2012 kasım bebekleri büyüyor..

piştttttt ranama lafyokkkkk:

cnm cok endıseşencek ateş degıl bence

meyvelerı kup kesıp koyuyoruz cnm

değil cnm ama sonuçta vicut ısısının üzerinde ya oyüzden..

işte kesiştik şekerim iyiyim sen nasılsın bakalım?

Gözün aydın canım benim
Benim kırkım çıktı 41. gün hastalandım.Çok hızlıyım
maşallah sana :)
ozca nan bı sen kalmııssın kuzun
ay benım bu bebe yıne nokta nokta oldu yav ayagıın altına kadr
canım benim neden olduki değişik bişi verdinmi tatlım
aa evet beysalada acılı ezme tarıf yazıcaktım esım bu aksam evde tatlım yazarım ayrıntılı
evet tarifi hala bekliyom ben :)

ben biberonla veriyorum tatlım ilk zamanlar kaşıkla verdim kabul etmiyordu ama şimdi susuyor kuzum elimde görünce biberonunu çıldırıyor içmek için nefessiz içiyo :)
alla alla neden korktu acaba kuzucuğum benim

iyiyim canım hepimiz gibiyim yani günün %80i kuzucukla geçiyor bugün işe geldim ama aklım onda :) iş güç koşturmaca... sen nasılsın? bir yerde gözüme çarptı nilin ateşi çıktı demişsin 36lı bişeydi de canım sıcaktandır be ben doktora sormuştum 37-38i kabul ediyoruz o da kendi çabanızla düşüreceğiniz düzeyde bir ateş demişti çoğu doktor 37-38e bile müdahale etmeyin diyor bağışıklık sistemi açısından
geçmiş olsun canım neyi var bilmyorum nilin ama şimdi okuyup öğrencem:)

ya bılmıyorum cnm
bu ara esım gece getırdıgı cıkolata mıktarını arttırdı snırım fazla yuklendımmmm
acaba etkılı olmuş olabılırmıkı

ay keşke yenleseydim sayfayı ben de bir iki yeniledim sonra başka sitelere daldım aslında keşke yeni mesaj gelince bi haberdar olsak sitenin yapısı biraz zorluyor beni
canım ben de ilk gün yerdeki bir ekmek kırıntısına saç teline sinir oluyorum obsesif olmamak için de üstüne düşmemeye gayret ediyorum bi de babamın bir lafı var temizliği her türlü başkasına da yaptırırsın önemli olan güzel yemek yapmak der ben de bunu hayat felsefesi yaptım sanırım

kesıselım tatlım bana uyar bılıyosun ben gece kusuuu
tamam şekerim o zaman gece daha sık girmeye gayret edeyim sana gecelerin kadını da diyebliriz aslında

ozcanancım süpürge sesine rana korkuyor demişsin bana sorarsan endişe edecek bişey yok eskiden saç kurutma makinesi sesiyle sakinleşen kızımın yanında şimdi saçımı kurutamıyorum korkuyor çırpınıyor süpürgeyi henüz yanında çalıştırmadım ama ondan da eminim korkacak bence artık herşeyn farkına varıyorlar yabancılıyorlar eskiden pazarcılara bile gülen kızım bazen babaannesine bile dudak büzüyor algıları gelişiyor sadece ben öyle düşünüyorum canım

valla iyi olmaya çalışıyorum yolculuk fena sayılmazdı ama14 saat olunca haliyle çok yorucu oluyor ama rana acaip huy değiştirdi burası da çok sıcakmış ter içinde ranayla uğraşıyorum evi ve beni görsen ağzın açık kalır her yer her yerde rana niye böyle yapıyo yaaa ben eski mız mız kızımı istiyorum bu mız mızlık değil başka bişi sürekli onunla olacakmışım uykusu da var mı yok mu anlamadım uyumuyo yok bizim kız dedesine ananesine falan gerçek yüzünü gösterdi herkes biliyo rananın ne huyda bi cadı olduğunu o yüzden bana dua ediyolar :)

aman guldenım sana dıyorum da bılıyosun arasta aynı ateşle olduğu zamn ne takmıştım kafama

yani canım işte biz panik anneler..

biliyorum canım citi bişeyi yok aslıda saece ateşi vicut ısısının üzerine çıkıyo onun dışında bişey yjok
belkimde dişlerinden..

keşke huy değiştirecek başka bi gün bulaydı ya tatil dönüşü her yer her yerde ama ben bi iş yapamıyorum bıraksam içime sinmiyor psikoloji bozuldu bende bugün gidiyom ben eşimi bekleyeyim de öyle yapayım işleri öptüm hepinizi

gündüzleride bizi ihmal etme cnm..

tatlım nil çok sakin gibi görünüyo ama beni bırakmıyo yanından ayırmıyo bırakırsam kıyameti koparıyo anlıyacağın o uyanıkken hiç biş iş yapamıyorum ben

ay canım yaaa cadı deme benim tatlı ranacığıma o son fotosu geliyor gözümün önüne küçük melek o tamam mı annesi?:) canım ama kolay değil o kadar yol gitti geldi insanlarla ailesiyle tanıştı dengesi şaştı normal bence birkaç gün sabret zaman ver kuzucuğa bak herşey yoluna girer iş dediğin nedir ki Allah aşkına yapılır biter bak benim bir odam ağzına kadar çamaşır dolu yazlık kışlık günlük ne istersen tam 14 gömlek ütü bekliyor peki ben napıyorum odanın kapısını çekiiip buhar kazanlı ütümün gelmesini bekliyorum
sıcaklar bebişlere iyi gelmiyor hiç sevmiyor benimki de akşam serininde çıkın bir gezin sahili beni de anın arkadaşım çok sevmiştim çanakkalenin sahilini:)

yani canım işte biz panik anneler..

biliyorum canım citi bişeyi yok aslıda saece ateşi vicut ısısının üzerine çıkıyo onun dışında bişey yjok
belkimde dişlerinden..

aman bişey yoksa iyi canım, geçer:)

sıkma canınııı herşey girer yoluna öpüyorum

eder miyim canım her boşlukta buraya atıyorum kendimi
aynı türkiz... annem bana kızardı herkesin de çocuğu var herkes işini yapıyo ama diye, geçen hafta antebe gitmişlerdi geldikleri ilk gün yadırgadı herhalde bir hafta uzak kaldı diye bizim cadı hiç durmadı apar topar yanlarına gittim ki annem kahvaltı sofrasını bile kaldıramamış etraf darmadağan oyuncaklar minderler... şimdi beni anladın mı dedim anlamış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…