- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.501
hadi yaa demek burda daha ucuz
sende beğendiğin takımının linkini atarmısın
benim beğendiğim bu umarm bu sefer açılırhttps://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=163
hadi yaa demek burda daha ucuz
sende beğendiğin takımının linkini atarmısın
benim beğendiğim bu umarm bu sefer açılırhttps://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=163
senin beğendiğini hla göremedim bende o pijama açılmıyo sen resmini ekle eniyisi
senin beğendiğini hla göremedim bende o pijama açılmıyo sen resmini ekle eniyisi
canım senin beğendiğinde çok güzelmiş
buda benimki umarım açılır
https://www.lohusashop.com/shop/products/_MG_5031.jpg
bunu çok beğendim bide pembesi olsa bayılırımmmm
ay kızlar çok güzel pijamalar yaa bende istiyorum 1 ay sonra almaya başlarım artık bende siz aldınız mı lohusa takımı?içini boydan gecelik olarakmı yoksa pijama olarakmı alacaksınız ben pijama olarak alayım diyorum malum kendimizi üşütmememiz lazım sütümüzden bebişe geçmesinnn
canım ben ilk doğumumu sezeryan oldum
ve doğumdan sonra hemşire gecelik istiyor
bence sende en az bir tane gecelik al
caım fuşyası varmış
ben birde bu geceliği beğendim
https://www.lohusashop.com/shop/products/Img5739(1).JPG
doğumda giymek için boydan geceliğim var canım ama yedek lazım olurmu bilmiyorum bende ilk doğumu normal yaptım ama doğumdan sonra pijama giydim hasta bezi bağlandığı için pijama daha iyi olur
ay açılmıyo yaa
ay kızlar çok güzel pijamalar yaa bende istiyorum 1 ay sonra almaya başlarım artık bende siz aldınız mı lohusa takımı?içini boydan gecelik olarakmı yoksa pijama olarakmı alacaksınız ben pijama olarak alayım diyorum malum kendimizi üşütmememiz lazım sütümüzden bebişe geçmesinnn
canım senin beğendiğinde çok güzelmiş
buda benimki umarım açılır
https://www.lohusashop.com/shop/products/_MG_5031.jpg
ewet cnm ben o ikii pijamayıda aldım rabbim daha güzellerini size nasip etsin inşallah...
bunlar açılmıyo sende resmi yüklemem tamammı çatladım yaaa
he bide ben bugün doğum yapacağım hastaneye gittim gezdim ve ebelere sordum sezeryan olcam pijama gecelik farkedermi hangisini alayım dedim oda beli yüksek olsunda gecelik pijama farketmez dedi...odaları gezdimhastanede...
ewet cnm ben o ikii pijamayıda aldım rabbim daha güzellerini size nasip etsin inşallah...
bunlar açılmıyo sende resmi yüklemem tamammı çatladım yaaa
he bide ben bugün doğum yapacağım hastaneye gittim gezdim ve ebelere sordum sezeryan olcam pijama gecelik farkedermi hangisini alayım dedim oda beli yüksek olsunda gecelik pijama farketmez dedi...odaları gezdimhastanede...
çok güzel canım güle güle kullan heykelde loya var çamaşır mağazası orda bebişlerede fazla çeşit olmasada güzel şeyler var ben ordan pijama baktım çok güzel modeller var 60 dan başlıyo teyzemin kızı çalışıyo orda benim bebişe kıyafet alcakmış mağazadan bende oradan alabilirim lohusa takımı buarada medicaldemi yapcaksın doğumu
Işılcım güle güle kullan,eğer bu haftasonu şehir dışına çıkmazsak ben de alıcam sabahlık gecelik ve pijama takımlarını.Dagiden bakmıştım ben de beğenmiştim birtane,şimdi de kolları peluşlu bi sabahlık beğendim ama bebişe zararı olabilir diye muallakta kaldım.Gidip heykele bir bakmam lazım.Amaaann dediğin gibi al al bitmio ne kadar çok şey varmış alınacak püf yani
ewet cnm medical bugün bebeğin hareketleri biraz azaldı diye dr aradım oda gel nts de bakalım dedi doğumhaneye çıktım ebeler bu haftada bazen duyulmuyo bile kalp atışları dedi ama bizimki gümbürdüyodu uyuyodu heral bıdık sonra dr tatlı ye hayde bidaha dedi tekrar 20 dk girdim sonra sonuca baktıhayde yallah evine dedi eve geldik tabi bizim ki zıpırdamaya başladı o arada gezdim işte bende...
sağol cnm benim bende dagiye falan bakmıştım ama hayalimde kırmızı bir pijama oluğu için kafamada kocman şöle kurdela falan düşündm fön mön makyaj oğlumu öle karşılayım dedim.
ama hakikatten al al bitmedi daha göğüs silme mendili sütyen alt çamaşır terlik zıbımımız eksik kova maşrapa mevlüt şekerleri neyseki onu 40 çıkınca alıcaz bitmez anam bitmez...
Herkes çanta hazırlığında olunca telaşe aldı beni deeBizim yarın evlilik yıldönümümüz benim böcüm kolye almış hediye ,bendeniz beğenmedi çok aip yaptığım ama dedim sen ver onu geri sabahlık beğendim ben onu alalım Yüzsüz Güneş
Ben de cumartesi günü ameliyathane gezicem offf koruparktaki otoparkta daralınca arabadan nasıl atttığımı bilememiştim kendimi taktım ameliyathaneye en alt kattadır bu şimdi diye diye bi hal oldum.Tavanın yüksekliğini test edicemmm
Ne güzel sen de gezmişsin çok ii etmişsin bebişin ii olduğuna sevndim sürekli hissettiğimiz için biraz dursunlar endişeleniveriyoruz
canım bazı günler hiç oynamayabiliyor bıdıklar
sanırım derin uyuyorlar
ben öyle zamanlarda karınımı dürtüyorr
birazda bağıyorumm uyan uyannn tembel kızım diye
azcıkta olsa hareketleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?