2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn herkese mutlu bir hafta sonu dilerim...

MİNİKLER inşallah canım çarşambaya göreceksin bebişini rabbim büyük dualarımız seninle

geçmiş olsun canım tansiyonun düştü herhalde inşallah bi daha olmaz

sagol canım ya cok korktuk cok kotuydu yuce rabbım kımsenın basına vermesınnn sen nasılsınnn

korkma canım bir daha olmaz inşallah bende iyiyim canım saol ben hep söylüyorum bulantım falan yok hiç hatta şüpeleniyorum neden yok diye :) sadece uykum çok geliyor gündüzleri o kadar inşallah herşey normaldir.

canım ne guzel normaldır merak etme bende oglumda hıc anlamamıstım nasıl hamılelık gecırdıgımı bulantım olmamıstı ama bu cok farklıı :)))

Günaydın hanımlar... Sizin göğüsleriniz aciyormu? Ben de sadece hafif sislik var onun disinda hicbirsey yok normal mı acaba? Buarada ben et, balık, tavuk ve yumurtadan acayip tiksiniyorum. Özellikle balık beni bitiriyor.

Son düzenleme:
canım valla benım ılk hamılelıgımdede oyleydııı ama bu hamıleleıgım cok bulantılı gecıyoo tadını cıkar hamılelıgının ne guzel hıc bı sıkıntın yok :))

tıksındıgın seylerı sakın yeme baska seyler ye zorlaMA kendını

Günaydın kızlar hissediyorum bugün güzel bir gün olacak.Yorucu bir iş haftasından sonra rahat rahat uyuyup istediğin saatte uyanmak gerçekten paha biçilemezhelede benim gibi yaz miskinleri için

merhaba arkadaşlar.
bnde aranıza katılmk isterim. allah nasip ederse bebeğime 31 martta kavuşacağım.
gerçi daha kendisini görmedim ama pazartesi inşallah bi sorun çıkmazsa kalp atışını ve bebeğimi grcem...

Günaydınlarrrrrrrrr.......

canım geçmiş olsun. normal olmalı canım. dikkatli ol. uzanırken, kalkerken ani kalkışlar yapma. evdede bu aralar tek kalmamaya çalış canım.

Günaydın hanımlar... Sizin göğüsleriniz aciyormu? Ben de sadece hafif sislik var onun disinda hicbirsey yok normal mı acaba? Buarada ben et, balık, tavuk ve yumurtadan acayip tiksiniyorum. Özellikle balık beni bitiriyor.

canım benimde göğüslerim sızlıyor. şiş ve kahve rengi fazlalaştı.

canım şuan bizi birbirmizden başka kimse anlayamaz. aynı zamanlarda herşeyi yaşıyoruz ve hepimizinde bilmediği mutlaka bişeyler çıkıyor. özellikle 2. anneliği olan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. herzaman pozitif enerjileriyle bizi bilgilendiriyorlar. bende sizlerle sohbet etmekten çok mutluyum. dularımız herzaman seninle. inanıyorumki yiğenimizi çarşamba günü göreceksin. doktor kötü bir durum olsaydı zaten bir kaç şey söylerdi ama ümitsiz konuşmamış. gönlünü ferah tut arkadaşım...

:))) canım tatıl gununun tadını cıkar :))

bütün hafta şu iki günün gelmesini bekledim çıkarmazmıyım tadını :))
Bütüngün ayaklarımı uzatıp tv izlemeyi düşünüyorum şimdilik planım bu :))) hava çok sıcak 2 gündür nefes almak bile çok zor koçişte çalışıo bugün ( çıkıp deli gibide alışveriş yapasımda var ama bu sıcakta imkansız koçişi beklim belki o gelince çıkar alırız yeni ciciler tekbaşıma bu sıcakta çıkmim :))))

hoşgeldin canım

hoşgeldin aramıza lugesman

benim bebişim de inş 31 mart doğumlu olcak... sen keseyi grdün mü.

merhaba arkadaşlar..ben de Allah kısmet ederse inş mart annesi olacağım...dün gittim doktora kanda çıktı ama keseyi göremedik henüz..haftaya tekrar gideceğim inşallah..biraz karışık duygular içerisindeyim..sanırım daha çok yeni ondan kaynaklanıyor..Rabbim hepimize sağlıklı güzel bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin...

hayırlı olsun canım ben de hünüz göremedim keseyi henüz erken dedi dr um. yarın gidecez.. son adet tarihime göre 35 günlük olcak yarın. senin son adetin nezmandı

teşekkür ederim arkadaşım..inş hepimize..benim son reglim 20 hazirandı..25 temmuzda olmam gerekiyordu (35 günlük regl sürem)5 gün geçmişti doktora gittiğimde görünmez dedi doktor..bakalım haftaya gel dedi inş haftaya görürüz ikimizde:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…