- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.301
ah cnm onun annesine surprızlerı bıtme zyıne bıseyler hazırlıyo
ama sakınlıkla demesıne koptum sakındegıl kesınlıklede degıl
sakınlıkla ay artık bende kullanmalıyım pek sevdım
anneme yumurta dokunurmus artik dokunmuyor canim ondan sordum
ins arasinki gecicidir yoksa bi omur cekilmez findik ceviz hemen hemen hrrseyin icinde var butun cikolatalarda nerdeyse findik var
bende yanlislikla oyle yazdin sandim
ayy ne guzel bizumkilerde boyle buyuyup supriz yapacaklarmi cok sanslisin
ay evet ttatlım ya annenımkıde genç kız olunca gecmıs
ay düşünsene yavrucuğumun canı çekçek yıyemıcek ınsalla cabuk geçer
önceden havuç kbartmıstı sımdı kabartmıyor hepsını atlatırız ınsalla zamanla
hehe bozmadın dımı:)
ay evet kızların surprızlerı cok oluyo
beysal teyzesınle ıkımıze bıle yapmıştı yedık afıyetle:)
cnm az once kaynadı soru senın bu bıtter cıkolatanın ıyı yonlerı varmı tatlım
Ya ıyıdır aslında gezmeyı tozmayı sever bır anda kalk sunu yapalım desen hayır demez ıyılık gğzellikten anlar ınatlasmaya gelmez bısey istesen yok demez alır gelır. Cocuguna duskundur baska baska ??? Sever ama sevgısını az bellı eder. Tıpık içanadolu erkegı işte....
hoşgeldin songülüm ya çok yoğunum bakıyom ara ara yazıom anca ooy yarenimin kurabiyeleri olsada yesek ayrıca sakınlıkla girme kızın odasına
Aynı canimmmm babasi iki aydır çalışmıyordu hep kucağında dolastirdi baya bi alıştı sizdede diş çıkmadiydi demi cnm:))))
İnşallah kuzum bişeyciği yoktur efecimin..
Valla tatlım şükür diyeceğim..
Elif Mina bir süredir sürekli mızmızdı, uyumada zorlanmalar, ağlayarak uyanmalar..
Dün farkettim ki üst dişimiz de patlamış..
Alt dişlerden çok daha zor oluyor..
Hayırlısıyla çıkarsalar şu dişlerini..
günaydın uykusuz anneler
Günaydın kızlar çok yoğunum
Amın canım hakkımızdan hayırlısı dıye dıye 2 yılı gerıde bıraktık. Ailede böyle yetışmiş ne deyım anne baba devamlı bırbırını yıyo anne ailenın tamamını elıne almıs cocuk gıbı yonetıyo, drvamlı dedıkodu, baba ve anne kardeslerıyle kus konusmuyolar, babası annesıne serefsız dıyıp dolanıyo.......
Bende de var bu ortamda yetısen adam halıyle agresıf olacak. Bı de evde hır gur oluyo....
Ama haksız ne yapayım arkadaslar cok basıt bı konu bu ya deger mı kalk kırmaya evde huzursuzluk cıkarmaya...
Offf offf ......:
arkadaşlar sizin bebişler sırt üstünden yüz üstü dönüyolarmı benim oğlan daha yapmadı 6 ay 1haftalık
Kislar aras iki gundur bildiguniz kosuyo yurutrcte okadsr cok egleniyo ve guluyoki anlatamam ciglik cigliga resmen
Teyzoşlar biz evin içinde dört dönüyoruz apalayarak..
Bir şeylere tutunup ayağa kalkmaya da başladık..
Babasıyla dalga geçiyorlar arkadaşları..
Bu kızın her şeyi hızlı gidiyor, kocaya da erkenden gider bu diye
hehe ay altını acarken bırden dondu soklandım yaren 4.aydan sonra donmuştu onu erken dıyordu
ay benım cocoukum erkencı olurmu olur erken babaanne olurum
cnm arası kucağı aldığımızda hoplattığımız ıcın genelde hoplama moduna gecıyo sonra adım atamaya baslıy
ranaya ban sen kıpır kıpır
haha ay arasta cok sevıyo gun boyu ver nasıl yapıyorsam dusun
sen yemegı güzel yapamamışsın bak çocuk yememıs
ssgol teyzesı aras 7.5 aylık kasım bebesıydı ama 37 haftalık doğunca ekım anası oldum
ah cnn ya kıyamam strese yasak bızım bebelere
ortalık karışık kuzum yarışma yok
cnm ya bısıy sorcam gulşme apalamak ne demek ben bılemedım
bıde alttan ıkı dıs çıktıktan sonra 3.dıs ne zman ve nerden cıktı
heyyyy bende geldım cnm
ıdrar degerını sordunmu dr a
YAREN: anne odama sakınlıkla gırme
sakınlıklamı bulafı bende ttuttum bende kuullanmak istiytommmmm:
dedı koptum
gecmıs olsun arasta 37 haftalık dogdu
sızın erken doğum sebebı ne ıdı
sukur bebegın düzene gırmış ek gıdalara basladınızmu
masallah elif minaya akranlarini geride birakti bu yaramaz
bizim kiz emeklemeyecek belli oldu yerde yatmayi sevmiyor bilmiyorum.nasil olacak
cnm ya bısıy sorcam gulşme apalamak ne demek ben bılemedım
bıde alttan ıkı dıs çıktıktan sonra 3.dıs ne zman ve nerden cıktı
sevındım cnm ıyı olmana mızmırella nasıllar
yaren cok ıyı tatlım dokuntuler artık artmıyor
arası dr a goturamedım dun esım yoktu bugünde sınavı var yıne yok yaren evde olduğu ıcın ıkısını bırden alıp gıdemedım fındız ve cevızı kestım kabarma bıttı
ananemle konuştum anneme yumurtaa fındık cevız cıkolata dokunurmuş aras gıbı bı bebeklik çocukluk gecıırmıs bende deneyım dedım cevız fındık yok kabarmada yok
ama uygun zamanda gıdıcem nasıp olursa
cnm 6.5 aylıkken 1 tatlı kasıgı rendeleyıpte kahvaltısında basladıkyedi aya girincemi vermeye basladin findik ve cevizi ve nasil veriyotsun songul
markete gıttık cnn azarada gıttık ıyı olduevet eşim sormuş normal demiş ama ben bi doktor daha bulup göstermek istiyorum sonuçları..
sevıdnım cnm bence sorun olsa gözden kacırmazdı
oyyy kuzum bnimya
markete gittinizmi dün cnm?
Çok fenalar valla bunlar..
Çok komik oluyor ya..Apalıyo apalıyo dönüyo bi de bana sırıtıyo sıpa
Peşinden koşuyoruz artık..
Ağzını burnunu yicem valla
he tatmam ssımdı anladım cnm ay cok dıkat ısteyen bı donem yaren 6 aylıkken emekledı pesını bırakmayın sakın cnmAnamm Songül
Apalamaktan kastım emeklemekti tatlım..
Bizim 5 diş alttan çıktı sırayla..
Şimdi de dün farkettim üstten patladı dişi..
Kuzucum benim ya..
İnşallah geçer gider..Sen yine de emin ol tatlım bi git bence..
görünen bir sebep yok canım,gece çok az lekelenme oldu,su gelmedi(ilk doğumum normaldi o nedenle su gelirse diye bekledim),her ihtimale karşı gidelim dedik,hem bir ay sonrası sezaryen için günde alırız diye düşündük,çok fazla sancım çıktı,açılma çok fazlaydı,eş yaşlanmış,rahim sancıdan incelmiş ama ben hala ortalarda dolanıyorum,apar topar ameliyata alındım,dr.doğum başlamış normal alalım,kolay olacak gibi dedi ama bebek erken gelince bir sıkıntı çıkabilir korkusuyla sezaryeni tercih ettik,36+5 de geldi kızımek gıdalara 1 ay kadar oldu başladım:125:
he tatmam ssımdı anladım cnm ay cok dıkat ısteyen bı donem yaren 6 aylıkken emekledı pesını bırakmayın sakın cnm
ay ben arasın dıslerı hep ustten cıkcak sanıyorum bı ıncelemelı altları
pekala alt dısler çıktıktan sonra dıgerlerı ne kadar sure sonra cıktı
yaren ıyılessın cnm goturmeyı düşünüyorum nasıpse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?