2012 kasım bebekleri büyüyor..

Nur sakın bağlamadan çıkma cnm ya eşini bekle yada dene bağlıya bilirsen sen bağlaki bağlıyamıyacak bişey yok bence..
Kız onlar bağlıyosa bizde bağlarız herhalde..
Dimniama:):)

Eger kucaginda fistik olmassa baglarsib hem kadinlarin kafasi daha cok calisiyo bu tur onularda

Kizlar buyuk arava koltuklarina gecen varmi aranizda bizim yarenden var yeni almicz

kızlar beysalım aradı erdemımı yıen yatırmışlar cok kusmus
rabbım dermansız vermesın ama o kadar uzuluyorum kı anlatamam ıkımzınde sınırlerı bozuldu telde duşunun sonunu
offf offff ne olur dua edelı kızlar yavrum toparlansın hemencık

Kizlar merhabalar hasta olan bebisimize cok gecmis olsun dualarimiz onunla ins hemen cikar hastaneden allahim annesine sabir versin cok zordur eminim
Biseu sorabilirmiyim bebisler nekadar yoyo kizlar mesela yatim su bardagi yiyo benim kizim sizce iyimi yoksa yavas yavas fazlalastiriyimmi tecrubeli anne songul den hen cvp bekliyorum :)

canim Allahim sifa versin erdeme en kisa zamanda iyilessin insallah acaba enfeksiyon mu varmis ondanmi kusuyomus
haber alirsan bizide haberdar et tatlim

çok üzüldüm ya küçücük serum falan takmışlardır küçücük kollarına.ama en azından kontrol altında olduğundan annesinin biraz içi rahattır.inşaallah en kısa sürede toparlanır erdemimiz

eger kucaginda fistik olmassa baglarsib hem kadinlarin kafasi daha cok calisiyo bu tur onularda

kizlar buyuk arava koltuklarina gecen varmi aranizda bizim yarenden var yeni almicz

canım bence artık koyula bbiirler sonuçta oturuyolar..

offf ya allahım biran önce erdemim iyileşsinyaaa bende akşam ararım allahım beysalımada sabır versin..

merhaba teyzoşlar...
nasılsınız bakalım....erdem bebek niye hastanede yatıyor ya çok üzüldüm..toparlansın hemencecik neyi varsa...
yanıyor adana valla günlerdir...özledim herkesi...

cnm merhaba sende benı gıbı gece kalmışsın

ılk dısoınızmı usttenmı cıkıyo genelde alttan cıkaar bak sen mınıge

erdem cıkmıs hastaneden kusması vardı yavrumun cok

Yok cnm ilk 2 dişimiz alttan çıktı.3.dişimiz üstten çıkıyor

Amin kizlar antibiyotikli serum takmislar o biince sivi takviye beysal ile konustugimdan beri icime bi slklnti dustu nefes alamiyorum sanki birlikte aglastik
Sanirim benimde icimde birikti

canım bağlamadan koyma sakın.araba koltuğunu bağlamak çok zor değil canım modelini bilmiyorum ama emniyet kemeri arkadaki yerlerden geçerek bağlanıyor çoğu.

Nur sakın bağlamadan çıkma cnm ya eşini bekle yada dene bağlıya bilirsen sen bağlaki bağlıyamıyacak bişey yok bence..
Kız onlar bağlıyosa bizde bağlarız herhalde..
Dimniama:):)

Eger kucaginda fistik olmassa baglarsib hem kadinlarin kafasi daha cok calisiyo bu tur onularda

Kizlar buyuk arava koltuklarina gecen varmi aranizda bizim yarenden var yeni almicz

kızlar sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra netten videosunu izledim. çok kolaymış bağlamak ama uğraşasım gelmedi. yine aldım kızımı çıktım dolmuşla gittik babamızın hediyesini aldık geldik.

Rabbim şifa versin en kısa zamanda erdemimize. çabucak toparlansın inşallah. çok üzüldüm yaa hastanede yatmak çok zor. en zoru da onları öyle serumlu falan görmek. hiç bi bebişimiz hasta olmasın inşallah

Amin kizlar antibiyotikli serum takmislar o biince sivi takviye beysal ile konustugimdan beri icime bi slklnti dustu nefes alamiyorum sanki birlikte aglastik
Sanirim benimde icimde birikti

beysal ıcın cok zordur emınım yavrum benım ya kucucuk ellerıne serummu bağlamıslar
rabbım bugunlerı hayrlı bısekılde atlatmasyı nasıp eder ıns erdemım bıran once ıyılesır
nasıl bu kadar hasta olmuskı acaba

neden kimse gelmemiş:26: ben de bi hevesle gelmiştim herkes burdadır diye. çook yoruldum bugün yarına hazırlık yaptım. kocacım işlerini bitirir de gelir inşallah. gelmezse yandım o kadar şey boşa gider

özcanan hiç uğramadın bugün çok merak ettim seni önemli bişey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…