2012 kasım bebekleri büyüyor..

inşallah olmaz cnm bakalım yarın doktora gidecektik zaten aylık rutin için ama doktorumuzun işi varmış cumartesiye kaldı
cumartesi babaanemizede gidecez bakalım..

ahhh işte aynı sorunları bizde yaşıyouz annemle ama nil onada gösteriyo kendini ozaman beni anlıyo oda..

yok canım izne ayrıldım seneye de çalışmıcam.ailelerimiz uzakta bakıcıya bırakmak istemiyorum. evde çok sıkıldım ama kuzuma kıyamıyorum.

en iyisini yapmışsın canım keşke benimde öyle bir imkanı m olsaydı ..
her saniyesinde onunla olmak isterdim ama malesef şuanda öyle bişey olamıyo..
off ya bak şimdi çok özledim sana yazarken..

olmaz be canım maşallah diyelim nilciğe:) hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
çok fena bu kızçeler çooook :)
ama songül benim içimi rahatlattı büyüdükçe geçicek:) gerçekten de oyalanacak birşeyler arıyorlar ve şu an tam anlamıyorlar o yüzden de sinirleniyorlar bence:)

kızlar ben kaçıyorum öptüm sizleri ve bebişleri
umarım gece yine gelirm:)

yok canım izne ayrıldım seneye de çalışmıcam.ailelerimiz uzakta bakıcıya bırakmak istemiyorum. evde çok sıkıldım ama kuzuma kıyamıyorum.

umarım öyle olur cnm evet aynen çok fenalar.
bende seni ve bebişkoyu öptüm cnm..

Selam kızlar nasılsiniz?geçmişi çok okuyamadım.misafirim bu gece gidecek.yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.

en iyisini yapmışsın canım keşke benimde öyle bir imkanı m olsaydı ..
her saniyesinde onunla olmak isterdim ama malesef şuanda öyle bişey olamıyo..
off ya bak şimdi çok özledim sana yazarken..

guldencim ücretsiz izin fln düşünmedin mi
en azından bir yıl =)

nerelerdesin bak bursadan geçerken yine seni yaadettim :)) ama yoksun uzun zamandır iyisin değil mi

iyi aksamlar kızlar herkese
bugun msj lasmlar yoğun gecmıs okudum gıremedm bugun ablam vardı
ozcanan hosgeldın canım evıne
umarım ıyı gecmstır tatılın

iyi aksamlar kızlar herkese
bugun msj lasmlar yoğun gecmıs okudum gıremedm bugun ablam vardı
ozcanan hosgeldın canım evıne
umarım ıyı gecmstır tatılın

hoşbuldum canım iyi geçti ama dönüş yine ev çok şükür kaba temizliğim bitti bu hafta köklü bi temizlik yapacağım sonra bakıcılara bakacağım sonra da 14 haziran da işe başlayacağım 21 haziran diyordum ama değilmiş ya 14 haziranda başlamam gerekiyomuş maaş işleri çok üzgünüm bugün hiç güzel geçmedi

iş yerinde net var mı gelirmisin buraya :44: bende kendimi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…