2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese günaydın kızlar bugün burası çok sesiz ben açılışı yapayım bari..
nil akşam çok huzursuzdu bilmiyorum nesi var ama mızırdanarak uyudu ve bütün gece mızırdandı
öyle çok ağlamıyo ama uyanıp mızırdanıyo ..

sizde durumlar nedir..

Kızlar moralım bozuk ya ((
Dün ası için gittik ceydayı tarttılar kılo almamıs ben bu cocuga kılo aldıramıyorum. 6 aylık cocuga ne yedırılırkı kılo alması için kafayı yıcem. Hareketlı ondan almamıstır dıyolar ya anlamadım ben bu işten bısey cok yavas kılo alıyoz bız. 3 kılo doğduk sımdı 6 kıloyuz karnımda kalsa daha mı ıyıydı acaba ????

günaydın kızlar... gülden diş sıkıntısı mı cnm kuzunun ki acaba? geçmiş olsun cnm. buarada dün benim bal böcüğüm ilk kez bilinçli ANNNEEE dediiii:)

gunaydın canım
canm bız hasta oldğumz ıcın mızmızlık var bızde gecede mızmız
ıns nıl ın bıseyı yoktur dıs sıkntsı dır belkı

canım uzulme,neler yedırıyosun kuzuna
gercekten cok hareketlıler ama bunu goz onunde bulndur bence canm

anım bazı çocukların yapısı öyle üzülme sonuçta önemli olan sağlığı ceydanın peki ceydanın tam doğum tarihi nedir ve ek gıdalara başladınızmı?

günaydın kızlar... gülden diş sıkıntısı mı cnm kuzunun ki acaba? geçmiş olsun cnm. buarada dün benim bal böcüğüm ilk kez bilinçli ANNNEEE dediiii:)

bilmiyorumki cnm ya hep diş diyorum ama bişeyinde olduğu yok..
aferin bal böcüğüne:
yerim onu bennn:
günaydın bu arada..

Herkese günaydın..

günaydın canım nasılsın bakaım elifçik nasıl?

Canimmm dün bana uçak kaç saat sürüyor diye sormuşsun akşam gördum valla canim evimden havaalani 1 saat uçakla samsun 4 saat samsundan evimede 4 saat yani orduda 10 saatte varirim on saat efeyle nolcak bilmiyorum:)))

Canim valla mizmizliklari 1 yaşına kadar sürecek sanırım efede gece çok uyandı boşyere agliyoo anlayamadim gitti:)

gunaydın canım nasıl bılınçlı dedı kız anlatsana
benmkı anne baba dıyo ama bılıncsız tabı
tebrık ederım buarada anne sozunu duydun

cnm normal de anniiiiiiii diye ağladığında filan bağırıyordu canı acıdığında filan hani... ama bu öyle değildi altını değiştirdim gülüyordu resmen gözüme bakıp ANNNEEEEEEE dedi kalakaldım öyle:) eşimin surat değişti tabi:) kızım sen tercihini yaptın dio:) sonra gece ve sabah tekkrarladı aynı şekilde. Bilmiorum bana bilinçliymiş gibi geldi ama bu diğerlerinden farklıydı o kesin:) rabbim herkese nasip etsin inş.

Sağlığı yerindeyse canim bu kadar sorun etme bencee ya çok kilolu olmasida iyi değilki eğer sağlığı iyiyse bence pek kafaya takma kiloyu benim eltimin 1 yaşında oğlu var 8 kiloo ama doktor çok iyi diyor

bılınclı demıs gıbı sankı canm bızde duyarız ıns kısa zamanda
anne dıcek tabı ılk once encok bızler ılgılenıuoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…