2012 kasım bebekleri büyüyor..

merhaba canım, kızlar mdrcnn benim şehir arkadaşım biz bigün buluşucaz hep songülle beysal mı çatlatacak ayol???
canım bence normal ben öyle duydum

Merhaba canım :))))) valla diş patlamıs kasıga tık tık vuruyo benım atom karıncam her işini erkenden yapacak galıba :))))
Insallah en kısa zamanda bıraraya gelmek dıleğiyle canım :)))

Allah muhafaza

kızz bizde prez. ile korunuyoruz baya risk alıyorum dimi:18::18::18::18::18::18::18::18:

hayırlı olsun cnm ıncınız

hiçte pas vermiyosunuz bu akşam yaren hanım
iyiki bi pipiniz var havanızdan geçilmiyo

cnm burunu tıkalı dıyede uyuyamıyorduk yavrucak acılıyormu barı

hiçte pas vermiyosunuz bu akşam yaren hanım
iyiki bi pipiniz var havanızdan geçilmiyo

aaa yazdım ya kuzucugum gormedın sen ama aaa olmadı
ay bısey dıcem ben gecen gun bı yerde dedımkı keske arası yenıdoganda sunnet ettırseydım dedım
dedılerkı dınımız geregı cocugun hatırlayacagı yasta olması gerekıyo dedıler bılgın varmı yavru kus

o ne:44::44::44::44::44::44:anlamadım:44:

Sezaryenle doğurupta .ye hamile kalan kadın ne yapar aldırırmı yoksa 4. Sezaryenini olurmu:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

cnm dıyorsun ya zaten korunma gerektırcek falıyet yasamıyoruz ondan dogal korunma dıyroum

Cnm ole bı konu vardı sanırım kadın dogurmaya karar vermıstı
ben olsam aldırmam

arkadaslar bisey soracagim size
benim kiza her gun bir cay kasigi pekmez veriyorum icinede demir damlasini damlatiyorum damlanin tadini almiyor ve sikinti cikmiyor
ikisini karistirmaklahatami yapiyorum sizce
canım ben prospektüsünde okudum yemeklerine karıştırıp verebilirsiniz diyodu ben de hep sabah kahvaltsına damlatıp veriyorum tadı güzel değil herhalde arada karıştırıp veriveriyorum hemen alıyo o zaman ama pekmezle karıştırıp vermedim ikisi de demirle alakalı ya tırstım ama bi sıkıntı olmaz inşallah bi kere suya damlatıp verdim direk versem almaz biliyorum çünkü
ah ah emme konusunda psikolojim bozuldu gece benii deli gibi emen rana gündüz iki fırt tamamdır hayır aç aç geziyo biliyorum sesini de çıkarmıyo aç ama ben ne zaman yemek yiyeyim ağzım ne zaman oynasın aç kediler gibi bağırıyo gelmek için kollarını açıyo bugün emzirdim 1 dakika falan yalandan emdi sonra bir su bardağı elma suyuna 4 tane bisküvi kırdım hepsini götürdü vermesem mızırdayacak sürekli onu veriyorum baya bi eziyet etmiyo aklı ermeye başlaycak biraz daha bu emmeye düşkünlük için annem az kaldı merak etme ek besinleri yediremeyeceksin emme diyip duracak öyle daha zor diyo hangisi zor hangisi kolay anlamadım

ben gidiyorum kızlar cümleten iyi geceler uyuyakalmışım songül ondan gelemedim eşimde ben uyurken bütün ütüyü yapmış :)) hadi öptüm yarın anlatırım detayı görüşürüz eşim bekliyo yazıktır:))

kızlarr biz çok hastayız kızımla dua edin de atlatalım en kısa zamanda. dün benim için çok kötü bi gündü. bende mide bulantısı ishal. kızımda burun akıntısı hapşurma hafif ateş bol mızmızlık. kolumu kaldıracak halim yoktu ama kızım durmuyordu babası da durutamadı o kadar çok bunaldım ki ben yapamıyorum beceremiyorum kaldıramıyorum diye bütün gün ağladım( anlayacağınız dün dibe vurduğum gündü. bugün bi de adet oldum. bütün bunların üzerine karın ağrısı da eklendi. çok kötüyüm. ama psikolojim düne göre biraz daha iyi gibi kızım bikaç saate kadar sabrımı tüketmezse güne ümitle başladım..

gunaydin canim
cok gecmis olsun Allah sabir versin insan hastayken gercekten zor insallah cabucak atlatirsiniz

sagolun arkadadlar cevaplariniz icin
simdi icim daha rahat verebilirim

kızlar günaydın herkese geçmişi okuyamadım henüz ne var ne yok bilmiyorum..
birazdan biraz bakmayı düşünüyorum işlerimi ttoparlarsam tabi.. nurcum geçmiş olsun çok..

sana ve meleyine..
bizimde çok yorucu bi hafta sonumuz vardı cuma günü nili doktoruna konturole götürdüjk çok şükür herşey yolunda dedi
birrde bizden tahlil istedi hem idrar hemde tam kan kan şekeri ve alarji testi.
umarım bi sıkıntı çıkmaz..
bu arada cumarteside babaabnemize gittik ama nil inanılmaz huzursuz oldu detayları yazarım ilerleyen saatlerde kızlar...

Günaydın canlar
Off çok özledim sizleri..Geçmişi takip edemedim okumam lazım.
Elif Mina' nın diş buğdayını yaptım. Hem mevlit okundu kızıma hem de diş buğdayı. Çok güzel oldu..
Kızım ilk başta kalem aldı kalemi tutarken diğer eliyle de Kuran-ı Kerim..
Daha sonra resim paylaşacağım.
Çok öptüm sizleri ve kuzuları

Canım benim inşallah bakıcın istediğin gibi çıkar.
Biraz olsa rahatlamana sevindim valla
Her şey gönlünce olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…