- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.541
tam tamına 8 kilo fazlam var hamileyken zaten 13 kilo aldım 5 gitti kaldı 8 i işe başlayınca ranaya kavuşmak için koşturup dururum herhalde o zaman zayıflarım diye ümit ediyorum tek korkum göbeğim hiç erimiyo doğurduktan sonra o zamanki sorunlarım yüzünden saramamıştım şimdi çook pişmanım ama elden ne gelir kaldı göbüşay bızım ıcımız olmus ınankı ne takı takarım ne suslu gıyınırım sade severım
cok kg vermı kı ozcananbenım 2 kaldı
görüşürüz canım iyi gecelerKizlar bende kacar
Opuldunuz cok
tam tamına 8 kilo fazlam var hamileyken zaten 13 kilo aldım 5 gitti kaldı 8 i işe başlayınca ranaya kavuşmak için koşturup dururum herhalde o zaman zayıflarım diye ümit ediyorum tek korkum göbeğim hiç erimiyo doğurduktan sonra o zamanki sorunlarım yüzünden saramamıştım şimdi çook pişmanım ama elden ne gelir kaldı göbüş
ne güzel işte ya senin gibi olmak vardı ama benim hiç canım istemiyo giyinmeyi yıllarca tek kıyafetle çıkabilirim hiç sıkıntı olmaz benim için valla annem de bana kızıyo biraz kendine bak salmışsın kendini diyeiçinizde en renkli benim sanırımgiyimde de annem bana çok kızıyor. bebekli kadının sabit bir kombinasyonu olur ne giyecem diye bir yere düşünmeden giyer çıkar fln diyor sürekli kızıyor bana. çanakkaleye giderken selim kadar kendimede kıyafet almıştım. sadece 5 çift dışarı 1 çift ev içi ayakkabısı ayağımda giderkende spor ile gittim rahat olsun diye
içinizde en renkli benim sanırımgiyimde de annem bana çok kızıyor. bebekli kadının sabit bir kombinasyonu olur ne giyecem diye bir yere düşünmeden giyer çıkar fln diyor sürekli kızıyor bana. çanakkaleye giderken selim kadar kendimede kıyafet almıştım. sadece 5 çift dışarı 1 çift ev içi ayakkabısı ayağımda giderkende spor ile gittim rahat olsun diye
güle güle kullan Yarencim ...
Kizlar bende kacar
Opuldunuz cok
Icim birden ciz etti. Kurtaramadilarmi? Cok kotu oldummmm alah sabir versin
offff ya içim çok kötü oldu canımya inanmıyorum..
offf yenimi olmuş buolay
allahım anneve babasına sabır versin diyecem ama nasıl olur bilmiyorum..
allahım bütün melekler korusun..
Allah korusun bebeklerimizi inşallah . çok üzüldüm
Günaydın herkese kızlar..
özcenan ve songülüm çok sağolun..
Evet ben genelde içime atıyorum malesef
ama müsait olduğğunda ortam sorucam açık açık
ya bilmiyorum belki ben bu ara kendnim çok duygusal ola bilirim..
Ama hiç iyi değilim hatta bunun üzerine eimle bile tartıştım offf şuanda çok mutsuzummmm:
Galiba ben depresyondayım..
maalesef..yoğun bakımdaydı ama kurtaramadılar..
Yeni oldu canım..
Eşim ilk başta söylemedi, ama söylemek zorunda kaldı. 2 dakikada oluyor herşey..
Rabbim korusun hepsini..
Ayaklarına taş değmesin inşallah..
Amin canım inşallah...
Canım benim..
Bu yazdıklarını okuyunca gözümün önüne nil ile resmin geldi hemen..
O kadar güler yüzlüsün ki..cana yakınsın ve bu durumun seninle bir alakası olduğunu sanmıyorum bende..anne olunca daha bir hassas olduk herhalde, herşeyi takmayı bırak daha da abartır hale geldik yaşarken..
Sıkma sakın canını kuzum..
Iyi ki varsın
Ama hiç iyi değilim hatta bunun üzerine eimle bile tartıştım offf şuanda çok mutsuzummmm:
canım benim günaydın o can sıkıntısı isteksizlik herkeste var yani buna ben de dahilim çalışmaya başlayınca kimlerle tartışacam kim bilir evde sadece eşimin başının etini yiyorum bunlar da geçecek ama tatile git ve hiiç bişi düşünme tatlım benimcanım benim zizde iyiki varsınız çok sağol gerçekten
ama diyorumya elimde değil ya ben çok duygusalım gerçekten depresyondayım yada gerçekten var böyle bişey yakında belli olur gerçekten..
Zaten çalışma konusunda isteksiz olan ben şuanda hiç içimden çalışmak gelmiyo..
Neyseki haftaya tatile gidecem belki biraz iyi gelir..
canım benim günaydın o can sıkıntısı isteksizlik herkeste var yani buna ben de dahilim çalışmaya başlayınca kimlerle tartışacam kim bilir evde sadece eşimin başının etini yiyorum bunlar da geçecek ama tatile git ve hiiç bişi düşünme tatlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?