- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.521
bakarız canım bebiş olunca sana gelirsem yedek almıcem yanıma senin bebişinkilerden veririsinn
al işte bi annem daha :)) tamam kundaklıycaz yada elleri bağlıycaz anlaşıldı
ay ben son aylara geleyim yeterki herşeyine razıyımm göbüş çok şişince bebişin ayağı eli dışardan tutulacak kadar çıkıyomuş annemde şimdi bana soruyo bebeği kundak yapçanmı diye bende nebilim dedim bebeğin her yeri hamur gibi olur diyo biz yapardık diyo 1hafta 10 gün falan siz napçeniz
gel cnm bizde bütün bebeişlere yetecek kadar cici var ehuehue....
Canım bunların adı ne kundak mı? bi de nerden aldın güzelmiş gerçekten.. bende sorayım yarın ama ne dicem kundak mı?
daha önce görmüştüm çok güzel sıkı sararmı acepp
evet bırakıp gitmiş resmen...bide ev kalabalık oluyo ya oda insanı çok boğuyomuş..aslında düşünüyorumda evde sürekli birilerinin dolaşması benide boğar yaaa..sürekli misafir sürekli ses..bi ayağını uzatıp bebeğinle yatamıyosun zaten adapte olamamışsın henüzz..
aklın yolu bir kızım alla allaaa:))) mesela bi tülbentle sadece kollarını sarabilirsin çok sıkmadan..daha rahat uyur böylece..ayyy annesinin minik kuşu bi gelsiinndeeeeee...yawrum beniimmmmmmm...ama ayakta sallamak falan yok..alışsın uyumaya kendi kendine..
Eki Görüntüle 300095 Eki Görüntüle 300094
biri kalın dışarı çıkarken için alındı diğeri ince evde kullanmak için ....
Bende hem ayakta hem beşikte sallamak istemiyorum ya sallandıkça bebeklerin beyin hücrelerini sarsıyomuş ondan hepimiz böle manyağızinşallah sallamadan uyumaya alışırlarda gerek kalmaz..
Maşşallahh ben senın dedıklerını tuketsem akrep nalan gıbı olmstum:))) meyve yıosm elma yıorum ayva yıorum kestım mandalnyı bazn nar yıorum cevz 1 tane yıorum aralrda 3 5 badem atıorum okkaa aksmda corba salata seklı yapıorum ekmegı kestm ztn kahvaltıda serbest okka:)))
Ayy o kalabalığı hiç düşünmek bile istemiyorum şimdi herşeye karışıcaklar çoluk çocuk doluşucak bebeği almak istiycek,aklıma geldikçe kabuslar görüyorum zaten.şimdiden yok illa sarı giydir,illa sarı battaniyeye sar da sarılık olmasın diye başladılar.ben çıldırırım gibi geliyor.
ya ben kimseye vermek istemiyorum oğlumuuuuu...hem elleri pis mi temiz mi..tam en özen gösterilmesi gereken zaman ilk 40 günnn..
merhaba arkadaşlar
ben 26+5 haftalığım 24. haftamda 50 gram şeker yüklemesinde tokluk 166 çıktı. 1 hafta diyet yaptım. 1 hafta sonra 100 gram yüklemede de 2 değeer yüksek çıktı. şimdi biraz daha sıkı diyet yapıyorum. kendime ölçüm aleti aldım. yemeklerden 2 saat sonra ölçüm yapıyorum. en fazla 120 çıktı. bu aletlet güvenilir sonuç veriyor mu?sizler ne zaman ölçüm yapıyorsunuz. açlık ve tokluk kaç olmalı bilgi verirseniz sevinirim.
?
Ben de istemiyorum ama başıma gelicekleri de biliyorum yani,kesin söylenicem hepsine artık anlarlarsa...En sinir olduğum da minicik bebeği çoluk çocuğun eline vermek,şimdiden söylüyorum valla ben vermem öyle her isteyene diye ama bakalım nolcak.
Ben de istemiyorum ama başıma gelicekleri de biliyorum yani,kesin söylenicem hepsine artık anlarlarsa...En sinir olduğum da minicik bebeği çoluk çocuğun eline vermek,şimdiden söylüyorum valla ben vermem öyle her isteyene diye ama bakalım nolcak.
kundak diilde ellerini uyurken battaniyesiyle sarmayı düşünüyorum..çünkü ellerini kıpırdattıkça uyanıyo bebekler..azıcık ellerini aşağıya alırsan daha rahat uyuyolar
bende kesşn söylenicem..hatta söylenmekle kalmayadabilirim..çocuğa bebek verilmezki zaten..bizde bi kuzenin kızı var küçük 11 yaşında..onada vermem zaten..büyüsün öyle alırsın derim..
Ben de vermem diyorum ama görcez bakalım dinliycekler mi.O yine büyükmüş benim görümcemin kızı yeter zaten 4 yaşında şimdiden bebek doğsun ben sizde kalcam diyo.Diğerlerini hiç saymıyım 4-11 e kadar her yaş mevcut(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?