2012 kasım bebekleri büyüyor..

Allah kolaylik versin canim bi cirpida bitmez zaten ya hemde fazla yorulmazsin daha iyi
bizim kizda sizinkinin disi versiyonu iste aa napsak kertsekmi kiz bu mizmizlari huylari ayni iyi anlasirlar

hımmm bı dusunmem lazım
artık ıyımı anlasırlar yoksa bırbırlerını yerler bılemem artık
bunların oldğu yerdede durulmaz mızmızlıktan
buyuyunce nasıl olacaklar bakalım

Cnm Allah kolaylik versin ay bende haxiranda yapicam misafirleeimde gelick aradan cikar

Merhaba cnm.iyiyiz anali kizli siz nasilsniz misafircilik nasil gidiyo

İyiyiz cnm. Misafirimiz dün gece gitti.bizde bugün kaynanama geldik.ya defne yattığı yerde donmuyor.aslında yan dönüyor ama tam dönmüyor.gerçi yerde yatmak istemiyor.hep benim kucağıma gelmek istiyor.r yerde yatmayinca do dönemiyor.emme emme diyerek gün geçiriyoruz.pazartesi dr kontrolümüzde bakalım ne diyecek.
aras iyileşti mi?

Hadu gecmis olsun cnm
Anladigum kadariyla donmemesini mi kafaya taktimn cnm ama egilimi cabasi vqr dimi yerde vakit gecirmediginden mi acaba
Aras aynu cnm kabariyo iniyo ole takiliyo sanirim alismaluyix

v
benimkde donmuyor daha tatlim yuz ustunden sirtustune donuyor ama sirt ustunden yuzustune donmuyor yatmayida yuzustu durmayida hic sevmiyor zaten yuzustundn sirtustune donmesi mecburiyetten cunku yuzustu koyunca ciglik cigliga
ben drya sordum motor hareketleri iyi dertetme dedi

sağol canım zor valla cocukla ıs yapmak
kımler gelıcek songul

Cnm 3 adet gunum.var bende olan lise arkadaslarim cocukluk arkadadim esimin tarafiy olan gunum toplam 5 bu arada
Gezdik gezfil sira bana geldi arad bu modda giderse kolay hallederim gibi hep hazirlik yapip dolaba atiyorum
Ablam dedi ben yardim ederim ama bennfakir ama gururlu ben hallederim abla dedimmhaha

Ayyy ancak geldım cadı kızım uyudu en sonunda.....
Ya kızlar benım bebıs 6. Ayını doldurmak üzere kahvaltı işini nasıl yapmalıyım bı yol göstersenız bana..

Hemen cnm bi cay bardak devam sutu hazirluyon iki numara ama istersen ana sutunlede oluyo iki ux bebw biskuvu aksamda suda beklemis kibrir jutu peynir birtatli kasuk pekmez muz yada elmanin 3 te 1 i ni rendele yumurtanin sarisi 8 de 1 olarak hepsini ez bebene ver annesi
Dr tavdiyesu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…