2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hosgeldın canım

ıns kafana uygun ıyı rana cıma guzel bakacak bırını bulursun canım
az da kalmıs canm ıse baslamana
hayırlsyla ıslernı halledersn ıns

iş yerinde net var mı gelirmisin buraya :44: bende kendimi düşünüyorum
uyap sağolsun izin vermiyo pek ama zaten sabah on buçuktan sonra 1 buçuğa kadar evdeyim öğleden sonra da 3 buçuktan sonra evdeyim toplamda 4 saat yokum hiç gülesim yoktu kendini düşün tabi :)) ben olsam ben de aynı soruyu sorarım :)
Hosgeldın canım

hoşbuldum canım sağol nasılsın

Iyıyım canım sağol

Himmm bak guzel hbr mis
Ay eksikligin cok anlasilir
Cnm gelen kadin ev islerine yardimci olucakmi

Dogru cnm bide saatlerinde uygun
Esinle aynimiydi tatlim calistiginiz bina
Bu arada annenlerde durum ne

evet canım eşim üst katta ben alt kattayım bişi olursa arabayla götürür beni hemen çünkü amirim falan çok iyi o konuda sıkıntı çekmem zannımca annemlerin durumunu anlamadım tatlım ya

evet canım eşim üst katta ben alt kattayım bişi olursa arabayla götürür beni hemen çünkü amirim falan çok iyi o konuda sıkıntı çekmem zannımca annemlerin durumunu anlamadım tatlım ya

Cok iyi olmus cnm bu durim cok sukurki calisma sarlarin cok iyi
Ay bu arada senin dediginden beri hic yemedigim.silifkenin yogurdu aklimda nedensr
Annenler rana gitti ya tatlim nw durumdalar alustilar malum

Cok iyi olmus cnm bu durim cok sukurki calisma sarlarin cok iyi
Ay bu arada senin dediginden beri hic yemedigim.silifkenin yogurdu aklimda nedensr
Annenler rana gitti ya tatlim nw durumdalar alustilar malum

ay canım benim ya silifke valla yakın olsa gönderirim ama yoğur ekşir herhal önce bize gelecek sonra sana gönderecem.. normal yoğurt gibiydi sanki ben yiyemedim ki rana hepsini götürdü babam bi tane daha getirsinler dedi ama bu sefer de ben istemedim annem sabaha kadar ranayı rüyasında görmüş... çok başkaymış diyip duruyodu telefonda.. şampuanını ve lifini unutmuşum yoldayken aradı biz bursadayız lifi unutmuşsunuz nolur geri dönün diye :)) dayanamaz gelirler ama biz gitmeyecez seneye kardeşimin kep atmasına gidecez o ara hepsini görürüm hiç gidemem bi daha mersine ya çok uzak

aras nasıl oldu geçti mi kızarıklık

Sogani biberi domatezli maydanozu ince ince kıy sonra süzgeçte suyunu 5 dakika süz tuz karabiber pul biber kimyon biber salçası domates salçası ketçap ekle
bunun ardından bir tutam çekilmiş ceviz
nar ekşisi koy karıştır baharatlı bi tutam atman yeterli siviyag göz kararı veya ekle afiyet olsun

Iskorpit yada kirlangic baligini defne yapragi ile hasla
Tereyag ile unu goz karari kavur icine 1 bardak sut koy kalanini balik suyunu koy sonrasinda kucuk paket krema koy
Arzuya gore haslanmis ince kiyilmis mantar koy baliklari didikle icine at dereoti tane karabiber tuz ekle
Afiyet olsun

Iskorpit baligini tutarken dikkat etmeliymissin dikeni eline batmamaliymis

Ay bende garibim bak yemedigim seyi cnm cekti ama normal yogurt gibi diyince canimin cekmedi gitti bak
Ay cok zor olmustur annenlerr gercekten dayanamaz gelirler
Ay gercekte slk gitmek icin cok uzak
Rana bu akdam yatagins ne yapti

Son düzenleme:
Ay bende garibim bak yemedigim seyi cnm cekti ama normal yogurt gibi diyince canimin cekmedi gitti bak
Ay cok zor olmustur annenlerr gercekten dayanamaz gelirler
Ay gercekte slk gitmek icin cok uzak
Rana bu akdam yatagins ne yapti

benim bugün biraz canım sıkkın olduğu için o da benden beter mız mızdı hiç inmedi kucağımdan ayrılacağımızı biliyo sanki sıcak olduğundan herhalde pek dönmeye çalşıtı yataığnda ama uyudu kuzum sıkıntı çıkmadı bugün canım

Ah cnm ole dusunme bak yavastan o moda gir
Bak ne guzel calisma saatlerin gayet uygun olumlu dusun bak ranamada yansir slklntin
Yataginda slklntisiz uyumasina seevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…