2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay bızım ıcımız olmus ınankı ne takı takarım ne suslu gıyınırım sade severım
cok kg vermı kı ozcananbenım 2 kaldı
tam tamına 8 kilo fazlam var hamileyken zaten 13 kilo aldım 5 gitti kaldı 8 i işe başlayınca ranaya kavuşmak için koşturup dururum herhalde o zaman zayıflarım diye ümit ediyorum tek korkum göbeğim hiç erimiyo doğurduktan sonra o zamanki sorunlarım yüzünden saramamıştım şimdi çook pişmanım ama elden ne gelir kaldı göbüş

Cok degil ttlim ya verirsin
Benim gobuk yok iki sezeryana ragmeb ama dr ilk kalktigim anda sardi
Yarende 3o kg 6 ayda gitti
Arasta 21 aldim erken olmasina ragmen 19 kaldi
Senin gobek toplucak emin ol cnm kiminin zaman aliyo

içinizde en renkli benim sanırım giyimde de annem bana çok kızıyor. bebekli kadının sabit bir kombinasyonu olur ne giyecem diye bir yere düşünmeden giyer çıkar fln diyor sürekli kızıyor bana. çanakkaleye giderken selim kadar kendimede kıyafet almıştım. sadece 5 çift dışarı 1 çift ev içi ayakkabısı ayağımda giderkende spor ile gittim rahat olsun diye

ne güzel işte ya senin gibi olmak vardı ama benim hiç canım istemiyo giyinmeyi yıllarca tek kıyafetle çıkabilirim hiç sıkıntı olmaz benim için valla annem de bana kızıyo biraz kendine bak salmışsın kendini diye işe başlamadan alış veriş yapacaz maalesef çünkü kıyafetlerimin hiç biri olmuyo bütün eteklerim dolapta kaldı 2 -3 lastikli eteğe kaldım iyi mi

Ay o takinti bendede var kuzum kiyafet almayi giyimeyi cok severim ama renklwrim sabittir onimu bunumu alayim diye takilcagima bolca koyarim

Rapor veriyorum

Bugün 05:30da kalktık
09:30da geri yattık 10:30da geri kalktık
13:00de geri yattık 16:30da kalktık
sonra gyindik süüslendik oğlumla Civil e gittik
babamızdan habersiz çıktığımız için azar yedik koşa koşa eve geri geldik
akşam oğluma sütlü pirinçli aldım
içine tarçında koymşlar çok güzel olmş

oğlumla ikimiz birlikte yedik

çok yoruldum yatıyorum
Allah hepinize rahatlık versn Kandiliniz mübarek olsun

mertur cum inşallah bebeğin daha iyidir ve sende aynı zamanda öpüyorum bebeğini çok

Günaydın herkese kızlar..
özcenan ve songülüm çok sağolun..
Evet ben genelde içime atıyorum malesef
ama müsait olduğğunda ortam sorucam açık açık
ya bilmiyorum belki ben bu ara kendnim çok duygusal ola bilirim..
Ama hiç iyi değilim hatta bunun üzerine eimle bile tartıştım offf şuanda çok mutsuzummmm:
Galiba ben depresyondayım..

Icim birden ciz etti. Kurtaramadilarmi? Cok kotu oldummmm alah sabir versin

maalesef..Yoğun bakımdaydı ama kurtaramadılar..

offff ya içim çok kötü oldu canımya inanmıyorum..
offf yenimi olmuş buolay
allahım anneve babasına sabır versin diyecem ama nasıl olur bilmiyorum..
allahım bütün melekler korusun..

Yeni oldu canım..
Eşim ilk başta söylemedi, ama söylemek zorunda kaldı. 2 dakikada oluyor herşey..
Rabbim korusun hepsini..
Ayaklarına taş değmesin inşallah..
Allah korusun bebeklerimizi inşallah . çok üzüldüm

Amin canım inşallah...

Canım benim..
Bu yazdıklarını okuyunca gözümün önüne Nil ile resmin geldi hemen..
O kadar güler yüzlüsün ki..Cana yakınsın ve bu durumun seninle bir alakası olduğunu sanmıyorum bende..Anne olunca daha bir hassas olduk herhalde, herşeyi takmayı bırak daha da abartır hale geldik yaşarken..
Sıkma sakın canını kuzum..
İyi ki varsın

canım benim zizde iyiki varsınız çok sağol gerçekten
ama diyorumya elimde değil ya ben çok duygusalım gerçekten depresyondayım yada gerçekten var böyle bişey yakında belli olur gerçekten..
Zaten çalışma konusunda isteksiz olan ben şuanda hiç içimden çalışmak gelmiyo..
Neyseki haftaya tatile gidecem belki biraz iyi gelir..

canım benim günaydın o can sıkıntısı isteksizlik herkeste var yani buna ben de dahilim çalışmaya başlayınca kimlerle tartışacam kim bilir evde sadece eşimin başının etini yiyorum bunlar da geçecek ama tatile git ve hiiç bişi düşünme tatlım benim

sağol cnm iyiki varsınız kesinlikle..
Baksana depresyonda olduğğum nerden belli bir cümledenekadarçok gerçekten kelimesini kullanmışım..

gunaydin canim
suan boyle seyler hissetmen cok normal aslinda cunku kosturuyorsun devamli calisan bi kadinsin essin annesin bi kac parcaya bolunuyosun
hayattaki en guzel varluga sahipsin bi evlafin var onu dusun ve mutlu ol

herkese gunaydın kızlarr
guldencım canım uzme kendını bak tatıle gıdeceksın kafa dağıtırsın bıraz
cok ıcıne dokunuyosa arkadslrnla konus ıstersen guzel bı dılle sorun varmı yada ne oldğunu sorabılrsın
yağmurunda dedğı gıbı calısıyosun kac parcaya bolunuyosun
bende de oluyo bazen depresyon halı kolay değil doğum yaptık sonucta 6 7 ay gectı ama daha toparlıcaz kendımızı
ıns kısa zamnda duzelrsın canım bak dunyalar tatlısı bı nıl ın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…