- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.481
2.side cok güzel cnm iyigünlerde kullanın bende şimdi pijama ve gecelik siparişi vericem nette daha uygun dışarıda gezdim bugün aynı ürünler daha pahalı...ve ben netten daha rahat alışveriş yapıyorum kapıya kadar geliyo
ben bugün 2 tane nevresim takımı daha aldım cotton box birisini netten bulabildim...
Eki Görüntüle 303026 bunun fiyatı 25 tl.
diğer ekleyemediğim 15 tl.
toplamda 3 tane nevresim takımımız oldu...
merhaba arkadaşlar..
ailecek gidip geldik hastaneye:))
tam ben gittim muayene saatimde doktorun ameliyatı çıkmış acil ona gitti. biraz bekleyelim geç kalırsa başka doktora yönlendirelim dediler tamam dedim. o arada kızım için sıra alıp onu gösterdim doktora. ve malesef kızımda reflü varmış( ilaç başladık, 1 ay kullanıp kontrole götürücez.. inşallah düzelir bu sürede. eğer düzelmezse gastroskopi mi ne ondan yapılacakmış (mideye hortum salma)
ordan çıktık, doktorumu sordum gelmemiş beni başka doktora yönlendirdiler, şeker testim yapıldı. saat 15:30 da sonuç almaya gidicez.
arabamızın arka camı düşüyordu eşimde onu yaptırmaya gitti, inşallah yetişir 3:30 a kadar.
kızımdayken bu şekerli sudan midem çok fena olmuştu ama bu kez çok rahattım.
inşallah sonucumda iyi çıkarda iyice rahatlarım
ben bugün 2 tane nevresim takımı daha aldım cotton box birisini netten bulabildim...
çok beğendim çok tatlı güle güle uyusun bebişin bunların içinde :)
hayırlı olsun cnm bende bakıcam nevresimlerine
Yerım onu ben canım annem benm durmadn bıseyler bulup getırıo bana ALLAH onu basımdan eksık etmesınKocama kalsa gecen tahtadan raylı tren setı alcktı ona artı 3 yas oyuncak:))) Tamm bende bakıorum oyuncak ama aklm kesıo sımdı almamam gerktıgı o onun ayrımını yapmıo:)) dunde dedıkı bı lıste yap alalım ufaktan dedım tmm yapım daaa lıste yapamıorum kaldım boyle ne alcm ben bu mınık pıtırcıga:))
Aynen hem vakıt gecer hem manen daha guzl olur hem daha uygn olr olrda olurr hele o nıyetle bı gıdım neler alcm neler ıcımden derya baykal cıkartcam:))))
Bende 2-3 saattir sol kalbimin altı yani göğüs altı ve göbeğin bittiği yani sütyenin alt tarafı o kısımda bir ağrı var baskı gibi acaba bebekmi sıkıştırıyor...
Bende 2-3 saattir sol kalbimin altı yani göğüs altı ve göbeğin bittiği yani sütyenin alt tarafı o kısımda bir ağrı var baskı gibi acaba bebekmi sıkıştırıyor...
canım benimde sabahtan beri sağ gögüs altım uyuşuk pantolon lastiği çıkmış gibi lastiğide indirdim aşağı yok yani geçmiyo bi türlü bebek büyüdükçe artar demişti bana dr seninde öyle olabilir
bizim şuan oturduğumuz ev dublex üst katta bi daire. altla üstü ayırdık..kısmi bi ayrılık şimdilik inşallah en geç seneye ev alıp çıkıcaz başka eve ama böyle bile herşey güzel 2 ayrı daire oldu alt üst..bir süre böyle idare etcez işte..
Evet canim 5 parca 3 bine aldik biz toplamda
Herkese iyi geceler arkadaşlar, daha önce bahsetmiştim; Benim anneannem Rahim kanseri, ve 6 aydır Zekai Tahir doğum evinin onkoloji bölümünde kemoterpi görüyordu, üç aydırda rahimden ameliyat olacak fakatkalbindede sorun olduğu için ameliyat yapamıyorlar, Çünkü ameliyat esnasında kalbi durursa orada müdahele edecek kalp cerrahı yok.... üç aydır kalb içinde ilaç kullanıyor ama baktılar ki olmuyor üç hafta önce hem onkolojinn olduğu hem kalp cerrahın olduğu başka hastaneye sevk ettiler, O hastanede de üç haftadır tetkikler yapılıyordu ve nihayet bugün yarın ameliyat yapılmasına karar verildi, ama ameliyat esnasında kalbinin durma riski hala var.... bu yüzden hepinizden dua bekliyorum, Hayırlısı ile bu ameliyatını atlatsın
Anneannem normalde Beypazarında oturuyor ama kemoterapi boyunca ankarada annemlerde kaldı, son üç haftadır da annemle teyzem sırayla hastanede başında kaldılar, bu yüzden anneciğim hamileliğim boyunca hiç yanıma gelemedi.... ama olsun, telefondan da olsa sesini duyuyorum ya annemin, Rabbim annelerimiz başımızdan eksik etmesin
merhaba arkadaşlar..
ailecek gidip geldik hastaneye:))
tam ben gittim muayene saatimde doktorun ameliyatı çıkmış acil ona gitti. biraz bekleyelim geç kalırsa başka doktora yönlendirelim dediler tamam dedim. o arada kızım için sıra alıp onu gösterdim doktora. ve malesef kızımda reflü varmış( ilaç başladık, 1 ay kullanıp kontrole götürücez.. inşallah düzelir bu sürede. eğer düzelmezse gastroskopi mi ne ondan yapılacakmış (mideye hortum salma)
ordan çıktık, doktorumu sordum gelmemiş beni başka doktora yönlendirdiler, şeker testim yapıldı. saat 15:30 da sonuç almaya gidicez.
arabamızın arka camı düşüyordu eşimde onu yaptırmaya gitti, inşallah yetişir 3:30 a kadar.
kızımdayken bu şekerli sudan midem çok fena olmuştu ama bu kez çok rahattım.
inşallah sonucumda iyi çıkarda iyice rahatlarım
cnm cok geçmiş olsun yorma kendini be hiç eğilemiyorum artık yeri eğilerek silmem mümkün değil sende yapma kızçe yorumasın
cok güzelmiş cnm erkek için olanı yokmu bunun
geçmiş olsun cnm rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda seninde c-sonuçların güzel çıksın inşallah.
2.side cok güzel cnm iyigünlerde kullanın bende şimdi pijama ve gecelik siparişi vericem nette daha uygun dışarıda gezdim bugün aynı ürünler daha pahalı...ve ben netten daha rahat alışveriş yapıyorum kapıya kadar geliyo
sğl cnm bende dün netten pijama dünyasına baktım fiyatları iyidi sen nerden bakıyorsun
canım bende lohusa shop diye bir siteden bir kaç takım beğendim
ama bedende sorun olur diye cesaret edemiyorum
sen hangi sitelere bakıyorsun burdan paylaşırsan sevinirim
ben şuanda 78 kg falanım ama popom hiç yok üstüm geniş en büyük L beden zaten 38 beden olmadığım için en büyüğünede bugün baktım anca sığarım...
Eki Görüntüle 303075 Eki Görüntüle 303076
umutluyummm canım ben birde bunu çok beğendim
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=163
nasıl sence
sağol ronya al al bitmiyo yaaaaaaaaaaçıldır geldi onu al bunu al ay o kaldı bu kaldı iflassssssssss
birde bu yolladığın takımı açmıo resmi kopyala yapıştırsana bakiim bak o loğusashopda 3 lü takım var bana bugün o takıma 140 tl dedilerburda 99 tl ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?