2012 kasım bebekleri büyüyor..

görünüyor canım evilik çizelgen , ama bu bebekerinkine ne oldu geri yollasınlar bir dahamı yapıcaz.

bu arada nasılsın cnm çocuklar iyimi

Cnm kivi hakkinda bilgim yok
Cocular sukur iyiker cnm
Hepimizin bebek cizelge gitti degilmi
Oncedende kalpler gitmisto kendinden geldi yaren film izliyo pc onda
Ee oglun nasil cnm
Ek lerler aramiz nasil

Cnm kivi hakkinda bilgim yok
Cocular sukur iyiker cnm
Hepimizin bebek cizelge gitti degilmi
Oncedende kalpler gitmisto kendinden geldi yaren film izliyo pc onda
Ee oglun nasil cnm
Ek lerler aramiz nasil

evet cnım hiçbirimiznki görünmüyo.

ekleri sanki çok severek yemiyo gibimi geliyo. çok açsa seviyor gibi tam anlayamadım birde meyceyi çok seviyor.

sen ner veriyorsun meyvelerden canım ben sürekli dğeiştiriyorum yada iki meyveyi karıştırıyorum.şeftali,kayısı , elma , armut verdim. şimdi birde kiviyi deneyeyim dedim.

çorbasında zaten patates ve havuç sabit diğer şeyleri değiştiriyorum. ama değişik çorbalarda denesem artıl diyorum

Cnm arasinda ruh haline gore degisiyo uyku varsa yeni emdiyse kasiniyosa isteksiz olabikiyo ama yemesi gerekeni yiyo bi sekulde
Ben meyve elma armur muz seftali aradinda gidip geliyorym
Biz 7 aydan sonra con cesitlendik pek cok aey yedirebikiyorm
Ne kadarkik oldunuz

Bebegi benim gibi 19 kasim.dogumlu anneler vardi ciktimi disleriniz? Bizim daha cikmadi geceleri saat basi kalkiyo gec uyuyo dis habercisimi acaba?

canım bana mühendislik çok uzak eğitim fakültesinde görev yapan bir sosyoloğum ben:)
yardıma ihtiyacı olursa bana söyle mutlaka olur mu?

sağol canım benim sıcaklar bebişleri mahvedecek valla bizimki ne yaparsam yapayım hep ter içinde az önce kolumda uyuyordu ter damlası kolumdan süzüldü resmen
aynen Türkiz de lili gbi yapıyo:))) işi btince tornistan:)

canım ben bir araştırayım demiştim içim kaçmıştı bir yazıda güneş kremlerinin değil bebeklere hamilelere ve emzren annelere bile zararlı olduğu yazıyordu kaldı ki ben kışın bile sebamed 45 faktörsüz çıkmayan biriydim artık kullanmıyorum çok mecbur kalırsanız düşük faktörlüleri seçin diyordu yine yazıda bir de kimyasal içermeyen doğal içerikli güneş kremleri varmış ama onları da böyle sarelle gibi katman katman sürmek gerekiyormuş onu da eledim
şimdilik planım geniş kenarlıklı şapka ile 10.00-17.00 arası dışında bir saatte çıkarmak... aslında çok beğendiğim ve çok ürününü kullandığım bir marka var: yvesrocher, son derece doğal içerikli ürünleri var öyle ki rujları bile altı ay sonra bozuluyor zaten 6 ay içinde tüketin diyor bütün ürünleri için. o marka da güneş kremi çıkarmış bi ona bakıcam aklıma yatarsa onu alıcam
şapkaya üzüldüm canım ama daha güzellerini bulursunuz inşallah:)

Gunaydın kızlar bebişim 6. Ayını doldurmak üzere ve dişi cıkmaya basladı erken mı sizce...

merhaba canım, kızlar mdrcnn benim şehir arkadaşım biz bigün buluşucaz hep songülle beysal mı çatlatacak ayol???
canım bence normal ben öyle duydum

kivi verebilirmiyiz bilen varmı?
canım geçen gün kızıma şeftali suyu verdiğimi söyledim eczacı br arkadaşım kivi de karıştırmamı önerdi kabızlık etkisini yok etsin diye... hem bol bol c vitamini ne güzel:)

Merhaba güzel anneler nasilsiniz bakim bebislerimiz nasıl hasta falan değillerdir inşallah

Oğlum çook huzursuz bu aralar diş sancısı sanırım halen çıkmadı

merhaba canım nasılsın? geçmiş olsun çıkar inşallah

arkadaslar bisey soracagim size
benim kiza her gun bir cay kasigi pekmez veriyorum icinede demir damlasini damlatiyorum damlanin tadini almiyor ve sikinti cikmiyor
ikisini karistirmaklahatami yapiyorum sizce

arkadaslar bisey soracagim size
benim kiza her gun bir cay kasigi pekmez veriyorum icinede demir damlasini damlatiyorum damlanin tadini almiyor ve sikinti cikmiyor
ikisini karistirmaklahatami yapiyorum sizce

iyiaksamlar canm
ben demır damlasını pek veremıyorum valla sade ıcmıyo cıkarıyo meyve suyuyla verdım onuda ıstemedı arada veryorum napıyım sevmıyo tadını zaten sevılcek bı tadıda yokta ıns kanszlk yasamaz pekmez veryorum bende
ama senın gıbı hıc yapmadım
bılmyorum kı canım doğru mu yanlıs mı

3 gün sonra bizde 7 aylık olucaz canım ay inşallah biizmde öyle olur
sanki çok istekli değil gibi eklere .yiyo ama öylesine işte bazen ağzını açmıyo bile kitliyo.

Bebegi benim gibi 19 kasim.dogumlu anneler vardi ciktimi disleriniz? Bizim daha cikmadi geceleri saat basi kalkiyo gec uyuyo dis habercisimi acaba?

yinemi hamilesin canım nasıl oldu yani kızın 3 aylıkken hamile kalmışsın ay bak korku sardı yine :18:

canım geçen gün kızıma şeftali suyu verdiğimi söyledim eczacı br arkadaşım kivi de karıştırmamı önerdi kabızlık etkisini yok etsin diye... hem bol bol c vitamini ne güzel:)
sağol canım vereyim ozaman zaten düzenli kakasını yapan oğlum az az sık sık yapmaya başladı demekki zprlanıyor.belki iyi gelir kivi.bu arada güneş ışınlarına öyle uzun süre kalmadıktan snra ne zararı varki. ben bebek arabsının korumasını hemen üstrüne çekiyorum güneş gelince çünkü rahatsız oluyor.D vitamini diyorlar ama d vitamini alacak diye niye rahatsız edeyim çocuğumu.zaten alıyor ve Allah izin verirse sonralarda da alacak.

kızlar bebişleirmiizn ne zaman memeye düşkülükleri başlayacak. benim oğlum 3 satti geçmediyse çok istekli emmiyor sürekli kafası başka yerlerde heleki bir çıt ses duymaya görsün son 2 aydır nerdeyse böyle.

sütlü pirinçli muhallebi kullanan varmı aranızda ?

ben anne sütüyle veya suyla ikisiylede denedim üstünde çatalla çırpın yazıyor ama malesef top top kalıyor geçen blender ile ezeyim dedim bu sefer de çok sulu oldu.benmi beceremiyorum acaba ?

yaren sen nasıl yapıyorsun muhallebiyi

Son düzenleme:

bende merek edıyorum canım nezaman duzgun emecek dıye
aynılar etrafla ılgılenmekten ememıyo cocuk cok dağınık oldu artık ılgılerı
ek gıdada aldklrı ıcın emme ısteğı azalıyomu ne
bazen mızırdnıyo bazende ben emzrıyorum ama 2 dk falan emıyo artık
bıde bıkacgundur cok cıs yapmadğını farkedıyorum sıcaklardanmdır nedır anlamadım

,

aslında benımde aklıma olan soru sanırım BIRAZ DAHA VAR ARASTA 3 SAATE BAZEN CANI SIKILINCA BIKAC CEKIYO BIRAKIYO
AMA GECE KALKTIGINDA COK UZUN EIYO BIDE GUNDUZ UYKUDAN UYANDIGINDA ODA BERABER YATAGA Yatıcaz o sekılde BEN KUSLUK VAKTINI BIRAKTIM MESELA ONUN YERINE YOGURDI SEBZEYLE
AKSAMUSTUDE MEYVESINI VERIYORUM

cnm ben devam mamasıyla ya arı mama yapıp verıyorum
yada sutlu armutlu gece muhallebısı cok uykusu geldıyse
hemen olsun dıye

ay şöyle istekle emseler ne olur dimi.su veriyormusun canım çok fazla seni emmediği için suda almıyorsa ondandır çişinin azalması.

mesela yoğurt verdikten sonra veya ana öğün sebze çorbasından kaç saat sonra emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…