2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben artik kesin oldigunu dusunuyorum hatta hepimizin:)cnm ya arasonda her ay dinleniyo ama google hizlii.nefes almasa zature diyo ay oksuruk ates falan yok bunlsr olmadan olmaz dimo

oy songül oyy nerden buluyon kıs böle şeyleri çocuğun nefesini dinliycem diye şekilden şekile girdim ama tam bi sonuca ulaşamadım 35 civarı sanırım.

kızlar sizin de alt değiştirmeleriniz işkenceye dönüşüyor mu? bi bezini değiştiresiye canım çıkıyo durutamıyorum bi türlü dönmeye çalışıyo bişeyleri almaya çalışıyo. üstünü bazen tersten giydiriyorum

Allah iyiliğini versin emi ALlahtan ben uyurken dinledim de sıkıntı çıkmadı alt değiştirmelerimiz sorun olmaz mı kızıyo ben tutuyorum diye bizim zilli daha dur neler yapacak altını değiştirken elini poposuna değecek bunlara da az kaldı

amin cnm.mevlit bi tanıdığın eşinin ölüm yıl dönümü içindi.

aman sorma yürüteçteydi orada dinleyemedim kucağıma aldım. kucağımda da hiç durmuyor ki herşeye saldırıyor ne varsa çevresinde onu alcam diye uğraşıyo. neyse zor zahmet dinledim işte:)
ya acaba benim kızda mı bi gariplik var mümkün değil durduğu yerde durmuyor. tutmak falan işe yaramıyo elimden kurtulabiliyo:) bu kız emeklese yürüse napcam ben kesinlikle tutamam yaa çook korkuyorum :18:

Ah cnm ya sizide seferbwe ettim ama bak kotumu oldu hicbirimizz bilmiyoduk simdi siper anne olduk:)

Cnm alt degistirme olayi biZdede aynisi havada karada bagliyorum inanki au normaldede ole herseye saldiriyi bugun esimin kucagindaydi adcagiz su iciyodu bi saldirdi resmen disinden tak sesi geldi bugun babasinin ustunede isedi tam oldu:)

bak sen şu aras paşaya neler çektirmiş babasına eveeett süper anne olduk çocukum dakikada 35 kere nefes alıyo hangi anne bilir bakiim bunu

bak sen şu aras paşaya neler çektirmiş babasına eveeett süper anne olduk çocukum dakikada 35 kere nefes alıyo hangi anne bilir bakiim bunu

Hehe bide adamcagiz altijin acik oldugunu bilmiyodu iyo guldum
Sayemde super anne oldunuz iste
Ay benik su anda ocakta sutim var
Hayatimda ilk defa yaprak aldim sicak suya bastim hep kv den annemden alirdim
Iki cocuk tarzimi degistirdi yahu

songül sana bişey sorcam. ben bu 1 yaş döneminden çok korkuyorum. hiç bişeyden anlamıyorlar. önüne gelen herşeyi her yeri kurcalamak istiyorlar. bi de tam yeni yürüdükleri dönem ya o hızla tutmak mümkün olmuyor. çok mu zor geçiyo o dönem merak ediyorum

Hehe bide adamcagiz altijin acik oldugunu bilmiyodu iyo guldum
Sayemde super anne oldunuz iste
Ay benik su anda ocakta sutim var
Hayatimda ilk defa yaprak aldim sicak suya bastim hep kv den annemden alirdim
Iki cocuk tarzimi degistirdi yahu

maşallah sana süper anneliği de kaptırmıyorsun yani kimseye yapraklar falan.

Ah cnm bunlar iyi gunlerimi bir yas civari cok zor heleki cocuk yaren gibi harektliyse iki yasi hele hic anlatmayim iki yas sendromu daha zorlu

:18::18::18: korkuyordum şimdi iyice korktummm:26: tadını çıkarak bu günlerin o zaman:)

Aynen cnm insakla sakin uslu olurlar benim kizim cok hareketliydi ve tehlikelre cok aciktigerci hala hareketli ama mantik yurutebiliyo

Neyse ben kacayim kizim 7 de gelir yemegini hazir edeyim.arasyta uyandi gece gelin bebelero uyutinca sohpete opuldunu

Kızlar nasilsiniz:)))
Efeyi uyuttum sonunda bende bi nefes aldım kaç saattir onunla uğraşıyorum baya bi mizmiz oldu buaralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…