2012 kasım bebekleri büyüyor..

Süt izni analık izninin bitim tarihinden itibaren başlamaktadır. 6 aylık iki farklı yapıda bir yıldır.- Bu çerçevede doğum sonrası 12 hafta analık izni kullanan devlet memuru, bu sürenin bitiminden itibaren 1 yıl süreyle belirtilen şartlarda süt izni kullanması mümkün bulunmaktadır. Yani, süt izni 8 haftadan sonra değil eğer doğum öncesinden aktarılan bir süre var ise bu sürenin de eklendiği yeni analık izin süresinden başlamlıdır.

canım kanuna baktım da doğum izninin bitiminden itibaren ilk altı ay 3 saat diyo benim 4 martta bitti doğum iznim ya eşime de sordum o da öyle dedi bebek altı ay dolunca değil doğum izni bitiminden itibaren diyo du bi daha bakayım[/QUOTE]

yok cnm yaa keşke öyle olsa doğumdan sonra ilk altı ay 3 saat sonra ki altı ay 1 buçuk saat dio
Devlet Personel Başkanlığı, memurların doğum sebebiyle kullanmaya hak kazandıkları izin sürelerine ilişkin açıklama yaptı. Buna göre, kadın memura çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk 6 ayda günde 3 saat, ikinci altı ayda günde 1.5 saat süt izni verileceği belirtildi.
şimdi buldum bunu da???

Son düzenleme:

yok cnm yaa keşke öyle olsa doğumdan sonra ilk altı ay 3 saat sonra ki altı ay 1 buçuk saat dio
Devlet Personel Başkanlığı, memurların doğum sebebiyle kullanmaya hak kazandıkları izin sürelerine ilişkin açıklama yaptı. Buna göre, kadın memura çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk 6 ayda günde 3 saat, ikinci altı ayda günde 1.5 saat süt izni verileceği belirtildi.
şimdi buldum bunu da???[/QUOTE]

e tamam işte analık izni süresi bitiminden itibaren diyo doğru olan bu ben direk mevzuata baktım

kizlar su meyve fileli emzikler varya wee ninmiydi hangisinin kullaniyosunuz birazdan gidecegim almaya songul sen resim koymustun ama ben onu goremedim

ayyy bendede var unutkanlık neden acaba hamilelik emzirme filan derken gittimi b12 vitamini

bide kizlar gebelikte karinda olusan cizgi varya bende hala var o cizgi biraz silik ama kaybolmadi sizinki kayboldumu lutfen bilgilendirin beni yoksa hic gitmicekmi

benimde silikleşti ama gitmedi tam ortada upuzun bi çizgi ya umarım giderrr.ha bu arada ben 40 ım çıktıktan sonra adet oldum halada oluyor çizik gitmedi anlayacağın

demekki bebekten bebeğe değişiyo çünkü rana çok seviyor ben dolduruyorum meyveyi tamamen somuruyor kızım bitince ağlıyor orası başka :))

tatlım rana artmutun bir parçasını koparmıştı zor çıkarmışım demiştin geçmişte bi yerde.file varkenmi kopardı o parçayı.bende sizden özenip aldım o meyve filasinden güzel somuruyor kızım ama sen öyle yazmıştın ya hala korkuyorum

biri bana söylesin bir bebeğin ateşi kaç olmalı nettende baktım bizde arzumun alından ve kulaktan ateş ölçeri var hani o uzaktan ölçenlerden 37.5 ve sonrasında kırmızı uyarı veriyor.diğerlerinde normal olan sarı uyarı veriyor.36.8 e çok yüksek diyorsunuz bizim kızın ateşi 36.5 37.3 arası sürekli çokmu yüksek yani korktum şimdi ya.

canım ateş ölçerden ateş ölçere değişiyor. sen sürekli ölçtüğünde o şekilde çıkıyorsa normaldir. onun üzerine çıktığında ateşli kabul et. bende önceden koltukaltından ölçenden vardı. 35.5 falan çıkardı. sonra alından ve kulaktan ölçen aldım 36.5 36.7 gibi çıkyo şimdi

herkese iyi hafta sonları kızlar muhtemelen pazartesi görüşürüz pazar akşam misafirim var pazartesi salı iş yerinde yalnızım arkadaşlar eğitimde olacak ama ben gelmeye çalışırım siz ve kuzularınız öpüldünüzzz

naber canim yoktun bikac gundur bittimi temizlik alp tugra nasil
kayisi veriyorum canim hergun ama filede yemedi

ıyıyım canım,genelde aksamları gırdım bıkacgun
temızlık bıtmedı canım yavas yavas yapıyorum bu mız mız la kacgunde bıter bılmyorum esım evde oldğu zamnlar yapıyorum ancak
uyuyodu yenı uyandı besığınde oynuyo sımdı almadım oynasn bıraz
bende verdım kayısı pek sevmedı tadı pek yok kayısların oyuzden dedım canım
sen naslsın canm elif nasıl

Allah kolaylik versin canim bi cirpida bitmez zaten ya hemde fazla yorulmazsin daha iyi
bizim kizda sizinkinin disi versiyonu iste aa napsak kertsekmi kiz bu mizmizlari huylari ayni iyi anlasirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…