2012 kasım bebekleri büyüyor..

ne demek canım 300 tl

nedenkine acaba ay allah allahım
aklımıza mukaiet olsun..

nedenkine acaba ay allah allahım
aklımıza mukaiet olsun..

Bilmiyorum ki... 50-60 yaslAri arasi bir bayanmis. Gemide otobusten inip atmis kendisini. cantasinida otobuste birakip not yazmis ablama verin diye. icim urperdi duyunca. bir saat denizin ortasinda beklemisler. gecenin ikisinde karanlik suya isik tutmuslar ama bulunamamis...

Kizlar bisey sorucam size bebeklerinizin nefes almasi nasil esimlw bana bugun bi tik fazla geldi sanki oksuruk hirildi yada baska hic sorun yok evdeki arkadasslaeim zahmet olmassa 1 dk da kac kere nefes aliyo bakabilirmisiniz
Yada esi dr olan arkadaslarimiz uygun zamanda sorabilirmi:)

of ya ne kötü yolcular içinde kötü bi pskoloji olması lazım..
allahım kimbilir ne sıkıntısı vardı bianda bunaldı ama ne olursa olsun kendicanına kıymaya deymez..

canım ya aras hızlı nefes alıyo gibimi hissediyosun bi dönem bende öyle hissetmiştim ve doktorumuza sormuştum ama öyle bişey olmadığını söylemişti bana
ama yine arkadaşlarım baksın bakalım eve gidince bende bakarım bu arada sende bak sonra karşılaştıralımcnm..

Cnm ya kuruntumu ettik acaba yada anlikmiydi esim.kafana takildiysa gidelim dedi ama emin olamadim

ben bu forumda değilim ama bu konudan çektim baya, bebeğinin nefesini uykuda say, yeni doğanda 40-60 arası çıkması lazım, sizinki 8 aylık galiba, biraz daha az olması lazım galiba netten tam sayıya bakın.

Cnm ya kuruntumu ettik acaba yada anlikmiydi esim.kafana takildiysa gidelim dedi ama emin olamadim

canım uyurkenmi hıızlı aldığ gibi geldi sana halada öyle geliyomu yoksa biranlıkmıydı
anlamadım ben dakikada kaçkere nefes aldı 50 mi
Kizlar yokmu cvp baska
1 dk ds 5o cikti

allah allah takip et bence hemen panikleme cnm

ben bu forumda değilim ama bu konudan çektim baya, bebeğinin nefesini uykuda say, yeni doğanda 40-60 arası çıkması lazım, sizinki 8 aylık galiba, biraz daha az olması lazım galiba netten tam sayıya bakın.

insalla bi sorun cikmamistir bebeginizdde
Nette 5o diyo bizimde 5o cikti fakat uykuda bakmadim simdi daha normal geliyo uyudigundada mutlaka bakicam
Tesekkur ederim

Son düzenleme:

bebıs hasta oldu usutmus sanırım burnu tıkanık hafıf atesı var hapsırıyo cok mızmız cok yordu bugun benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…