- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.701
Lili emeklemiyomu daha kızz
benim oğlum bugün faffaaaa dedi
aşk olsun
ben dedim diye içmiyosun yani
Yaren kıskandım seni
Yaren sen eczaneden ne aldın merak ettim bende alcam ne aldıysan
bizimde pipimiz bvar
Günaydınnn güzel annişler
Nasilsiniz bakim:))biz efemle iyi sayılırız gece uykuları yok sabahta 5 buçukta ayaktayız hergün çok yorucu benim için hep böyle giderse yandimmmm
günaydın herkese
günaydın cnm hoşgeldin tekrardan sen geldin ben gidiyorum ayın 10 una kadar yokum nasipse. inş. bizim için de ii bi tatil olur:) nasılsın cnm ranacık nasıl
hoşbuldum canım ne zaman gidiyosun kaç gün kalacan yani ve uzak mı mesafe :) inşallah güzelce dinlenirsin tatilde ben iyi değilim ya 14 gün sonra başlayacağım için çok üzülüyorum sana bişey soracaktım sence süt iznini nasıl kullanayım toplu mu yoksa senin gibi parçalı mı bilemedim
çok teşekkür ederim canım bişi daha sorayım mı gelince okursun neden erken bitti süt iznin ya 1,5 saate erken düşmemiş mi ben bu olayı anlamadım benim ne zaman düşecek yoksa düştü mü ben mi bilmiyorumcnm pazar sabahı yola çıkacağız kısmetse 1 hafta kadar kalcaz. 3 saat sürüo arabayla.o bile gözümü korkutuyo inan bal böcüğümle:) seni çok ii anlıorum işe başlamadan önce zaman yaklaştığında ,kuzumu uyuturken bazen ağladığımı biliorum nasıl bırakcam seni diye. ama sonra zamanla kabulleniyorsun cnm hala arada zor gelmio değil hazırla bunlara kendini cnm , rabbim can sağlığı versin de tek sorun bu olsun diye rahatlatıyorum kendimi sen de öyle yap:) süt iznine ben 10 buçukta çıkıordum cnm öğle izniyle birleşiyordu 2 buçuk saat ii oluordu. öğleden sonra da üç buçukta çıkıordum cnm. ilk zaman alışma süreci ii oldu sabah ve öğleden sonra 2 şer buçuk saat ayrı kalmış oldu rahat alıştık.gidiş gelişin problem olmayacaksa öyle yap derim cnm. şimdi de öğle araları gidiyorum yine öğleden sonra 3 buçukta çıkıorum. çok ayrı kalmamış oluoruz bal böcüğümle. kapıda karşılıo beni inek muamalelesi görüorum:) neyse kaçtım ben cnm bal böcüğü beni bekler öğleden sonra görüşürüz.
çok teşekkür ederim canım bişi daha sorayım mı gelince okursun neden erken bitti süt iznin ya 1,5 saate erken düşmemiş mi ben bu olayı anlamadım benim ne zaman düşecek yoksa düştü mü ben mi bilmiyorum((
günaydın cnm bizdede durum aynı malesef. ve böyle de devam etmek zorundabuna şükür
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...kasim-bebeklerinin-isimleri.html#post30620926
bi bakın arkadaşlar bebiş isimlerini unutmamak ve karıştırmamak için yapim dedim yanlış yazılanlar varsa kusura bakmasınlar ve doğrusunu yazsınlar ki düzelteyim
çok teşekkür ederim canım bişi daha sorayım mı gelince okursun neden erken bitti süt iznin ya 1,5 saate erken düşmemiş mi ben bu olayı anlamadım benim ne zaman düşecek yoksa düştü mü ben mi bilmiyorum((
yok cnm ortada diş filan yok ama diş mızmızlığı çok:)(Merhaba canimm sanirim oğlusum dise cikaracak ondan herhalde sebin prenses çıkarttimi dişini canimm:26:
cnm sen söyleyince çizelgene baktım malesef 3 saat iznin bitmiş cnm sadece 1.5 saat kullanabilirsin. altı ayınız bittiğinde 3 saat hak bitiyor malesef
yok cnm ortada diş filan yok ama diş mızmızlığı çok:)(
[QUOTE =maya887;30627499]
slm kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra internet bağlantım yoktu girmedim nete aklım hep sizdeydi ne var ne yok
özlediniz mi beniii ben sizi çok özledimmm
ozcanan geldin mi kız hoş geldin
geçmişi okuyamadım çok uzundu umarım herkes iyidir
biz pazartesi aşı olduk o günden beri çok mızmızız huy değiştirdi kızım iştahı da yok kilo verdi sanırım sadece emmek istiyo başka bişey yemiyooone yapcamı şaşırdım çeşit çeşit şeyler deniyorum birde kaşıkla verdim mi açmıyo ağzını parmağımla tattırıyorum ısırıyo resmen parmağımı ahhh şu dişler bi çıksa artık yaaaaa
bizim cadı 2 günden beri sırt üstünden yüzüstüne dönmeye başladı biz geriden geliyoz napalımbirde 1 haftadır aüzından tükürükler çıkartıyor puff diyee
hoşgeldin cnm bende ilk zamanlar elimle verdim o şekilde alıştı şimdi kaşıkla yio çok şükür. ama ağzını kilitledi mi açtırmak da mümkün olmuo malesef. daha benim kız dönmüo bile ay çok memnun halinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?