- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.961
görünüyor canım evilik çizelgen , ama bu bebekerinkine ne oldu geri yollasınlar bir dahamı yapıcaz.
bu arada nasılsın cnm çocuklar iyimi
Cnm kivi hakkinda bilgim yok
Cocular sukur iyiker cnm
Hepimizin bebek cizelge gitti degilmi
Oncedende kalpler gitmisto kendinden geldi yaren film izliyo pc onda
Ee oglun nasil cnm
Ek lerler aramiz nasil
Merhaba güzel anneler nasilsiniz bakim bebislerimiz nasıl hasta falan değillerdir inşallah
Oğlum çook huzursuz bu aralar diş sancısı sanırım halen çıkmadı
evet cnım hiçbirimiznki görünmüyo.
ekleri sanki çok severek yemiyo gibimi geliyo. çok açsa seviyor gibi tam anlayamadım birde meyceyi çok seviyor.
sen ner veriyorsun meyvelerden canım ben sürekli dğeiştiriyorum yada iki meyveyi karıştırıyorum.şeftali,kayısı , elma , armut verdim. şimdi birde kiviyi deneyeyim dedim.
çorbasında zaten patates ve havuç sabit diğer şeyleri değiştiriyorum. ama değişik çorbalarda denesem artıl diyorum
Bebegi benim gibi 19 kasim.dogumlu anneler vardi ciktimi disleriniz? Bizim daha cikmadi geceleri saat basi kalkiyo gec uyuyo dis habercisimi acaba?
valla en enteresan emzirme yöntemi :)))
bişi soracam ya hazır seni yakalamışken hangi bölümde araştırma görevlisisin benim çok yakın bi arkadaşım çevre mühendisliğinde okuyor yani ahretliğim dediğim kadar yakın arkadaşım benden iki sene sonra kazandı ben bıraktım okumayı o devam ediyor 3. sınıf dgs ile geçti
cnm merhaba bızde ozcananlA IKI saattır gırmeye calıstık
ama bakım hıkaye kk da karartıldı malum gündemden
cnnm sagolasın ınsalla bunuda atlatıcaz rabbım dermansız vermesın
sızın hıkayede pek hosmus oh sabaha kadar
ay bızım sıpada ogrendı kucağımda ıstemıyo yan yana yatıp o sekılde emıcekmısız sanırım sıcaklardan
oyunca cevırıyo totoyu yan tarafa
esınıcın cok sevındım cnm ya hakettıgı pozısyında olmasına
güneş kremini ne yapacaksınız ?
kullanıyor musunuz, kullanacak mısınız.
ben hala yazlıklarını giydiremiyorum güneş ışınlarına maruz kalmasından tedirgin olduğum için dışarıya çıkarken tulum giydiriyorum hiç birşey giydirmeden.güneş kremini de kullanmayı pek istemiyorum çok erkenden.
bugün birde şapkamızı kaybettim. çok beğenerek almıştım babamız düşürmüş. hemen fark ettik geri döndüm gitmiş 100m geçmemiştim şapkanın düştüğünü farkettiğimdearkamızı döner dönmez almışlarmı ne yapmışlarsa ...
Gunaydın kızlar bebişim 6. Ayını doldurmak üzere ve dişi cıkmaya basladı erken mı sizce...
canım geçen gün kızıma şeftali suyu verdiğimi söyledim eczacı br arkadaşım kivi de karıştırmamı önerdi kabızlık etkisini yok etsin diye... hem bol bol c vitamini ne güzel:)kivi verebilirmiyiz bilen varmı?
Merhaba güzel anneler nasilsiniz bakim bebislerimiz nasıl hasta falan değillerdir inşallah
Oğlum çook huzursuz bu aralar diş sancısı sanırım halen çıkmadı
arkadaslar bisey soracagim size
benim kiza her gun bir cay kasigi pekmez veriyorum icinede demir damlasini damlatiyorum damlanin tadini almiyor ve sikinti cikmiyor
ikisini karistirmaklahatami yapiyorum sizce
Bebegi benim gibi 19 kasim.dogumlu anneler vardi ciktimi disleriniz? Bizim daha cikmadi geceleri saat basi kalkiyo gec uyuyo dis habercisimi acaba?
3 gün sonra bizde 7 aylık olucaz canım ay inşallah biizmde öyle olurCnm arasinda ruh haline gore degisiyo uyku varsa yeni emdiyse kasiniyosa isteksiz olabikiyo ama yemesi gerekeni yiyo bi sekulde
Ben meyve elma armur muz seftali aradinda gidip geliyorym
Biz 7 aydan sonra con cesitlendik pek cok aey yedirebikiyorm
Ne kadarkik oldunuz
sağol canım vereyim ozaman zaten düzenli kakasını yapan oğlum az az sık sık yapmaya başladı demekki zprlanıyor.belki iyi gelir kivi.bu arada güneş ışınlarına öyle uzun süre kalmadıktan snra ne zararı varki. ben bebek arabsının korumasını hemen üstrüne çekiyorum güneş gelince çünkü rahatsız oluyor.D vitamini diyorlar ama d vitamini alacak diye niye rahatsız edeyim çocuğumu.zaten alıyor ve Allah izin verirse sonralarda da alacak.canım geçen gün kızıma şeftali suyu verdiğimi söyledim eczacı br arkadaşım kivi de karıştırmamı önerdi kabızlık etkisini yok etsin diye... hem bol bol c vitamini ne güzel:)
kızlar bebişleirmiizn ne zaman memeye düşkülükleri başlayacak. benim oğlum 3 satti geçmediyse çok istekli emmiyor sürekli kafası başka yerlerde heleki bir çıt ses duymaya görsün son 2 aydır nerdeyse böyle.
,kızlar bebişleirmiizn ne zaman memeye düşkülükleri başlayacak. benim oğlum 3 satti geçmediyse çok istekli emmiyor sürekli kafası başka yerlerde heleki bir çıt ses duymaya görsün son 2 aydır nerdeyse böyle.
sütlü pirinçli muhallebi kullanan varmı aranızda ?
ben anne sütüyle veya suyla ikisiylede denedim üstünde çatalla çırpın yazıyor ama malesef top top kalıyor geçen blender ile ezeyim dedim bu sefer de çok sulu oldu.benmi beceremiyorum acaba ?
yaren sen nasıl yapıyorsun muhallebiyi
bende merek edıyorum canım nezaman duzgun emecek dıye
aynılar etrafla ılgılenmekten ememıyo cocuk cok dağınık oldu artık ılgılerı
ek gıdada aldklrı ıcın emme ısteğı azalıyomu ne
bazen mızırdnıyo bazende ben emzrıyorum ama 2 dk falan emıyo artık
bıde bıkacgundur cok cıs yapmadğını farkedıyorum sıcaklardanmdır nedır anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?