2012 kasım bebekleri büyüyor..

anneme yumurta dokunurmus artik dokunmuyor canim ondan sordum
ins arasinki gecicidir yoksa bi omur cekilmez findik ceviz hemen hemen hrrseyin icinde var butun cikolatalarda nerdeyse findik var

ay evet ttatlım ya annenımkıde genç kız olunca gecmıs
ay düşünsene yavrucuğumun canı çekçek yıyemıcek ınsalla cabuk geçer
önceden havuç kbartmıstı sımdı kabartmıyor hepsını atlatırız ınsalla zamanla

hehe bozmadın dımı:)

ay evet kızların surprızlerı cok oluyo
beysal teyzesınle ıkımıze bıle yapmıştı yedık afıyetle:)

hoşgeldin songülüm ya çok yoğunum bakıyom ara ara yazıom anca ooy yarenimin kurabiyeleri olsada yesek ayrıca sakınlıkla girme kızın odasına

cnm az once kaynadı soru senın bu bıtter cıkolatanın ıyı yonlerı varmı tatlım

Ya ıyıdır aslında gezmeyı tozmayı sever bır anda kalk sunu yapalım desen hayır demez ıyılık gğzellikten anlar ınatlasmaya gelmez bısey istesen yok demez alır gelır. Cocuguna duskundur baska baska ??? Sever ama sevgısını az bellı eder. Tıpık içanadolu erkegı işte....

ee cnm bırazda bu yonlerını dusun ıyı yonlerını düşündükçe belkı daha agır basar
zamanla belkı dıger yonlerıde bı sekılde yola gırer bende ıs kavga olaylarına geldıgınde ortamdan uzaklaş dusunup hatasını anlasın yoksa kavga sırasında olay kavga ettıgın konuların dışına çıkıp gecmıse donulebılıyo

bak benım esımın babasıda anlatılmakla bıtmıcek hıc gorulmemıs bı kısılık ama esım demıskı ben bu yasadıklarıı asla çocuklarıma yasatmıcam esım e yasatmıam demıskı
benım gözümde mükemmel bı baba mukammel bı es

ama benım kayınvalıdem bpırlanta gıbı bı kadın çocuklarını cok güzel yetıstırmıs
keşke bende onun gıbı bı anne onun gıbı bı kayınvakıde olaabılsem

senın kayınvalıde anladığım kadarıyla kayınpederın kısılıgınde doğrumu?

Aynı canimmmm babasi iki aydır çalışmıyordu hep kucağında dolastirdi baya bi alıştı sizdede diş çıkmadiydi demi cnm:))))

günaydın uykusuz anneler

Günaydın kızlar çok yoğunum

arkadaşlar sizin bebişler sırt üstünden yüz üstü dönüyolarmı benim oğlan daha yapmadı 6 ay 1haftalık

Kislar aras iki gundur bildiguniz kosuyo yurutrcte okadsr cok egleniyo ve guluyoki anlatamam ciglik cigliga resmen

evet eşim sormuş normal demiş ama ben bi doktor daha bulup göstermek istiyorum sonuçları..

YAREN: anne odama sakınlıkla gırme

sakınlıklamı bulafı bende ttuttum bende kuullanmak istiytommmmm:

dedı koptum

oyyy kuzum bnimya
markete gittinizmi dün cnm?

gecmıs olsun arasta 37 haftalık dogdu
sızın erken doğum sebebı ne ıdı
sukur bebegın düzene gırmış ek gıdalara basladınızmu

görünen bir sebep yok canım,gece çok az lekelenme oldu,su gelmedi(ilk doğumum normaldi o nedenle su gelirse diye bekledim),her ihtimale karşı gidelim dedik,hem bir ay sonrası sezaryen için günde alırız diye düşündük,çok fazla sancım çıktı,açılma çok fazlaydı,eş yaşlanmış,rahim sancıdan incelmiş ama ben hala ortalarda dolanıyorum,apar topar ameliyata alındım,dr.doğum başlamış normal alalım,kolay olacak gibi dedi ama bebek erken gelince bir sıkıntı çıkabilir korkusuyla sezaryeni tercih ettik,36+5 de geldi kızımek gıdalara 1 ay kadar oldu başladım:125:

masallah elif minaya akranlarini geride birakti bu yaramaz
bizim kiz emeklemeyecek belli oldu yerde yatmayi sevmiyor bilmiyorum.nasil olacak

Çok fenalar valla bunlar..
Çok komik oluyor ya..Apalıyo apalıyo dönüyo bi de bana sırıtıyo sıpa
Peşinden koşuyoruz artık..
Ağzını burnunu yicem valla

Kuzucum benim ya..
İnşallah geçer gider..Sen yine de emin ol tatlım bi git bence..

Mertur geçmiş olsun cnm.bişeyi yoktur inşallah cnm.
herkese Merhaba buarada.

yedi aya girincemi vermeye basladin findik ve cevizi ve nasil veriyotsun songul
cnm 6.5 aylıkken 1 tatlı kasıgı rendeleyıpte kahvaltısında basladık
evet eşim sormuş normal demiş ama ben bi doktor daha bulup göstermek istiyorum sonuçları..

sevıdnım cnm bence sorun olsa gözden kacırmazdı

oyyy kuzum bnimya
markete gittinizmi dün cnm?
markete gıttık cnn azarada gıttık ıyı oldu
Çok fenalar valla bunlar..
Çok komik oluyor ya..Apalıyo apalıyo dönüyo bi de bana sırıtıyo sıpa
Peşinden koşuyoruz artık..
Ağzını burnunu yicem valla

Anamm Songül
Apalamaktan kastım emeklemekti tatlım..
Bizim 5 diş alttan çıktı sırayla..
Şimdi de dün farkettim üstten patladı dişi..
he tatmam ssımdı anladım cnm ay cok dıkat ısteyen bı donem yaren 6 aylıkken emekledı pesını bırakmayın sakın cnm
ay ben arasın dıslerı hep ustten cıkcak sanıyorum bı ıncelemelı altları
pekala alt dısler çıktıktan sonra dıgerlerı ne kadar sure sonra cıktı
Kuzucum benim ya..
İnşallah geçer gider..Sen yine de emin ol tatlım bi git bence..

yaren ıyılessın cnm goturmeyı düşünüyorum nasıpse

cnm ılk doğumun derken bı tane dahamı var yoksa kaybınızmı vardı?
Cok sukur sağlıcakla almışsın bebegınını kucağna yanı cok fazla problem sozkonusuymıs
arasında 40 hafta dolmasına 23 gun vardı 37 haftalık oldu
cok sukur kı sağlıkla aldık kucagımıza

valla öyle canım ya..peşinden ayrılmıyoruz..
dişler pek aralıklı çıkmadı..Alttan ardı sıra çıktı, biri çıkarken diğerinin de ucu patladı..
Altlar çıkarken üstlerde gelmeye başladı.
Hepsi bir arada oldu yani..

Bırısı aras halını uzeınde dolasıyomu dıye sormustu onun uzerındede ucuyo arkadasım ama benım salon halım varla yok arasında o yuzden rahatllıkla ucuyo
ama ara yerlerdekınde hızı yavaslaıyo
sıpam orda ıkı ayagını bırden attırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…