2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay cok sevndım arkadaşım senı gördüğüme cıdden
mızmırellanın dışı hayırlı olsun cnm ardından gelır arkadaş
tadılat bıttımı artık kavustukmu

Tadilat bitti canim ama bende bittim yani..bu arala r beren miz miz onla gras dur derkn vakit nasil gecti anlamadim..tam yatirdim tencre kapak eylem..of sinir oldum neyseki uyanmadi

benimkide pazardan korkuyor. dün gecede bir manyak arabasının frenlerini bağırta bağırta aşağıdaki caddeden geçti onda bile bir sıçradı ki , insan üzülüyor yavrusunun korkmasına irkilmesine ....

cnm ben kısa kollu çıtçıtlı badı gıydırıyorum corapları çoktan attık ufacık ayakları sıcacık oluyo

uzun kollu giydirince terliyo benim kız şimdi terlemiyo ama çorapla yatırınca sanki ben giymişim gibi sıkılıyorum onun da sıkıldığını düşünüyorum hep ama çıkarınca ayaklarını kaldırıp birbirine vurup ses çıkarıyo hoşuna gidiyo uyku muyku yok tabi bizim kız alkışı ayaklarıyla öğrendi wavss67 gibi ben de çorap çıkarmayayım biraz daha en iyisi çünkü çok çabuk üzerini açıyo

ben bazen kolsuz çıtçıtlısının altına çorap giydirip yatırıyorum. ayağına giydirmesem sanki ayağından üşütüp gaz yapacak gibi geliyor.
bazende tulumunu giydiriyorum içine çıtçıtlı fln giydirmeden...

cnm merhaba bızde ozcananlA IKI saattır gırmeye calıstık
ama bakım hıkaye kk da karartıldı malum gündemden
cnnm sagolasın ınsalla bunuda atlatıcaz rabbım dermansız vermesın
sızın hıkayede pek hosmus oh sabaha kadar
ay bızım sıpada ogrendı kucağımda ıstemıyo yan yana yatıp o sekılde emıcekmısız sanırım sıcaklardan
oyunca cevırıyo totoyu yan tarafa

esınıcın cok sevındım cnm ya hakettıgı pozısyında olmasına

benimkide pazardan korkuyor. dün gecede bir manyak arabasının frenlerini bağırta bağırta aşağıdaki caddeden geçti onda bile bir sıçradı ki , insan üzülüyor yavrusunun korkmasına irkilmesine ....

ben üzülmekten öte çok çabuk sinirleniyorum ve bu sinir elimde değil kendimi kaybediyorum bi koruma iç güdüsü anlamıyorum ne zaman geçer bilmiyorum kaç kere eşime de bağırdım ya

Tadilat bitti canim ama bende bittim yani..bu arala r beren miz miz onla gras dur derkn vakit nasil gecti anlamadim..tam yatirdim tencre kapak eylem..of sinir oldum neyseki uyanmadi

aman aman ıyı dalmış demekkı
ay hem tadılat hem onca ıs hem mızmız fıstıkla nasıl kalktın altından

gazdan korkuyorum ben de zaten çünkü bizim kız gazda çok sıkıntı yaşıyor zaten aslında çoraplarını çıkarırsam kesin uyanır gece oynar ayaklarıyla çanakkale çook sıcak ya evin içi 27 derece oldu kız napsın

güneş kremini ne yapacaksınız ?
kullanıyor musunuz, kullanacak mısınız.
ben hala yazlıklarını giydiremiyorum güneş ışınlarına maruz kalmasından tedirgin olduğum için dışarıya çıkarken tulum giydiriyorum hiç birşey giydirmeden.güneş kremini de kullanmayı pek istemiyorum çok erkenden.
bugün birde şapkamızı kaybettim. çok beğenerek almıştım babamız düşürmüş. hemen fark ettik geri döndüm gitmiş 100m geçmemiştim şapkanın düştüğünü farkettiğimde arkamızı döner dönmez almışlarmı ne yapmışlarsa ...

Ben bereni kolsuz citcitli ustune kisa kkollu tsort ve pijama altiyla yatiyorum ve bilek corap
la
kolsuz çıtçıtlının altında atleti yok demi benim atlet var ondan sonra çıtçıt var kısa kollu giymiyorum ama alttan giydirmeye devam edeyim demekki

bu arada kim milyoner olmak isterde kız yanlış cevap verdi gitti paracıklar:)))

gündem takıbındeydım kk dA CNM

BU ARAADA GECMIS OLSUN DILEKLERIN ICIN TESEKKUR EDERIM
BI ARA ESINE SORMAN MUMKUNMU CNM ASISIZ COCUK SU CICEGI OLURSA NE OLUR DIYE

su çiçeğine karşı bağışıklığını doğal yoldan kazanmış olur ve bir daha da su çiçeği geçirmez dedi =)

cnm ben yıne sebamedd alırım sanırım
bız yazlıklara basladık coktan ama gunes almaı hıc ondan dolayı kullanmadım

ağlar sonra böyle =) al git kazandığını dimi

su çiçeğine karşı bağışıklığını doğal yoldan kazanmış olur ve bir daha da su çiçeği geçirmez dedi =)

tesekkur ederım cnm
zaten dr herseyın dogal olanına kacın demıstı hahah
ay kotuydu gece gece dımı
pekala asılı cocuga gore dahamı agır gecırır ben aras kadarken gecırmısım cok agır gecırmısın ablamdan gecmıs

iyi ki hatırlattın ya ben almayı düşünüyorum yarın çanakkaleye gidecez ordan alırım sepamed alacam ben sen de istanbulda düşürmüşün hiç bırakırlar mı orası çanakkale mi yahu :) burda düşür arkandan bağırırlar bayaaan şapkanı düşürdün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…