- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.281
selam kızlar kabus gibi bir gece geçirdim. ömrümden ömür gitti. ağlamaktan gözlerim burnum şişti. dün oğlum yıne dustu. detayları sonra yazarım . annemlere bile söylemedim. dua edin ....
mertur ne oldu ya kuzumya inşallah sıkıntı yoktur merakta bırakma bizi
sağol canım evet aynen öyle uyutmuyorlar.
bu arada berra da köfte yemeyi çok seviyo biz yerken ağzına küçük küçük veriyorum. daha yemek için çıldırıyor. işimiz var bizim bu yaramazlarla
masallah kuzuya istahli olacak insallah annesi
Aynı canimmmm babasi iki aydır çalışmıyordu hep kucağında dolastirdi baya bi alıştı sizdede diş çıkmadiydi demi cnm:))))
İnşallah kuzum bişeyciği yoktur efecimin..
Valla tatlım şükür diyeceğim..
Elif Mina bir süredir sürekli mızmızdı, uyumada zorlanmalar, ağlayarak uyanmalar..
Dün farkettim ki üst dişimiz de patlamış..
Alt dişlerden çok daha zor oluyor..
Hayırlısıyla çıkarsalar şu dişlerini..
günaydın uykusuz anneler
Günaydın kızlar çok yoğunum
Amın canım hakkımızdan hayırlısı dıye dıye 2 yılı gerıde bıraktık. Ailede böyle yetışmiş ne deyım anne baba devamlı bırbırını yıyo anne ailenın tamamını elıne almıs cocuk gıbı yonetıyo, drvamlı dedıkodu, baba ve anne kardeslerıyle kus konusmuyolar, babası annesıne serefsız dıyıp dolanıyo.......
Bende de var bu ortamda yetısen adam halıyle agresıf olacak. Bı de evde hır gur oluyo....
Ama haksız ne yapayım arkadaslar cok basıt bı konu bu ya deger mı kalk kırmaya evde huzursuzluk cıkarmaya...
Offf offf ......:
arkadaşlar sizin bebişler sırt üstünden yüz üstü dönüyolarmı benim oğlan daha yapmadı 6 ay 1haftalık
Kislar aras iki gundur bildiguniz kosuyo yurutrcte okadsr cok egleniyo ve guluyoki anlatamam ciglik cigliga resmen
Teyzoşlar biz evin içinde dört dönüyoruz apalayarak..
Bir şeylere tutunup ayağa kalkmaya da başladık..
Babasıyla dalga geçiyorlar arkadaşları..
Bu kızın her şeyi hızlı gidiyor, kocaya da erkenden gider bu diye
hehe ay altını acarken bırden dondu soklandım yaren 4.aydan sonra donmuştu onu erken dıyordu
maaşalllah ya 3.5 aylıkken nasıl dönüyodu çok erken döndü seninki
aras hayata erken atılır ben sana sööliyim
15inde evlenmek isterse şaşma
cnm arası kucağı aldığımızda hoplattığımız ıcın genelde hoplama moduna gecıyo sonra adım atamaya baslıymaşallah paşama:) peki sen yerde ayağına bastırdın mı hiç o zaman da yürüteç sanıyo mu seni :) benim kızı ben tutunca hoppalada sanıp zıplıyo dans edermiş gibi ayaklarını oynatıyo tabi çığlıklarlar eşliğindeayağa kalkmayı ne kadar çok seviyolar ya
haha ay arasta cok sevıyo gun boyu ver nasıl yapıyorsam dusunhe kızzz tatsız tuzsuzz yemekler:120:
Ege yemeği sevmedi
bezelyeyi ağzına koyuorum bi bakıyorumki fırtlıyo geri
en çok tahıllı mamasını seviyo bide yoğurt
artık nasıl gzüel mayalıyorsam yoğurdu oğulcuk bayılıyo düşün yanien birinci egenin anası
ssgol teyzesı aras 7.5 aylık kasım bebesıydı ama 37 haftalık doğunca ekım anası oldummaşallah valla görmeden sevdim senin oğlanı bıcır bıcır ALLAH bağışlasın aras kaç aylıktı canım
ah cnn ya kıyamam strese yasak bızım bebelereYarencim ceydanın kolları kabarmıs bıle(( cok üzüldüm hemek krem sürdüm ya bizim yüzümüzden yavrumun kolları kabarmıs ((
Denz38 sağol canım valla huysuzla iş zor oluyor.
Özcanan canım bılıyosun sen az cok olayları Allahtan revamı bana bu ya. Ailesınden bı cek yetmedı kovadan cek. Alttan ala ala doldum zaten canım o bısey dıyınce patlıyorum artık. Galıba tahammul sınırlarımı dolurdum ben artık. Gelemıyorum lafa soze...
Var öı oyle bı dua kı benı sakınlestırsın kocamı sustursun ????
ortalık karışık kuzum yarışma yokşişme dudak yaren hatun
dün yarışme varmıydı kaçırdım mı yoksam
cnm ya bısıy sorcam gulşme apalamak ne demek ben bılemedımTeyzoşlar biz evin içinde dört dönüyoruz apalayarak..
Bir şeylere tutunup ayağa kalkmaya da başladık..
Babasıyla dalga geçiyorlar arkadaşları..
Bu kızın her şeyi hızlı gidiyor, kocaya da erkenden gider bu diye
inşallah cnm:
songül ben burdayım canım..
ama merturdan hala bi haber yokkk
kızlar babalargünnüymüş bu pazar ne hediye düşünüyosunuz..
ay annem geldı çıktım sayfalar atlamış ben geldım yazmassınız dunku gıbı
beysal yağmurcandan nasılsınız bakımmmm
Ben bısey almayı düşünmüyorum o da bana anneler gününde almamıstı ödeşiriz böylelikle
iyiyiz canim cok suku sen nasilsinm
arasi dun dr goturdunmu yaren iyilestimi
sevındım cnm ıyı olmana mızmırella nasıllar
yaren cok ıyı tatlım dokuntuler artık artmıyor
arası dr a goturamedım dun esım yoktu bugünde sınavı var yıne yok yaren evde olduğu ıcın ıkısını bırden alıp gıdemedım fındız ve cevızı kestım kabarma bıttı
ananemle konuştum anneme yumurtaa fındık cevız cıkolata dokunurmuş aras gıbı bı bebeklik çocukluk gecıırmıs bende deneyım dedım cevız fındık yok kabarmada yok
ama uygun zamanda gıdıcem nasıp olursa
YAREN: anne odama sakınlıkla gırme
dedı koptum
mizmirellanin uyku saati geldi yuksek sesle soyleniyo
yaren cabuk atlatti masallah
alerjinin sebebini bulduguna sevindim annene cekmis demek peki annen simdi yiyebiliyomu merak ettim
e genc kiz sayilir artik annesi
ah cnm benım ses tonu gıt gıde ykselebılır gıbı gelıyo
cnm ananeme bende kılıt soruyo sordum genç kızken bıle oluyormus dedı yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?