- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.841
Bende kacıyoz hatunlar gözlerım kapanıyo vucudumu hıssetmıyo zaten:)))) herkese ve tüm bebişlere allah rahatlık versın......
bız olsak yemeyız ıste o yemeğı
bu erkeklerı gercekten anlamıyorummmm
aman bizim nerdeyse 10 yıl oldu artık çok takmıyorum.ilk zamanlar daha basit eksikliklerine o kadar çok üzülürdüm ki hatayı kendimde arardım.şimdi alıştım.yeri gelince lafımı da sokuyorum rahatlıyorum.yoksa kafayı yedirtir bunlar insana.
bizim de yarın aşımız var.geçen ay hepatiti yaptırmamıştım aynı bacağa 2 aşı olmasın diye.hemşire yapıştı bırakmadı 1 hafta sonra 2 hafta sonra derken yarına kadar erteledim.çünkü 2 aşı arası da 30 günden az olmamalıymış.aman int.araştırdıkça insan daha mı çok yıpranıyor bilemmeedim ki ben.
senın bayağ olmus canım bı anlatsan neler dokulur neler yıllar gecıyo bızdende neler goturuyo
ınsan zaman gectıkce alısıyo takmyosun artık herseyı ama o sorunda oyle hep kalıyo
bu evlılık zor gercekten canım senın oğlun kac yasında
bıde ozel olmazsa kac yasındasın
aman ben gelene kadar kaçışlar olmuş
kızlar tatıle gıden varmı aranızda
evet canım arastırdkca dahacok karısıyo ınsanın kafası enıyısı cok arastırmıcan bıde ınternette yazan hersey doğru olmuyo
ben yaptrmsym canm aynı bacaktan olduda bıttı
aman ben gelene kadar kaçışlar olmuş
kızlar tatıle gıden varmı aranızda
canım oğlum 7.5 ben de 32 yaşındayım
ınternete kldıysak yandık asısız çocuk zature olabılrmıs su cıcegınde yıkılmıstımm
Allah bağıslasın kuzularnı canım
genc anne sayılırsın benım daha ılk
sağol bi tanem gençlik pek kalmadı ama oğlumu 25 yaşında doğurdum.sonra 2. hiç düşünmedim ta ki oğlum kardeş isteyene dek.ama şimdi ara ara 3.yü yapsam nasıl olur diye aklımdan geçmiyor değil.urfada olmak beni etkiledi sanırım
sağol bi tanem gençlik pek kalmadı ama oğlumu 25 yaşında doğurdum.sonra 2. hiç düşünmedim ta ki oğlum kardeş isteyene dek.ama şimdi ara ara 3.yü yapsam nasıl olur diye aklımdan geçmiyor değil.urfada olmak beni etkiledi sanırım
ay benimki de yarın gidiyor 3 gün yok ben de özlermiyim acaba
kerahat girecek kalk kıl:))) bizim burda 22 :40 ta okunuyo ezanı bekliyorum resmen okunsun da kılayım hemen diye çok zor oluyo ya 2 sene önce vanda erkenden okunurdu ohh biz bi doğru yeri tutturamadık ki ya çok doğu ya çok batı :)) neyse gittim ben
kıl canım sımdıden Allah kabul etsın banada nasıp etsın
waws sen kaç yaşındaydın canım
evet canım etkılemıs
gozun kesıyomu 3. cuyu bakabıleceksen yeteceksen neden olmasın ama
evet canım etkılemıs
gozun kesıyomu 3. cuyu bakabıleceksen yeteceksen neden olmasın ama
özlersin özlersinsenin ki nereye gidiyo canım
bak biz tam ortadayız buraya geliinn doğru yer istiyosan:)
amin canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?