- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.741
günaydın canlarım dün hastaneden çıktık ama erdem hala rahatsız duruma göre ttekrar yatıracam dedi doktor bakalım ben işteyim annemde erdem yemek yemiyormuş bakalım bekliyorz inşallah devam etmez
kızlar beysalım aradı erdemımı yıen yatırmışlar cok kusmus
rabbım dermansız vermesın ama o kadar uzuluyorum kı anlatamam ıkımzınde sınırlerı bozuldu telde duşunun sonunu
offf offff ne olur dua edelı kızlar yavrum toparlansın hemencık
rabbım dermansız vermesın ama o kadar uzuluyorum kı anlatamam ıkımzınde sınırlerı bozuldu telde duşunun sonunu
ayy ayni bizim kiz mmmm diye agzi kapali agliyo dunden beri bencede kendilerini guvende hissediyolar tatlum
eger kucaginda fistik olmassa baglarsib hem kadinlarin kafasi daha cok calisiyo bu tur onularda
kizlar buyuk arava koltuklarina gecen varmi aranizda bizim yarenden var yeni almicz
cnm merhaba sende benı gıbı gece kalmışsın
ılk dısoınızmı usttenmı cıkıyo genelde alttan cıkaar bak sen mınıge
erdem cıkmıs hastaneden kusması vardı yavrumun cok
maşallah kuzuya devamı gelsin inş.:)
cnm benim dr da sorun olmaz demişti. zaten çoğu dr direkt gözlük önerio lense sıcak bakmıo. amaaan tatlım birinin dediği diğerini tutmuo ki malesef
bağlamadan düşer cnm bence aman diyim
canım bağlamadan koyma sakın.araba koltuğunu bağlamak çok zor değil canım modelini bilmiyorum ama emniyet kemeri arkadaki yerlerden geçerek bağlanıyor çoğu.
Nur sakın bağlamadan çıkma cnm ya eşini bekle yada dene bağlıya bilirsen sen bağlaki bağlıyamıyacak bişey yok bence..
Kız onlar bağlıyosa bizde bağlarız herhalde..
Dimniama:):)
Eger kucaginda fistik olmassa baglarsib hem kadinlarin kafasi daha cok calisiyo bu tur onularda
Kizlar buyuk arava koltuklarina gecen varmi aranizda bizim yarenden var yeni almicz
Amin kizlar antibiyotikli serum takmislar o biince sivi takviye beysal ile konustugimdan beri icime bi slklnti dustu nefes alamiyorum sanki birlikte aglastik
Sanirim benimde icimde birikti
Kimsecıkler yok nerdesınız hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?