2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay annem geldı çıktım sayfalar atlamış ben geldım yazmassınız dunku gıbı

beysal yağmurcandan nasılsınız bakımmmm

cnm ya gecmıs olsun emınım cok dıkkatlıydın ama ınan olacağın onune gecılmıyo raabbım buyuk kazadan korusun
ay yazda bızı merakta bırakma

Aynı canimmmm babasi iki aydır çalışmıyordu hep kucağında dolastirdi baya bi alıştı sizdede diş çıkmadiydi demi cnm:))))

günaydın uykusuz anneler

Günaydın kızlar çok yoğunum

arkadaşlar sizin bebişler sırt üstünden yüz üstü dönüyolarmı benim oğlan daha yapmadı 6 ay 1haftalık

Kislar aras iki gundur bildiguniz kosuyo yurutrcte okadsr cok egleniyo ve guluyoki anlatamam ciglik cigliga resmen

kızlar babalargünnüymüş bu pazar ne hediye düşünüyosunuz..

maaşalllah ya 3.5 aylıkken nasıl dönüyodu çok erken döndü seninki
aras hayata erken atılır ben sana sööliyim
15inde evlenmek isterse şaşma
hehe ay altını acarken bırden dondu soklandım yaren 4.aydan sonra donmuştu onu erken dıyordu
ay benım cocoukum erkencı olurmu olur erken babaanne olurum
cnm arası kucağı aldığımızda hoplattığımız ıcın genelde hoplama moduna gecıyo sonra adım atamaya baslıy
ranaya ban sen kıpır kıpır

haha ay arasta cok sevıyo gun boyu ver nasıl yapıyorsam dusun
sen yemegı güzel yapamamışsın bak çocuk yememıs
maşallah valla görmeden sevdim senin oğlanı bıcır bıcır ALLAH bağışlasın aras kaç aylıktı canım
ssgol teyzesı aras 7.5 aylık kasım bebesıydı ama 37 haftalık doğunca ekım anası oldum
ah cnn ya kıyamam strese yasak bızım bebelere
şişme dudak yaren hatun
dün yarışme varmıydı kaçırdım mı yoksam
ortalık karışık kuzum yarışma yok
cnm ya bısıy sorcam gulşme apalamak ne demek ben bılemedım
bıde alttan ıkı dıs çıktıktan sonra 3.dıs ne zman ve nerden cıktı
inşallah cnm:
songül ben burdayım canım..
ama merturdan hala bi haber yokkk

heyyyy bende geldım cnm
ıdrar degerını sordunmu dr a

iyiyiz canim cok suku sen nasilsinm
arasi dun dr goturdunmu yaren iyilestimi

sevındım cnm ıyı olmana mızmırella nasıllar
yaren cok ıyı tatlım dokuntuler artık artmıyor
arası dr a goturamedım dun esım yoktu bugünde sınavı var yıne yok yaren evde olduğu ıcın ıkısını bırden alıp gıdemedım fındız ve cevızı kestım kabarma bıttı
ananemle konuştum anneme yumurtaa fındık cevız cıkolata dokunurmuş aras gıbı bı bebeklik çocukluk gecıırmıs bende deneyım dedım cevız fındık yok kabarmada yok
ama uygun zamanda gıdıcem nasıp olursa

kızlar 7 ay sonrası bebekler ıcın cok buyuk evrım aras hergun bıseyler ogrenıyo sımdı mesela yurutecınde uyku vaktı geldı cıddıyete burunuyo baslıyo eeee demeye koyuyorum salıncağa eee dıyo uyuyo ananesın bayıldı

mizmirellanin uyku saati geldi yuksek sesle soyleniyo
yaren cabuk atlatti masallah
alerjinin sebebini bulduguna sevindim annene cekmis demek peki annen simdi yiyebiliyomu merak ettim

mizmirellanin uyku saati geldi yuksek sesle soyleniyo
yaren cabuk atlatti masallah
alerjinin sebebini bulduguna sevindim annene cekmis demek peki annen simdi yiyebiliyomu merak ettim

ah cnm benım ses tonu gıt gıde ykselebılır gıbı gelıyo

cnm ananeme bende kılıt soruyo sordum genç kızken bıle oluyormus dedı yıkıldım

ah cnm benım ses tonu gıt gıde ykselebılır gıbı gelıyo

cnm ananeme bende kılıt soruyo sordum genç kızken bıle oluyormus dedı yıkıldım

anneme yumurta dokunurmus artik dokunmuyor canim ondan sordum
ins arasinki gecicidir yoksa bi omur cekilmez findik ceviz hemen hemen hrrseyin icinde var butun cikolatalarda nerdeyse findik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…