2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sorma cnm ya durdik yere evham belkide simdo takibe aldim ama anlikti sanki 5o ustude cikmadi uyusin olefe bskim

Hahahahahahahaha kkızlar ya çok güldüm allahiyiliğinizi versin emi
kız sırf nefesini saymak içinmi uyuttun arasımı
allahtan yavrucumda dinlemişte uyumuş hahahaha:=:):)

cnm dr koy tavugu bulabikirseniz alin dedi ama bulamiyoruz malun o zaman buyuk markalarin kilerini alin dedi denetimler cok slkl dedi
o sekilde aliyoruz

bende bi soru sorayım
tavuk etide
veriyomusun yoksa sadece suyunumu veriyosun?
Bide tamamen tavuk suyundan çorba yaopmıyosun dimi biraz katıyosun?
Bizde tavuğa başlıyacazda..
şimdi kıymaylan başladık..

haklısın valla canım rana da ondan sevdi işte bakıcısın sadece ona ilgisi oyun oyna akşama kadar ranayla yok demez finkom benim :) senin eş de benim gibi ütüye talim desene :) gemideki erkek olsa üzülürdüm ama kadın olunca daha fazla üzüldüm giibi oldum niye ki ben o kadar etkilenmiyorum adliyede çalıştığım için çok öldüren adamın sorgusuna girdim otopsi falan olunca insan biraz daha alışıyo herhalde.. bak sordum yine soruyorum eşinin ailesi de mi çanakkale de yoksa istanbuldalar mı atlama bu sefer sorumu

songül beni gerim gerim gerdin haaa bizim senle akraba olma ihtimalimiz var mı acaba :)) sakaryadan da kimsemiz yok ki nedim:)) var mı konyadan bi akrabalığın aynı evham ben de var sen dedin ya nefes alış verişini say gittim yavaş alıp veriyo eyvah dedim sıkıntı var :) oysa yeni dinlendi kızımın kalbi sıkıntı yok amaaan ne bileyim zor bu çocuk büyütmek zor hele bi de senin iki tana

bende bi soru sorayım
tavuk etide
veriyomusun yoksa sadece suyunumu veriyosun?
Bide tamamen tavuk suyundan çorba yaopmıyosun dimi biraz katıyosun?
Bizde tavuğa başlıyacazda..
şimdi kıymaylan başladık..

Cnm a su ile hasliyorum koy tavigu olmadigibdan su eklemiyorum
Tavuketlerinide blenderdan geciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…