- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.221
ama yüz üstünden sırt üstü dönüyo bide 1 aydır oturuyor sizinkiler nasıl
cnm arkadasımı dr u ev yapımı salca ıse verebılırsın demıs
bılemedım sımdı
ay sen super anne
ben bugun yıen kotu anne pasta yerken aras cok heveslendı ıstedı bende 3 4 tane verdım
hemde ev yapımı olmayan pasta
ama ne edeyım pıpısımı sıssın cocukumun
canım benim biliyorum senin ömür ceydanın ilk doğduğunda yaşadıklarını.. ne diyeyim ki huylu huyundan hiç vazgeçmiyo eğer kızın olmasaydı ayrılırsın derdim belki ama kızın var artık bence sen artık sadece onu düşün ben de eşimle rana olmadan önce tartışırdım ve konuşmazdık ama şimdi rana var ya hiç kavga etmiyoruz yani o da ben de alttan alıyoruz isim konusunda keşke iki isim koymasaydınız bu sorun oluyo ya bazı evlerde ben sırf bu yüzden tek isimde bıraktım zeynep rana koymayı isterdim ama eşm tek dedi tamam göbek adı zeynep olsun dedim kimlikte geçmiyo ama kızım ilerde büyüyünce annneee benim göbek adım var mı dediğinde evet var zeynep diyecem:) ha bi de eşinle sen konuş yani sen güleryüzlü olup alttan al artık kızınızın olduğnu ve büyüdüğünü söyle bazen kadınların alttan alması gerekiyor yuvaları içinKocişle kavga ettık(( oda yatagını yorganını aldı baska odada yattı. Olay ne cevız kabugunu doldurmaz.Kızımın ismi ömür ceyda. Ömür ü esim istedı bende tamam dedım. İsimin ismi ö ile basliyo benımkı c ile baslıyo bende madem öyle ikinci ismi de ceyd olsun dedım tamam dedi. Kv tarafı ömür diye seviyo bı kere ceyda dedıklerını duymadım. Annemlerde ömür ceyda ya da ceyda diyolar. Babam ceyda dıyo. Vay efendım niye babam sadece ceyda dıyomus ömür demiyomus. Bende iki ismi var isteyen istedıgı soyler sızınkılerde ceyda demıyo ama ben takılmıyorum dedım. Bizim evlilik zaten sallantılu dıyo bılıyosunuz az cok. Dun gece kayıs koptu. Benden iğbe iplik istedi bende bulanıyorum dedım söylenmeye basladı bende söylenme acık acık derdını söyle yada sus dedım. Kavga cıktı bızde. Yok hep ailemi koruyomusum, yok konusmasını bılmıyomusum, yok zaten bızım bu evlılığımız mutluluk oyunuymus.Evde ıkı yabancıyız sımdı. Esım cok kıncı ve agresıftır. Napcam ben bu adama ya. Huyundan vazgecmıyo kın tutyo, ailesinin gazına gelıyo bosanmaya kalkıyo..... Offff offff ne zaman gülcek yüzüm benım
canım benim kızda çok zayıf doğdu 2660 şimdi 7 kilo bir hafta da kilo da almamış çok hareketli ve yolculuk yaptığımız için almaması normal dedim kendi kendime tabi:)) sağlıklı olduktan sonra zayıf kilolu önemli değilGunaydinlar
Pastayi soran arkadas evet dis seklinde yaptim seker hamurlada kaplafim cok guzel gorundu internetten baktim bazi modellere kusura bakma gec cvp yazdim
Kocisle kavga eden arkadas canim yskma vu kadar bebis olunca buyutecek zannediyoruz bun koca bebeleri ama maalesef hep cocuk gibiler sen bebeginle ilgilen ben onceden kavga ettigimizde cok takardim ama kizim olduktan sonra artik vizz geliyo kavgalar bana
Persembe randevumuz var kizlar kac kilo olduk merak ediyorum 4 aylikken 6150 gr dik yani dogum kilosu cok dusuk oldugu icin biraz zayif kizim neyse onemli olan sagligi daha karin ustu donemiyor benim kizim yaaa soyle yuvarlansa ne guzel olur
benim sadece sırt üstüyken yüz üstü dönüyo 2 aydır falan ama 4,5 aylıkken başladı dönmeye bebekten bebeğe değişiyor kızım 3 aylıkken kanepede uyutmuştum uyurken dönüp yere düşmüştü fazla hareket de iyi değil yani :) şimdi de öyle dönüo elleriye yönünü belirleyip sürünmeye çalışıyoarkadaşlar sizin bebişler sırt üstünden yüz üstü dönüyolarmı benim oğlan daha yapmadı 6 ay 1haftalık
Cnm aras ilk 3.5 ayliken sirt ustunden yuzustune donmeye basladi
5.aya dogruda yuz ustinden sirt uste donuyo
15 gundurde baya saglam oturuyo bisey almak isterse gupppp devriliyo
:88::88::88::88::88::88:
aaaaaa hiiç yakıştıramadım
en birinci anne ben oldum
oğluma evde salça yapıyorumsen ise hazır pasta yediiyosun
maşallah paşama:) peki sen yerde ayağına bastırdın mı hiç o zaman da yürüteç sanıyo mu seni :) benim kızı ben tutunca hoppalada sanıp zıplıyo dans edermiş gibi ayaklarını oynatıyo tabi çığlıklarlar eşliğindeKislar aras iki gundur bildiguniz kosuyo yurutrcte okadsr cok egleniyo ve guluyoki anlatamam ciglik cigliga resmen
Kislar aras iki gundur bildiguniz kosuyo yurutrcte okadsr cok egleniyo ve guluyoki anlatamam ciglik cigliga resmen
maaşalllah ya 3.5 aylıkken nasıl dönüyodu çok erken döndü seninki
aras hayata erken atılır ben sana sööliyim
15inde evlenmek isterse şaşma
Hihi ben birinciliginkaptirdim ay pipisimi sissin yavricagin teyzesi zaten hasta yemegi gibi yemeklee yiyolar yazik he
Ege sevdimi ana yemegini
Cnm aras ilk 3.5 ayliken sirt ustunden yuzustune donmeye basladi
5.aya dogruda yuz ustinden sirt uste donuyo
15 gundurde baya saglam oturuyo bisey almak isterse gupppp devriliyo
ALLAH kolaylık versın işin zormuş canım inatçı ve senin ailen benim ailem diyen eş biraz zorluyo insanı ama eşini en iyi sen tanırsın nasıl iyilikten anlarsa öle yaklaş huzursuzluk zor
Cnm ya okuyunca cok uzuldum
Eminim huysz insanla ugrasmak cok zordur
Hani alttan alsan nereye kadar
Kavga etsen nereye kadar
Herseyden once erkegin kuseni mudane etmeeni cok zor
Pekala kavga olayiniz olmadigi durumlarda ruh hali nasil
Bu evlilihi ayakta tutabilicek iyi yonleride varmi
Ceydamin strese hic bi sartta girmemesi lazim atopigini bile harekete geciriyo stres
canım benim biliyorum senin ömür ceydanın ilk doğduğunda yaşadıklarını.. ne diyeyim ki huylu huyundan hiç vazgeçmiyo eğer kızın olmasaydı ayrılırsın derdim belki ama kızın var artık bence sen artık sadece onu düşün ben de eşimle rana olmadan önce tartışırdım ve konuşmazdık ama şimdi rana var ya hiç kavga etmiyoruz yani o da ben de alttan alıyoruz isim konusunda keşke iki isim koymasaydınız bu sorun oluyo ya bazı evlerde ben sırf bu yüzden tek isimde bıraktım zeynep rana koymayı isterdim ama eşm tek dedi tamam göbek adı zeynep olsun dedim kimlikte geçmiyo ama kızım ilerde büyüyünce annneee benim göbek adım var mı dediğinde evet var zeynep diyecem:) ha bi de eşinle sen konuş yani sen güleryüzlü olup alttan al artık kızınızın olduğnu ve büyüdüğünü söyle bazen kadınların alttan alması gerekiyor yuvaları için
canım benim kızda çok zayıf doğdu 2660 şimdi 7 kilo bir hafta da kilo da almamış çok hareketli ve yolculuk yaptığımız için almaması normal dedim kendi kendime tabi:)) sağlıklı olduktan sonra zayıf kilolu önemli değil
benim sadece sırt üstüyken yüz üstü dönüyo 2 aydır falan ama 4,5 aylıkken başladı dönmeye bebekten bebeğe değişiyor kızım 3 aylıkken kanepede uyutmuştum uyurken dönüp yere düşmüştü fazla hareket de iyi değil yani :) şimdi de öyle dönüo elleriye yönünü belirleyip sürünmeye çalışıyoama çok hareketli yani herkes şok oluyo hemşireler annemler çok hareket de iyi değil çünkü kilo almıyo cadoloz
kızzz 3.5 aylıkken yüzüstü dönebilen çocuktan ne beklersin15 de pek erken canım
maşallah valla görmeden sevdim senin oğlanı bıcır bıcır ALLAH bağışlasın aras kaç aylıktı canım
Yarencim ceydanın kolları kabarmıs bıle(( cok üzüldüm hemek krem sürdüm ya bizim yüzümüzden yavrumun kolları kabarmıs ((
Denz38 sağol canım valla huysuzla iş zor oluyor.
Özcanan canım bılıyosun sen az cok olayları Allahtan revamı bana bu ya. Ailesınden bı cek yetmedı kovadan cek. Alttan ala ala doldum zaten canım o bısey dıyınce patlıyorum artık. Galıba tahammul sınırlarımı dolurdum ben artık. Gelemıyorum lafa soze...
Var öı oyle bı dua kı benı sakınlestırsın kocamı sustursun ????
cnm Allah kolaylık sabır versn bol bol dua et eşinin aklının başına gelmesi içinYarencim ceydanın kolları kabarmıs bıle(( cok üzüldüm hemek krem sürdüm ya bizim yüzümüzden yavrumun kolları kabarmıs ((
Denz38 sağol canım valla huysuzla iş zor oluyor.
Özcanan canım bılıyosun sen az cok olayları Allahtan revamı bana bu ya. Ailesınden bı cek yetmedı kovadan cek. Alttan ala ala doldum zaten canım o bısey dıyınce patlıyorum artık. Galıba tahammul sınırlarımı dolurdum ben artık. Gelemıyorum lafa soze...
Var öı oyle bı dua kı benı sakınlestırsın kocamı sustursun ????
maaşallah ya Ege de öyle yürütecte bağırıp çağırıyor
mammmaaa babbbaaa abbbaaa bide
gııgıııııııı diyoo
baksana çizelgemiz olsaydı böölemi olurdu off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?