- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.981
bende merek edıyorum canım nezaman duzgun emecek dıye
aynılar etrafla ılgılenmekten ememıyo cocuk cok dağınık oldu artık ılgılerı
ek gıdada aldklrı ıcın emme ısteğı azalıyomu ne
bazen mızırdnıyo bazende ben emzrıyorum ama 2 dk falan emıyo artık
bıde bıkacgundur cok cıs yapmadğını farkedıyorum sıcaklardanmdır nedır anlamadım
ay şöyle istekle emseler ne olur dimi.su veriyormusun canım çok fazla seni emmediği için suda almıyorsa ondandır çişinin azalması.
mesela yoğurt verdikten sonra veya ana öğün sebze çorbasından kaç saat sonra emiyor
,
aslında benımde aklıma olan soru sanırım BIRAZ DAHA VAR ARASTA 3 SAATE BAZEN CANI SIKILINCA BIKAC CEKIYO BIRAKIYO
AMA GECE KALKTIGINDA COK UZUN EIYO BIDE GUNDUZ UYKUDAN UYANDIGINDA ODA BERABER YATAGA Yatıcaz o sekılde BEN KUSLUK VAKTINI BIRAKTIM MESELA ONUN YERINE YOGURDI SEBZEYLE
AKSAMUSTUDE MEYVESINI VERIYORUM
cnm ben devam mamasıyla ya arı mama yapıp verıyorum
yada sutlu armutlu gece muhallebısı cok uykusu geldıyse
hemen olsun dıye
cnm duzenlı bıcomde ek gıdaya gecıldıgı zaman oluyo arasta o sekıldeydı sıcaklarda etkılı
aras eklere gecmedende 3 saattı sımdıde
ama sımdı yatağımıza gıdıyoruz yanıma yatırıyorum sessızlıle daha güzel emıyo
bıde aras hıc uzun uzun emen bebek olmadı bı gece cok uzun emıyo sevınıyorum
ah bıkac ay sonra yapısıcaklar memeye heryerde az bılınclnsınler
verıyorum canım su ama çok ıcmıyor nedense
valla canım bellı olmuyorkı mesela sebzesını yedrdkten yarım saat sonra uyuyacaksa emıyo ozaman ama bazende emmıyo
ama ben yınede 2 saatte bır emdırmeye calsıyorum bazen 3 saat oluyo uyuduğu zaman
ama cok emmıyo ıste ona yetıyomu okadr emmesı bılmıyorum
sen nekadr aralklrla emzrıyosun canm
sprınt nasılsınnnnnnn
bizimde öyle canım hemen uykudan kalkar kalmaz verdiysem veya gece sorun yok ama uyanıkken ne mümkün biraz emip bırakıyor,oda emerken her tarafı oynuyor çocuun zorla gitmesin diye sıkıyom çocuğu düşün yani bıraksam kalkıp oturacak
gece muhallebiis senin top top kalmıyormu onu suylamı yapıyorsun canım.benim niye öyle oluyor ya milupanınkinimi aldın.
benimki sadece anne sütü alırken 2 satte bir emiyordu ama eklere başladıkran sonra mümkün değil 3 satte bir olmadan emsin versemde 2 çekip bırakıyor ama ben çok az veriyorum ek gıdaları mesela yoğurdumuz yarım çay bardağı e nasıl doyacakki onla niye emmek istemiyor , sonra bekliyorum aradan 40 dk. 1 saat filan geçiyor ozaman emiyo.
büyüdükçe artık akılları eriyo memeye daha istekli olmaları gerekmezmi ki. demin ekim annelerinde okudum birinin çocuğuda böyleymiş ay onlarınki 8 aylık hala böyleyse yandık yani demekki bu süreç uuzn sürüyor.
evet gece daha guzel emıyo bende sevınıyorum nekadar ek gıda alsada benı daha cok emsın ıstyorum adı ustunde ek gıda
alp tuğrada doğdğundan berı uzun emen bı bebek değildı
ay kızz napıcaz ozaman heryerde anne memme dıyıp yapısırlar artık
özelden yazıyım tatlımbaşşak hangi semttesin ?
Bebegi benim gibi 19 kasim.dogumlu anneler vardi ciktimi disleriniz? Bizim daha cikmadi geceleri saat basi kalkiyo gec uyuyo dis habercisimi acaba?
sağol yarencim iyiyim.
Herkese iyi geceler kızlar.kimse olmayınca geçmişe bakayım dedim.valla döktürmişsünüz 1 haftada 100 sayfa olmuş.
Işte internetimiz hala yok kocam da bana kıyamayıp arkadaşın vının getirdi 1 geceliğine.uykuya dayandığım kadar burdayım
19 kasımda doğurdun tekrar mı hamilesin
19 kasımda doğurdun tekrar mı hamilesin
3 gün sonra bizde 7 aylık olucaz canım ay inşallah biizmde öyle olur
sanki çok istekli değil gibi eklere .yiyo ama öylesine işte bazen ağzını açmıyo bile kitliyo.
yinemi hamilesin canım nasıl olduyani kızın 3 aylıkken hamile kalmışsın ay bak korku sardı yine :18:
sağol canım vereyim ozaman zaten düzenli kakasını yapan oğlum az az sık sık yapmaya başladı demekki zprlanıyor.belki iyi gelir kivi.bu arada güneş ışınlarına öyle uzun süre kalmadıktan snra ne zararı varki. ben bebek arabsının korumasını hemen üstrüne çekiyorum güneş gelince çünkü rahatsız oluyor.D vitamini diyorlar ama d vitamini alacak diye niye rahatsız edeyim çocuğumu.zaten alıyor ve Allah izin verirse sonralarda da alacak.
özelden yazıyım tatlım
evet arkadaslar kaza bebegime hamileyim,2 hafta hapi birakip kocaya guvenmemin sonucu kendisi...her ne kadar ilk duydugumda sok olup uzulsemde simdi gecen yil yasadigim heycanin aynisi yasiyorum.mutluyum heycanla tekmeleri.bekliyorum :))drumun tahminine gore 4 nisanda hamile kalmisim adet olmayinca anlamadim tabi hayirlisi boyleymis diyorum kizimla aralarinda 13ay fark olucak arkadas gibi buyuycekler artik.kismette aralik annesi olmak varmis...bu olaydanda cikardigim.bir ders varki bir daha asla bu konularda esime guvenmiycem :))
evet arkadaslar kaza bebegime hamileyim,2 hafta hapi birakip kocaya guvenmemin sonucu kendisi...her ne kadar ilk duydugumda sok olup uzulsemde simdi gecen yil yasadigim heycanin aynisi yasiyorum.mutluyum heycanla tekmeleri.bekliyorum :))drumun tahminine gore 4 nisanda hamile kalmisim adet olmayinca anlamadim tabi hayirlisi boyleymis diyorum kizimla aralarinda 13ay fark olucak arkadas gibi buyuycekler artik.kismette aralik annesi olmak varmis...bu olaydanda cikardigim.bir ders varki bir daha asla bu konularda esime guvenmiycem :))
Iyi tatlim yine bende var bi tane kizim su cicegi cikariyo ama keyif yerinde
Ay efenin baaka soruumu var acab dis bu kadar zorlarmi cnm cok uzun zaman oldu
özelden yazıyım tatlım
hakkında hayırlısı olsun canım
evet eşe guvenmemek gerekır bu konularda onlar nekadar kendılerıne guvenselerde
ılk doğumun normalmı oldu
sana yardımcı olan bırılerı varmı canm
canım bana mühendislik çok uzak eğitim fakültesinde görev yapan bir sosyoloğum ben:)
yardıma ihtiyacı olursa bana söyle mutlaka olur mu?
sağol canım benim sıcaklar bebişleri mahvedecek vallabizimki ne yaparsam yapayım hep ter içinde az önce kolumda uyuyordu ter damlası kolumdan süzüldü resmen
aynen Türkiz de lili gbi yapıyo:))) işi btince tornistan:)
canım ben bir araştırayım demiştim içim kaçmıştı bir yazıda güneş kremlerinin değil bebeklere hamilelere ve emzren annelere bile zararlı olduğu yazıyordu kaldı ki ben kışın bile sebamed 45 faktörsüz çıkmayan biriydim artık kullanmıyorum çok mecbur kalırsanız düşük faktörlüleri seçin diyordu yine yazıda bir de kimyasal içermeyen doğal içerikli güneş kremleri varmış ama onları da böyle sarelle gibi katman katman sürmek gerekiyormuş onu da eledim
şimdilik planım geniş kenarlıklı şapka ile 10.00-17.00 arası dışında bir saatte çıkarmak... aslında çok beğendiğim ve çok ürününü kullandığım bir marka var: yvesrocher, son derece doğal içerikli ürünleri var öyle ki rujları bile altı ay sonra bozuluyor zaten 6 ay içinde tüketin diyor bütün ürünleri için. o marka da güneş kremi çıkarmış bi ona bakıcam aklıma yatarsa onu alıcam
şapkaya üzüldüm canım ama daha güzellerini bulursunuz inşallah:)
merhaba canım, kızlar mdrcnn benim şehir arkadaşım biz bigün buluşucazhep songülle beysal mı çatlatacak ayol???
canım bence normal ben öyle duydum
canım geçen gün kızıma şeftali suyu verdiğimi söyledim eczacı br arkadaşım kivi de karıştırmamı önerdi kabızlık etkisini yok etsin diye... hem bol bol c vitamini ne güzel:)
merhaba canım nasılsın? geçmiş olsun çıkar inşallah
özelden yazıyım tatlım
Canım ilk önce Allah hayırla kucagına almayı basıp etsın dıyorum ıkıncısı de
Bu erkek mılletıne güvenılmez dıyorum :))
ayyy cnm yaa Allah kolaylık versn zor olcak humakkak am a hayırlısı böylleymiş gerçekten
şaşaırtıcı bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?