- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.081
teşekkürler cnımm
sağolun arkadaşlar hoşblduk
keseyi inşallah ayın 1 de görcez cnm pazartesi günü bekliom heyecanla...
aynen ben de heyacanla yarını bekliyrorum. Kan değerime de bakılcak inş görürüz hepimiz keseyi.
Keseden sonra kalp atışlarını duyacakmıyım stresi başlıyor. Biz de stres bitmetecek 9 ay boyunca. Hamile kalmadan önce de acaba bu ay tuttu mu, değerlendirebildik mi vs vardı.
Kadın olmak, anne olmak ne kadar zormuş.
Ama herşeye değer bence bebiş için
aynen ben de heyacanla yarını bekliyrorum. kan değerime de bakılcak inş görürüz hepimiz keseyi.
keseden sonra kalp atışlarını duyacakmıyım stresi başlıyor. biz de stres bitmetecek 9 ay boyunca. hamile kalmadan önce de acaba bu ay tuttu mu, değerlendirebildik mi vs vardı.
kadın olmak, anne olmak ne kadar zormuş.
ama herşeye değer bence bebiş için
aynen sana katılıyorum canım zaten hayatta böyle bişey sanırım hep bişeyleri bekleyeceğiz yok evlenelim yok bebek olsun inşallah hayırlısıyla doğurursak yok büyüsün yok yürüsün yok okula gitsin allah bitirmesin ömür böyle tatlı telaşlarla geçsin inşallah kadınlar ve anneler olarak sanırım biz yönetiyoruz hep hayatı ve düzeni rabbim hepimize uzun sağlıklı ömürler versin sevdiklerimizle ve telaşlarıyla umutlarımız hiç bitmesin...
Aramıza hoşgeldin canım, söylediğin şeyleri bizlerde yaşıyoruz.. özellikle uykuuuuukızlar 6 hafta 3 günlük hamileyim ama çok bulantılarım başladı halsizlik sizdede varmı
Günaydın Esmacım, çook geçmiş olsun ve bununla kalsın inşallah.. bende ara da oluyor ama seninki kadar değil. Aman iyiki eşin evdeyken olmuş.. Allah korusun ya yalnız olsaydın, oğluşun görse korkardı yavrum yaa.guzell hatunlar gunaydınnnnnlarr :)) nasılsınız ıunsallah az bulantılı bı gun gecer yada hıc bulantısız :))
sabah su ıcmaya kalktım yatak odasına tekrar gelırken basım bır dondu anlatamam hayatımda ılk defa yasadım boyle bır seyı kapıyla duvara tutunmaya calıstım ama gerı gerı gıttım esım hemen yataktan kalktı sese benı tuttu yatırdı sankı deprem oluyodu heryer yuce rabbım gostermesın yıkılıyodu gıbıme geldı cok korktuk anlatamam
Canım hoşgeldin aramıza.. İnşallah pazartesi herşeyi tastamam görürsün hayırlısıyla.merhaba arkadaşlar.
bnde aranıza katılmk isterim. allah nasip ederse bebeğime 31 martta kavuşacağım.
gerçi daha kendisini görmedim amapazartesi inşallah bi sorun çıkmazsa kalp atışını ve bebeğimi grcem...
Canım sende hoşgeldin.. inşallah haftaya sende hayrılısıyla görürüsün keseyi. belki kalp atışları bile görünür.merhaba arkadaşlar..ben de Allah kısmet ederse inş mart annesi olacağım...dün gittim doktora kanda çıktı ama keseyi göremedik henüz..haftaya tekrar gideceğim inşallah..biraz karışık duygular içerisindeyim..sanırım daha çok yeni ondan kaynaklanıyor..Rabbim hepimize sağlıklı güzel bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin...
inşallah grcez hayırlısıyla bebişlerimizide kalp atışlarınıda. dediğiniz gibi bebeiş için herşeye değer valla. isteyen herkese nasip eder rabbim inşallah.
ben bata 5 gün kala öğrendm bebeğimi ilk değerim 19.52 idi 2 gn sonra değerim 86 oldu ve doktorum ikiz olama ihtimali yüksek dedi.
daha bi heycanlyım görmek için tek bebekmi görcem çift bebekmi... rabbim sağlıklısını versin inşallah...
günaydın anneler..gerçi öğlen oldu ama ben daha yeni yazabildim
esmacım g eçmiş olsun bana da çok oluyor bu hamileliğimde ama o kadar şiddetli değil ben de kızımda çok rahattım hiç anlamadım nasıl geçtiğini sadece 1 kere midem bulanmıştı o kadar..ama bunda sürekli bir tiksinme ve koku hassasiyeti ve baş dönmesi var..özellikle ekşi şeyleri hiç yiyemiyorum dün dışarda bir salata yedim içinde ekşi bişeyler varmış allahım nasıl fena oldum az daha oracıkta çıkaracaktım..baş dönmesi de öyle hep deprem oluyor sanıyorum bakıyorym sallanan bişey varmı diye..ama olsun tatlı geliyor bana bunlar bebeğimiz sağlıklı olsun da ben onlar için herşeye katlanırım..
bugün de magazinde gördüm esra erolun oğlu olmuş ay nasıl gözlerim doldu maaşallah diyeyim çok şekerdi minicik mavilerin içinde ya...
benim bulantım bu günde çok fazla dr un yazdığı ilacı alayım dedim 2. eczanedede yok iş çıkısı bakıcam artık bulantı için ilaç aldınızmı bekledinizmi ben çok fenayım 2-3 gündür yawww :2:
Canım normal bizdede halen devam ediyo dayanacağız başka yolu yok ilk 3 ay gecene kadarKızlar benim 5. haftadan itibaren sürekli midem bulanıyor. Çok erken değil mi ya, ne zaman geçecek bu bulantılar, işyerinde çok zorlanıyorum işten çıkmayı bile düşünüyorum hatta, hiç iyi değilim
günaydın anneler..gerçi öğlen oldu ama ben daha yeni yazabildim
esmacım g eçmiş olsun bana da çok oluyor bu hamileliğimde ama o kadar şiddetli değil ben de kızımda çok rahattım hiç anlamadım nasıl geçtiğini sadece 1 kere midem bulanmıştı o kadar..ama bunda sürekli bir tiksinme ve koku hassasiyeti ve baş dönmesi var..özellikle ekşi şeyleri hiç yiyemiyorum dün dışarda bir salata yedim içinde ekşi bişeyler varmış allahım nasıl fena oldum az daha oracıkta çıkaracaktım..baş dönmesi de öyle hep deprem oluyor sanıyorum bakıyorym sallanan bişey varmı diye..ama olsun tatlı geliyor bana bunlar bebeğimiz sağlıklı olsun da ben onlar için herşeye katlanırım..
bugün de magazinde gördüm esra erolun oğlu olmuş ay nasıl gözlerim doldu maaşallah diyeyim çok şekerdi minicik mavilerin içinde ya...
Tamam canım yat dinlennKızlar ben çıkıyım fenalaştım yine, kusura bakmayın
ay canım senin sekizinci haftada hala bulanıyor mu ben de çok fenayım ve benim daha altı haftalıkne zaman geçicek acaba, ben daha ilaç almadım çünk doktorumla randevuma bir hafta var
Canım ben kullanıyorum bulantı hapı ondan önce doktorun serum takiyodu 4 gündür küsmüyorum zma bulanıyor midem hap fayda etmiyo bana malesef
benim 6 haftalıkken yoktu bi şey ya senin bulantı erken başladı yada benimkiilaç yazdı ama mecbur kalmadıkça kullanma dedi o yüzden kararsız kaldım
bebişim adı ne senin ilacın ? Kararsızım eve gitsem yatsam geçecek ama işten çıkcam şimdi yol uzun hava sıcak yolsa kusarım falan diye korkuyomallahım inşallah sağ salim eve ulaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?