş oluo yani. artık yacaştan tek başına alıştırmak istiyorum ki ben götürüp getireyim anneme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…