2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın güzel annelergününüz aydın olsun

günaydın cnm..

Canimmm dün bana uçak kaç saat sürüyor diye sormuşsun akşam gördum valla canim evimden havaalani 1 saat uçakla samsun 4 saat samsundan evimede 4 saat yani orduda 10 saatte varirim on saat efeyle nolcak bilmiyorum:)))

seninde bayağı uzunmuş yolun ama umarım efecik annesini üzmez cnm..
yanlız biraz zor ola bilir bari gelmişken biraz kala bilecekmisin?

Bende 88 doğumluyum sizden 3 yaş küçük abla diyimmi size
6 gün sonra doğum günüm oğlumla kutlucam bu sene ins.

de canım de hatta bana teyze de hahahahaahah::):).)
bende 1979 doğumluyumda hahaha:

bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun..

Canim valla mizmizliklari 1 yaşına kadar sürecek sanırım efede gece çok uyandı boşyere agliyoo anlayamadim gitti:)

bende anlamıyorum canımya dişsede bi çıksada rahatlasak bilmiyorumki..
nbelkide başka bi sıkıntısı varda biz bilmiyoz
ama şimdi çok keyifliymiş oynuyomuş.

cnm bzizim durum da pek farklı değil kaşşıntı var huzursuzluk var ama ortada diş yok:) ama bizimki sürekli bir durum değil iki üç günde bir nüksediyor. sabretcez artık yapacak bişey yok . yemesi yerinde di mi kuzunun yani iştahı var mı

Iki hafta izin veriyor babasi ancak özlerim çok gitmen diyor
Ama genç görünüyorsun canimm. Abla istersen diyimm
Valla efede gece husursuz ama gündüz hiçbirşey yok şen şakrak benimle kavga ediyor
Tsk ederim bitanemm bi yaş daha yaşlandık

iştahımız yerinde çok şükür cnm bi sıkıntı yokama bilmiyorum sebebini bakalım ..
bu arada anne kelimesini duymak çok güzel dimi ben hala ağlarken duyuyorum
yanlız bizim cadı dün bizim bakıcının torunu gelmiş ona abi demiş abla baba mama zaten diyodu anneyide sadece ağlarken diyo..
bakalım nezaman bilinçli söyliyecek..

azmış 2 hafta cnm ya tabi sizin kararınız ama okadar yoldan geliyosun ve birsürü masraf keşke eşinde gelebilseydide daha uzun kalabilseydiniz olsun kısmet..

günaydın anneler.. biz bu gece hiç ağlamadık güzel uyuduk ama saat 5 te gözlerimizi açtık saat 6 buçukta tekrar yattık sekizde kalktık sersem gibiyim yaaa bu kız beni yaşlandırdı dileekefem bana abla değil teyze de sen

kasım annelerinin çoğu da ağustosta doğmuş ha ben de 12.08.86 doğumluyum
bi de 3 yıl önce bugün istemeye geldiler beni yüzükler takıldı 3 yıl önce filinta gibi kızdım şimdi şu halime bak şişme balon gibiyim saçlar ağardı döküldü nolacak benim bu halim menapoza mı girecem nedir

azmış 2 hafta cnm ya tabi sizin kararınız ama okadar yoldan geliyosun ve birsürü masraf keşke eşinde gelebilseydide daha uzun kalabilseydiniz olsun kısmet..

Eşim çalışıyor otel işi olduğu için yazın ızin yok kandirirsam belki 3 hafta kacarim kardeşlerimi görsem yeter bana canim

bılınclı demıs gıbı sankı canm bızde duyarız ıns kısa zamanda
anne dıcek tabı ılk once encok bızler ılgılenıuoruz
inş. bilinçlidir cnm :) bence de önce anne demeliler babamız rüşvet bile teklif etmişti kızıma önce baba derse bbilezik alcaktı ama kızım beni satmadı ha ha ha:)

maşallah kuzuna cnm:)bzizmkinin arada maaaaaaa sından başka bişey yok o daa acıkınca dio sanırım...tabi anneeee yetti hepsinin yerine:) rabbim ömür versinde daha güzel günlerini de görelim inş.

Günaydın canimmm kızının güzel uyumasina sevindimm:)))
Kiz benden iki yaş büyüksün ne teyzesi allah iyiliğini versinben haziranda doğdum ama
Valla bende gençken fıstık gibi kızdım senin demen gibi şimdi çok fena oldum bakımsız ördek sanki

ama kendimize gelmemiz lazım kendimi iyi hissetmek için eşim öğleden sonra gelince kuaföre gidecem saçlarımı kestirecem boyatacam rana 6,5 aylık oldu ya artık boyatabilirim kaşlar maşlar bi şekile girsin cuma iş başı sonuçta:))
bu arada merak etme efe gayet iyi olacak 10 saat uzun ama rana 14 saat çekti :) hemde arabayla uçak falan görmedi kuzum daha :))

bende agustos dogumluyum
ortalik aslandan gecilmiyor

Iş için mi bakim yapiyosun yoksa eşin icinmi
Bende tr gelince saçlarimi boyatacagim evde olunca bakım yapilmiyoki canim efenin peşinde koşturmaktan ama bir yere gidince susleniyorum bekarken iki saat süslenirdim evlenince yarim saate indi
Araba kendi araban oluyo istediğin zaman durursunuz ama uçağı havada durduramayiz hosteslere veririm onlar bakar

dogum gununmu bugun iyiki dogdun tatlim Allah hayirli onurler nasip etsin evladinla esinle ins.

Günaydın cnm benim maşallah kuzuna ne güzel uyumuş annesi. biz de 4 buçukta uyandık yedi gibi tekrar uyuyp sekizde uyandık tabi ben işe geldim.
buarada kızlar bişey sorcam hepinize. benim bal böcüğü çok zor kaka yapar yani dört gün beklediğimiz olur. ek gıda ya geçtiğimizden beri genelde günde bi kaez yapıordu ama dün dört kez yaptı bugün de aynı performans devam gibi. acaba ishal olmuşda ben anlamıo alabilir miyim neye göre karar vercez çok sıvı bi durum yok ama bilemedim ki.buarada ben çıkıorum bal böcüğüme gidiorum öğleden sonra okurum cevaplarınızı inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…