2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bende hep isterdim dedesiyle el ele tutuşsunlar diye ama maalesef bizim de öyle. Bende babamı kaybettim, eşiminde babası rahmetli..Onların herşeyi biz olacağız canım benim. Allah başımızdakilerin yokluklarını göstermesin inşallah..

İnşallah bir şey olmaz canım benim. Bizim kızda aşıdan sonra 3 gün keyifsizdi. Aşıların etkisidir belki hala..

ilk adetim öyle oldu benim canım ya başlıyo gibi bişi haberin olsun hoşgeldin diyelim aramıza
Allah rahmet eylesin canım benim babam var ama eşimin yok eşim 4 yaşındayken kaybetmiş o yüzden biraz garip oluyo bişi diyemiyo insan çok isterdim eşimin babasıyla da tanışmayı çünkü eşim babasına çekmiş annesine değil...hoş çekseydi herhal evlenmezdim
Gözün aydın canım benim
Benim kırkım çıktı 41. gün hastalandım.Çok hızlıyım
aynı ben aynı:)))

ay ben psıkolojok olarak hazzır degılım ama yahuu
ne yaptın ıslerı toparladuınmı
benım ole coık ısım varkı pc acık olck arada yazarım
bu arada ısbası 1 temmuzdu cnm neden 21 hazıran oldu

ay ben psıkolojok olarak hazzır degılım ama yahuu
ne yaptın ıslerı toparladuınmı
benım ole coık ısım varkı pc acık olck arada yazarım
bu arada ısbası 1 temmuzdu cnm neden 21 hazıran oldu
canım eninde sonunda başlayacam maaş yüzünden bir hafta önce başlayacam zaten toplamda sabah 2 öğleden sonra 2 saat çalışacam rana erkenden alışsın istiyorum benim de pc açık dedemizin aldıkları geldi eve her yer pepe oldu ranayla oynuyorum şimdi:))) iş güç bıraktım valla napiim ya
ozca nan bı sen kalmııssın kuzun
ay benım bu bebe yıne nokta nokta oldu yav ayagıın altına kadr
canım benim yaa acaba kendi yediğinden mi senin yediğinden mi oluyo bi de ne zamana kadar böyle olacak

Dun gece hizli bir kararla forum a gittik. hemen joker e girip mycey in meyve emziginden aldim. biraz once denedim pek begenmedim. Zurna gibi file yapmislar onu kullanacak olan benim sanki. icine doldursan tamamen cok buyuk , doldurmasan yikiliyor. zaten geveleyecegi , yiyebilecegi kucuk bir parca . onu kullanacak olan bebek ne kadar kapasitesi olabilir. Yap onu kucuk biterse ben doldururum. Kisacasi begenmedm sizede yazayim dedim alirken goz onunde bulundurun . ucuz da degiller. simdi kanalli kasigi var mycey in onu almayi dusunuyorum . bundan hevesimi aldim :)

demekki bebekten bebeğe değişiyo çünkü rana çok seviyor ben dolduruyorum meyveyi tamamen somuruyor kızım bitince ağlıyor orası başka :))

1 yilmi cokmus ya
beni kandirmislar o zaman adet olunca gidecek diye seviniyodum bende

Cnm bence ates degildir vucut isilari artiyo yaz gelmesiyle arasta o sekilde
Benim aklima geldi ama esin var diye cekindim cnm

yok cnm olurmu öyle şey ara sen hiç sorun değilll.

seninde başın sağolsun cnm allah rahmet eylesin zor gerçekten..

aa tatlım ben arasınkınden cok memnunum ıcı boosken bıle oynayabılıyo aras cok sevıyo yarım muz yada elma yıyo
bak bızımkı bu

Eklentiler

• $suzgec-toplu[1].webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 31

doğru tatlım ha bı hafta once ha bı hafta soınra az saat calıscak olman cok güzel ama
en guclu bakıcı adayı kım

aa tatlım ben arasınkınden cok memnunum ıcı boosken bıle oynayabılıyo aras cok sevıyo yarım muz yada elma yıyo
bak bızımkı bu

bende önce filesi ipten olandan aldım ama hiç güzel değildi ipin tadı geliyo ve temizliği çok zor oldu sonra bundan aldım çok memnunum bundan

doğru tatlım ha bı hafta once ha bı hafta soınra az saat calıscak olman cok güzel ama
en guclu bakıcı adayı kım

daha hiç biriyle tanışmadım ama dün bi arkadaşımla konuştum onun annesini çok seviyorum ben çok iyi bi kadın arkadaşımın babası kanser tedavisi gördüğü için bakamayacak ama onun önerdikleri ön planda olacak gibi evimi temizleyip aöf sınavlarımdan sonra ciddi ciddi tanışacam annem baya gaz verdi :))

bende önce filesi ipten olandan aldım ama hiç güzel değildi ipin tadı geliyo ve temizliği çok zor oldu sonra bundan aldım çok memnunum bundan

aa dımı ben eczaneye gıttım fılelı hayal ederek ordakı bayan fıleden sıkayet varmış bebekler ogurebılıyormus bıde dıs çıktıktan sonra cabuk yırtılıyormuş dıye bu urunu uretöısler suphelı aldım ama cok memnunum ıcı bosken dıs kasıtabıllıyo
sızın ufaklıkta sevıyomu

mertur sayesınde verdım çocuğumun elıne elma ıle yalnız baya pıs bı ıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…