2012 kasım bebekleri büyüyor..

hmmmmmm iş için bakım yapıyorum ama eşime inat için süsleniyorum kendisi bana yaşlı şişman teyzelere benziyorsun dediği için çok fena bozuğum ben de bekarken işe gideceğimde erkenden kalkardım ya şimdi on dakika önce kalksam yetiyo bu eşimin tutumundan da kaynaklanıyo aslında ya neyse
efe yabancılık çekmiyosa ver gezdirsinler bişi olmaz ama ucak havalanırken mutlaka ya su içir ya da emzir canım kulakları için ben arabayla gitmemize rağmen çanakkale mersin arası karım 1600 fark edince her yükselişte su içirdim emzirdim

aslanlarla anlasmak zordur canim ya hele aslan aslanla hic anlasamaz bence anneyiz diye ankasiyoruz
ben bu zamana kadar bütün aslanlarla anlaştım özellikle bayan aslanlarla yükselenden dolayı herhal:) ama erkek aslanlarla hiç geçinemem babam erkek aslan ondan biliyorum illa benim dediğim olacak deriz birbirimize ALlahtan eşim aslan değil koç

benim kizimda kakasini cok zor yapitor uc dort gunde bir ama oda cok az hepsini yapamiyor yani en sonunda fitil atiyordum dun dr gittik demir damlasini kesti dr daha incede damladan kaynakli boyle olmustu hergun iki kofte yiyecek kuzum damla yerine bakalim yedirebilecekmiyim

tatlim ishal olmustur cok suluysa yada verdigin bisey bagirsaklarina cok eki etmistir cocugun ici temizkeniyordur cunku artik ek gida derken baya bisey yiyolar

ek besinlere zeytinyağı veriyo musun canım ben evelsi gün kaka yapmıyo kabız oldu koyun kakası gibi yapacak diye her şeyine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ekledim o gün 3 kere yaptı hemde kıvamı gayet normaldi sıvı cır cır olmadığı sürece sıkıntı yok bazen 3 kere yapcak bazen 1 kere bazen hiç yapmayacak annem az kaka yapınca yarıyodur sıkıntı yapma kendine demişti o benim tek tesellim :)))

Eşinde iyi etmemiş o kelimeyi sonuçta ona nurtopu gibi bir evlat verdin kızmakla çok haklısın canimm
Efe yabancılık hiç çekmiyor allahtan o yönden şanslıyım qma kulaklarina kesin pamukla tikarimm uçak çok fena çünkü

bende bayan aslanlara katlanamiyorum dunyayi ben yarattim havalari kibirleri
belkide benim tanidigim aslanlar oyledi bilmiyorum ama zor burc aslan

3-4 adet bebe biskuvisi
elma ve kayisi az miktarda
labne ve 2-3 gunde bir yumurta sarisi
aslinda bugun findik cevizde koymam lazimdi ama unuttum yarin onlarida koyacagim

bebe bisküvisi hazır mı markası ne
ben 3 kere yaptım tutmadı olmadı ben de hero baby aldım onları yiyo şeker var ama napim ya amaan insan ne vereceğini de şaşırıyor valla

neredeyse aynı gün doğacakmısız cananım benimde 10 ağustos 1986 :)

ya bende sana soracaktım bizde muhtemelen önümüzdeki ay gidicez mersine 9-10 saat sürüyor siz gece mi çıktınız rana ne yaptı araba koltuğuylamı gittiniz oof uyudumu ne kadar uyudu (farkındaysan piskopata bağladım )

günaydın kızlar geçmişi okumaktan size dönemedim bi türlü ya kızlar erdemimi sünnet ettirmeyi düşünüyorum ve sanırım haftaya sünnet yaptıracam ben çokkorkuyorum ya ne zormuş onun canının acıyacağını düşünmek bile beni mahvediyor çok kolay diyorlar ama işte annelik yüreğim kaldırmıyor bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah

ben akrep kadınlarında gördüm dediğini ama belki karşılaştığımız kadınlarda vardır sıkıntı canım ben hiç öyle değilim ama burcumu da çok seviyorum niyeyse aslan galatasaraylıyım ya ondan mı ne :)) aslan burçlu bi fenerbahçeliyle çok dalga geçmişliğim olmuştur

benim kızım yay burcu mesela insanları sevmiyo şimdiden bakıcımız bile senin kızın insanları sevmiyo dedi bağrına basamazsın benim kızımı sıkıca sarılamazsın bak ben bile annesine bile izin vermiyo direniyo huy huy değişiyo insanlar burçla alakası var mı yok mu bilemedim

bebe bisküvisi hazır mı markası ne
ben 3 kere yaptım tutmadı olmadı ben de hero baby aldım onları yiyo şeker var ama napim ya amaan insan ne vereceğini de şaşırıyor valla

hazir canim ya bqzen yemegi zor yapiyorum nerde bebe biskuvisi
hayattan biktim sanki bu kiz benim hayat enerjimi emiyor cogu zaman cok yoruyor beni
etinin cici bebesi bol vitaminli minarelli tadi evet tatli zaten bizim kiz eksi sevmiyor kayisi eksi diye yemedi kahvaltiyi

Günaydın canimm:))
Sünnet benimde aklima geldikçe bir korku giriyor içime inşallah erdemimiz kolay atlatır

bizimkiler kasim dogumluya akrep kizinin burcu ne diye soruyorum akrep diyorum eyvah diyolar insanlar genelde burclarinin ozelliklerini tasiyolar ama yukselen isin icine girince biraz degisiyo galiba
daha bebek rana sevilmeyi pek anlamiyo anlayacak yasa gelsin kendi sarilmak isteyecek inanki

bende teraziyim:
dengelimi dengesizmiyim bilemedim:=)

canım umarım sorunsuz haledersiniz erdemimin sünetini..
en güzeli zaten küçükken yaptırmak bencede..

bende galata saraylıyım...
aaa kızlar bide size bşey sorucam
nnilde bu ara çok kıskançlık belirdi
yeğenimi kucağuıma alıyorum kıyameti koparıyo akşam annemin kucağındaydı bende yeğenimi aldım annemi ittiriyo bana gelecekmiş..
bşide kızıyo..
ay hoşumada gitmedi değil hani ayy ne kötüyüm dimi:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…