- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.001
Saol canim kizim kolik bebekti dogdugundan bu yana hala devam eden sikayetlerimiz var ve ben yanlizdim bu surecte hep dusununce ne gunler gecirdim bunuda atlatirim diyorum...bu arada aralik annelerinde yanliz deilim bu konuda ocak 2013de dogum yapip yine hamile olan.bi arkadas var benim gibi kaza kurbani, bu yil cok kazalimi gecicek ne dikkatli olun arkadaslar!!! :))
özelden yazıyım tatlım
evet arkadaslar kaza bebegime hamileyim,2 hafta hapi birakip kocaya guvenmemin sonucu kendisi...her ne kadar ilk duydugumda sok olup uzulsemde simdi gecen yil yasadigim heycanin aynisi yasiyorum.mutluyum heycanla tekmeleri.bekliyorum :))drumun tahminine gore 4 nisanda hamile kalmisim adet olmayinca anlamadim tabi hayirlisi boyleymis diyorum kizimla aralarinda 13ay fark olucak arkadas gibi buyuycekler artik.kismette aralik annesi olmak varmis...bu olaydanda cikardigim.bir ders varki bir daha asla bu konularda esime guvenmiycem :))
AA TATLIM HAYIRLI OLSUN BU TEMPOYA ALISMISKEN BI HIZLA ODA BUYUR
CNM UZULMEMEK EN IYISI SONUCTA BU BEBK DUNYAYA GELCEK KABULLENIP BENIMSEMEK EN IYISI
SAHSEN BENIM 3.YE PLANIM YOK AMA OLDUDA KAZA ILE OLURSA SEVE SEVE DOGURURUM BENIM SERIM SENIN GIBI DURUMU
BU ARADA DR EMZIRMEYE IZIN VERDIMI TATLIM ARKADASIMA BIRAKTIRMISTI
allah muhafaza
kızz bizde prez. Ile korunuyoruz baya risk alıyorum dimi:18::18::18::18::18::18::18::18:
merhaba canım, kızlar mdrcnn benim şehir arkadaşım biz bigün buluşucazHep songülle beysal mı çatlatacak ayol???
Canım bence normal ben öyle duydum
merhaba canım :))))) valla diş patlamıs kasıga tık tık vuruyo benım atom karıncam her işini erkenden yapacak galıba :))))
ınsallah en kısa zamanda bıraraya gelmek dıleğiyle canım :)))
AA TATLIM HAYIRLI OLSUN BU TEMPOYA ALISMISKEN BI HIZLA ODA BUYUR
CNM UZULMEMEK EN IYISI SONUCTA BU BEBK DUNYAYA GELCEK KABULLENIP BENIMSEMEK EN IYISI
SAHSEN BENIM 3.YE PLANIM YOK AMA OLDUDA KAZA ILE OLURSA SEVE SEVE DOGURURUM BENIM SERIM SENIN GIBI DURUMU
BU ARADA DR EMZIRMEYE IZIN VERDIMI TATLIM ARKADASIMA BIRAKTIRMISTI
cook geçmiş olsun.. Canimmmm inşallah aras pasamizada geçmez
Bilmiyorumkii bitanem yaa 1 aydir geceleri çok huysuz anlamadinm gitti burnuda geçmedi tıkalı halen gündüz çok iyi ama gece ne ooğlum uyuyor nede beni uyutuyor
o ne:44::44::44::44::44::44:anlamadım:44:haha kız sen hıc korkma en dogal korun ma var
hiçte pas vermiyosunuz bu akşam yaren hanım
iyiki bi pipiniz var havanızdan geçilmiyo
o ne:44::44::44::44::44::44:anlamadım:44:
Sezaryenle doğurupta .ye hamile kalan kadın ne yapar aldırırmı yoksa 4. Sezaryenini olurmu:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım ben prospektüsünde okudum yemeklerine karıştırıp verebilirsiniz diyodu ben de hep sabah kahvaltsına damlatıp veriyorum tadı güzel değil herhalde arada karıştırıp veriveriyorum hemen alıyo o zaman ama pekmezle karıştırıp vermedim ikisi de demirle alakalı ya tırstım ama bi sıkıntı olmaz inşallah bi kere suya damlatıp verdim direk versem almaz biliyorum çünküarkadaslar bisey soracagim size
benim kiza her gun bir cay kasigi pekmez veriyorum icinede demir damlasini damlatiyorum damlanin tadini almiyor ve sikinti cikmiyor
ikisini karistirmaklahatami yapiyorum sizce
ah ah emme konusunda psikolojim bozuldu gece benii deli gibi emen rana gündüz iki fırt tamamdır hayır aç aç geziyo biliyorum sesini de çıkarmıyo aç ama ben ne zaman yemek yiyeyim ağzım ne zaman oynasın aç kediler gibi bağırıyo gelmek için kollarını açıyo bugün emzirdim 1 dakika falan yalandan emdi sonra bir su bardağı elma suyuna 4 tane bisküvi kırdım hepsini götürdü vermesem mızırdayacak sürekli onu veriyorum baya bi eziyet etmiyo aklı ermeye başlaycak biraz daha bu emmeye düşkünlük için annem az kaldı merak etme ek besinleri yediremeyeceksin emme diyip duracak öyle daha zor diyo hangisi zor hangisi kolay anlamadımkızlar bebişleirmiizn ne zaman memeye düşkülükleri başlayacak. benim oğlum 3 satti geçmediyse çok istekli emmiyor sürekli kafası başka yerlerde heleki bir çıt ses duymaya görsün son 2 aydır nerdeyse böyle.
gunaydin canimkızlarr biz çok hastayız kızımla dua edin de atlatalım en kısa zamanda. dün benim için çok kötü bi gündü. bende mide bulantısı ishal. kızımda burun akıntısı hapşurma hafif ateş bol mızmızlık. kolumu kaldıracak halim yoktu ama kızım durmuyordu babası da durutamadıo kadar çok bunaldım ki ben yapamıyorum beceremiyorum kaldıramıyorum diye bütün gün ağladım ( anlayacağınız dün dibe vurduğum gündü. bugün bi de adet oldum. bütün bunların üzerine karın ağrısı da eklendi. çok kötüyüm. ama psikolojim düne göre biraz daha iyi gibi kızım bikaç saate kadar sabrımı tüketmezse güne ümitle başladım..
iyiaksamlar canm
ben demır damlasını pek veremıyorum valla sade ıcmıyo cıkarıyo meyve suyuyla verdım onuda ıstemedı arada veryorum napıyım sevmıyo tadını zaten sevılcek bı tadıda yokta ıns kanszlk yasamaz pekmez veryorum bende
ama senın gıbı hıc yapmadım
bılmyorum kı canım doğru mu yanlıs mı
canım ben prospektüsünde okudum yemeklerine karıştırıp verebilirsiniz diyodu ben de hep sabah kahvaltsına damlatıp veriyorum tadı güzel değil herhalde arada karıştırıp veriveriyorum hemen alıyo o zaman ama pekmezle karıştırıp vermedim ikisi de demirle alakalı ya tırstım ama bi sıkıntı olmaz inşallah bi kere suya damlatıp verdim direk versem almaz biliyorum çünkü
ah ah emme konusunda psikolojim bozuldu gece benii deli gibi emen rana gündüz iki fırt tamamdır hayır aç aç geziyo biliyorum sesini de çıkarmıyo aç ama ben ne zaman yemek yiyeyim ağzım ne zaman oynasın aç kediler gibi bağırıyo gelmek için kollarını açıyo bugün emzirdim 1 dakika falan yalandan emdi sonra bir su bardağı elma suyuna 4 tane bisküvi kırdım hepsini götürdü vermesem mızırdayacak sürekli onu veriyorum baya bi eziyet etmiyo aklı ermeye başlaycak biraz daha bu emmeye düşkünlük için annem az kaldı merak etme ek besinleri yediremeyeceksin emme diyip duracak öyle daha zor diyo hangisi zor hangisi kolay anlamadım
Ay ınabmıyorum yarenı dusa sokacaktım kı ne goreyım su cıcegı
canım benim ya geçmiş olsun yaren su çiçeği olmuş arasa geçer ama araştırman doğru çünkü anne ne geçirdiyse bebeği ona karşı korumalı oluyormuş kızamık da öyle ya hani aşı meselesinden hatırla ama su çiçeği illa bulaşıyormuş ya havadan bile yani dokunmasına gerek bile yok imtihan zor ama sen güçlü annesin bunlar da geçer bu arada aras için bence ilk önce doktoruna götür o seni yönlendirsin açık açık anlat yabancı bir doktor seni yanlış yönlendirir veya yanlış teşhis koyarsa daha çok üzülürsün ben araştırma hastanelerine çok güvenmiyorum adı üstünde araştırıyorlar bütün öğrenciler toplanmış sen de kobaysın mübarek
bu arada mesajını yeni gördüm iyi mi bugün yoğun bi gündü benim için bakıcı bulduk onunla konuştuk anlaştık evi evime 5 dakika 2 tane çocuğu var 7 sene çocuğu olmamış sonra bi oğlu bi kızı olmuş güler yüzlü biri sevdim rana da sevdi arabada kucağına falan oturdu.. kadının yaşı büyük ama öyle teknolojiden anlamıyo değil anlatıyordum işte rana pepee yi izlemeyi çok seviyo diye çocuğun tv izlemesi bence hiç doğru değil diye beni pis etti ya da öyle görünmek istedi bilmiyorum görecez artık 40 günlük bebeğe falan bakmış senin bebek büyük diyo ben ona çok güzel bakarım sen hiç merak etme dedi.. bi de ev sahibimizin akrabası çıktı kadın.. ben ev sahibini çok seviyorum çok hoş bi insan bugün çok sıkılıyordu içim ama nedense rahatladım.. inşallah sorun çıkmaz.. rabbim gönlüme göre verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?