2012 kasım bebekleri büyüyor..

ıyı etmıs cnm anen gaz vermekle hem sen zekı bı kadınsın az cok anlarsın karsındakını

arkadaşlar merhaba ben aslında aralık annesiyim ama oraya uğrayan yok:) siz tecrübelisiniz bazı sorular sorucam size.bu ay sadace yoğurt ve elma püresi veriyordum doktorumuz öyle demişti ama kızım bence hazır artık biz yemek yerken heyecnlanıyorben de 3-4 gündür öğlenleri sebze çorbası veriyorum.bugünkü çorba patates havuç ıspanak soğan ve pirinçten oluşuyordu(dün de ıspanak yerine kabak vardı),siz nasıl yapıosunuz çorbayı? su vermiyordum artık vermem gerekiyor dimi? suluklamı biberonlamı veriyim.

evt cnm eymen seviyo ama dünde dedim ya beslenmekle ilgili bya sorun yaşıyoruz açmıyo ağzını bişiye en azından bunu sevciyo

ıyı etmıs cnm anen gaz vermekle hem sen zekı bı kadınsın az cok anlarsın karsındakını

sağol canım benim ama deneyim lazım bilmiyorum bakalım

yeni oluşan bi sorunla karşı karşıyayım evi süpüremiyorum rana korkuyor çığlık çığlığa ağlıyo ilk defa korktu önceden hiç sesini çıkarmazdı babamız da yok ne yapacam şimdi bilmiyorum yaa

merhaba cnm hsgeldın
bak orda kımse yok senıde aramızdagormekten mutluluk duyarız
bebegının ısteklı olması cok güzel
ben hıc soğan koymadım tatlım sımdıye kadar ama onun dışında aynı sekılde yapıyorum pıstıkten sonrada bı tatlı kasık zeytınyagı ılave edıyorum
caatal yardımı ıle ezıyorum
bebegın anne sutu alıyormu
su fakretmez cnm benım oğlum ısıne gelırse sulukla ıcıyo sene denersın ne sekılde severse o sekılde verırsın
aramızda bardak ıle veren bıle var

aa sımdı o nerden cıktı kı
arasta ılk tepkı verıyo sonra uyuyo ama agkamıyo hıc ben ogle uykusuna denk getırıyorum

guldencık nıl ın atesı kaça cıktı

nilin ateşi 36.8 e çıktı cnm ama işte ben endişeli olduğum için herzaman ki gibi
ya ilginç yanı biçıkıyo bi iniyo.

siz meyveleri rendeleyipmi koyuyosunuz onların içine yoksa ikiye kesipmi
ayy bende nekadar cahilim dimi

canım su ver bak nasıl kana kana içecek yaz geldi ya ek besinle de iyice susar kızın sulukla veriyorum ben ilk başlarda diliyle itekliyordu ama şimdi hepsini içiyor nerdeyse günde 125 ml içiyo sebze çorbasında ıspanak yapmadım ben hiç onun yerine bezelye koyuyorum ne güzel senin kız sadece heyecanlanıyor benim kız terör estiriyor ona vermedim diye

hoşbulduk teşekkür ederim :) hımm evet zeytinyağıda koydum yazmayı unutmuşum.yok anne sütünü bırakalı baya bi zaman oldu ne yazıkki mama yiyo kuzum.tamam sulukla deniyim.

aa sımdı o nerden cıktı kı
arasta ılk tepkı verıyo sonra uyuyo ama agkamıyo hıc ben ogle uykusuna denk getırıyorum

bilmiyorum çok canım sıkıldı rana hani gıcık insanlar olur ya herşeyi ters yaparlar itiraz ederler öyle de bi suratları olur aynen öyle resmen gıcıklık yapıyo bana yaa baş edemiyorum artık tek başıma sürekli kucak olsun onunla oynayayım oh ya da yesin dursun ne olursa olsun resmen huy değiştirdi 20 dakika uyku sonrası eziyet

ayyyy ama o cok tatlı annesı hakkay gelecegın kıvılcımııı

cnm cok endıseşencek ateş degıl bence

meyvelerı kup kesıp koyuyoruz cnm

geçmişe mola verip bi selam verym dedim kızlar
maşallah forum kalabalık:)
nasılsınız? kuzularınız nasıl?

ne demek canım daha çok yardımcı olmak isterim keşke aynı şehirde olsak da beraber gezsek bak ben nasıl seni kurtarıyorum o öcü evden
eşinin daha çok evde olması tam fırsatı işte, beraber bol bol gezersiniz bir taraftan arkadaş edinmeye de gayret et derim valla bende bir arkadaş grubu var beni haftasonları zorla organizasyonlara dahil ediyorlar onlar şehir dışı biryerlere gitti mi kalakalıyorum ortada benimki de yanlış kendi eğlenceni kendin bulacaksın:)
sağol canım çok psikolojik şiddet gördüm işimde ama Allahtan mesai rahatlığı ve birkaç iyi hoca ve arkadaş sayesinde henüz tiksinmedim ama tez bitmezse o da olacak:) bu bendeki zilloş ne kadar izin verir bilmiyorum ama bu yaz bitirmeliyim çok sağol canım iyi dileklerin için...

güldencim kesişemiyoruz nasılsın?:)

canım bende sulukla veriyorum önce pek sevmedi ama şimdi çok seviyo hatta mama sonrası resmen su istiyo bizimki..
bu arada bende söylediklerinin hepsiyle çorba yapıyorum ama soğan bende koymadım cnm.

hımm kesısemıyoruz tuttum bak

sevgili arkadaşım nasılsın acaba rananın kk kardeşi türkiz nasıllar

hah şöyle ozcanancım unutma beni
iyiyim tatlım sen nasılsın? geçmişi okuyamadım yolculuğun iyi geçmiştir inşallah.. insanın evi gibisi yok de mi kız?
rananın kk kardeşi ranayla ruh ikizliğini sürdürüyor canım valla yoruyor beni ama başkalarının yanında bir melek! iftira atıyosun bu çocuğa diyorlar, babasına ve dedesine aşık ne cilveler ama bize gelince böööö diye ağlamalar:)
ranacık napıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…