- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.661
hoşbuldum canım iyi geçti ama dönüş yine ev çok şükür kaba temizliğim bitti bu hafta köklü bi temizlik yapacağım sonra bakıcılara bakacağım sonra da 14 haziran da işe başlayacağım 21 haziran diyordum ama değilmiş ya 14 haziranda başlamam gerekiyomuş maaş işleri çok üzgünüm bugün hiç güzel geçmedi
hoşbuldum canım iyi geçti ama dönüş yine ev çok şükür kaba temizliğim bitti bu hafta köklü bi temizlik yapacağım sonra bakıcılara bakacağım sonra da 14 haziran da işe başlayacağım 21 haziran diyordum ama değilmiş ya 14 haziranda başlamam gerekiyomuş maaş işleri çok üzgünüm bugün hiç güzel geçmedi
ıns kafana uygun ıyı rana cıma guzel bakacak bırını bulursun canım
az da kalmıs canm ıse baslamana
hayırlsyla ıslernı halledersn ıns
uyap sağolsun izin vermiyo pek ama zaten sabah on buçuktan sonra 1 buçuğa kadar evdeyim öğleden sonra da 3 buçuktan sonra evdeyim toplamda 4 saat yokum hiç gülesim yoktu kendini düşün tabi :)) ben olsam ben de aynı soruyu sorarım :)iş yerinde net var mı gelirmisin buraya :44: bende kendimi düşünüyorum
Hosgeldın canım
uyap sağolsun izin vermiyo pek ama zaten sabah on buçuktan sonra 1 buçuğa kadar evdeyim öğleden sonra da 3 buçuktan sonra evdeyim toplamda 4 saat yokum hiç gülesim yoktu kendini düşün tabi :)) ben olsam ben de aynı soruyu sorarım :)
hoşbuldum canım sağol nasılsın
uyap sağolsun izin vermiyo pek ama zaten sabah on buçuktan sonra 1 buçuğa kadar evdeyim öğleden sonra da 3 buçuktan sonra evdeyim toplamda 4 saat yokum hiç gülesim yoktu kendini düşün tabi :)) ben olsam ben de aynı soruyu sorarım :)
hoşbuldum canım sağol nasılsın
markası ne güzel görünüyor =)
Himmm bak guzel hbr mis
Ay eksikligin cok anlasilir
Cnm gelen kadin ev islerine yardimci olucakmi
yok canım ya ranaya baksın yeter ben evi kendim temizlerim şimdi ranaya bişi olsa yok evi temizliyordum falan der bahane istemiyorum
Dogru cnm bide saatlerinde uygun
Esinle aynimiydi tatlim calistiginiz bina
Bu arada annenlerde durum ne
evet canım eşim üst katta ben alt kattayım bişi olursa arabayla götürür beni hemen çünkü amirim falan çok iyi o konuda sıkıntı çekmem zannımca annemlerin durumunu anlamadım tatlım ya
Cok iyi olmus cnm bu durim cok sukurki calisma sarlarin cok iyi
Ay bu arada senin dediginden beri hic yemedigim.silifkenin yogurdu aklimda nedensr
Annenler rana gitti ya tatlim nw durumdalar alustilar malum
ay canım benim ya silifke valla yakın olsa gönderirim ama yoğur ekşir herhal önce bize gelecek sonra sana gönderecem.. normal yoğurt gibiydi sanki ben yiyemedim ki rana hepsini götürdü babam bi tane daha getirsinler dedi ama bu sefer de ben istemedim annem sabaha kadar ranayı rüyasında görmüş... çok başkaymış diyip duruyodu telefonda.. şampuanını ve lifini unutmuşum yoldayken aradı biz bursadayız lifi unutmuşsunuz nolur geri dönün diye :)) dayanamaz gelirler ama biz gitmeyecez seneye kardeşimin kep atmasına gidecez o ara hepsini görürüm hiç gidemem bi daha mersine ya çok uzak
aras nasıl oldu geçti mi kızarıklık
Ay bende garibim bak yemedigim seyi cnm cekti ama normal yogurt gibi diyince canimin cekmedi gitti bak
Ay cok zor olmustur annenlerr gercekten dayanamaz gelirler
Ay gercekte slk gitmek icin cok uzak
Rana bu akdam yatagins ne yapti
basakk pro topiginde sok aciklama yaptim ama gormedinnn
neyyyyyyyy çabuk söyleeeeeeeeeeeeeeeeeee
benim bugün biraz canım sıkkın olduğu için o da benden beter mız mızdı hiç inmedi kucağımdan ayrılacağımızı biliyo sanki sıcak olduğundan herhalde pek dönmeye çalşıtı yataığnda ama uyudu kuzum sıkıntı çıkmadı bugün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?