2012 kasım bebekleri büyüyor..

selimciğim uyumamıştı yıkayayımda uyutayım dedim. sohbet koyulaşmış burası yanıyor sıcaktan selim i iki kere yıkıyorum . ilki öğleleyin . şampuanıyla yıkıyorum diğeride akşam yatmadan önce. o zaman sürekli su döküyorum üzerinden. küvetinde su yükselmeye başlayınca elini şap şap bir vuruyor kii halı üstüm başım sırılsıklam yeni uyuttum sizinkiler üçüncü rüyalarındalar tabi

doğumdan korkmasam ben de düşünebilirim ayy 2. oldu da 3. düşünüyorumm

ben oğlum doğduğunda 2 .yapın mutlaka diyenlere içten içe kızardım.doyasıya oğlumla ilgilenmek ve tek çocuk annesi olmak isterdim.ama zaman geçince oğlum kardeş istemeye başladı.ve kızım dünyaya geldi.Allahıma bin şükür 2sinin sevgisi de çok ayrı ve çok güzelmiş.gözlerine baktıkça iyi ki doğurmuşum diyorum.kısacası tek çocuğu olanlar 2.yi mutlaka düşünün şartlarınız müsaitse

hımm calısıyosan zorlanıyosundur canım ben calısmıyoken boyleysem
bua arada bıtek calısmayan bı ben bıde yaren heralde

İyi geceler güzel anneler nasılsınız?
Rabbim beysala sabır erdeme de şifa versin. Tez zamanda hastaliktan kurtulurlar inşallah.
Mertur gözün aydın cnm annenle güzel günler geçirirsin i
inşallah.

Kızlar bugün ev baya kalabalıkti. Defne öğle yemeği olan bezelyeyi yemedi. Aç aç uyudu. O uyurken benim canım hosmerim çekti.tam yaptık yerken jy

uyandı. defne de hosmerim yedi nedense bu bebekler kendisine yapılani değil de büyükler için olanlari seviyorlar.

selamlar güzel annecikler.. nasılsınız
anneannemiz geldi bugün
erdemciğe çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin

gözün aydın cnm hoşgeldi annaneniz nereden geldi bayağı kalacakmı bari?
ayy ne çok sordum değilmi..

Yarencim eşim araştırıyor. erdem için candida olabilir dedi. candidaysa immun yetmezlik olabilirmiş. bende kan tahlilinin temiz olduğunu söyledim. şimdi tekrar araştırıyor

umarım bişey çıkmaz erdemcikte..

roto vürüsü aşısı olmamışmı erdem cnm peki?

Aman canım bosver kuserse kussun canını da sıkma bunların hepsı aynı hammaddelerı odun sadece ısımlerı değişik :)

hahahahahah bunu çok tuttum cnm aynen katılıyorum..

herkeze günaydın kızlarrrrrrrrrr:
umarım herkes iyidir
erdemim nasıl oldu acaba çok meraktayım..özcenanım rananın 7. ayı kutlu olsunallahım 70lı yaşlarını göstersin..

Kizlar herkese gunaydin
Kotu vi gece gecirdim ruyamda ben mutfaktaydim arasin aglama sesi geldi heekes salona kostu bagirmalarla eltimin kizi arasin gozunu cikarmisto aras nasil agkiyodi kan icinde
Ay bi uyandim.basladim.aglamaya sabaha karsi esim.cok sicsk diye yan odaya gecmisti onu cagirdim.korkumdan zor sakinlestirdi
Ay rabbim evlatlarimizi korusun hala etkisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…