- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.881
canım armutu sormuşsun bizim emzikte öyle sorun olmaz ki armutu çıplak verdim direk ısırdı kopardı parçayı artık korkuyorum çünkü artık rana herşeyi koparıyo bütün ağzına almaya da çalışıyo elinden alınca da sinirleniyor ve çok ağlıyor
Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür:
''Allah'ım gidecegim ve orada ne yapacağım bilmiyorum.''
*Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek
''Allah'ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlasacagım, nasıl iletisim kuracagım?''
*Senin için yarattıgım melek, sana onların dilini ögretecektır.
''Allah'ım duydugum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl basa
çıkacagımı bılmıyorum.''
*Senin için yarattıgım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.
''Allah'ım sana tekrar nasıl donecegım?''
*Senin için yarattıgım melek, bana nasıl donecegını sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dunyaya gıtme zamanının geldıgını soylerler ve çocugu
Allah'ın huzurundan gotururlerken bebek tekrar sorar;
''Allah'ım benım için yarattıgın melegın adı ne?''
*Adının onemi yok;
ama, sen ona
ANNE DİYECEKSİN!!!
hala ayakta olduğundan dolayı
evet anne olduk ve bebişler büyüdükçe anne olmak dahada güzelleşmeye başhladı çünkü çok muzurlar ya biliyolar işlerini kızınca gülümseyiveriyor rana ben de gülüyorum tamam yine bildiğini yapıyor sıpacok guzel gerckten bıldğım halde tekrar tekrar okudum ve duygulandım herzamnkı gıbı
bız ANNE olduk demı
sinir oldum iyi mi burdan ben olsam gider bi ton basardım yaygarayı ya insan çocuğuyla dışarı çıkınca yanından geçen arabaya bile sinir oluyo sen orda iyi dayanmışsın canım benim ya zaten tam herşeyen korkma zamanı biliyo musun höh desem korkuyo rana ne zaman geçer bilmiyorum bu durumevin önünden dehşet bir kalabalık tabak çanak çalarak geçti. selim korktu ağlayarak uyandı
valla en enteresan emzirme yöntemi :)))kızlaaar ben geldim:)
aslında bir iki saat önceden müsaittim ama sitede bakım varmış benim bahtsız bedevi şansıma
kelebikim uyuyor şöyle bir iki sayfa baktım geçmişe
songülcüüm geçmiş olsun canım inşallah arascığa bulaşmaz bulaşsa bile sen süper annesin iyileştirirsin kuzucuklarıAllah dermansız dert vermesin...
ozcanancım bakıcı bulmana sevindim bakıcının aklına yatmasına ve içine sinmesine daha daha sevindim:)) sınavlarında başarılar canım benim...
kızlar ben pzt. 1 aylık rapor alıcam sezonu kapatıcam
ay bu arada kız bebek kısmetiyle gelir derler ya bizim çıtırık özellikle iş konusunda bize çok kısmet getirdi eşim banka değiştiriyor ve çok iyi bir pozisyon teklif edildi kardeşim iki hafta sonra ünv.den mezun olacak çok iyi bir iş buldu, birkaç yakın arkadaşın da işleri değişti darısı benim başıma bi bana şans getirmedi böcüğüm engelliyo sabote ediyor beniamaaan en güzel iş de o en güzel şans da
bir yerde okumuştum "hayatta elde ettiğim hiçbir başarı çocuğuma baktığımda yaşadığım mutluluğun yanına yaklaşamaz" gibi bişeydi... Allah onları bizlere bağışlasın...
kızlar gece emzirme hikayeleri konuşmuşsunuz bi bomba da benden:
daha önce söylemiştim biz kızçemle birlikte uyuyoruz (valla beşiği yalan oldu Allah vere yatağına alışsa bari) son günlerde kızım çok dönüyo diye babayı da sepetledik
yaklaşık 2 ay önce filandı akşam bi yere gitmiştik gece geldik Türkiz derin uykuya geçmişti beşiğine bıraktım "aman nasıl olsa on dk sonra uyanacak yanıma alıcam neyse o uyanana kadar birazcık dinleneyim" dedim uyumuşum... gözümü bi açtım ki gün ağarıyor Türkiz yanımda meme de ağzında!!! yemin ediyorum bu güne kadar gece ne olursa olsun bilen hatırlayan ben, o gece ne zaman ağladı nasıl aldım nasıl koydum hiç bilmiyorum.. anneler yanlarında yatırmaya korkar ben de beşikte yatırmaya korkar oldum
bu anıya bakıp kaygılanmayın 6 aydır yanımdayken çakı gibi uyuyorum valla kıpırtısız:))
evet anne olduk ve bebişler büyüdükçe anne olmak dahada güzelleşmeye başhladı çünkü çok muzurlar ya biliyolar işlerini kızınca gülümseyiveriyor rana ben de gülüyorum tamam yine bildiğini yapıyor sıpa
sinir oldum iyi mi burdan ben olsam gider bi ton basardım yaygarayı ya insan çocuğuyla dışarı çıkınca yanından geçen arabaya bile sinir oluyo sen orda iyi dayanmışsın canım benim ya zaten tam herşeyen korkma zamanı biliyo musun höh desem korkuyo rana ne zaman geçer bilmiyorum bu durum
Bereni uyuttum ece ve kocisd uyudu bende bu dayim..berenin ilk disi patlladi cok sukur..miz miz kac gundur
tabak çanağın yanında birde tayyip istifa diye bağırıyorlar. gecenin kaçı olmuş eylem yapacaksan da bu vakitte olmaz ki
tabak çanağın yanında birde tayyip istifa diye bağırıyorlar. gecenin kaçı olmuş eylem yapacaksan da bu vakitte olmaz ki
bişi soruverem
artık yaz geldi bebişlere ne giydirip yatırıyonuz çorapları duruyor mu ben sıfır kol çit çıtlıyla yatırıyorum ama alttan pantolon giydiriyorum üzerini açıyor çünkü tekmeleme makinası kızım çoraplarını da giydiriyorum bu akşam çok zor yattı acaba sıcaktan olabilir mi diye çoraplarını çıkardım gözleri kapalı rana açtı gözlerini.. kapat bakim gözlerini die kızacak oldum baktım sırıtıyo kızamadım da ya tekrar giydirdim sonra salla salla anca uyudu siz napıyosunuz
bişi soruverem
artık yaz geldi bebişlere ne giydirip yatırıyonuz çorapları duruyor mu ben sıfır kol çit çıtlıyla yatırıyorum ama alttan pantolon giydiriyorum üzerini açıyor çünkü tekmeleme makinası kızım çoraplarını da giydiriyorum bu akşam çok zor yattı acaba sıcaktan olabilir mi diye çoraplarını çıkardım gözleri kapalı rana açtı gözlerini.. kapat bakim gözlerini die kızacak oldum baktım sırıtıyo kızamadım da ya tekrar giydirdim sonra salla salla anca uyudu siz napıyosunuz
kuzum bence bu konulara gırmeyelım fıkır ayrılıkları olabılır ben sahsen sabah 5 e kadar uyumadım
o saatte olması derın konular
ay bu arada sız neden okadar gezdınızkı okurken yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?