- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.761
neden kimse gelmemiş:26: ben de bi hevesle gelmiştim herkes burdadır diye. çook yoruldum bugün yarına hazırlık yaptım. kocacım işlerini bitirir de gelir inşallah. gelmezse yandım o kadar şey boşa gider
özcanan hiç uğramadın bugün çok merak ettim seni önemli bişey yoktur inşallah
songül özcananla görüştün mü merak ettim
Ben geldim cnm sohpet etmeye ihtiyacim var
Dogumgunu haziirlifimi cnm hediye ne aldin
Cnm gorustm en son disaridan geldik demisti problem yokti
Aa mertur gelmedo hic bi yoklayim
iyi aksamlar kızlar herkese sızlerı beklıyorum nezamandır ıkı sohbet edelım dıye geldınz sonunda
burdayımmm geldım ama yok kımse
Hayirli aksamlar kizlar
Mdrcnn halilar bittimi
evet canım hediye dün demiştim ya sihirli kupa yaptırdım. çok bişey değil ama farklı olsun diye düşündüm.
Bugun bızde bı kopukluk var bı turlu bulusamıyoz
Yok canım nerden kocıs yıkıyo halıları ne zaman canı ısterse 1 tane yıkayıp bırakıyobende hc karısmıyom yıkasın her işi biz mi yapcaz. Salon temızledım bugun sadece yatak odası ıle mutfak kaldı onlarda bıterse tamamdır. Bayrama mayrama bı daha temızlık yapmam.
Songul erdem nasıl olmus haberın varmı
geldim rana anca uyudu kızlar nabiyünüz
aman da aman katreinur beni merak mı edermişsin sensağol canım benim valla işlerim bitse de foruma bi girseydim diye diye yoruldum yahu
biz iyiyiz çok şükür sıkıntımız yok geziyoz habire ama çok sıcak sallanıyoz parkta çok hoşumuza gidiyo sabaha kadar sallansak yorulmayız babası salıncak farz oldu dedi amcaya girecek azcık salıncak parası ama canımız sağolsun demi
berra yemiş çorbayıtop top et olsun kuzuya ben de öğlen kıymayla topalak gibi yaptım ama yumurta koymayı unuttuğum için toplar dağıldı patatesi önce koymuştum çook az soğan kıyma pirinç un kimyon nane koydum ama dağılınca etli patates yemeği olmuş ranaya yoğurtla yemiş ama çok ısrar etmemşiler akşam da ben muzlu şeftalili muhallebi yaptım yedi ama eskisi gibi değil bien kruvasan yedi bi de dışarda ayy deli etti beni yaa bu bebekler neden yasakları yemek istiyolar onu anlamıyorum fitil oluyorum heee
aman da aman katreinur beni merak mı edermişsin sensağol canım benim valla işlerim bitse de foruma bi girseydim diye diye yoruldum yahu
biz iyiyiz çok şükür sıkıntımız yok geziyoz habire ama çok sıcak sallanıyoz parkta çok hoşumuza gidiyo sabaha kadar sallansak yorulmayız babası salıncak farz oldu dedi amcaya girecek azcık salıncak parası ama canımız sağolsun demi
berra yemiş çorbayıtop top et olsun kuzuya ben de öğlen kıymayla topalak gibi yaptım ama yumurta koymayı unuttuğum için toplar dağıldı patatesi önce koymuştum çook az soğan kıyma pirinç un kimyon nane koydum ama dağılınca etli patates yemeği olmuş ranaya yoğurtla yemiş ama çok ısrar etmemşiler akşam da ben muzlu şeftalili muhallebi yaptım yedi ama eskisi gibi değil bien kruvasan yedi bi de dışarda ayy deli etti beni yaa bu bebekler neden yasakları yemek istiyolar onu anlamıyorum fitil oluyorum heee
Aaa ne kadar guzel ben bu sene esime ilk defa bisey alamdim kahvti ismarladim:)
Merturun annesi gelmid
Bugun bızde bı kopukluk var bı turlu bulusamıyoz
Yok canım nerden kocıs yıkıyo halıları ne zaman canı ısterse 1 tane yıkayıp bırakıyobende hc karısmıyom yıkasın her işi biz mi yapcaz. Salon temızledım bugun sadece yatak odası ıle mutfak kaldı onlarda bıterse tamamdır. Bayrama mayrama bı daha temızlık yapmam.
Songul erdem nasıl olmus haberın varmı
Aaa ne kadar guzel ben bu sene esime ilk defa bisey alamdim kahvti ismarladim:)
Merturun annesi gelmid
ohh valla banane benim de annem gelsin yaaa(
nasıl oldun daha iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?