- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.741
Allah kolaylik versin canim bi cirpida bitmez zaten ya hemde fazla yorulmazsin daha iyi
bizim kizda sizinkinin disi versiyonu iste aa napsak kertsekmi kiz bu mizmizlari huylari ayni iyi anlasirlar
ıyıyım canım,genelde aksamları gırdım bıkacgun
temızlık bıtmedı canım yavas yavas yapıyorum bu mız mız la kacgunde bıter bılmyorum esım evde oldğu zamnlar yapıyorum ancak
uyuyodu yenı uyandı besığınde oynuyo sımdı almadım oynasn bıraz
bende verdım kayısı pek sevmedı tadı pek yok kayısların oyuzden dedım canım
sen naslsın canm elif nasıl
Herkese Merhaba.cumaniz mübarek olsun. Nasılsiniz?
Merhaba cnm.iyiyiz anali kizli siz nasilsniz misafircilik nasil gidiyo
İyiyiz cnm. Misafirimiz dün gece gitti.bizde bugün kaynanama geldik.ya defne yattığı yerde donmuyor.aslında yan dönüyor ama tam dönmüyor.gerçi yerde yatmak istemiyor.hep benim kucağıma gelmek istiyor.r yerde yatmayinca do dönemiyor.emme emme diyerek gün geçiriyoruz.pazartesi dr kontrolümüzde bakalım ne diyecek.
aras iyileşti mi?
Iyı aksamlar herkese
Hehe yok cnm ya ablam ve yegenleerin vardi gelemedim
Ay bu kadr gezme yeter dimu
kiz simdiden basladin kaynanaliga bi dusunmem lazim ne demek gul gibikizimi veriyorum sana
hımmm bı dusunmem lazım
artık ıyımı anlasırlar yoksa bırbırlerını yerler bılemem artık
bunların oldğu yerdede durulmaz mızmızlıktan
buyuyunce nasıl olacaklar bakalım
İyiyiz cnm. Misafirimiz dün gece gitti.bizde bugün kaynanama geldik.ya defne yattığı yerde donmuyor.aslında yan dönüyor ama tam dönmüyor.gerçi yerde yatmak istemiyor.hep benim kucağıma gelmek istiyor.r yerde yatmayinca do dönemiyor.emme emme diyerek gün geçiriyoruz.pazartesi dr kontrolümüzde bakalım ne diyecek.
aras iyileşti mi?
Iyı aksamlar herkese
Cnm Allah kolaylik versin ay bende haxiranda yapicam misafirleeimde gelick aradan cikar
topicin en cok gezen annesi secildiniz efendim haberiniz olsun
sağol canım zor valla cocukla ıs yapmak
kımler gelıcek songul
kiz simdiden basladin kaynanaliga bi dusunmem lazim ne demek gul gibikizimi veriyorum sana
Iyi aksamlar nasilsinizzzz
iyi aksamlar canim
Ayyy ancak geldım cadı kızım uyudu en sonunda.....
Ya kızlar benım bebıs 6. Ayını doldurmak üzere kahvaltı işini nasıl yapmalıyım bı yol göstersenız bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?