- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.321
valla öyle canım ya..peşinden ayrılmıyoruz..
Dişler pek aralıklı çıkmadı..alttan ardı sıra çıktı, biri çıkarken diğerinin de ucu patladı..
Altlar çıkarken üstlerde gelmeye başladı.
Hepsi bir arada oldu yani..
cnm ılk doğumun derken bı tane dahamı var yoksa kaybınızmı vardı?
Cok sukur sağlıcakla almışsın bebegınını kucağna yanı cok fazla problem sozkonusuymıs
arasında 40 hafta dolmasına 23 gun vardı 37 haftalık oldu
cok sukur kı sağlıkla aldık kucagımıza
görünen bir sebep yok canım,gece çok az lekelenme oldu,su gelmedi(ilk doğumum normaldi o nedenle su gelirse diye bekledim),her ihtimale karşı gidelim dedik,hem bir ay sonrası sezaryen için günde alırız diye düşündük,çok fazla sancım çıktı,açılma çok fazlaydı,eş yaşlanmış,rahim sancıdan incelmiş ama ben hala ortalarda dolanıyorum,apar topar ameliyata alındım,dr.doğum başlamış normal alalım,kolay olacak gibi dedi ama bebek erken gelince bir sıkıntı çıkabilir korkusuyla sezaryeni tercih ettik,36+5 de geldi kızımek gıdalara 1 ay kadar oldu başladım:125:
Çok fenalar valla bunlar..
Çok komik oluyor ya..Apalıyo apalıyo dönüyo bi de bana sırıtıyo sıpa
Peşinden koşuyoruz artık..
Ağzını burnunu yicem valla
cnm 6.5 aylıkken 1 tatlı kasıgı rendeleyıpte kahvaltısında basladık
markete gıttık cnn azarada gıttık ıyı oldu
he tatmam ssımdı anladım cnm ay cok dıkat ısteyen bı donem yaren 6 aylıkken emekledı pesını bırakmayın sakın cnm
ay ben arasın dıslerı hep ustten cıkcak sanıyorum bı ıncelemelı altları
pekala alt dısler çıktıktan sonra dıgerlerı ne kadar sure sonra cıktı
yaren ıyılessın cnm goturmeyı düşünüyorum nasıpse
olsun sağlıklaalmışsın kucağına allahın izniyle önemli olan o ..
haklısın canım,önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesiydi
selam kızlar kabus gibi bir gece geçirdim. ömrümden ömür gitti. ağlamaktan gözlerim burnum şişti. dün oğlum yıne dustu. detayları sonra yazarım . annemlere bile söylemedim. dua edin ....
aferin efeme demekki oda artık gezmeyi anladı..
16 yaşında bir oğlum var kuzum,ilk doğumda rahatsızlanınca dr.lar bir müddet doğum yapmamı yasaklamıştı,yasak süresi bitincede panik atak rahatsızlığına yakalandım,ilaç kullanmak zorunda kaldım o yüzden erteledik,sonrada yaş geçti olsa mı olmasa mı derken nasipmiş kızımız oldubu arada sanırım yaşım da çıkıyor ortaya,17 yıllık evliyim,39 yaşındayım,kimyagerim,eşimin şirketinde çalışıyorum bu arada şöyle kısaca kendimide tanıtmış olayım,bütün arkadaşlara hayırlı günler
olsun sağlıklaalmışsın kucağına allahın izniyle önemli olan o ..
haklısın canım,önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesiydi
aynen öyle cnm..
yiğit efemm artık arabasında duruyoo iki saat gezdik oğlumla temiz havva aldık mis gibi
aaaaa ne kada guzel yıllar sonra bu heyecanı yasamak
nasıpte kız annesı olmakta varmıs
masalla xsana genc anne olmussun delıkanlı bı olun var bızde kızımla ole olcaz ınsalla
abımızın tepkısı nasıldı
tanıdıgıma memnun oldum
görünen bir sebep yok canım,gece çok az lekelenme oldu,su gelmedi(ilk doğumum normaldi o nedenle su gelirse diye bekledim),her ihtimale karşı gidelim dedik,hem bir ay sonrası sezaryen için günde alırız diye düşündük,çok fazla sancım çıktı,açılma çok fazlaydı,eş yaşlanmış,rahim sancıdan incelmiş ama ben hala ortalarda dolanıyorum,apar topar ameliyata alındım,dr.doğum başlamış normal alalım,kolay olacak gibi dedi ama bebek erken gelince bir sıkıntı çıkabilir korkusuyla sezaryeni tercih ettik,36+5 de geldi kızımek gıdalara 1 ay kadar oldu başladım:125:
Çok fenalar valla bunlar..
Çok komik oluyor ya..Apalıyo apalıyo dönüyo bi de bana sırıtıyo sıpa
Peşinden koşuyoruz artık..
Ağzını burnunu yicem valla
Kızlar ozcananın bakıcı teyzesı varmısss
Ay cok korktum aynı sını bulamıcam dıye alısamazdım asla
çok sevindim cnm..
Ya bu arada merturla konuştunöu arasam konuşa bilirmi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?