- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.781
demi yaa ne güzel de :)) benim de yıkar ya ama yer yok asacak yıkayacak biz verdik halıları tertemiz geldi kurtuldum o derttenmasallah kız kocan ıyı yıkıyo halıları
hoşbuldum canımm nasılsıın:)hosgeldın canım
kız rana park ın mudavımlerınden oldu desenebız daha sıftah yapamadık ama enkısa zamnda goturecem kuzuma napacak bakalım
onlarda bılıyolar ağızlarnın tadını heralde
canımsın sağolasın bişi olmadığ sürece her gün gelirim selam vermeden yatmam canım benim ama sizden de aynı performansı bekliyorum özellikle gececilerden :))merak ederim tabi canımalıştırdın kendine bi gün gelmesen bişi oldu sanıyorum
ay çok şükür yedi öyle mutlu oldum ki anlatamam. maşallah diyim bugün iştahı güzeldi kaşık mamasını da yedi.
ohh valla banane benim de annem gelsin yaaa(
nasıl oldun daha iyimisin
selamlar güzel annecikler.. nasılsınız
anneannemiz geldi bugün
erdemciğe çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin
senin ki de güzelmiş canım. kaç senedir al al alcak bişi kalmamıştırbiz daha ilk defa beraber kutlayacaz. geçen sene ben annemlerdeydim o burdaydı ayrıydık yani.
ay ne güzel mertur annesiyle beraber demek.
selamlar güzel annecikler.. nasılsınız
anneannemiz geldi bugün
erdemciğe çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin
demi yaa ne güzel de :)) benim de yıkar ya ama yer yok asacak yıkayacak biz verdik halıları tertemiz geldi kurtuldum o dertten
hoşbuldum canımm nasılsıın:)
alp tuğrayı bence hemen götür bayılacak gör bak bizim kız kahkaha atıyo kendi kendime konuşuyo falan sabaha kadar salla sıkıntı yok:)) artık salıncağı görünce kollarını kaldırıyo haspam
canımsın sağolasın bişi olmadığ sürece her gün gelirim selam vermeden yatmam canım benim ama sizden de aynı performansı bekliyorum özellikle gececilerden :))
masallah kız kocan ıyı yıkıyo halıları
Helal valla esine bizimki cok gaza getirirsem.hali koltuk siler hadi guclu guclu fakan dersem haki yikatmaya godiyo zaten
Cnm haka hastanedeler erdemimin boncuk kakassini bekliyolar
Yarencim eşim araştırıyor. erdem için candida olabilir dedi. candidaysa immun yetmezlik olabilirmiş. bende kan tahlilinin temiz olduğunu söyledim. şimdi tekrar araştırıyor
utandım iyi mi dün ben o kadar çizelge yapayım da kutlamayayım demi çok ayıp valla utandım sağol canım arkadaşım sizin de geçmiş 7. ayınız kutlu olsunhoşgeldin canım 7.ayınız kutlu olsun
est. canım benim olacak o kadar şımarıklık falan değil çıkışlı ol hep inşallah :)Inisli cikisli cnm ay simariklik benimki he
demi yaa ne güzel de :)) benim de yıkar ya ama yer yok asacak yıkayacak biz verdik halıları tertemiz geldi kurtuldum o dertten
hoşbuldum canımm nasılsıın:)
alp tuğrayı bence hemen götür bayılacak gör bak bizim kız kahkaha atıyo kendi kendime konuşuyo falan sabaha kadar salla sıkıntı yok:)) artık salıncağı görünce kollarını kaldırıyo haspam
canımsın sağolasın bişi olmadığ sürece her gün gelirim selam vermeden yatmam canım benim ama sizden de aynı performansı bekliyorum özellikle gececilerden :))
bız ıyıyız canım emınım sende cok mutlusundur annen gelmıs gozun aydın
Hanımlar bı ona yardım edıyo zaten yapsın benım bugun anaö ağladı o öğlen 3 e kadar yattı tosun. Yarında 2 yolluk yıkadı mı 1 tane kalıyo gerıye. Sevıyo su işlerini dizlerini sıvayıp gırıyo içine. Aman nazar değmesın popolarınızı kasıyın kızlar :)))
Hanımlar bı ona yardım edıyo zaten yapsın benım bugun anaö ağladı o öğlen 3 e kadar yattı tosun. Yarında 2 yolluk yıkadı mı 1 tane kalıyo gerıye. Sevıyo su işlerini dizlerini sıvayıp gırıyo içine. Aman nazar değmesın popolarınızı kasıyın kızlar :)))
Masalla diyelim cnmmm
sevıyosa yapsın canım tabı
emınım cok yorulmusundur ev ısı bıtmıyo malesef esıne değmesın canım
Bı hızlandınız pur hızlandınız masallah yetısemıyorum kızlar sıze :)
Gözümden uyku akıyo ama burdan da kopamıyom :)
utandım iyi mi dün ben o kadar çizelge yapayım da kutlamayayım demi çok ayıp valla utandım sağol canım arkadaşım sizin de geçmiş 7. ayınız kutlu olsun
est. canım benim olacak o kadar şımarıklık falan değil çıkışlı ol hep inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?