- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.061
guzell hatunlar gunaydınnnnnlarr :)) nasılsınız ıunsallah az bulantılı bı gun gecer yada hıc bulantısız :))
sabah su ıcmaya kalktım yatak odasına tekrar gelırken basım bır dondu anlatamam hayatımda ılk defa yasadım boyle bır seyı kapıyla duvara tutunmaya calıstım ama gerı gerı gıttım esım hemen yataktan kalktı sese benı tuttu yatırdı sankı deprem oluyodu heryer yuce rabbım gostermesın yıkılıyodu gıbıme geldı cok korktuk anlatamam
geçmiş olsun canım tansiyonun düştü herhalde inşallah bi daha olmaz
sagol canım ya cok korktuk cok kotuydu yuce rabbım kımsenın basına vermesınnn sen nasılsınnn
guzell hatunlar gunaydınnnnnlarr :)) nasılsınız ıunsallah az bulantılı bı gun gecer yada hıc bulantısız :))
sabah su ıcmaya kalktım yatak odasına tekrar gelırken basım bır dondu anlatamam hayatımda ılk defa yasadım boyle bır seyı kapıyla duvara tutunmaya calıstım ama gerı gerı gıttım esım hemen yataktan kalktı sese benı tuttu yatırdı sankı deprem oluyodu heryer yuce rabbım gostermesın yıkılıyodu gıbıme geldı cok korktuk anlatamam
Günaydın hanımlar... Sizin göğüsleriniz aciyormu? Ben de sadece hafif sislik var onun disinda hicbirsey yok normal mı acaba? Buarada ben et, balık, tavuk ve yumurtadan acayip tiksiniyorum. Özellikle balık beni bitiriyor.
çok çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz ve bu karmaşık duygularımı benimle paylaştığınız için.. bu nasıl bişey bilmiyorum kim olduğumuzu bilmeden birbirimizin duygularına cevap verebilmek ama harika bişey tüm samimiyetimle söylüyorum sizi çok sevdim iyiki varsınız belki sanal ortam ama yakınımdakilerden çok daha gerçekçi duyguları paylaştığımıza inanıyorum ve bunu bize sunan kadınlar kulübüne de çookk teşekkürler....
:))) canım tatıl gununun tadını cıkar :))
merhaba arkadaşlar.
bnde aranıza katılmk isterim. allah nasip ederse bebeğime 31 martta kavuşacağım.
gerçi daha kendisini görmedim amapazartesi inşallah bi sorun çıkmazsa kalp atışını ve bebeğimi grcem...
merhaba arkadaşlar.
bnde aranıza katılmk isterim. allah nasip ederse bebeğime 31 martta kavuşacağım.
gerçi daha kendisini görmedim amapazartesi inşallah bi sorun çıkmazsa kalp atışını ve bebeğimi grcem...
merhaba arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar..ben de Allah kısmet ederse inş mart annesi olacağım...dün gittim doktora kanda çıktı ama keseyi göremedik henüz..haftaya tekrar gideceğim inşallah..biraz karışık duygular içerisindeyim..sanırım daha çok yeni ondan kaynaklanıyor..Rabbim hepimize sağlıklı güzel bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin...
hoşgeldin canım
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
hoşgeldin aramıza lugesman
benim bebişim de inş 31 mart doğumlu olcak... sen keseyi grdün mü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?