2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ozcanan takıntılı ınsan songul nasıl alısır bu yenı avatara

ay unuttum ben takma meselesini :)) ama yarın eski haline getireyim olur mu şimdi çıkacam çünkü yarın erken kalkacam sınava gidecez ya

kızlar dua edin bana sınavım iyi geçsin öptüm hepinizi hiç çıkmak istemiyorum ama eşim kepaze ediyor her zamanki gibi iyi geceler kendinize iyi bakın yarın yine buluşalım görüşmek üzere

inşallah iyi geçer sınavın...

aşı tuttuysa geçirmemesi lazım. bazen aşı tam tutmuyor (antikor titresi yeterli (koruyucu) seviyeye ulaşmıyor) bu durumda aşısız olana göre daha hafif geçiriyor. hiç aşı olmayanda daha ağır seyrediyor. yaş ile gösteri doğru orantılı. yaşı küçük olduğunda daha hafif seyrediyor.
döküntüden sonra ilk bir hafta içerisinde akciğer enfeksiyonu görülebilirmiş. çocukta öksürük ve nefes almakta zorluk şikayeti olursa akciğer enfeksiyonu acısından dr ye başvurulmalıymış.
20-21 gün vücutta latent kalırmış. kızından sonra arasta 20-21 gün sonra hastalık ortaya çıkarmış.büyük ihtimalde çıkarmış...
Allah muhafaza etsin inşallah

yok cnm benım bana gore ayarlama alısırım bı kac aya elbet dualarım senınle cnm

cuma günü wee nin meyve emziğinden de aldım. boyut olarak daha makul ama benim oğlum sadece ağzına soktu azıcık geveledi. içindekiler olduğu gibi duruyordu bitirmedi =)
bugünde dr browns un suluğunu aldım =)

ay zaten ben dr dan gelmem heralde aras asısız oldugundan
yarnın 3 hafta once arkadası su cıcegı cıkarttı yarende 3 hafta sonra cıktı
o zaman arası 3 hafta gozlemlemm gerekıyo bıde benımde okugum kadarıyla alerjık cocukta asısız sucıcegı gecıırek daha agır oluyormus
ay ınsalla gecmez bız uc kardesız ıkımız olmusuz bı ablam olmamıs

sizinde suluğunuzun tutacakları dönüp duruyor mu . benimkisi dönüyor hoşuma gitmedi o yüzden . sanki daha sıkı olmalıydı...

sizinde suluğunuzun tutacakları dönüp duruyor mu . benimkisi dönüyor hoşuma gitmedi o yüzden . sanki daha sıkı olmalıydı...

bizimki kapağı iyi sıkıştırınca dönmüyor gayet sıkı:26:

ah lilinin annesi ahhh aldırdın bize akıtan kulpu dönen sulukları

LİLİ nin ablası nasıl oldu

Son düzenleme:

bizimki kapağı iyi sıkıştırınca dönmüyor gayet sıkı:26:

ah lilinin annesi ahhh aldırdın bize akıtan kulpu dönen sulukları

LİLİ nin ablası nasıl oldu

AY SIZ BECEREMEDIYSENIZ BEN NE EDEYIM LILIMINKI DONMUYODA AKITMIYODA
SAHIDIM BEYSALIM

LILININ ABBLASI Gyet ıyı cıcek açıp duruyo keyfı yerınde

fakat lılıye bu aksam alerjı şurubunu vermedim ıkıkere kaşınarak uyandı ne güzel guldenımle sohpet edıyoruk
yarım kaldı
attım salıncalıgı lılımı
gecen sormuştun salıncak cok rahat lılının ablası 4 yasına kadar bındı

akıtma yok damla sızdırmıyor. ilk kullanmadan önce ben denedim tek delik var . dar şerit üzerinde acaba nasıl içer diye merak edip çok zor su geliyor nasıl içecek oğlum bilmiyorum. sonra yıkafdım verdim eline ağzına aldı içmedi hiç :44:

bize .ok atma zaten suluğumuzun kapağını geçen rüzgarda uçurduk yenisini alcaz, ben mennunum aslında,oğlumda seviyor
------------
çiçek açıp duruyomubahar gibi bahçe gibi maaşalllahinşallah rahat geçirir cnm benm
----------
lili kendini kaşıyabiliyomu canım ya ne zor olur onun için ne zaman geçicek acaba
-----------
bende salıncak alıyım ozaman, oğlum 4 yaşına kadar biner
sonra kardeşi biner
gerçi ben kardeş yaparmıyım orasını bilemiyorum
kardeş yapmazsam ben binerim

senın suluk wee degıl dımı cnm

sen uçur uçur sulukları sora akıtıyor de ollmadı bakk
ay lili cok komık kasıyo bak avcunu acıyo kapatıyor kaşınan bölgeye ay cok acımam cıkıyo hemen benn kasıyorum

cnm bu arada salıncağa 4 yasına kada bınınce peert oluyo kardeşe kalmıyor
ay ben cok uygun fıyete alldım burdan ıkı arkadaş daha aldı sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…