- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.221
Günaydın güzel annelergününüz aydın olsun
Canimmm dün bana uçak kaç saat sürüyor diye sormuşsun akşam gördum valla canim evimden havaalani 1 saat uçakla samsun 4 saat samsundan evimede 4 saat yani orduda 10 saatte varirim on saat efeyle nolcak bilmiyorum:)))
Bende 88 doğumluyum sizden 3 yaş küçük abla diyimmi size
6 gün sonra doğum günüm oğlumla kutlucam bu sene ins.
Canim valla mizmizliklari 1 yaşına kadar sürecek sanırım efede gece çok uyandı boşyere agliyoo anlayamadim gitti:)
anım bazı çocukların yapısı öyle üzülme sonuçta önemli olan sağlığı ceydanın peki ceydanın tam doğum tarihi nedir ve ek gıdalara başladınızmı?
bilmiyorumki cnm ya hep diş diyorum ama bişeyinde olduğu yok..
aferin bal böcüğüne:
yerim onu bennn:
günaydın bu arada..
günaydın canım nasılsın bakaım elifçik nasıl?
günaydın cnm..
seninde bayağı uzunmuş yolun ama umarım efecik annesini üzmez cnm..
yanlız biraz zor ola bilir bari gelmişken biraz kala bilecekmisin?
de canım de hatta bana teyze de hahahahaahah::):).)
bende 1979 doğumluyumda hahaha:
bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun..
bende anlamıyorum canımya diş
sede bi çıksada rahatlasak bilmiyorumki..
nbelkide başka bi sıkıntısı varda biz bilmiyoz
ama şimdi çok keyifliymiş oynuyomuş.
cnm bzizim durum da pek farklı değil kaşşıntı var huzursuzluk var ama ortada diş yok:) ama bizimki sürekli bir durum değil iki üç günde bir nüksediyor. sabretcez artık yapacak bişey yok . yemesi yerinde di mi kuzunun yani iştahı var mı
Iki hafta izin veriyor babasi ancak özlerim çok gitmen diyor
Ama genç görünüyorsun canimm. Abla istersen diyimm
Valla efede gece husursuz ama gündüz hiçbirşey yok şen şakrak benimle kavga ediyor
Tsk ederim bitanemm bi yaş daha yaşlandık
azmış 2 hafta cnm ya tabi sizin kararınız ama okadar yoldan geliyosun ve birsürü masraf keşke eşinde gelebilseydide daha uzun kalabilseydiniz olsun kısmet..
inş. bilinçlidir cnm :) bence de önce anne demeliler babamız rüşvet bile teklif etmişti kızıma önce baba derse bbilezik alcaktı ama kızım beni satmadı ha ha ha:)bılınclı demıs gıbı sankı canm bızde duyarız ıns kısa zamanda
anne dıcek tabı ılk once encok bızler ılgılenıuoruz
iştahımız yerinde çok şükür cnm bi sıkıntı yokama bilmiyorum sebebini bakalım ..
bu arada anne kelimesini duymak çok güzel dimi ben hala ağlarken duyuyorum
yanlız bizim cadı dün bizim bakıcının torunu gelmiş ona abi demiş abla baba mama zaten diyodu anneyide sadece ağlarken diyo..
bakalım nezaman bilinçli söyliyecek..
günaydın anneler.. biz bu gece hiç ağlamadık güzel uyuduk ama saat 5 te gözlerimizi açtık saat 6 buçukta tekrar yattık sekizde kalktık sersem gibiyim yaaa bu kız beni yaşlandırdı dileekefem bana abla değil teyze de sen
kasım annelerinin çoğu da ağustosta doğmuş ha ben de 12.08.86 doğumluyum
bi de 3 yıl önce bugün istemeye geldiler beni yüzükler takıldı 3 yıl önce filinta gibi kızdım şimdi şu halime bak şişme balon gibiyim saçlar ağardı döküldü nolacak benim bu halim menapoza mı girecem nedir
gunaydin annecikler
cok guzel bi gun olsun insallah
Günaydın canimm nasilsiniz kuzum:26:
Günaydın canimmm kızının güzel uyumasina sevindimm:)))
Kiz benden iki yaş büyüksün ne teyzesi allah iyiliğini versinben haziranda doğdum ama
Valla bende gençken fıstık gibi kızdım senin demen gibi şimdi çok fena oldum bakımsız ördek sanki
iyiyiz cik sukur tatlim sen nasilsin
efe nasil
günaydın anneler.. biz bu gece hiç ağlamadık güzel uyuduk ama saat 5 te gözlerimizi açtık saat 6 buçukta tekrar yattık sekizde kalktık sersem gibiyim yaaa bu kız beni yaşlandırdı dileekefem bana abla değil teyze de sen
bi de 3 yıl önce bugün istemeye geldiler beni yüzükler takıldı 3 yıl önce filinta gibi kızdım şimdi şu halime bak şişme balon gibiyim saçlar ağardı döküldü nolacak benim bu halim menapoza mı girecem nedir
Bizde iyiyiz canimm elifimiz nasıl uyudu gece iyi:)))
ama kendimize gelmemiz lazım kendimi iyi hissetmek için eşim öğleden sonra gelince kuaföre gidecem saçlarımı kestirecem boyatacam rana 6,5 aylık oldu ya artık boyatabilirim kaşlar maşlar bi şekile girsin cuma iş başı sonuçta:))
bu arada merak etme efe gayet iyi olacak 10 saat uzun ama rana 14 saat çekti :) hemde arabayla uçak falan görmedi kuzum daha :))
bende agustos dogumluyum
ortalik aslandan gecilmiyor
Iki hafta izin veriyor babasi ancak özlerim çok gitmen diyor
Ama genç görünüyorsun canimm. Abla istersen diyimm
Valla efede gece husursuz ama gündüz hiçbirşey yok şen şakrak benimle kavga ediyor
Tsk ederim bitanemm bi yaş daha yaşlandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?