2012 kasım bebekleri büyüyor..

Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür:
''Allah'ım gidecegim ve orada ne yapacağım bilmiyorum.''
*Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek
''Allah'ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlasacagım, nasıl iletisim kuracagım?''
*Senin için yarattıgım melek, sana onların dilini ögretecektır.
''Allah'ım duydugum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl basa
çıkacagımı bılmıyorum.''
*Senin için yarattıgım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.
''Allah'ım sana tekrar nasıl donecegım?''
*Senin için yarattıgım melek, bana nasıl donecegını sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dunyaya gıtme zamanının geldıgını soylerler ve çocugu
Allah'ın huzurundan gotururlerken bebek tekrar sorar;
''Allah'ım benım için yarattıgın melegın adı ne?''
*Adının onemi yok;
ama, sen ona
ANNE DİYECEKSİN!!!

Eklentiler

• $197728_572268272795519_322117899_n.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $253315_574830385872641_256097079_n.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $923488_574750182547328_727796061_n.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $941110_571960222826324_337062426_n.webp
    13 KB · Görüntüleme: 45

çok sağol tatlım bende fileli emzikle oldu sandım çok korktum.meyve verirken acaba nasıl burdan koparır diye düşünüp durdum

cok guzel gerckten bıldğım halde tekrar tekrar okudum ve duygulandım herzamnkı gıbı
bız ANNE olduk demı

cok guzel gerckten bıldğım halde tekrar tekrar okudum ve duygulandım herzamnkı gıbı
bız ANNE olduk demı
evet anne olduk ve bebişler büyüdükçe anne olmak dahada güzelleşmeye başhladı çünkü çok muzurlar ya biliyolar işlerini kızınca gülümseyiveriyor rana ben de gülüyorum tamam yine bildiğini yapıyor sıpa
evin önünden dehşet bir kalabalık tabak çanak çalarak geçti. selim korktu ağlayarak uyandı
sinir oldum iyi mi burdan ben olsam gider bi ton basardım yaygarayı ya insan çocuğuyla dışarı çıkınca yanından geçen arabaya bile sinir oluyo sen orda iyi dayanmışsın canım benim ya zaten tam herşeyen korkma zamanı biliyo musun höh desem korkuyo rana ne zaman geçer bilmiyorum bu durum

Pekmez bebek ve çocukların büyüme dönemlerinde tüketmeleri şart olan gıdalardan biridir. Bebeğe bol kalsiyum ve demir minerali sağlar, ayrıca enerji veren güçlü bir karbonhidrat kaynağıdır.
Pekmezin 100 mililitresinde 10 mg demir mevcuttur. İçerdiği demirin bağırsaklardan emilme ve kana karışma hızı da, demir içeren diğer gıdalarla kıyaslandığında çok daha yüksektir. Pekmez ayrıca potasyum ve magnezyum minerallerinden de zengindir.

BEBEKLERE PEKMEZ VERİLİRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Demir minerali başta olmak üzere pek çok mineralden zengin olan pekmezin bebeğe gün içerisinde, tek başına, bir tatlı kaşığına doldurularak bir ilaç gibi verilmesi, en ideal olan durumdur. Bebek demir mineralinden yana zengin olan yumurta sarısı ve de pekmezi eğer kahvaltıda tüketiyor ise, bu gıdaları süttozu içeren hazır mama ya da kaşık mamalarıyla birlikte almamalıdır, fazla kalsiyum demirin emilimini engeller. Oysa ki demirden zengin gıdalarla birlikte bol C vitamini içeren meyve suları tüketilirse, demirin kana karışması çok daha iyi olacak, kansızlık engellenecektir. Üstelik bebek bu alışkanlığını ömür boyu sürdürmelidir, kahvaltıda süt, çay, beyaz ekmek tüketmek hiçbir yaşta kabul edilemez. Çocuk büyüdüğünde portakal suyu ve kepekli ekmek kahvaltıda tercih sebebi olmalıdır.

kızlaaar ben geldim:)
aslında bir iki saat önceden müsaittim ama sitede bakım varmış benim bahtsız bedevi şansıma
kelebikim uyuyor şöyle bir iki sayfa baktım geçmişe
songülcüüm geçmiş olsun canım inşallah arascığa bulaşmaz bulaşsa bile sen süper annesin iyileştirirsin kuzucukları Allah dermansız dert vermesin...
ozcanancım bakıcı bulmana sevindim bakıcının aklına yatmasına ve içine sinmesine daha daha sevindim:)) sınavlarında başarılar canım benim...
kızlar ben pzt. 1 aylık rapor alıcam sezonu kapatıcam
ay bu arada kız bebek kısmetiyle gelir derler ya bizim çıtırık özellikle iş konusunda bize çok kısmet getirdi eşim banka değiştiriyor ve çok iyi bir pozisyon teklif edildi kardeşim iki hafta sonra ünv.den mezun olacak çok iyi bir iş buldu, birkaç yakın arkadaşın da işleri değişti darısı benim başıma bi bana şans getirmedi böcüğüm engelliyo sabote ediyor beni amaaan en güzel iş de o en güzel şans da
bir yerde okumuştum "hayatta elde ettiğim hiçbir başarı çocuğuma baktığımda yaşadığım mutluluğun yanına yaklaşamaz" gibi bişeydi... Allah onları bizlere bağışlasın...
kızlar gece emzirme hikayeleri konuşmuşsunuz bi bomba da benden:
daha önce söylemiştim biz kızçemle birlikte uyuyoruz (valla beşiği yalan oldu Allah vere yatağına alışsa bari) son günlerde kızım çok dönüyo diye babayı da sepetledik
yaklaşık 2 ay önce filandı akşam bi yere gitmiştik gece geldik Türkiz derin uykuya geçmişti beşiğine bıraktım "aman nasıl olsa on dk sonra uyanacak yanıma alıcam neyse o uyanana kadar birazcık dinleneyim" dedim uyumuşum... gözümü bi açtım ki gün ağarıyor Türkiz yanımda meme de ağzında!!! yemin ediyorum bu güne kadar gece ne olursa olsun bilen hatırlayan ben, o gece ne zaman ağladı nasıl aldım nasıl koydum hiç bilmiyorum.. anneler yanlarında yatırmaya korkar ben de beşikte yatırmaya korkar oldum
bu anıya bakıp kaygılanmayın 6 aydır yanımdayken çakı gibi uyuyorum valla kıpırtısız:))

valla en enteresan emzirme yöntemi :)))
bişi soracam ya hazır seni yakalamışken hangi bölümde araştırma görevlisisin benim çok yakın bi arkadaşım çevre mühendisliğinde okuyor yani ahretliğim dediğim kadar yakın arkadaşım benden iki sene sonra kazandı ben bıraktım okumayı o devam ediyor 3. sınıf dgs ile geçti

bişi soruverem

artık yaz geldi bebişlere ne giydirip yatırıyonuz çorapları duruyor mu ben sıfır kol çit çıtlıyla yatırıyorum ama alttan pantolon giydiriyorum üzerini açıyor çünkü tekmeleme makinası kızım çoraplarını da giydiriyorum bu akşam çok zor yattı acaba sıcaktan olabilir mi diye çoraplarını çıkardım gözleri kapalı rana açtı gözlerini.. kapat bakim gözlerini die kızacak oldum baktım sırıtıyo kızamadım da ya tekrar giydirdim sonra salla salla anca uyudu siz napıyosunuz

tabak çanağın yanında birde tayyip istifa diye bağırıyorlar. gecenin kaçı olmuş eylem yapacaksan da bu vakitte olmaz ki

tabak çanağın yanında birde tayyip istifa diye bağırıyorlar. gecenin kaçı olmuş eylem yapacaksan da bu vakitte olmaz ki

kuzum bence bu konulara gırmeyelım fıkır ayrılıkları olabılır ben sahsen sabah 5 e kadar uyumadım
o saatte olması derın konular

ay bu arada sız neden okadar gezdınızkı okurken yoruldum

ne diyeceksin düşünceden yoksun insan çok ben pazara gidemiyorum burda rana korkuyor çünkü çok bağırıyorlar yasak olmasına rağmen adamın biri sanki çok önemliymiş gibi salataya soğaaaaaan diye bi bağırdı bizim dudak büzüldü başladı ağlamaya adama baktım kötü kötü adam anladı ağzımı açtım tam bişi diyecem eşim çekti sus diye bu adam bazen beni deli ediyo her seferinde susturuyor yahu söz konusu rana olunca ben susmuyorum ya banane mersinde babama bile sert çıktım sessiz ol rana uyanırsa sonu kötü olur die adam çıt çıkarmadı 1 hafta

cnm ben kısa kollu çıtçıtlı badı gıydırıyorum corapları çoktan attık ufacık ayakları sıcacık oluyo

canım ben gece uzun kol ve pıjama gıydırıyorum corabıda cıkarmyorum serın olabılıyo gece ustunu ınce ortuyorum ama
tabıkı acıyo ustunu terlemıyoda suan

kuzum bence bu konulara gırmeyelım fıkır ayrılıkları olabılır ben sahsen sabah 5 e kadar uyumadım
o saatte olması derın konular

ay bu arada sız neden okadar gezdınızkı okurken yoruldum

sen neden 5 e kadar uyumadın.
başladık gezmeye hadi biraz daha yürüyelim diye diye =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…