- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.641
hımmm gozum kaldı ama tarıhınızde cok hosmus
calısmaya basladınmı cnm
ay canım yaaa cadı deme benim tatlı ranacığıma o son fotosu geliyor gözümün önüne küçük melek o tamam mı annesi?:) canım ama kolay değil o kadar yol gitti geldi insanlarla ailesiyle tanıştı dengesi şaştı normal bence birkaç gün sabret zaman ver kuzucuğa bak herşey yoluna girer iş dediğin nedir ki Allah aşkına yapılır biter bak benim bir odam ağzına kadar çamaşır dolu yazlık kışlık günlük ne istersen tam 14 gömlek ütü bekliyor peki ben napıyorum odanın kapısını çekiiip buhar kazanlı ütümün gelmesini bekliyorum
sıcaklar bebişlere iyi gelmiyor hiç sevmiyor benimki de akşam serininde çıkın bir gezin sahili beni de anın arkadaşım çok sevmiştim çanakkalenin sahilini:)
aman bişey yoksa iyi canım, geçer:)
sıkma canınııı herşey girer yoluna öpüyorum
eder miyim canım her boşlukta buraya atıyorum kendimi
aynı türkiz... annem bana kızardı herkesin de çocuğu var herkes işini yapıyo ama diye, geçen hafta antebe gitmişlerdi geldikleri ilk gün yadırgadı herhalde bir hafta uzak kaldı diye bizim cadı hiç durmadı apar topar yanlarına gittim ki annem kahvaltı sofrasını bile kaldıramamışetraf darmadağan oyuncaklar minderler... şimdi beni anladın mı dedim anlamış
yok canım izne ayrıldım seneye de çalışmıcam.ailelerimiz uzakta bakıcıya bırakmak istemiyorum. evde çok sıkıldım ama kuzuma kıyamıyorum.
inşallah olmaz cnm bakalım yarın doktora gidecektik zaten aylık rutin için ama doktorumuzun işi varmış cumartesiye kaldı
cumartesi babaanemizede gidecez bakalım..
ahhh işte aynı sorunları bizde yaşıyouz annemle ama nil onada gösteriyo kendini ozaman beni anlıyo oda..
yok canım izne ayrıldım seneye de çalışmıcam.ailelerimiz uzakta bakıcıya bırakmak istemiyorum. evde çok sıkıldım ama kuzuma kıyamıyorum.
olmaz be canım maşallah diyelim nilciğe:) hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
çok fena bu kızçeler çooook :)
ama songül benim içimi rahatlattı büyüdükçe geçicek:) gerçekten de oyalanacak birşeyler arıyorlar ve şu an tam anlamıyorlar o yüzden de sinirleniyorlar bence:)
kızlar ben kaçıyorum öptüm sizleri ve bebişleri
umarım gece yine gelirm:)
Selam kızlar nasılsiniz?geçmişi çok okuyamadım.misafirim bu gece gidecek.yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.
demekki bebekten bebeğe değişiyo çünkü rana çok seviyor ben dolduruyorum meyveyi tamamen somuruyor kızım bitince ağlıyor orası başka :))
aa tatlım ben arasınkınden cok memnunum ıcı boosken bıle oynayabılıyo aras cok sevıyo yarım muz yada elma yıyo
bak bızımkı bu
Gobuk cokmu var cnm
Dogum sinrasi bisey baglandinmi
en iyisini yapmışsın canım keşke benimde öyle bir imkanı m olsaydı ..
her saniyesinde onunla olmak isterdim ama malesef şuanda öyle bişey olamıyo..
off ya bak şimdi çok özledim sana yazarken..
Aaaaa cnm yatili misafiirmiydi
iyi aksamlar kızlar herkese
bugun msj lasmlar yoğun gecmıs okudum gıremedm bugun ablam vardı
ozcanan hosgeldın canım evıne
umarım ıyı gecmstır tatılın
hoşbuldum canım iyi geçti ama dönüş yine ev çok şükür kaba temizliğim bitti bu hafta köklü bi temizlik yapacağım sonra bakıcılara bakacağım sonra da 14 haziran da işe başlayacağım 21 haziran diyordum ama değilmiş ya 14 haziranda başlamam gerekiyomuş maaş işleri çok üzgünüm bugün hiç güzel geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?