- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.101
ne demek canım 300 tl
canım benim çok normal bende öyleydim annemi kıskandım düşün halimi yani ama alışıyorsun cananım zor ama çok zor da olsa onu mutlu görmek seni mutlu ediyo
sevindim canım inş. yaşamassın peki bebiş nasıl
güldenim sen tatile nereye ne zaman gidiyordun geçmşi tam okuyamayınca fransız kaldım :)
Ozcanancim bizim aklimizda kirk dusunce birde cocuk ... bakici tek rana ile oynayacak ilgilenecek . bak simdi benim evde nutfak ayaklanmak uzere :) esime depoladigim utulu gomlekler bittiselim ilgi istiyor :) anneme soylesem yapma hicbirsey cocugunla ilgilen diyor ama dedigi de olmuyor. bende de bugun enerji sifir. birde dun gece canakkalede gemiden biri kendini denize atmis :s
ondan da etkilendim....
nedenkine acaba ay allah allahım
aklımıza mukaiet olsun..
tatlım şuan için koymuyorum eşim ile böyle bir karar aldık kusura bakmayın ne olur
Bilmiyorum ki... 50-60 yaslAri arasi bir bayanmis. Gemide otobusten inip atmis kendisini. cantasinida otobuste birakip not yazmis ablama verin diye. icim urperdi duyunca. bir saat denizin ortasinda beklemisler. gecenin ikisinde karanlik suya isik tutmuslar ama bulunamamis...
Kizlar bisey sorucam size bebeklerinizin nefes almasi nasil esimlw bana bugun bi tik fazla geldi sanki oksuruk hirildi yada baska hic sorun yok evdeki arkadasslaeim zahmet olmassa 1 dk da kac kere nefes aliyo bakabilirmisiniz
Yada esi dr olan arkadaslarimiz uygun zamanda sorabilirmi:)
estağfurullah kuzum..
ben Erdem' i görmeden de, uzaktan da seviyorum kii
of ya ne kötü yolcular içinde kötü bi pskoloji olması lazım..
allahım kimbilir ne sıkıntısı vardı bianda bunaldı ama ne olursa olsun kendicanına kıymaya deymez..
canım ya aras hızlı nefes alıyo gibimi hissediyosun bi dönem bende öyle hissetmiştim ve doktorumuza sormuştum ama öyle bişey olmadığını söylemişti bana
ama yine arkadaşlarım baksın bakalım eve gidince bende bakarım bu arada sende bak sonra karşılaştıralımcnm..
Kizlar bisey sorucam size bebeklerinizin nefes almasi nasil esimlw bana bugun bi tik fazla geldi sanki oksuruk hirildi yada baska hic sorun yok evdeki arkadasslaeim zahmet olmassa 1 dk da kac kere nefes aliyo bakabilirmisiniz
Yada esi dr olan arkadaslarimiz uygun zamanda sorabilirmi:)
Cnm ya kuruntumu ettik acaba yada anlikmiydi esim.kafana takildiysa gidelim dedi ama emin olamadim
Kizlar yokmu cvp baska
1 dk ds 5o cikti
ben bu forumda değilim ama bu konudan çektim baya, bebeğinin nefesini uykuda say, yeni doğanda 40-60 arası çıkması lazım, sizinki 8 aylık galiba, biraz daha az olması lazım galiba netten tam sayıya bakın.
canım uyurkenmi hıızlı aldığ gibi geldi sana halada öyle geliyomu yoksa biranlıkmıydı
anlamadım ben dakikada kaçkere nefes aldı 50 mi
allah allah takip et bence hemen panikleme cnm
insalla bi sorun cikmamistir bebeginizdde
Nette 5o diyo bizimde 5o cikti fakat uykuda bakmadim simdi daha normal geliyo uyudigundada mutlaka bakicam
Tesekkur ederim
canım benim çok normal bende öyleydim annemi kıskandım düşün halimi yani ama alışıyorsun cananım zor ama çok zor da olsa onu mutlu görmek seni mutlu ediyo
sevindim canım inş. yaşamassın peki bebiş nasıl
güldenim sen tatile nereye ne zaman gidiyordun geçmşi tam okuyamayınca fransız kaldım :)
uyurken saydım 1 dk da 25 cıktı
az gıbı geldı bana
Ay acaba anlayamadinmi oda dusuk degilmiki
Uyanikken bi an geldi cnm.simdi.normal bi dk da 5o kere nefes aldi
benimki prematüre olduğu için zamanla düzeldi, 50 iyi bence
bıdaha saydım yıne aynı cıktı
telas yaptım sımdı bak nıye az buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?