2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydınn kızlarrr

biz geziyoruz bugünlerde o yüzden çok yazamıyorum. ama haftasonu eşimin gözetmenlikleri var o yüzden evdeyim inşallah. gerçi bugün oturma odasını temizlemeyi düşünüyorum bakalım cesaret edip girişebilirsem:)

özcanan sınavlarında Allah kolaylık versin canımm. inşallah istediğin gibi geçer. bi de bakıcı bulmuşsun. içine sinmesine çok sevindim canım. Rana da hemen alışır inşallah.

songül yarane geçmiş olsun canım kolay atlatır inşallah. test konusunda bence de yaptır canım. hiç olmazsa bilirsin neye alerjisi var ona göre davranırsın. belki yumurta değil başka bişeye alerjisi var. hem yavrum şimdi de sıkıntı çekiyo.

Okudugumdan anladıgım kadarıyla aras benden dolayı rısklı degılmıs
mınık kusum yarenın keyfı cok yerınde ınsalla bu sekılde atlatır
ay tum kasıntılılarda bende
canım gecmıs olsun yarene
insallah kuzu cabucak sıkıntısız atlatır
veee arasta cok etkilenmez inş. zaten kasınıyo yavrucak

canım cok sevindim içine sinen birini bulduguna
sıkıntıların hafiflemis ne guzel
inş. Allah korkusu vardır kadının içinde yavruna yavrusu gibi bakar

kızlar bu arada herkese gunaydın
ben işteyim bugun ve benim kız sagolsun gece cok sıkıntılı uyudu
uykusuzuum aklım onda

slm kızlar nasılsınız
ozcanan canım sınavlarında başarılar dilerim attıkların tutar inş. ben öyle çok dersten geçtim
bakıcıda bulmuşsun inş. ranam alışır bakıcıya sorun çıkmaz anladığım kadarıyla iyi biri inşallah öyle devam eder gözün arkada kalmaz

yaren2007 yaren nasıl canım ben internetten okuduğum da da döküntü başlamadan 3 gün önce başlıyomuş bulaşıcılık döküntü bittiğinde bulaşıcılıkda bitiyomuş

Cnm yaren cok iyi sadece dokunyu vae dr kasinti icin krem verdi
Az once dr uyla oonustum arasin ve gecebilir uzsk tutun dedi bir yas alta asida yapamiyoruz dedi
Ama son uc gundur cok oynastilar beklicez gorceZ
Asi olmadigindan daha slklntiki gecirebilir anliyacagin cnm

ay inşallah arasa bulaşmaz canım yaa yaren su çiçeği aşısı olmuşmuydu 2 seneden beri aşı takviminde varmış

sağol canım benim de hayırdır kızceğizinin neyi var diyemeyeceğim bu aralar bizim kasım beebkleri evrim geçiriiyolar herhalde rana da 2 saate bi uyanıyo alıştım artık herhalde robot gibiim kalkıyorum emiyo emerken ben de uyuyorum iyi mi rüya görmüştüm geçen gün yattığım yerden değil sırf yatarak emzirmeyeyim diye sandalyede emziriyorum onda bile uyumuşum :)

maya sağol canım atmasyon yaptım ama inşallah tutar bugün girdiğim sınav kritikti çünkü hiç anlamadım oku oku boş ben de çalışmadım bilerek nasip bakalım inşallah geçerim

hosgeldın canım bugunluk gecmıs olsun sınavı atlatmıssın ıns sonucuda ıyı olur
bende gece emzırırken yatarak emzırıyorum bazen uyuyorum senın dedğın gıbı ruya bıle goruyorum ınsanın kafası allak bullak oluyo valla bazen ne zaman emzrdığmı bıle untuyorum saate baktğım halde
gece uykusu baska yaw

inşallah canım geçersin ne sınavı bu aöf demişsin ama ben bi kaç dersi öyle vermiştim hiç bilmediğim halde attım tuttu bende aöfde okuyordum evlendikten sonra bıraktım 2 sınıf terkim

ev çok sıcak yaa bunaldım valla yarenin uyanmasını bekliyorum uyansada parka gitsek biraz serinleriz bari

Cnm pazartesi dr kontrolü var o zaman soracağım.kucağımdan hiç inmiyor.herhalde ondan

Cnm bence sen götür test yaptır.sonucu dr ile paylasirsin

Ay ınabmıyorum yarenı dusa sokacaktım kı ne goreyım su cıcegı
çok geçmiş olsun cnm

cnm hayırlı olsun inşallah iyi bakar

cnm sınavın nasıl geçti?

ah ah gece hele saat 2 gibi olan var ya o zaman ne yaptığımı hatırlamıyorum ya ilk başlarda ağlayınca altını değiştirmeye falan kalkıyordum uyku sersemliği :)) şimdi de uyku sersemiyim ama yine de emziriyorum hemen başka bişi yapmıyorum çok şükür sabah kalkamsı falan koymuyor artık ama ilk gece uykusundan uyandırınca zor oluyor hala ne zaman deliksiz uyuyacak bunlar :) beni sabah namazına kaldırsın ondan önce kalkmasın olma mı
inşallah canım geçersin ne sınavı bu aöf demişsin ama ben bi kaç dersi öyle vermiştim hiç bilmediğim halde attım tuttu bende aöfde okuyordum evlendikten sonra bıraktım 2 sınıf terkim
kız niye bıraktın ben de evlendiğimde 3 tüm herhal unuttum ben dikey geçişle geçtim şimdi son sınıfım bırakmam valla bitirmem lazım ki 4 sene sonra müdürlük sınavına gireyim :)
valla canım insan çalşıınca nasıl geçtiğini az buz bilir ama ben nasıl geçtiğini kestiremiyorum yarın da var 3 tane hiç çalışmadım yine ben bakalım gidiyoruz haybeye

uyku sersemlğıyle ınsan bazen neyaptğını bılmyor
ben bazen emzrdımmı yoksa emzrmedmmı ruranıydı dıyorum
ılk doğduğu zamnlar daha dırenclydım az uyumama rağmen sımdı uyuyorum uyudukca daha cok uyuyası gelıyo ınsanın
rana nın senı sadece namaza kaldrdğı gunler cok yakndır ıns canım

selam annecikler ..
geçmişi okuyamadım pek ; yaren geçmiş olsun üzüldüm inşallah arasa bulaşmaz.
ozcanan geçmiş olsun ve bakıcınız hayırlı olsun .
bugün fatih in tamamını yürüdük. yoruldum mu başımın ağrısından anlamıyorum. aşımın ağrısıda dün gece geç yattım. ve oğlum sürekli uyandığından sabahında 7sinde 8inde dikildiğinden uykusuz kaldım ondan da olabilir.
gülhaneden bir başladık yürümeye , sirkeci, eminöünü, Mahmutpaşa, beyazıttan mercana oradan süleymaniyeden laleli Aksaray yusufpaşadan cerrahpaşaya kıvrılıp kocamustafa paşadan çapaya tüm fatih yarımadasını yürüdük

evet niyeyse uyudukça daha da yatsam diyorum ama sabah artık alıştım herhalde en erken 7 de kalkmaya hayır önceleri yatağında oyalanan kızım şimdi illa bizim yatağa yatacakmış alıyorum yatağa yatırıyorum bu sefer eşimin suratına tokat yapıştırıp onu da uyandırıyo onunla oynayacakmış garip kocam da kıyamıyor uyanıyor erkenden ben kestiriyorum on / onbeş dakika :)) büyüdükçe huy değiştiriyorlar ya
bu yürüyüşü selimle yaptım deme sakın kaç km yürüdün sorması ayıp biz eşimle beşiktaştan taksime taksim istiklal caddesinden karaköyden eminönüne eminönünden fatih istoryaya yürüdük ve canım çıktı hamileyken yürümüştüm sen selimle yürüdüysen helal olsun sana

selim ve babasıyla

canım armutu sormuşsun bizim emzikte öyle sorun olmaz ki armutu çıplak verdim direk ısırdı kopardı parçayı artık korkuyorum çünkü artık rana herşeyi koparıyo bütün ağzına almaya da çalışıyo elinden alınca da sinirleniyor ve çok ağlıyor

cnm gemıs olsun herhangı tedavı oldumu

2 3 gun once aynı konuyu konuştuk kızlarla bızllerde vermıyoruz

yok tatlım enzim eksikliğinde tedavi filan yok sadece bakla kesinlikle yemeyecek ve ilaç kullamırken doktora söyleyecezki ona göre o ilaçları kullanacak.mesela ASPİRİN ASLA İÇMEMELİ.ama doktor bu testi 1 yaşında tekrar edelim geçme ihtimali çok yüksek 1 yaş altındaki bebeklerde çok görülür sonra anne sütünün etkisiyle geçebilir demişti.1 yaşında tekrar testi yaptıracaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…