- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.761
Cnm 3 adet gunum.var bende olan lise arkadaslarim cocukluk arkadadim esimin tarafiy olan gunum toplam 5 bu arada
Gezdik gezfil sira bana geldi arad bu modda giderse kolay hallederim gibi hep hazirlik yapip dolaba atiyorum
Ablam dedi ben yardim ederim ama bennfakir ama gururlu ben hallederim abla dedimmhaha
Hemen cnm bi cay bardak devam sutu hazirluyon iki numara ama istersen ana sutunlede oluyo iki ux bebw biskuvu aksamda suda beklemis kibrir jutu peynir birtatli kasuk pekmez muz yada elmanin 3 te 1 i ni rendele yumurtanin sarisi 8 de 1 olarak hepsini ez bebene ver annesi
Dr tavdiyesu
Hımmmm ork güzel bı tarıf oldu:))) benım bebemın yumurta alerjısı ve elma alerjısı var onu vermeyım muz vereyım yerıne beyaz peynır mı kullanıyoz pekı labne fılan degıl yanı
önmli olan tuzsuz olması cnm
Hımmmm ork güzel bı tarıf oldu:))) benım bebemın yumurta alerjısı ve elma alerjısı var onu vermeyım muz vereyım yerıne beyaz peynır mı kullanıyoz pekı labne fılan degıl yanı
Tamam anladım canım pekı öğlen ne yedircez benımkı sebze corbasını pek begenmıyo ya ... Onun yerıne ne verebılırım
Tamam anladım canım pekı öğlen ne yedircez benımkı sebze corbasını pek begenmıyo ya ... Onun yerıne ne verebılırım
ne kadar doru bilmiyorum ama benmkide öle haşanmış sebzeleri sevmedi baya sıkıntı yaşıyorum yemek konusunda bende
bugün doru mu bilmiyorum ama biraz kavurdum önce havuç kabak ve patatesi sonra üzerine su ekledim biraz daha lezzetli oldu
benm doktorum kendinize yaptığınız salçasız ve tuzsuz yemeklerden yedirebilirsin dedi
salçada çok tuzlu oldğu için önerilmiyomuş
Kizlar bana yardimci olurmusunuz ne yapmam gerektigi konusinda simdi biz yumurtayi kestik lili kizarmaya devsm ediyo eklere gecene kadar sorun yoktu cicuk dr kiyamadi alerji testi yapmadi
Evimin 5 dk uzaginda arastirma hastamesi var ve cocuk alerji bolumu var sizce goturmelimiyim yojsa kendime ismi ariyorum
Kizlar bana yardimci olurmusunuz ne yapmam gerektigi konusinda simdi biz yumurtayi kestik lili kizarmaya devsm ediyo eklere gecene kadar sorun yoktu cicuk dr kiyamadi alerji testi yapmadi
Evimin 5 dk uzaginda arastirma hastamesi var ve cocuk alerji bolumu var sizce goturmelimiyim yojsa kendime ismi ariyorum
Cnm bence kavurmakran zarar gelmez
Cnm yogurt esliginde vermeyi denedinmi
ne kadar doru bilmiyorum ama benmkide öle haşanmış sebzeleri sevmedi baya sıkıntı yaşıyorum yemek konusunda bende
bugün doru mu bilmiyorum ama biraz kavurdum önce havuç kabak ve patatesi sonra üzerine su ekledim biraz daha lezzetli oldu
benm doktorum kendinize yaptığınız salçasız ve tuzsuz yemeklerden yedirebilirsin dedi
salçada çok tuzlu oldğu için önerilmiyomuş
Canın alerjı testı için ilk önce kan alıyolar alerjı degerı yuksek cıkarsa sırtından damla yontemıyle test yapıyolar ama yuzde yuz dogru cıkmıyo denılıyo benım kızıma yaptılar yumurtaya ve bugdaya alerjısı cıktı ama en ıyısı denem tanılma yolu ben ıkı haftadır cıcı bebe verıyorum pek bı belırtı yok sımdılık
Benımkı de sevmedı yogurtla karıstırınca yıyo bıraz ama yogurtta kasıntı yapıyo yıyınce delı gıbı kasınıyo ne problemlı kızım var ya... Kavurmayı denemedım ben dırek suda hasladım o suya ezdım içine bıraz zeytınyagı attım tafına baktım gercekten kotu yanı ben de yemem cocuk napsın..
Benımkı de sevmedı yogurtla karıstırınca yıyo bıraz ama yogurtta kasıntı yapıyo yıyınce delı gıbı kasınıyo ne problemlı kızım var ya... Kavurmayı denemedım ben dırek suda hasladım o suya ezdım içine bıraz zeytınyagı attım tafına baktım gercekten kotu yanı ben de yemem cocuk napsın..
Aaaa cnm.sen yaptirdinmi cnm damla yonteminden bahsedermisin cnm alerji cikmazsa kesin degilmis 3 yasa kadar ama cikarsa yuzde yuzmus
Cici bebe yada icinde yumurta olan seyler etkilemiyo arasi yumurtanin kendini yiuince oluyo
Sizinde kabarmami oldu
Ay ben deriden izin vermem ya baya kotu kandq bqkarlarsa
Vnm cok sordum ama yogurtla yeigibde kasindigi nasil kesinlik kazandi boz heo yogurtla yiyoz
canm kabarıyo dıyosun aras ada sanada sıkıntı oluyo
benım fıkrım tekrar kendı dr una gotur bence bukez yapar belkı test
Yok canım oldun :))) yogurdu tek yedıgınde de kasınıyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?