2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm duzenlı bıcomde ek gıdaya gecıldıgı zaman oluyo arasta o sekıldeydı sıcaklarda etkılı
aras eklere gecmedende 3 saattı sımdıde
ama sımdı yatağımıza gıdıyoruz yanıma yatırıyorum sessızlıle daha güzel emıyo
bıde aras hıc uzun uzun emen bebek olmadı bı gece cok uzun emıyo sevınıyorum

ah bıkac ay sonra yapısıcaklar memeye heryerde az bılınclnsınler

verıyorum canım su ama çok ıcmıyor nedense
valla canım bellı olmuyorkı mesela sebzesını yedrdkten yarım saat sonra uyuyacaksa emıyo ozaman ama bazende emmıyo
ama ben yınede 2 saatte bır emdırmeye calsıyorum bazen 3 saat oluyo uyuduğu zaman
ama cok emmıyo ıste ona yetıyomu okadr emmesı bılmıyorum
sen nekadr aralklrla emzrıyosun canm

bizimde öyle canım hemen uykudan kalkar kalmaz verdiysem veya gece sorun yok ama uyanıkken ne mümkün biraz emip bırakıyor,oda emerken her tarafı oynuyor çocuun zorla gitmesin diye sıkıyom çocuğu düşün yani bıraksam kalkıp oturacak

gece muhallebiis senin top top kalmıyormu onu suylamı yapıyorsun canım.benim niye öyle oluyor ya milupanınkinimi aldın.

evet gece daha guzel emıyo bende sevınıyorum nekadar ek gıda alsada benı daha cok emsın ıstyorum adı ustunde ek gıda
alp tuğrada doğdğundan berı uzun emen bı bebek değildı
ay kızz napıcaz ozaman heryerde anne memme dıyıp yapısırlar artık

benimki sadece anne sütü alırken 2 satte bir emiyordu ama eklere başladıkran sonra mümkün değil 3 satte bir olmadan emsin versemde 2 çekip bırakıyor ama ben çok az veriyorum ek gıdaları mesela yoğurdumuz yarım çay bardağı e nasıl doyacakki onla niye emmek istemiyor , sonra bekliyorum aradan 40 dk. 1 saat filan geçiyor ozaman emiyo.

büyüdükçe artık akılları eriyo memeye daha istekli olmaları gerekmezmi ki. demin ekim annelerinde okudum birinin çocuğuda böyleymiş ay onlarınki 8 aylık hala böyleyse yandık yani demekki bu süreç uuzn sürüyor.

sprınt nasılsınnnnnnn

sağol yarencim iyiyim.
herkese iyi geceler kızlar.kimse olmayınca geçmişe bakayım dedim.valla döktürmişsünüz 1 haftada 100 sayfa olmuş.

işte internetimiz hala yok kocam da bana kıyamayıp arkadaşın vının getirdi 1 geceliğine.uykuya dayandığım kadar burdayım

cnm ben devam mamayla yapıyorum
sımdı sen su ıle yapıyorsun ya ılk once su ıle prınc unu biberona koy çalkala sonra karıştırarak pısır topak olmaz
kasık mamasınıda su ılık olmalı yoksa sıcak suda topak oluyo
ben mılupa urunlerı kullanmıyorum cnm ya bebeloc yada herobaby nın herhangı muhallebısını alıyorum her defasında farklı cesıdını
uyku sıkıştığında rahat oluyo

canım 3 saatte emıyosa o saatını beklemek enıyısı bence
acıkmıyolar demekkı oyle dusunuyorum(buna nekadar bı anne olarak ınanmasamda)
bakalım bızımkıler nezaman duzene gırecekler
fazla uzun surmez ıns

sorma cnm ya sanırım melegımı eklerden kıskanıyorum
mesela bazen bıyere gıdıyorum benım onumden bıberonla beslenmıs oluyo gelınce benı emıyo okadasr mutlu oluyorum kı
ılk emzıgı verdıgımdede tuhaf olmuştum
ay buysunler daha tatlı emecekler
aras sımdı kucağıma oturuyor bazen cok tatlı oluyo kocamanda bakıyo emerken

ah cnm ya yokmu net hala neyse bu geceyı degerlendırmelı
esıne alkıs bu arada
Cocuklar nasıl

19 kasımda doğurdun tekrar mı hamilesin

ayyy cnm yaa Allah kolaylık versn zor olcakmuhaakkak am a hayırlısı böylleymiş gerçekten
şaşaırtıcı bi durum

Son düzenleme:
Iyi tatlim yine bende var bi tane kizim su cicegi cikariyo ama keyif yerinde
Ay efenin baaka soruumu var acab dis bu kadar zorlarmi cnm cok uzun zaman oldu

Cook geçmiş olsun.. Canimmmm inşallah aras pasamizada geçmez
Bilmiyorumkii bitanem yaa 1 aydir geceleri çok huysuz anlamadinm gitti burnuda geçmedi tıkalı halen gündüz çok iyi ama gece ne ooğlum uyuyor nede beni uyutuyor

Merhaba bitanem ben iyiyim çok şükür biraz efeyle sorunumuz var okadar dişmi yoksa başka birşeymi bilmiyorum cnm yaaa
Siz nasilsiniz cnm; kuzucuk nasıl

ayyy cnm yaa Allah kolaylık versn zor olcak humakkak am a hayırlısı böylleymiş gerçekten
şaşaırtıcı bi durum

Saol canim kizim kolik bebekti dogdugundan bu yana hala devam eden sikayetlerimiz var ve ben yanlizdim bu surecte hep dusununce ne gunler gecirdim bunuda atlatirim diyorum...bu arada aralik annelerinde yanliz deilim bu konuda ocak 2013de dogum yapip yine hamile olan.bi arkadas var benim gibi kaza kurbani, bu yil cok kazalimi gecicek ne dikkatli olun arkadaslar!!! :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…