2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yarencim eşim araştırıyor. erdem için candida olabilir dedi. candidaysa immun yetmezlik olabilirmiş. bende kan tahlilinin temiz olduğunu söyledim. şimdi tekrar araştırıyor

masallah kız kocan ıyı yıkıyo halıları
demi yaa ne güzel de :)) benim de yıkar ya ama yer yok asacak yıkayacak biz verdik halıları tertemiz geldi kurtuldum o dertten
hosgeldın canım
kız rana park ın mudavımlerınden oldu desene bız daha sıftah yapamadık ama enkısa zamnda goturecem kuzuma napacak bakalım
onlarda bılıyolar ağızlarnın tadını heralde
hoşbuldum canımm nasılsıın:)
alp tuğrayı bence hemen götür bayılacak gör bak bizim kız kahkaha atıyo kendi kendime konuşuyo falan sabaha kadar salla sıkıntı yok:)) artık salıncağı görünce kollarını kaldırıyo haspam
canımsın sağolasın bişi olmadığ sürece her gün gelirim selam vermeden yatmam canım benim ama sizden de aynı performansı bekliyorum özellikle gececilerden :))

senin ki de güzelmiş canım. kaç senedir al al alcak bişi kalmamıştır biz daha ilk defa beraber kutlayacaz. geçen sene ben annemlerdeydim o burdaydı ayrıydık yani.

ay ne güzel mertur annesiyle beraber demek.

Cnm ondan degilde cocuklar hastaydo cikamdim onceden kapar yareni cikardim
Kahvalti ismarladim sahil kenarinda iyi oldu

ıyıyım canım sen nasılsın
goturecem canım enkısa zamanda
buarada tarhanamı ısterım
bıde 7. ayınız kutlu olsun ranamı operım

Son düzenleme:
masallah kız kocan ıyı yıkıyo halıları

Helal valla esine bizimki cok gaza getirirsem.hali koltuk siler hadi guclu guclu fakan dersem haki yikatmaya godiyo zaten
Cnm haka hastanedeler erdemimin boncuk kakassini bekliyolar

Hanımlar bı ona yardım edıyo zaten yapsın benım bugun anaö ağladı o öğlen 3 e kadar yattı tosun. Yarında 2 yolluk yıkadı mı 1 tane kalıyo gerıye. Sevıyo su işlerini dizlerini sıvayıp gırıyo içine. Aman nazar değmesın popolarınızı kasıyın kızlar :)))

Yarencim eşim araştırıyor. erdem için candida olabilir dedi. candidaysa immun yetmezlik olabilirmiş. bende kan tahlilinin temiz olduğunu söyledim. şimdi tekrar araştırıyor

Himm dicem ama dr teriminxe konusmussun cnm.ya dr rota dan suphelenmis kkaka yapmadigina tahlil yapamamislar
Ama dun 3 kere ishal seklinde yapmis sabah bi daha yok oysaki ben hepnishal olur saniyodum yanlis bilirmisim.o hastaligi
Bak bu verileride ver vnm

hoşgeldin canım 7.ayınız kutlu olsun
utandım iyi mi dün ben o kadar çizelge yapayım da kutlamayayım demi çok ayıp valla utandım sağol canım arkadaşım sizin de geçmiş 7. ayınız kutlu olsun
Inisli cikisli cnm ay simariklik benimki he
est. canım benim olacak o kadar şımarıklık falan değil çıkışlı ol hep inşallah :)

geliyos ya kıs yetmiyo mu yoksaa memnun kalmadın herhal performansımızdan:44:

Masalla diyelim cnmmm

sevıyosa yapsın canım tabı
emınım cok yorulmusundur ev ısı bıtmıyo malesef esıne değmesın canım

benim kızım da bugün çok mızmızdı.kucaktan inmedi bütün gün.o değil kınaya gitmemiz lazım izinvermedi ki bi şey giyeyim.kocadan hayır yok zaten o ayrı bir dert.neyse ki sağolsun arkadaşım geldi eceyi 5 dk tuttu da çıplak gitmekten kurtuldumkınada da 2 çocuklu anne olarak başarılı buldum kendimi.orda bulduğum bir öğrencime kızımı verip attım kendimi piste.toplasan2-3 dk oynadım ama baya stres attım.

aman ne utanıyon sen hediye bile yaptın kızçeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…