- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.201
cnm sen kac yasındasın ay ben 40 olunca yaren 19 olacak
herkese günaydın kızlar bugün burası çok sesiz ben açılışı yapayım bari..
nil akşam çok huzursuzdu bilmiyorum nesi var ama mızırdanarak uyudu ve bütün gece mızırdandı
öyle çok ağlamıyo ama uyanıp mızırdanıyo ..
sizde durumlar nedir..
günaydın kızlar... gülden diş sıkıntısı mı cnm kuzunun ki acaba? geçmiş olsun cnm. buarada dün benim bal böcüğüm ilk kez bilinçli ANNNEEE dediiii:)
Kızlar moralım bozuk ya((
Dün ası için gittik ceydayı tarttılar kılo almamıs ben bu cocuga kılo aldıramıyorum. 6 aylık cocuga ne yedırılırkı kılo alması için kafayı yıcem. Hareketlı ondan almamıstır dıyolar ya anlamadım ben bu işten bısey cok yavas kılo alıyoz bız. 3 kılo doğduk sımdı 6 kıloyuz karnımda kalsa daha mı ıyıydı acaba ????
Dün ası için gittik ceydayı tarttılar kılo almamıs ben bu cocuga kılo aldıramıyorum. 6 aylık cocuga ne yedırılırkı kılo alması için kafayı yıcem. Hareketlı ondan almamıstır dıyolar ya anlamadım ben bu işten bısey cok yavas kılo alıyoz bız. 3 kılo doğduk sımdı 6 kıloyuz karnımda kalsa daha mı ıyıydı acaba ????
günaydın kızlar... gülden diş sıkıntısı mı cnm kuzunun ki acaba? geçmiş olsun cnm. buarada dün benim bal böcüğüm ilk kez bilinçli ANNNEEE dediiii:)
Herkese günaydın..
Canimmm dün bana uçak kaç saat sürüyor diye sormuşsun akşam gördum valla canim evimden havaalani 1 saat uçakla samsun 4 saat samsundan evimede 4 saat yani orduda 10 saatte varirim on saat efeyle nolcak bilmiyorum:)))
canım sen oğlunla bırlıktemı gıdeceksın yoksa yanında bırılerı olacakmı
Bende 88 doğumluyum sizden 3 yaş küçük abla diyimmi sizekız aynı yasıtız ya 3.8.1985 doğumlyum
sen o yonden sanslısın bence genc anne yarenle kardes gıbı olacaksın
herkese günaydın kızlar bugün burası çok sesiz ben açılışı yapayım bari..
nil akşam çok huzursuzdu bilmiyorum nesi var ama mızırdanarak uyudu ve bütün gece mızırdandı
öyle çok ağlamıyo ama uyanıp mızırdanıyo ..
sizde durumlar nedir..
gunaydın canım nasıl bılınçlı dedı kız anlatsana
benmkı anne baba dıyo ama bılıncsız tabı
tebrık ederım buarada anne sozunu duydun
Bende 88 doğumluyum sizden 3 yaş küçük abla diyimmi size
6 gün sonra doğum günüm oğlumla kutlucam bu sene ins.
cnm normal de anniiiiiiii diye ağladığında filan bağırıyordu canı acıdığında filan hani... ama bu öyle değildi altını değiştirdim gülüyordu resmen gözüme bakıp ANNNEEEEEEE dedi kalakaldım öyle:) eşimin surat değişti tabi:) kızım sen tercihini yaptın dio:) sonra gece ve sabah tekkrarladı aynı şekilde. Bilmiorum bana bilinçliymiş gibi geldi ama bu diğerlerinden farklıydı o kesin:) rabbim herkese nasip etsin inş.
canm ıns sorunsuz bı yolculuk gecırırsın efeyle
abla dersen kendımı yaslı hıssederım
ogunde kutlarz unutmazsak yenı yasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?