- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.901
ay cok sevndım arkadaşım senı gördüğüme cıdden
mızmırellanın dışı hayırlı olsun cnm ardından gelır arkadaş
tadılat bıttımı artık kavustukmu
ne diyeceksin düşünceden yoksun insan çok ben pazara gidemiyorum burda rana korkuyor çünkü çok bağırıyorlar yasak olmasına rağmen adamın biri sanki çok önemliymiş gibi salataya soğaaaaaan diye bi bağırdı bizim dudak büzüldü başladı ağlamaya adama baktım kötü kötü adam anladı ağzımı açtım tam bişi diyecem eşim çekti sus diye bu adam bazen beni deli ediyo her seferinde susturuyor yahu söz konusu rana olunca ben susmuyorum ya banane mersinde babama bile sert çıktım sessiz ol rana uyanırsa sonu kötü olur die adam çıt çıkarmadı 1 hafta
cnm ben kısa kollu çıtçıtlı badı gıydırıyorum corapları çoktan attık ufacık ayakları sıcacık oluyo
kızlaaar ben geldim:)
aslında bir iki saat önceden müsaittim ama sitede bakım varmış benim bahtsız bedevi şansıma
kelebikim uyuyor şöyle bir iki sayfa baktım geçmişe
songülcüüm geçmiş olsun canım inşallah arascığa bulaşmaz bulaşsa bile sen süper annesin iyileştirirsin kuzucuklarıAllah dermansız dert vermesin...
ozcanancım bakıcı bulmana sevindim bakıcının aklına yatmasına ve içine sinmesine daha daha sevindim:)) sınavlarında başarılar canım benim...
kızlar ben pzt. 1 aylık rapor alıcam sezonu kapatıcam
ay bu arada kız bebek kısmetiyle gelir derler ya bizim çıtırık özellikle iş konusunda bize çok kısmet getirdi eşim banka değiştiriyor ve çok iyi bir pozisyon teklif edildi kardeşim iki hafta sonra ünv.den mezun olacak çok iyi bir iş buldu, birkaç yakın arkadaşın da işleri değişti darısı benim başıma bi bana şans getirmedi böcüğüm engelliyo sabote ediyor beniamaaan en güzel iş de o en güzel şans da
bir yerde okumuştum "hayatta elde ettiğim hiçbir başarı çocuğuma baktığımda yaşadığım mutluluğun yanına yaklaşamaz" gibi bişeydi... Allah onları bizlere bağışlasın...
kızlar gece emzirme hikayeleri konuşmuşsunuz bi bomba da benden:
daha önce söylemiştim biz kızçemle birlikte uyuyoruz (valla beşiği yalan oldu Allah vere yatağına alışsa bari) son günlerde kızım çok dönüyo diye babayı da sepetledik
yaklaşık 2 ay önce filandı akşam bi yere gitmiştik gece geldik Türkiz derin uykuya geçmişti beşiğine bıraktım "aman nasıl olsa on dk sonra uyanacak yanıma alıcam neyse o uyanana kadar birazcık dinleneyim" dedim uyumuşum... gözümü bi açtım ki gün ağarıyor Türkiz yanımda meme de ağzında!!! yemin ediyorum bu güne kadar gece ne olursa olsun bilen hatırlayan ben, o gece ne zaman ağladı nasıl aldım nasıl koydum hiç bilmiyorum.. anneler yanlarında yatırmaya korkar ben de beşikte yatırmaya korkar oldum
bu anıya bakıp kaygılanmayın 6 aydır yanımdayken çakı gibi uyuyorum valla kıpırtısız:))
benimkide pazardan korkuyor. dün gecede bir manyak arabasının frenlerini bağırta bağırta aşağıdaki caddeden geçti onda bile bir sıçradı ki , insan üzülüyor yavrusunun korkmasına irkilmesine ....
Tadilat bitti canim ama bende bittim yani..bu arala r beren miz miz onla gras dur derkn vakit nasil gecti anlamadim..tam yatirdim tencre kapak eylem..of sinir oldum neyseki uyanmadi
ben bazen kolsuz çıtçıtlısının altına çorap giydirip yatırıyorum. ayağına giydirmesem sanki ayağından üşütüp gaz yapacak gibi geliyor.
bazende tulumunu giydiriyorum içine çıtçıtlı fln giydirmeden...
sen neden 5 e kadar uyumadın.
başladık gezmeye hadi biraz daha yürüyelim diye diye =)
kolsuz çıtçıtlının altında atleti yok demi benim atlet var ondan sonra çıtçıt var kısa kollu giymiyorum ama alttan giydirmeye devam edeyim demekkiBen bereni kolsuz citcitli ustune kisa kkollu tsort ve pijama altiyla yatiyorum ve bilek corap
la
gündem takıbındeydım kk dA CNM
BU ARAADA GECMIS OLSUN DILEKLERIN ICIN TESEKKUR EDERIM
BI ARA ESINE SORMAN MUMKUNMU CNM ASISIZ COCUK SU CICEGI OLURSA NE OLUR DIYE
güneş kremini ne yapacaksınız ?
Kullanıyor musunuz, kullanacak mısınız.
Ben hala yazlıklarını giydiremiyorum güneş ışınlarına maruz kalmasından tedirgin olduğum için dışarıya çıkarken tulum giydiriyorum hiç birşey giydirmeden.güneş kremini de kullanmayı pek istemiyorum çok erkenden.
Bugün birde şapkamızı kaybettim. çok beğenerek almıştım babamız düşürmüş. Hemen fark ettik geri döndüm gitmiş 100m geçmemiştim şapkanın düştüğünü farkettiğimdeArkamızı döner dönmez almışlarmı ne yapmışlarsa ...
kolsuz çıtçıtlının altında atleti yok demi benim atlet var ondan sonra çıtçıt var kısa kollu giymiyorum ama alttan giydirmeye devam edeyim demekki
bu arada kim milyoner olmak isterde kız yanlış cevap verdi gitti paracıklar:)))
su çiçeğine karşı bağışıklığını doğal yoldan kazanmış olur ve bir daha da su çiçeği geçirmez dedi =)
Yıkadıgımda sana attogım fotodakı gıbı gıydırıyorum
güneş kremini ne yapacaksınız ?
kullanıyor musunuz, kullanacak mısınız.
ben hala yazlıklarını giydiremiyorum güneş ışınlarına maruz kalmasından tedirgin olduğum için dışarıya çıkarken tulum giydiriyorum hiç birşey giydirmeden.güneş kremini de kullanmayı pek istemiyorum çok erkenden.
bugün birde şapkamızı kaybettim. çok beğenerek almıştım babamız düşürmüş. hemen fark ettik geri döndüm gitmiş 100m geçmemiştim şapkanın düştüğünü farkettiğimdearkamızı döner dönmez almışlarmı ne yapmışlarsa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?