- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.241
bende agustos dogumluyum
ortalik aslandan gecilmiyor
ondan anlaşıyoruz hep demekki
Ne veriyorsun sen canim kahvaltı olarak)cok sukur cok sikinti cikartmadi gece ama uyandi huzursuz kahvaltisini yrdiremedim :-(
17 sinde doğum günüm canim teşekkür ederim yinee:))dogum gununmu bugun iyiki dogdun tatlim Allah hayirli onurler nasip etsin evladinla esinle ins.
Iş için mi bakim yapiyosun yoksa eşin icinmi
Bende tr gelince saçlarimi boyatacagim evde olunca bakım yapilmiyoki canim efenin peşinde koşturmaktan ama bir yere gidince susleniyorum bekarken iki saat süslenirdim evlenince yarim saate indi
Araba kendi araban oluyo istediğin zaman durursunuz ama uçağı havada durduramayiz hosteslere veririm onlar bakar
ben bu zamana kadar bütün aslanlarla anlaştım özellikle bayan aslanlarla yükselenden dolayı herhal:) ama erkek aslanlarla hiç geçinemem babam erkek aslan ondan biliyorum illa benim dediğim olacak deriz birbirimize ALlahtan eşim aslan değil koçaslanlarla anlasmak zordur canim ya hele aslan aslanla hic anlasamaz bence anneyiz diye ankasiyoruz
Günaydın cnm benim maşallah kuzuna ne güzel uyumuş annesi. biz de 4 buçukta uyandık yedi gibi tekrar uyuyp sekizde uyandık tabi ben işe geldim.
buarada kızlar bişey sorcam hepinize. benim bal böcüğü çok zor kaka yapar yani dört gün beklediğimiz olur. ek gıda ya geçtiğimizden beri genelde günde bi kaez yapıordu ama dün dört kez yaptı bugün de aynı performans devam gibi. acaba ishal olmuşda ben anlamıo alabilir miyim neye göre karar vercez çok sıvı bi durum yok ama bilemedim ki.buarada ben çıkıorum bal böcüğüme gidiorum öğleden sonra okurum cevaplarınızı inş.
ek besinlere zeytinyağı veriyo musun canım ben evelsi gün kaka yapmıyo kabız oldu koyun kakası gibi yapacak diye her şeyine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ekledim o gün 3 kere yaptı hemde kıvamı gayet normaldi sıvı cır cır olmadığı sürece sıkıntı yok bazen 3 kere yapcak bazen 1 kere bazen hiç yapmayacak annem az kaka yapınca yarıyodur sıkıntı yapma kendine demişti o benim tek tesellim :)))Günaydın cnm benim maşallah kuzuna ne güzel uyumuş annesi. biz de 4 buçukta uyandık yedi gibi tekrar uyuyp sekizde uyandık tabi ben işe geldim.
buarada kızlar bişey sorcam hepinize. benim bal böcüğü çok zor kaka yapar yani dört gün beklediğimiz olur. ek gıda ya geçtiğimizden beri genelde günde bi kaez yapıordu ama dün dört kez yaptı bugün de aynı performans devam gibi. acaba ishal olmuşda ben anlamıo alabilir miyim neye göre karar vercez çok sıvı bi durum yok ama bilemedim ki.buarada ben çıkıorum bal böcüğüme gidiorum öğleden sonra okurum cevaplarınızı inş.
hmmmmmm iş için bakım yapıyorum ama eşime inat için süsleniyorum kendisi bana yaşlı şişman teyzelere benziyorsun dediği için çok fena bozuğumben de bekarken işe gideceğimde erkenden kalkardım ya şimdi on dakika önce kalksam yetiyo bu eşimin tutumundan da kaynaklanıyo aslında ya neyse
efe yabancılık çekmiyosa ver gezdirsinler bişi olmaz ama ucak havalanırken mutlaka ya su içir ya da emzir canım kulakları için ben arabayla gitmemize rağmen çanakkale mersin arası karım 1600 fark edince her yükselişte su içirdim emzirdim
Ne veriyorsun sen canim kahvaltı olarak)
17 sinde doğum günüm canim teşekkür ederim yinee:))
bende bayan aslanlara katlanamiyorum dunyayi ben yarattim havalari kibirleriben bu zamana kadar bütün aslanlarla anlaştım özellikle bayan aslanlarla yükselenden dolayı herhal:) ama erkek aslanlarla hiç geçinemem babam erkek aslan ondan biliyorum illa benim dediğim olacak deriz birbirimize ALlahtan eşim aslan değil koç
3-4 adet bebe biskuvisi
elma ve kayisi az miktarda
labne ve 2-3 gunde bir yumurta sarisi
aslinda bugun findik cevizde koymam lazimdi ama unuttum yarin onlarida koyacagim
3-4 adet bebe biskuvisi
elma ve kayisi az miktarda
labne ve 2-3 gunde bir yumurta sarisi
aslinda bugun findik cevizde koymam lazimdi ama unuttum yarin onlarida koyacagim
neredeyse aynı gün doğacakmısız cananım benimde 10 ağustos 1986 :)günaydın anneler.. biz bu gece hiç ağlamadık güzel uyuduk ama saat 5 te gözlerimizi açtık saat 6 buçukta tekrar yattık sekizde kalktık sersem gibiyim yaaa bu kız beni yaşlandırdı dileekefem bana abla değil teyze de sen
kasım annelerinin çoğu da ağustosta doğmuş ha ben de 12.08.86 doğumluyum
bi de 3 yıl önce bugün istemeye geldiler beni yüzükler takıldı 3 yıl önce filinta gibi kızdım şimdi şu halime bak şişme balon gibiyim saçlar ağardı döküldü nolacak benim bu halim menapoza mı girecem nedir
ama kendimize gelmemiz lazım kendimi iyi hissetmek için eşim öğleden sonra gelince kuaföre gidecem saçlarımı kestirecem boyatacam rana 6,5 aylık oldu ya artık boyatabilirim kaşlar maşlar bi şekile girsin cuma iş başı sonuçta:))
bu arada merak etme efe gayet iyi olacak 10 saat uzun ama rana 14 saat çekti :) hemde arabayla uçak falan görmedi kuzum daha :))
bende bayan aslanlara katlanamiyorum dunyayi ben yarattim havalari kibirleri
belkide benim tanidigim aslanlar oyledi bilmiyorum ama zor burc aslan
bebe bisküvisi hazır mı markası ne
ben 3 kere yaptım tutmadı olmadı ben de hero baby aldım onları yiyo şeker var ama napim ya amaan insan ne vereceğini de şaşırıyor valla
Günaydın canimm:))neredeyse aynı gün doğacakmısız cananım benimde 10 ağustos 1986 :)
ya bende sana soracaktım bizde muhtemelen önümüzdeki ay gidicez mersine 9-10 saat sürüyor siz gece mi çıktınız rana ne yaptı araba koltuğuylamı gittiniz oof uyudumu ne kadar uyudu (farkındaysan piskopata bağladım )
günaydın kızlar geçmişi okumaktan size dönemedim bi türlü ya kızlar erdemimi sünnet ettirmeyi düşünüyorum ve sanırım haftaya sünnet yaptıracam ben çokkorkuyorum ya ne zormuş onun canının acıyacağını düşünmek bile beni mahvediyor çok kolay diyorlar ama işte annelik yüreğim kaldırmıyor bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah
ben akrep kadınlarında gördüm dediğini ama belki karşılaştığımız kadınlarda vardır sıkıntı canım ben hiç öyle değilim ama burcumu da çok seviyorum niyeyse aslan galatasaraylıyım ya ondan mı ne :)) aslan burçlu bi fenerbahçeliyle çok dalga geçmişliğim olmuştur
benim kızım yay burcu mesela insanları sevmiyo şimdiden bakıcımız bile senin kızın insanları sevmiyo dedi bağrına basamazsın benim kızımı sıkıca sarılamazsın bak ben bile annesine bile izin vermiyo direniyo huy huy değişiyo insanlar burçla alakası var mı yok mu bilemedim
demek bize katlanamıyon hee ozcanan gel bak bize katlanamıyormuuuuşşşşş
neredeyse aynı gün doğacakmısız cananım benimde 10 ağustos 1986 :)
ya bende sana soracaktım bizde muhtemelen önümüzdeki ay gidicez mersine 9-10 saat sürüyor siz gece mi çıktınız rana ne yaptı araba koltuğuylamı gittiniz oof uyudumu ne kadar uyudu (farkındaysan piskopata bağladım )
günaydın kızlar geçmişi okumaktan size dönemedim bi türlü ya kızlar erdemimi sünnet ettirmeyi düşünüyorum ve sanırım haftaya sünnet yaptıracam ben çokkorkuyorum ya ne zormuş onun canının acıyacağını düşünmek bile beni mahvediyor çok kolay diyorlar ama işte annelik yüreğim kaldırmıyor bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah
ben akrep kadınlarında gördüm dediğini ama belki karşılaştığımız kadınlarda vardır sıkıntı canım ben hiç öyle değilim ama burcumu da çok seviyorum niyeyse aslan galatasaraylıyım ya ondan mı ne :)) aslan burçlu bi fenerbahçeliyle çok dalga geçmişliğim olmuştur
benim kızım yay burcu mesela insanları sevmiyo şimdiden bakıcımız bile senin kızın insanları sevmiyo dedi bağrına basamazsın benim kızımı sıkıca sarılamazsın bak ben bile annesine bile izin vermiyo direniyo huy huy değişiyo insanlar burçla alakası var mı yok mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?