- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.721
canım kanuna baktım da doğum izninin bitiminden itibaren ilk altı ay 3 saat diyo benim 4 martta bitti doğum iznim ya eşime de sordum o da öyle dedi bebek altı ay dolunca değil doğum izni bitiminden itibaren diyo du bi daha bakayım[/QUOTE]hoşgeldin cnm bende ilk zamanlar elimle verdim o şekilde alıştı şimdi kaşıkla yio çok şükür. ama ağzını kilitledi mi açtırmak da mümkün olmuo malesef. daha benim kız dönmüo bile ay çok memnun halinden :)
canım kanuna baktım da doğum izninin bitiminden itibaren ilk altı ay 3 saat diyo benim 4 martta bitti doğum iznim ya eşime de sordum o da öyle dedi bebek altı ay dolunca değil doğum izni bitiminden itibaren diyo du bi daha bakayım
kizlar su meyve fileli emzikler varya wee ninmiydi hangisinin kullaniyosunuz birazdan gidecegim almaya songul sen resim koymustun ama ben onu goremedim
ayyy bendede var unutkanlık neden acaba hamilelik emzirme filan derken gittimi b12 vitaminiayy bize ne oluyo ya fgaliba bizde b12 eksikliği var bende çok unutkanım
ama üzülme tatlım annanesi yaparbal böcüğüne çorba..
evet canım havalar çok kötü gerçekten umarım çabuk atlatırız..
günaydın bu arada sanada nasılız bakalım
bide kizlar gebelikte karinda olusan cizgi varya bende hala var o cizgi biraz silik ama kaybolmadi sizinki kayboldumu lutfen bilgilendirin beni yoksa hic gitmicekmi
demekki bebekten bebeğe değişiyo çünkü rana çok seviyor ben dolduruyorum meyveyi tamamen somuruyor kızım bitince ağlıyor orası başka :))
nilin ateşi 36.8 e çıktı cnm ama işte ben endişeli olduğum için herzaman ki gibi
ya ilginç yanı biçıkıyo bi iniyo.
siz meyveleri rendeleyipmi koyuyosunuz onların içine yoksa ikiye kesipmi
ayy bende nekadar cahilim dimi
biri bana söylesin bir bebeğin ateşi kaç olmalı nettende baktım bizde arzumun alından ve kulaktan ateş ölçeri var hani o uzaktan ölçenlerden 37.5 ve sonrasında kırmızı uyarı veriyor.diğerlerinde normal olan sarı uyarı veriyor.36.8 e çok yüksek diyorsunuz bizim kızın ateşi 36.5 37.3 arası sürekli çokmu yüksek yani korktum şimdi ya.
songülünkü wee tatlım güzel o ben mycey aldıydım onuda kullanıyorum erdem seviyo
kizlar aldim meyve filesini icinede kayisi koydumama benim kiz pek sevmefi galiba yoksa tok oldugu ucinmi yemedi bilemedim
kizlar aldim meyve filesini icinede kayisi koydumama benim kiz pek sevmefi galiba yoksa tok oldugu ucinmi yemedi bilemedim
naber canim yoktun bikac gundur bittimi temizlik alp tugra nasilbelkı kayısıyı beğenmemıstr canm daha once yemısmıydı
Cnm kayosilar tam tatlanmadi ondandir aras en cok muzu seviyo hem yumusak daha rahat ciki
naber canim yoktun bikac gundur bittimi temizlik alp tugra nasil
kayisi veriyorum canim hergun ama filede yemedi
Allah kolaylik versin canim bi cirpida bitmez zaten ya hemde fazla yorulmazsin daha iyiıyıyım canım,genelde aksamları gırdım bıkacgun
temızlık bıtmedı canım yavas yavas yapıyorum bu mız mız la kacgunde bıter bılmyorum esım evde oldğu zamnlar yapıyorum ancak
uyuyodu yenı uyandı besığınde oynuyo sımdı almadım oynasn bıraz
bende verdım kayısı pek sevmedı tadı pek yok kayısların oyuzden dedım canım
sen naslsın canm elif nasıl
sen nerdesin ya butun gun yoktun gezmeleremi gittin gene yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?