2012 kasım bebekleri büyüyor..

ohh ohhh canım benimya yerim onu ben.

diş buğdayınız
hayırlı olsun cnm nekadar güzel

çatlamayız çok seviniriz songülümle keşke hepimiz buluşabilsek tatlım ya

çok geçmiş olsun kuzum ya inşallah ikinizde iyti olursunuz en kısa sürede
maşallah nilime inşallah sonuçlardada bir sıkıntı çıkmaz tatlım

ooh maşallah ne güzel olmuştur mina hanım demek kalem ve kuranı seçti hayırlı evlatlar oılurlar inşallah canımya

günaydın kızlar geçmişi okuyamıyorum iş yerinde yalnızım iki gün yoğunum sayfam açık aarada gelip okumaya çalışıyorum ve yorum yazmaya çalışıyorum öptüm sizleri

seni çok iyi anlıyorum ben de de çok sık oluyo yaşadıkların ama beni hep eşim topluyo.. adet öncesi gerginlik olabilir belki canım bak şimdi ben yapamıyorum dediğim anda ranaya bişi olduğunu düşünüyorum ne bileyim kolu acısa kanasa mesela Allah korusun hani kötü bişi olursa diyorum sonra ödüm kopacak gibi oluyo onsuz yaşayamayacağımı düşünüyorum bunlar da geçecek diyorum çünkü emin ol rana da çok mız mız hiç durmuyor sürekli ağlama mız mız trt çocuk ta keloğlan var ya ordaki huysuza benzetiyorum onu ben de bu kilolarla uzun oluyorum tabi huysuzcum diyorum geziyoruz ortada böyle böyle bak kaç aylık oldular.. hastalığa gelince rabbim bi şekilde imtihan ediyo hepimizi bundan geri koymasın çok geçmiş olsun şafi ismiyle sana şifa versin bitanem dikkat et kızımıza arada yaz kendini de yorma
çok özledim diyince bi tuhaf oldum kız sanki kız kardeşim dedi valla :) kalemle kuran-ı kerimi tutarkenki fotoyu istiyorum selnec Allah kabul etsin bi de rabbim her daim düşürmesin kitapla kalemi inşallah:)
kolay gelsin beysal hadi bakalım maraton başladı iki gün Allah yardımcın olsun

günaydın diyeyim önce

aşı vurunduk sabah sabah o kadar keyifli gittik ki rana çok komikti ya çene çalıyodu herkese valla bizim kız 1 haftada kilo almamış bu arada 1 cm uzamış 65 cm olmuş ebe ne verdin de 1 ayda bu kadar kilo aldı bu çocuk dedi ben de ek besin dedim sadece mersinde tartıldığımızı söylemedim.. ama 1 haftada kilo almamış da demedim çünkü kızım 14 saatlik yolda perişan oldu 2 kere kustu.. tabi hastalıktan değil emdikten sonra oturacam inadı yüzünden 2 kere kustu ama bişi de yiyemedi mesela nerdeyse 1 hafta olacak yoğurt yemiyo meleğim süt bulamadım çünkü ( bugün mayalayacam inşallah bi de tartılacağı zaman bizim kız ayaklarıyla tartıyı kıracaktı nerdeyse hemşire şok oldu bu ne hareket diye hareketine göre yine iyi almış dedi

ve acı sona yaklaştık rana hanım yattı bi tane bir bacağına 2 tane diğer bacağına bi de ağzına yedi damlaları ağlayacam diye gözlerinin etrafı kızardı eve geldik tam fitilin birazını kestim çünkü ilk defa fitil veriyorum ranaya uyur diye bekledim ama rana yatakta yine çene çalıyo güya temizliğe başlayacaktım yaaa fitil veren anneler bebişler ne zaman uyuyor bi de fitilin etkisi kaç saat songül 8 demişti 8 saat sonra bi daha verecek miyim napacam :26::26::26::26:

günaydın cnm umarım sorunsuz halledersiniz..

ben fitil vermiyorum bilmiyorum ama carpol verdiğimde aşı sonrası birde gece veriyorum tekrar ve bu şekilde sorunsuz geçti buzamana kadar çok şükür..
bu arada beysalım sana da günaydın cnm erdemim nasıl?

Çok geçmiş olsun canım..
Dilerim bir an önce toparlanırsın, kuzucuğunda öylece atlatır bir şeycik olmaz inşallah

amaan guldencim ben belirti istemiyorum belirtisiz çıksın benim kızın dişleri iyiyiz biz:)) bu arada sonunda daldık ben de ortalığı toplayayım bu hafta bahar temizliği yapacam 14 haziranda başlayacam malum girişmem lazım artık

İnşallah ateşsiz, sıkıntısız atlatırsınız canım..
Geçmiş olsun kuzuma

sen bizim evi görsen ayyyy:
bu arada sanki bi yerde okumuştum bakıcı bulmşsun galiba cnm hayırlı olsun nezaman başşlıyacak peki?

Herkese selam güzel bayanlar
Nasilsiniz bakim

Günaydın canimmm diş buğdayı güzel geçtiğine sevindim fotolari bekliyotuzy en kısa zamanda
5 incimi var maaşallah biz 7 aylık olduk halen tık yook

Günaydın canım..
Biz iyiyiz Allah' a şükür. Sen de Efecik de iyisinizdir inşallah...
Valla benim sıpa çok hızlı gidiyor ya Rabbime emanet..
Biz 1 haftadır da apalıyoruz ve evi dolaşıyoruz
Resimleri hallediyorum şimdi...

Maasallah prensese
Bizde iyiyiz canim geceleri biraz huysuz okadar benim oğlumda apalamayi bırak sağa sola bi dönmüyor

Son düzenleme:
maşallah ranama tatlım ben 8 saat sonra calpol verdim onu kusarsa fitil veriyorum güzelim ama ver ihmal etme ateşleri olmasada ağrılarını alıyor rahat oluyorlar

çok şükür tatlım tüm gece uyumadık ama iiyiz :)

ah benim kuzum maşallah elifminayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…