2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben geldim cnm sohpet etmeye ihtiyacim var
Dogumgunu haziirlifimi cnm hediye ne aldin

burdayımmm geldım ama yok kımse

Hayirli aksamlar kizlar
Mdrcnn halilar bittimi

Bugun bızde bı kopukluk var bı turlu bulusamıyoz
Yok canım nerden kocıs yıkıyo halıları ne zaman canı ısterse 1 tane yıkayıp bırakıyo bende hc karısmıyom yıkasın her işi biz mi yapcaz. Salon temızledım bugun sadece yatak odası ıle mutfak kaldı onlarda bıterse tamamdır. Bayrama mayrama bı daha temızlık yapmam.
Songul erdem nasıl olmus haberın varmı

geldim rana anca uyudu kızlar nabiyünüz

aman da aman katreinur beni merak mı edermişsin sen sağol canım benim valla işlerim bitse de foruma bi girseydim diye diye yoruldum yahu

biz iyiyiz çok şükür sıkıntımız yok geziyoz habire ama çok sıcak sallanıyoz parkta çok hoşumuza gidiyo sabaha kadar sallansak yorulmayız babası salıncak farz oldu dedi amcaya girecek azcık salıncak parası ama canımız sağolsun demi

berra yemiş çorbayı top top et olsun kuzuya ben de öğlen kıymayla topalak gibi yaptım ama yumurta koymayı unuttuğum için toplar dağıldı patatesi önce koymuştum çook az soğan kıyma pirinç un kimyon nane koydum ama dağılınca etli patates yemeği olmuş ranaya yoğurtla yemiş ama çok ısrar etmemşiler akşam da ben muzlu şeftalili muhallebi yaptım yedi ama eskisi gibi değil bien kruvasan yedi bi de dışarda ayy deli etti beni yaa bu bebekler neden yasakları yemek istiyolar onu anlamıyorum fitil oluyorum heee

masallah kız kocan ıyı yıkıyo halıları

hosgeldın canım
kız rana park ın mudavımlerınden oldu desene bız daha sıftah yapamadık ama enkısa zamnda goturecem kuzuma napacak bakalım
onlarda bılıyolar ağızlarnın tadını heralde

merak ederim tabi canım alıştırdın kendine bi gün gelmesen bişi oldu sanıyorum

ay çok şükür yedi öyle mutlu oldum ki anlatamam. maşallah diyim bugün iştahı güzeldi kaşık mamasını da yedi.

Helal valla esine bizimki cok gaza getirirsem.hali koltuk siler hadi guclu guclu fakan dersem haki yikatmaya godiyo zaten
Cnm haka hastanedeler erdemimin boncuk kakassini bekliyolar

selamlar güzel annecikler.. nasılsınız
anneannemiz geldi bugün
erdemciğe çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin

Aaa ne kadar guzel ben bu sene esime ilk defa bisey alamdim kahvti ismarladim:)

Merturun annesi gelmid

senin ki de güzelmiş canım. kaç senedir al al alcak bişi kalmamıştır biz daha ilk defa beraber kutlayacaz. geçen sene ben annemlerdeydim o burdaydı ayrıydık yani.

ay ne güzel mertur annesiyle beraber demek.

hoşgeldin canım 7.ayınız kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…