2012 kasım bebekleri büyüyor..

bızım ıkı dıs 2 gun arayla cıktı
ama 1.5 ay olucak daha tık yok

16 yaşında bir oğlum var kuzum,ilk doğumda rahatsızlanınca dr.lar bir müddet doğum yapmamı yasaklamıştı,yasak süresi bitincede panik atak rahatsızlığına yakalandım,ilaç kullanmak zorunda kaldım o yüzden erteledik,sonrada yaş geçti olsa mı olmasa mı derken nasipmiş kızımız oldubu arada sanırım yaşım da çıkıyor ortaya,17 yıllık evliyim,39 yaşındayım,kimyagerim,eşimin şirketinde çalışıyorumbu arada şöyle kısaca kendimide tanıtmış olayım,bütün arkadaşlara hayırlı günler

olsun sağlıklaalmışsın kucağına allahın izniyle önemli olan o ..

Çok fenalar valla bunlar..
Çok komik oluyor ya..Apalıyo apalıyo dönüyo bi de bana sırıtıyo sıpa
Peşinden koşuyoruz artık..
Ağzını burnunu yicem valla

kız allah seni ne yapmasın emi apalamak emeklemekmi oluyodu
alhhımya bende zannediyorum hoppaladan bahsediyosunda yanlış yazdın hahahahahahahaha:

iyi yapmışsınız yaptınmı milföy yareninmepeki

yiğit efemm artık arabasında duruyoo iki saat gezdik oğlumla temiz havva aldık mis gibi

Son düzenleme:
selam kızlar kabus gibi bir gece geçirdim. ömrümden ömür gitti. ağlamaktan gözlerim burnum şişti. dün oğlum yıne dustu. detayları sonra yazarım . annemlere bile söylemedim. dua edin ....

Geçmiş olsunnn canimm inşallah birşeyi yoktur kuzucugun merakta bırakma bizi yaz bize:))))

aaaaa ne kada guzel yıllar sonra bu heyecanı yasamak
nasıpte kız annesı olmakta varmıs
masalla xsana genc anne olmussun delıkanlı bı olun var bızde kızımla ole olcaz ınsalla
abımızın tepkısı nasıldı
tanıdıgıma memnun oldum

peki orda havalar nasıl dilekçim?
efede işi öğrendi artık bizim nil dış kapıyı görünce kıyameti koparıyo dışarı çıkıcakmış o
ve artık gidenlerin arkasındanda ağlamaya başladı

bende çok memnun oldum canım sizlerle tanıştığımaabimiz çok seviyor,oyuncak gibi oynuyor evde inanki

Aras su anda mesele yuzustu yatıyo ya yonu nu kollarını kullanarak tam tersıne cevırıyo yuvarlak yapıyo emekleme olayına nasıl baslıyo yorgan ustunde heryerıne gıdıyo
ınan 6 sne gectı ben hıc hatırlamıyorum

Kızlar gecen gunku sıtede kı sorundan dolayı cızelgelerımız gıtmıs
yenılemmeız gerekıyormus ta ben unuttum bı arastırayım

Çok fenalar valla bunlar..
Çok komik oluyor ya..Apalıyo apalıyo dönüyo bi de bana sırıtıyo sıpa
Peşinden koşuyoruz artık..
Ağzını burnunu yicem valla

Kızlar ozcananın bakıcı teyzesı varmısss

Ay cok korktum aynı sını bulamıcam dıye alısamazdım asla

çok sevindim cnm..
ya bu arada merturla konuştunöu arasam konuşa bilirmi acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…