- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.401
cnm uykusunu almış açken en önemlisi de elinle vermeyi denedin mi? benim bal böcüğü de ağzını açmıordu elimle vererek alıştırdım şükürler olsun. bi de şu plastik mama kaşıkları var ya onunla almıo benim kız, sanırım ilacı da onunla verdiğim için oldu. normal tatlı kaşığı ya da çay kaşığıyla olunca yedirebilioruz. belki faydası olur dene istersen.
ohhhhh var mı öyle rahatlık yaa maşallah:)
buaralar herkesin sabah seramonisi aynı galiba:) rabbim evlatlarımızı nazardan kem gözlerden korusun inş.
icini doktu anlatti anlatti ve simdi uyudu melegim <3 uyuyuncada ozluyorum,uyumayinca uyusun istiyorum.offfff nolcak bu boleee kizlar sizdede oluyo mu?
amin canım benim..
Sıkıntıların içinde düşününce bile sadece mutluluk veren tek şey evlatmış..
Rabbim iyi ki nasip etti bizlere..
Olmayanlara da nasip eder inşallah. Allah yokluklarını göstermesin..
Tatlim.ben kiximfa yasadim aynilarini malesef cozum bulamadim
Gecen hafta arasin kontrolu vardi dr un 1 kasim dogumlu bebegi bardi ve onada hic bisey yediremiyorlarmis adam diyo herkese ahkam kesiyorum.ama bizimkine care bulamiyorum diyecegim oki adam care bulamamis varmi care bilemedim
elimle ilk zmn bi kaç kez denedim ama tekrar deniim bari
bi de kaşık değişiklilği yapayım bari ama resmen mücadele ediyoruz kesinkilkle kilitliyo ağzıonı
çok beğendim çok orjinal bir ism olmş
Ege de iyi teyzesi eklerle boğuşuyoruz bizde
bebekler o salıncağı kaç yaşına kadar kullanabilir sence
bende alıcamda kararsızım:26::26::26::26::26:
ay maaşallah subhanallahhh çok güzel ya
onu duymak nasıl bir duygu yaşamak için sabırsızlanıyorum darısı bize inşallhh
baba diyormu peki yoksa ilk annemi dedi
mertur ,
hayırlı olsun cnm anne' n:)
mertur ,
hayırlı olsun cnm anne' n:)
valla canım benim kız yiyor ama arada bir zorluk çıkarıyor. O zaman ya yediğini değiştiriyorum, (mesela meyve verdim yemiyorsa yoğurt veriyorum) ya da bir süre ara verip tekrar deniyorum. Ama kayınvalidem çok zorlanırsa eliyle yedirmeyi deniyor. Sende bi dene istersen..
Allah yardımcın olsun valla, oyuncak oluyoruz bu sıpaların elinde..
günaydın cnm:
Nasılsınız bakalım?
Mertur eymen nasıl akşamınız nasıl geçticnm?
Unuttuğum rumuzlu arkadaşlar sizede günaydınnn
elimle ilk zmn bi kaç kez denedim ama tekrar deniim bari
bi de kaşık değişiklilği yapayım bari ama resmen mücadele ediyoruz kesinkilkle kilitliyo ağzıonı
ba ları ayrı ayrı arada söylüyordu ama annne diye n ye bastırarak güzel anlaşılır bir kerede söyledi
Gunaydinn kizlarrr
Itirafimla geldimm aras uyandii salonda duck tv actim araba koltuguna kemeride bagladim
Oh bi guzel uyudum onun yaninda kanepede
Basakk kotu anami oldum ben
hazırlıyorum o kadar yok yemiyo bende deliriyorum ya çok sinirleiniyorum öyle yapınca
yemiycek büyümcek diye
kızın büyük sanırım senn cnm ne zmn düzeldi peki düzelene kadar hep anne sütü mü verdin ?
Ne büyük mutluluk ya
Şimdi bir kelimelerini duymak için çıldırıyoruz. Çeneleri açılınca ne yaparız bilmiyorum valla
Gunaydinn kizlarrr
Itirafimla geldimm aras uyandii salonda duck tv actim araba koltuguna kemeride bagladim
Oh bi guzel uyudum onun yaninda kanepede
Basakk kotu anami oldum ben
cnm bişey sorcam oto koltuğu isofix li mi kullanıyorsunuz ve hangi marka memnun musun biz daha almadık bi karar veremedik ki isofix li mi değil mihangi marka çok soru var eeeeee fiyat da etkilio tabi:)(
guldencim aşı biraz ateş yaptı bana göre =) 35.5 normalde vücut sıcaklığı 37.2 oldu o sırada uyutmaya çalışıyordum . benimki uyutma kısımlarında çok ağlar. aşının huzursuzluğu vardı birde ağlarken daha ateş yapmasın diye yarım ölçek calpol verdim. rahat uyusun dedim. huzursuzluk devam ediyor şimdi yine uyutmaya çalışıyorum
Tatlm.ben yarene almistim hemde turkuaz sanki bilmisim onu kullancaz su an ortada cikartmadik ama isofix falan hic hatirlamiyorum ay ben yarene yasindan sonra basladim bqslicakmiyi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?