2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben 9. haftaya gircem geçen haftalar bulantıdan yerlerde sürünüyodum hiçbişe yiyemiyodum doktorumun verdiği bulantı ilacından aldım yarım olarak dayanamdım bi yandan bulantı bi yandan hiçbişe yiyemiyom karnım aç sürünüyodum.10 dk içinde bulantıdan eser kalmadı ve çok güzel yemek yiyebildim çok etkili bi ilaç piyasadaki en etkili ilaç yarım içmeme rağmen hemen kesti.ama çok zorunlu kalmadıkça almıyorum doktorum bi zararı yok alabilirsin dedi ama ilaç nihayetinde

slm kızlar uzun zamandır çok halsiz olduğum için internete giremiyodum bugün bi fırsat buldum başımın ağrısı beni çok rahatsız ediyor heralde sıcaktan... başıma soğuk su dolu şişe falan koyuyorum biraz rahatlatıyor..

selam güzel anneler bu ne sıcaktır böyle dayanamıyoruz artık bulantısı ve baş ağrısı yaşan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum yavrularımız için herşey mecbur dayanacağız biz 6. haftamızdayız allaha çok şükür henüz bulantımız ve baş ğrımız yok bu benim 2 hamileliğim 1.5 yaşında bir oğlum var ve onun peşinden devamlı dolanmak zorundayım yani benim durumum daha zor
bu arada dün yazmayı unutmuşum muhtemel doğum zamanımız 10 mart ilk doğumum sezeryan olduğu için mecbur yine sezeryan olacak

selam kızlar geceleri uyuyamıyorum ; sağ tarafıma yatmaya alışmışım
sağ tarafıma yatınca da sanki kasıklarım geriliyor gibi oluyor !
hergece böyle..

KızLar hosgeldiniz ne güzel benimde ikinci hamileliğim
Benimde oğlum 2007 Mart cocuğu :)) şimdi bile daha erkenmiydi sorarken kendime sizleri duyunca demek değilmiş diyorum daha küçük bebisleriniz bilerekmi kaldınız kizlar

tamam canım seni kaydedeyim. maşallah sende erken davrananlardansın:)) Allah bağışlasın oğlunu.

benimde 2. hamileliğim 2 yaşını biraz geçmiş bir kızım var inan benim durumumda zor ama tabiki katlanacağız....
oh ohh sende erkencisin.. şimdi bide 2 yaş sendromu yaşıyordur( benim kızımda 23,5 aylık çok fenayız çoookkk(
ama oyuncak bebeğiyle oynamayı çok seviyor. inşallah ilerde Rabbim izin verirse kardeşiyle de oynar,sever...
selam kızlar geceleri uyuyamıyorum ; sağ tarafıma yatmaya alışmışım
sağ tarafıma yatınca da sanki kasıklarım geriliyor gibi oluyor !
hergece böyle..
canım ben geceleri sıcaktan uyuyamıyorum. bugünde eşime artık yavaş yavaş değiştirelim yerimizi dedim.çünkü bende alışkınım sağa dönmeye ve şimdi ters tarafa yatmam lazım

hoşbulduk canım ben hep arası az olsun isterdim istediğim gibide oldu allaha şükür birde oğluma tedaviyle hamile kalmıştım ondan biraz acele ettik allaha şükür bu kendiliğinden oldu

uzun süredir giremiyorum..işler hastaneler yüzünden...
Bizde bugün 7+1 haftalık olduk :)
Perşembe günü ilk kalp atışlarını duydukk :) Harika bir duygu minik kelebeğimin kalbi baya hızlı atıyordu 146 hızında dedi ama ben anlamadım :/
Şuan bebeğim gayet iyiymiş ve boyu 1 cm olmuş :)
düşük riskim içinde progestan hapına devam :/ 1 kutu daha bitir sonra bırak dedi..
bu ilaç beni mafediyor :/
yine dediği şey ilişki yasak

bide benden bi sürü test istemişti..bi kaçında yüksek çıktı tekrar yaptırdım bakalım inşallah bu sefer temiz çıkar :/
resmen bütün herşeyi incelediler tam 10 tüp kanım gitti walla ama bebişim için değer

rubella diye bir test istedi onu devlet hastaneleri yapmıyormuş özelde yaptırdım 75 tl baydımm :/
devlet hast.olmasa napıcaktık bilemiyorum artık herşey para :/

sizdende kapsamlıı testler istedimi doktorlarınız..benim resmen her hastalığımı araştırıyorlar :/

uyku derdi çok zor :/ artık gündüz uyuyarak tamamlarıss.. :)
kızlar folik asit bitene kadar mı kullanılmalı yoksa belli aya kadar mı?? siz vitamine geçtiniz mi ? benim kuzenim balık yağı da iç dedi ama ben almadım daha...

normalde 8 hafta sonunda folik aside gerek kalmıyormuş ama doktorlar 12 haftaya kadar için diyorlar. şuan bende sadece folik asit kullanıyorum.. zaten aylardır alışkanlık oldu artk
balık yağı daha sonra kullanılır heralde.bu sıcaklarda midemizi daha fazla yorar ve bulandırır sanki.:26::26: ben ilkinde kullanmamıştım.

maaşşaaalah bebeğine ne güzel kalp atışlarını duymuşsun cnm bende dün duydum kalp atışlarını pıttık pıttık atıyordu ama biz 6+2 günüğüz geçen hafta sağlık ocağına gittiğimde 2tüp kan aldılar genel kan sayımı felan yaptılar ölee kapsamlı bir şekilde yapılmadı canım ama kapsamlı yapılması daha iyi en azından herşeyi araştırıyorlar
düşük riskin mi var canım kanama felan mı ?
benim ilk hamileliğim öle geçmişti 3 ay boyunca progestan kullanmıştım ve ilişkide hamilelik sonuna kadar yasaktı (

canım bu hamileliğimde bende uykudan eser yok uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum gece bile bu arada ben folik asitle beraber vitaminde kullanıyorum dr.um elevit verdi ama balık yağı konusunda bir bilgim yok cnm

Ohh maşallah sen erken duymuşsun kalp atışlarını
Walla o kadar çok kan verdimki sadece bi kaç değerim yüksek çıktı onuda doktor tekrarlayalım işimizi garantiye alalım dedi..inşallah yeni sonuçlar iyi çıkar..sağlık ocağı açıkcası benimle kapsamla ilgilenmedi oraya kağıtlı değilim diye sanırım :26:

Evet 5.haftadan itibaren düşük tehlikem başladı..önce kahverengi lekenmem vardı sonra pembeye sonrada kırmızıya döndü..bi gece kanamam oldu..doktorum hemen bu ilacı verdi..şuan kesenin etrafındaki kanama azalmış bi süre daha o ilacı kullanıcam
aman bebeğim iyi olsunda napalım herşey onun için şuan sağlıklı olsun başka bişi istemem

çok geçmiş olsun bende de ara ara oluyor baş dönmesi hatta yatarken sürekli eşime deprem mi oldu diyorum :)
anne karnında yaşama yolculuk izle & anne karnında yaşama yolculuk full izle
kızlar bunu ızlemeyenler kesınlıkle ızlemelı harıka bısey nasıl duygulandım anlatamam
çok güzel bir paylaşım olmuş izlerken çok duygulandım.. çok teşekkürler :)
çok teşekür ederim artık ben de pozitif düşünüyorum :)
çok güzel ifade etmişsin valla annemin kıymetini daha çok anladım
allah yardımcın olsun canım bu halde evde zaman zor geçiyor allah çalışan anne adaylarının yanında olsun inşallah

kızlar izmir yanıyor resmen nem oranı %83 lerde nefes almakta zorlanıyorum alerjik astım hastasıyım zaten :S mide bulantımda çok arttı hiçbişi yiyemiyorum evdede yalnızım :18:

kızlar izmir yanıyor resmen nem oranı %83 lerde nefes almakta zorlanıyorum alerjik astım hastasıyım zaten :S mide bulantımda çok arttı hiçbişi yiyemiyorum evdede yalnızım :18:

buralarda yanıyor canım tokattayım ama aslen izmirliyim ağustosun 20 de geleceğim allah nasip ederse annemlerde diyor çok sıcak ne yapacaksın bakalım buralarda diye allah yardımcınız olsun

buralarda yanıyor canım tokattayım ama aslen izmirliyim ağustosun 20 de geleceğim allah nasip ederse annemlerde diyor çok sıcak ne yapacaksın bakalım buralarda diye allah yardımcınız olsun

inşallah ağustosa kadar böyle gitmez havalar canım yaa gerçekten çok zorlanıyorum :S akşama doğru çıkıp klima bakıcaz dayanamıyorum artık

Kızlar benim idrarımda enfeksiyon çıktı bir hafta oldu ama doktor hala ilaç vermedi, idrar kültürü istedi onu da yaptırdım şimdi kendisine ulaşamıyorum, bebeğe zararı olur mu acaba

:) bende tokatlıyım ama bursada yaşıyorum tokatta nem olmadığı için sıcağı da çok bunaltmıyor bence bizde temmuz başında tokattaydık akşamları en azından serin oluyodu ve buraya geldiğimzde sıcaktan uyuyamamıştık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…