- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.801
böyle zevkli oluyo amaöbür türlü f5 e bas dur bişi yok sıkılıyo insan
ıyıyım canım sen nasılsın
goturecem canım enkısa zamanda
buarada tarhanamı ısterım
bıde 7. ayınız kutlu olsun ranamı operım
kız öyle değil gelmeyince haber vermemezlik etme diye dedim sen de bigün gülmezsen merak ederim canımcımgeliyos ya kıs yetmiyo mu yoksaamemnun kalmadın herhal performansımızdan:44:
Ben telden gırıyorum sayfa yenıleyıp duruyorum :))) Allah muhabbetımızı artısın :))
benim kızım da bugün çok mızmızdı.kucaktan inmedi bütün gün.o değil kınaya gitmemiz lazım izinvermedi ki bi şey giyeyim.kocadan hayır yok zaten o ayrı bir dert.neyse ki sağolsun arkadaşım geldi eceyi 5 dk tuttu da çıplak gitmekten kurtuldumkınada da 2 çocuklu anne olarak başarılı buldum kendimi.orda bulduğum bir öğrencime kızımı verip attım kendimi piste.toplasan2-3 dk oynadım ama baya stres attım.
ben de iyiyim canım valla rana iyi bugün o iyi olunca ben de iyi oluyorum tüm yorgunluğum gidiyo canım çıkıyo çalış git gel ama rana herşeye değer ya bugün öğldeen sonra babası baktı ama ben gelince yine başladı ağlamayaamaan neyse o iyi olsun da gerisi boş
:130::130::130::130::130: tarhana hele bi gelsin fazla isteyecem zaten
kız öyle değil gelmeyince haber vermemezlik etme diye dedim sen de bigün gülmezsen merak ederim canımcım
mesela ben maya 887 yi ve carmenaresi çok merak ediyorum hiç gelmiyolar artık
benim kızım da bugün çok mızmızdı.kucaktan inmedi bütün gün.o değil kınaya gitmemiz lazım izinvermedi ki bi şey giyeyim.kocadan hayır yok zaten o ayrı bir dert.neyse ki sağolsun arkadaşım geldi eceyi 5 dk tuttu da çıplak gitmekten kurtuldumkınada da 2 çocuklu anne olarak başarılı buldum kendimi.orda bulduğum bir öğrencime kızımı verip attım kendimi piste.toplasan2-3 dk oynadım ama baya stres attım.
ben de iyiyim canım valla rana iyi bugün o iyi olunca ben de iyi oluyorum tüm yorgunluğum gidiyo canım çıkıyo çalış git gel ama rana herşeye değer ya bugün öğldeen sonra babası baktı ama ben gelince yine başladı ağlamayaamaan neyse o iyi olsun da gerisi boş
:130::130::130::130::130: tarhana hele bi gelsin fazla isteyecem zaten
kız öyle değil gelmeyince haber vermemezlik etme diye dedim sen de bigün gülmezsen merak ederim canımcım
mesela ben maya 887 yi ve carmenaresi çok merak ediyorum hiç gelmiyolar artık
böyle zevkli oluyo amaöbür türlü f5 e bas dur bişi yok sıkılıyo insan
hem 2 cocukla kınaya gıt hem oyna masallah canım
canım ılk defamı goturdun oyle bıyere ece denız ı bızımde cumartesı var duğun naoıcaz bakalım ılk defa oyle bı ortama gırecek alp tuğra
hem 2 cocukla kınaya gıt hem oyna masallah canım
canım ılk defamı goturdun oyle bıyere ece denız ı bızımde cumartesı var duğun naoıcaz bakalım ılk defa oyle bı ortama gırecek alp tuğra
Insallah sorun cıkarmaz canım kı ömür ceyda ınsanlardan kacıyodu bı ara evde sureklı benı gore gore dunya benden ıbaret sandı kuzum :)
hem calısıysun hem rana hem ev hem es yorulursun tabı canım
ama onlar ıcın katlanıcaz onlar mutlu olsunlarda
evet canım ilk defa gittik.ses de baya fazlaydı ama hiç rahatsız olmadı kızım.sadece uykusu gelince kaçtık.ama toplamda 1.5 saat kaldık.inşaallah alp tuğra da sorun çıkarmaz.
hatta emerken şemmame çalmaya başlayınca bir dönüp dikkat kesilişi vardı ki anlatamam.babamız müziği çok sever ve sürekli yüksek sesle dinler.şarkıyı duyunca tanıması beni çok şaşırttı
haha halada gıdıcez ınat la degılm ı ohh ogrencıyıde bulmuş
bız ablamla 4 çocukla çıkıyoruz esım hayran kalıyı
evet canım ilk defa gittik.ses de baya fazlaydı ama hiç rahatsız olmadı kızım.sadece uykusu gelince kaçtık.ama toplamda 1.5 saat kaldık.inşaallah alp tuğra da sorun çıkarmaz.
hatta emerken şemmame çalmaya başlayınca bir dönüp dikkat kesilişi vardı ki anlatamam.babamız müziği çok sever ve sürekli yüksek sesle dinler.şarkıyı duyunca tanıması beni çok şaşırttı
ayy çok sevindim yaaa ben de çok istiyorum öyle bi yere gideyim ece deniz durdu mu ya rana hayatta gitmez hele kalabalık kına falan ayy herhalde ağlama krizine girer biz de piste birlikte çkıarız:))) teyzemin oğlunun ve halamın kızının düğünü var ikisine de gitmeyecem düğün görmeyi oynamayı özledim başarılı anne sen iki çocuğu idare edebilecek kadar becerikli bi annesin
iş ve rana yoruyo ama artık eşi takmıyorumbazen niye evlendim ki diyorum resmen yaaa
yemek yerken seksenler başladı özette burayı görmedim dedim bi bölümünde aaa geçen hafta çok güzeldi izlemedin mi sen dedi döndüm ben ranaya bakıyodum dedim.. küstü küsme sebebi de şu : imalı konuşmuşum o hiç bakmıyomuymuş
mübarek madem bakıyon( ranayı ayağımda sallayıp beşige birlikte yatırıyoruz bu aralar çünkü uyanıyo ) bugün niye gelmedin de rana 3 kere uyandı ben yatırırkençok sinirliyim de çaktırmıyorum
iş ve rana yoruyo ama artık eşi takmıyorumbazen niye evlendim ki diyorum resmen yaaa
yemek yerken seksenler başladı özette burayı görmedim dedim bi bölümünde aaa geçen hafta çok güzeldi izlemedin mi sen dedi döndüm ben ranaya bakıyodum dedim.. küstü küsme sebebi de şu : imalı konuşmuşum o hiç bakmıyomuymuş
mübarek madem bakıyon( ranayı ayağımda sallayıp beşige birlikte yatırıyoruz bu aralar çünkü uyanıyo ) bugün niye gelmedin de rana 3 kere uyandı ben yatırırkençok sinirliyim de çaktırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?