- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.141
senınkı 31 benmkı 25 eee ??
canım tavuğu alıp buzluğamı atıyosun
songül beni gerim gerim gerdin haaa bizim senle akraba olma ihtimalimiz var mı acaba :)) sakaryadan da kimsemiz yok ki nedim:)) var mı konyadan bi akrabalığın aynı evham ben de var sen dedin ya nefes alış verişini say gittim yavaş alıp veriyo eyvah dedim sıkıntı var :) oysa yeni dinlendi kızımın kalbi sıkıntı yok amaaan ne bileyim zor bu çocuk büyütmek zor hele bi de senin iki tana
Allah iyiliğini versin emi ALlahtan ben uyurken dinledim de sıkıntı çıkmadı alt değiştirmelerimiz sorun olmaz mı kızıyo ben tutuyorum diye bizim zilli daha dur neler yapacak altını değiştirken elini poposuna değecek bunlara da az kaldıoy songül oyy nerden buluyon kıs böle şeyleri çocuğun nefesini dinliycem diye şekilden şekile girdimama tam bi sonuca ulaşamadım 35 civarı sanırım.
kızlar sizin de alt değiştirmeleriniz işkenceye dönüşüyor mu? bi bezini değiştiresiye canım çıkıyo durutamıyorum bi türlü dönmeye çalışıyo bişeyleri almaya çalışıyo. üstünü bazen tersten giydiriyorum
amin cnm.mevlit bi tanıdığın eşinin ölüm yıl dönümü içindi.çok şükür yolunda diyelim yolunda olsun
ya gündüzleri huysuz değil sıkıntı gece bizim anlamıyorum huy mu değiştirio inşallah hasta olmaz ya
sinir olduuum geçmiş olsun
geçmiş olsun canım ya olacak bunlar düşecekler vuracaklar rabbim beterinden korusun ufak tefek herkeste oluyo anne yüreği tabi insan kıyamıyo da bi de Allah kabul etsin canım mevlit ne içindi
bakalım canım neler olacak tatil dönüşü maceralarımı paylaşıcam sizinle..
umarım cnm umarım ..
uçakla kaç saat sürecek türkiye peki?
oyyy inşallah kazasız gidip döneriz cnm..
kıyamam ben ona yaaa:
offf ama bunların hepsi oklacak hepsi düşecekler çarpacaklar öyle öyle büyüyecekler ama önemli olan citi bişey olmasın..
ufak kazalarla atlatalım hep inşallahh:
amin cnm ama insan kötü hissediyor.allah esirgesin
ayy ben o bal böcüğünü yerim
yasemincim ama yüz üstü sen yatır biraz sonra kızınca alırsın bizim doktorumuz mutlaka yüz üstü yatırmalısın gerekirse biraz oyuncaklarla falan oyaladedi
ama dönme konusunda sıkıntı olacağnı sanmıyorum..
ohhh negüzel cnm umarım hep böyle devam eder..
özcenan sorması ayıp kaçparaya bakıcak bakıcınız cnm?
Allah iyiliğini versin emi ALlahtan ben uyurken dinledim de sıkıntı çıkmadı alt değiştirmelerimiz sorun olmaz mı kızıyo ben tutuyorum diye bizim zilli daha dur neler yapacak altını değiştirken elini poposuna değecek bunlara da az kaldı
oy songül oyy nerden buluyon kıs böle şeyleri çocuğun nefesini dinliycem diye şekilden şekile girdimama tam bi sonuca ulaşamadım 35 civarı sanırım.
kızlar sizin de alt değiştirmeleriniz işkenceye dönüşüyor mu? bi bezini değiştiresiye canım çıkıyo durutamıyorum bi türlü dönmeye çalışıyo bişeyleri almaya çalışıyo. üstünü bazen tersten giydiriyorum
Ah cnm ya sizide seferbwe ettim ama bak kotumu oldu hicbirimizz bilmiyoduk simdi siper anne olduk:)
Cnm alt degistirme olayi biZdede aynisi havada karada bagliyorum inanki au normaldede ole herseye saldiriyi bugun esimin kucagindaydi adcagiz su iciyodu bi saldirdi resmen disinden tak sesi geldi bugun babasinin ustunede isedi tam oldu:)
bak sen şu aras paşaya neler çektirmiş babasınaeveeett süper anne olduk çocukum dakikada 35 kere nefes alıyo hangi anne bilir bakiim bunu
Hehe bide adamcagiz altijin acik oldugunu bilmiyodu iyo guldum
Sayemde super anne oldunuz iste
Ay benik su anda ocakta sutim var
Hayatimda ilk defa yaprak aldim sicak suya bastim hep kv den annemden alirdim
Iki cocuk tarzimi degistirdi yahu
songül sana bişey sorcam. ben bu 1 yaş döneminden çok korkuyorum. hiç bişeyden anlamıyorlar. önüne gelen herşeyi her yeri kurcalamak istiyorlar. bi de tam yeni yürüdükleri dönem ya o hızla tutmak mümkün olmuyor. çok mu zor geçiyo o dönem merak ediyorum
Ah cnm bunlar iyi gunlerimi bir yas civari cok zor heleki cocuk yaren gibi harektliyse iki yasi hele hic anlatmayim iki yas sendromu daha zorlu
:18::18::18: korkuyordum şimdi iyice korktummm:26: tadını çıkarak bu günlerin o zaman:)
Kizlar yokmu cvp baska
1 dk ds 5o cikti
nabız kaç yaren ...
Hey kizlar neerdesiniz
Bi arada bebegi asi olan arkadaslarm gecmis olsun nefes olayindan yazamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?