- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.581
oyyyyyy yerim ben onun oyuncaklarınıyaaa:
negüzel sizin dedeleriniz var malesef benim prensesim okonuda çok şansız herşeiyini biz almak durumundayız çünkü benim babam yok kaybettik
eşimin babasınıda ben hiç tanımıyorum onlar görüşmüyolar annesiyle ayrılar oyüzden nilimin bir dedesiyok malesef..
günaydın güzel anneler =)
dün gece selim in ateşi çıkacak gibiydi. şuanda vücudu sıcak . nil gibi dünden beri vücut sıcaklığı 36.5-36.8 arası çıkıyor hep.
sabaha karşı emmek için uyandığında emerken başladı çığlık çığlığa ağlamaya .bu gecede çıplak yatırdım acaba gaz mı yaptı .. sonra biraz masaj, biraz hareket uykuya daldı bir saat sonra
kızlar az önce mutlu son oldu 7 ay sonunda Regl oldum inşallah düzenli olurda vücudum rahatlar
bide kizlar gebelikte karinda olusan cizgi varya bende hala var o cizgi biraz silik ama kaybolmadi sizinki kayboldumu lutfen bilgilendirin beni yoksa hic gitmicekmi
ilk adetim öyle oldu benim canım ya başlıyo gibi bişi haberin olsun hoşgeldin diyelim aramızaCnm hayirli plsun ama cok ozlemedim sanki
Cnm bisey sorucam onccesinde herhangibu bi degisim yasadinmi
Dun saat 5 ten beri bitmek tukenmeyen bi akinti belirdi sanki adet olmusum gibi su gibi acaba dedim adet olma belirtisimo dogum sonrasi
Kizlar bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinicem hic bole bisey yasamadim
Allah rahmet eylesin canım benim babam var ama eşimin yok eşim 4 yaşındayken kaybetmiş o yüzden biraz garip oluyo bişi diyemiyo insan çok isterdim eşimin babasıyla da tanışmayı çünkü eşim babasına çekmiş annesine değil...hoş çekseydi herhal evlenmezdimBende hep isterdim dedesiyle el ele tutuşsunlar diye ama maalesef bizim de öyle. Bende babamı kaybettim, eşiminde babası rahmetli..Onların herşeyi biz olacağız canım benim. Allah başımızdakilerin yokluklarını göstermesin inşallah..
aynı ben aynı:)))Gözün aydın canım benim
Benim kırkım çıktı 41. gün hastalandım.Çok hızlıyım
ilk adetim öyle oldu benim canım ya başlıyo gibi bişi haberin olsun hoşgeldin diyelim aramıza
Allah rahmet eylesin canım benim babam var ama eşimin yok eşim 4 yaşındayken kaybetmiş o yüzden biraz garip oluyo bişi diyemiyo insan çok isterdim eşimin babasıyla da tanışmayı çünkü eşim babasına çekmiş annesine değil...hoş çekseydi herhal evlenmezdim
aynı ben aynı:)))
canım eninde sonunda başlayacam maaş yüzünden bir hafta önce başlayacam zaten toplamda sabah 2 öğleden sonra 2 saat çalışacam rana erkenden alışsın istiyorum benim de pc açık dedemizin aldıkları geldi eve her yer pepe oldu ranayla oynuyorum şimdi:))) iş güç bıraktım valla napiim yaay ben psıkolojok olarak hazzır degılım ama yahuu
ne yaptın ıslerı toparladuınmı
benım ole coık ısım varkı pc acık olck arada yazarım
bu arada ısbası 1 temmuzdu cnm neden 21 hazıran oldu
canım benim yaa acaba kendi yediğinden mi senin yediğinden mi oluyoozca nan bı sen kalmııssın kuzun
ay benım bu bebe yıne nokta nokta oldu yav ayagıın altına kadr
mertur gecmıs olsun cnm asıyı atlatmıssınız
Dun gece hizli bir kararla forum a gittik. hemen joker e girip mycey in meyve emziginden aldim. biraz once denedim pek begenmedim. Zurna gibi file yapmislar onu kullanacak olan benim sanki. icine doldursan tamamen cok buyuk , doldurmasan yikiliyor. zaten geveleyecegi , yiyebilecegi kucuk bir parca . onu kullanacak olan bebek ne kadar kapasitesi olabilir. Yap onu kucuk biterse ben doldururum. Kisacasi begenmedm sizede yazayim dedim alirken goz onunde bulundurun . ucuz da degiller. simdi kanalli kasigi var mycey in onu almayi dusunuyorum . bundan hevesimi aldim :)
1 yilmi cokmus ya
beni kandirmislar o zaman adet olunca gidecek diye seviniyodum bende
Cnm bence ates degildir vucut isilari artiyo yaz gelmesiyle arasta o sekilde
Benim aklima geldi ama esin var diye cekindim cnm
Bende hep isterdim dedesiyle el ele tutuşsunlar diye ama maalesef bizim de öyle. Bende babamı kaybettim, eşiminde babası rahmetli..Onların herşeyi biz olacağız canım benim. Allah başımızdakilerin yokluklarını göstermesin inşallah..
Dun gece hizli bir kararla forum a gittik. hemen joker e girip mycey in meyve emziginden aldim. biraz once denedim pek begenmedim. Zurna gibi file yapmislar onu kullanacak olan benim sanki. icine doldursan tamamen cok buyuk , doldurmasan yikiliyor. zaten geveleyecegi , yiyebilecegi kucuk bir parca . onu kullanacak olan bebek ne kadar kapasitesi olabilir. Yap onu kucuk biterse ben doldururum. Kisacasi begenmedm sizede yazayim dedim alirken goz onunde bulundurun . ucuz da degiller. simdi kanalli kasigi var mycey in onu almayi dusunuyorum . bundan hevesimi aldim :)
Evet yarencim cok sukur :)
Bu arada balik corbasinin tarifini bekliyorum
canım eninde sonunda başlayacam maaş yüzünden bir hafta önce başlayacam zaten toplamda sabah 2 öğleden sonra 2 saat çalışacam rana erkenden alışsın istiyorum benim de pc açık dedemizin aldıkları geldi eve her yer pepe oldu ranayla oynuyorum şimdi:))) iş güç bıraktım valla napiim ya
canım benim yaa acaba kendi yediğinden mi senin yediğinden mi oluyobi de ne zamana kadar böyle olacak
aa tatlım ben arasınkınden cok memnunum ıcı boosken bıle oynayabılıyo aras cok sevıyo yarım muz yada elma yıyo
bak bızımkı bu
doğru tatlım ha bı hafta once ha bı hafta soınra az saat calıscak olman cok güzel ama
en guclu bakıcı adayı kım
bende önce filesi ipten olandan aldım ama hiç güzel değildi ipin tadı geliyo ve temizliği çok zor oldu sonra bundan aldım çok memnunum bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?