2012 kasım bebekleri büyüyor..

Olabilir gündüz çok neşeli
Ama gece olunca çok huzursuz burun spreyi kullaniyorum ama geçmedi halen acaba doktora götürmem gerekiyormuki:26:

kuzum benim geçmiş olsun tatlım erdemdede burun tıkanıklığı oluyor serum fizyolojik veriyorum doktor öyle dedi ilaç vermedi başka eğer içirebilirsen ıhlamur ver arada iyi gelir

kızlar size doktor sonjuçlarımızı yazıyorum boyumuz 71 buçuk olmuş
kilomuz 9.600

kafa çapımızda 44 olmuş
tahlil sonuçlarımız bugün ööylende çıkacakmış bakalım doktorumuzu arıyacam umarım bi sıkıntı yoktur..

maşallah maşallah benim kuzumaaaa

kuzum benim geçmiş olsun tatlım erdemdede burun tıkanıklığı oluyor serum fizyolojik veriyorum doktor öyle dedi ilaç vermedi başka eğer içirebilirsen ıhlamur ver arada iyi gelir

Sağol bitanem benim peki erdemimin burnu geçtimi canimm efenin bir aydır var halen geçmedi bende fizyolojik serum veriyorum gündüzleru iyi ama gece cok hiriltili uyuyor:))

Maaşallahcanimm çok iyi:))))
Bende 7.ayda gideceğim kaç kilo oldu merak ediyorum efeyi

kolay gelsin canim tam asida olmussunuz biraz zor olacak gibi temizlik sen kalpolunu ihmal etme rananin atesi olmasada huxursuzluk yapiyor asi uc gun

hayirli olsun canim dis bugdayin ve Allah kabul etsin elif mina ne guzel seyleri tutmus oyle insallah size ve vatana millete hayirli bi evlat olur
resimleri nolur hemen kaldirma bazi ark. oyle yapiypr sonra girince goremiyoruz malum bebisle ugrasmaktan heran giremiyoruz

maşallah maşallah benim kuzumaaaa

sağol teyzesi..

Maaşallahcanimm çok iyi:))))
Bende 7.ayda gideceğim kaç kilo oldu merak ediyorum efeyi

inşallah iyidir sizinde canım sağol..

sende sağol yağmurcum bakalım inşallah tahlil sonuçlarımızda sıkıntı çıkmaz..

bu arada selmeççç oneya
yok yok ben geliyorum minayı yemeye tutmayın beniiii::=Ç:):)
maşallah ona tüh:

Teşekkür ederiz teyzesi, bekleriz Elif Minayı yemeye

Sağol bitanem benim peki erdemimin burnu geçtimi canimm efenin bir aydır var halen geçmedi bende fizyolojik serum veriyorum gündüzleru iyi ama gece cok hiriltili uyuyor:))
iyyidi dün yine başladı :)

Maşallah maşallah maşallah beğen tuşu yerine bayıl bit falan olsa onlarıda tıklıcam :) rabbim sağlık versin tatlım ya kızına sana ailene inşallah

sen bizim evi görsen ayyyy:
bu arada sanki bi yerde okumuştum bakıcı bulmşsun galiba cnm hayırlı olsun nezaman başşlıyacak peki?
evet canım sağol ben 14 haziranda başlayacağım işe bakıcımız da haftaya ara ara gelecek alıştırma turları kesin olarak 14 haziranda başlıyor ama zaten toplamda günde 4 saat bakacak benim süt izni eylül 4 e kadar devam ediyor çünkü
kolay gelsin canim tam asida olmussunuz biraz zor olacak gibi temizlik sen kalpolunu ihmal etme rananin atesi olmasada huxursuzluk yapiyor asi uc gun

beysala katılıyorum bayıl tuşu yok mu yaaa:)) maşallah subhanallah çook tatlı olmuş tü tü etekler giyilmiş bakışlarını yesinler emi :)

iyyidi dün yine başladı :)

Maşallah maşallah maşallah beğen tuşu yerine bayıl bit falan olsa onlarıda tıklıcam :) rabbim sağlık versin tatlım ya kızına sana ailene inşallah

Allah razı olsun canım benim
Rabbim cümlemize sağlık, sıhhat versin..Evlatlarımızı korusun inşallah..

Allah razı olsun canım..

cnm ya heerseymukemmel olmuş bayıldım resmen
elıf munada cok mutlu gozukuyo rabbım yuzunuzu hep guldursun
elıf mına sımdı buralarda olsa hımmmmmm yerdım onu

cnm ben yerınde olsam bı dr a gotururdum hırıltı belkı burnndan gelmiyordur
bellı bı sıkıntısı var kulagıda agrıyo olabılır ablamın kızıda o sekıldeydı hep dıs dıye duşunduk kulaktaymış problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…